Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
elég lesz egy elszólás, egy félreérthető mondat és ők megvannak. ezért küldik őket.Jah, totális öngól tényleg.Kint voltam most a szentlőrinci rendezvényen, megint jött trollkodni a megafon (a kopasz gyerek, én nem ismerem őket), de igazából ez baromi nagy öngól, egyrészt nem is értem mi a faszt akar ott, másrészt MP egyfolytában neki címezve beszélt, halálra alázta a csávót, ráadásul nem is arrogánsan, látszik hogy már profi lett ebben.Igen, ez csak arra jó, hogy arcot adnak az ellenségnek, ráadásul olyan arcokat, akiket könnyű is utálni a nagypofájú, erőltetett röhögcséléssel, meg a kétségbeesett erőfeszítéssel, hogy provokáljanak. Füreden is nagyon szépen, higgadtan és választékosan alázta a földig az idiótát.
Szesze
somoskovig
Szesze
8 hónapja
Jah, totális öngól tényleg.Kint voltam most a szentlőrinci rendezvényen, megint jött trollkodni a megafon (a kopasz gyerek, én nem ismerem őket), de igazából ez baromi nagy öngól, egyrészt nem is értem mi a faszt akar ott, másrészt MP egyfolytában neki címezve beszélt, halálra alázta a csávót, ráadásul nem is arrogánsan, látszik hogy már profi lett ebben.Igen, ez csak arra jó, hogy arcot adnak az ellenségnek, ráadásul olyan arcokat, akiket könnyű is utálni a nagypofájú, erőltetett röhögcséléssel, meg a kétségbeesett erőfeszítéssel, hogy provokáljanak. Füreden is nagyon szépen, higgadtan és választékosan alázta a földig az idiótát.
Szesze
somoskovig
8 hónapja
Kint voltam most a szentlőrinci rendezvényen, megint jött trollkodni a megafon (a kopasz gyerek, én nem ismerem őket), de igazából ez baromi nagy öngól, egyrészt nem is értem mi a faszt akar ott, másrészt MP egyfolytában neki címezve beszélt, halálra alázta a csávót, ráadásul nem is arrogánsan, látszik hogy már profi lett ebben.van vmi "kopasz oszt", de elvileg ő már visszajár a lófaszért
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Kint voltam most a szentlőrinci rendezvényen, megint jött trollkodni a megafon (a kopasz gyerek, én nem ismerem őket), de igazából ez baromi nagy öngól, egyrészt nem is értem mi a faszt akar ott, másrészt MP egyfolytában neki címezve beszélt, halálra alázta a csávót, ráadásul nem is arrogánsan, látszik hogy már profi lett ebben.Igen, ez csak arra jó, hogy arcot adnak az ellenségnek, ráadásul olyan arcokat, akiket könnyű is utálni a nagypofájú, erőltetett röhögcséléssel, meg a kétségbeesett erőfeszítéssel, hogy provokáljanak. Füreden is nagyon szépen, higgadtan és választékosan alázta a földig az idiótát.
Szesze
8 hónapja
Kint voltam most a szentlőrinci rendezvényen, megint jött trollkodni a megafon (a kopasz gyerek, én nem ismerem őket), de igazából ez baromi nagy öngól, egyrészt nem is értem mi a faszt akar ott, másrészt MP egyfolytában neki címezve beszélt, halálra alázta a csávót, ráadásul nem is arrogánsan, látszik hogy már profi lett ebben.
8 hónapja
book smart vs street smart. az előbbi nem konvergálható utóbbira és amíg nem kell szakmai munkát végezniük, "csak" politikusként üzemelni, addig az utóbbira több szükség lenne szvsz. abban meg kollár kinga jó eséllyel nem annyira penge, bár az érdekes, hogy jogászként (gondolom járt már pár tárgyaláson) ezt hogy bírta kimondani széles nyilvánosság előtt. pár ep híradót láttam a tisza yt csatornáján, ezt a nőt egyébként sem túlzottan szereti a kamera az a benyomásomén is meglepődtem azon, hogy többdiplomás, külföldön tanult és dolgozott, karrierben sikeres emberekre miért mondja, hogy agyhalottak, tehetségtelenek, de most már kezdem érteni.még a végén kiderül, hogy joggal emlegette úgy a saját EP-képviselő jelöltjeit, hogy hülyékDe Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.MP jól felkúrta magát ezen tegnap amúgy, látszott a szekszárdi beszédén. gondolom Kollár nem tette zsebre amit kapott tőle.
Politikai elemzőként lehet ilyet mondani, politikusként nem. Csak idehaza a politkusok valamiért elemzőnek is hiszik magukat, aztán abból lesz baj. Nyilván a szokásos propaganda, de ehhez most ő adta a muníciót.
MC12
deyell
slowmotion
deyell
8 hónapja
444.hu/2025/04/11/kocsis-mate-attol-tart-hogy-vannak-meg-koztuk-magyar-peterekHuhh... ezt elbaszták h 444-et beengedték 😀 a ki mennyit keres téma különösen tetszett...
Szerkesztette: Beki
8 hónapja
Az egyik legfontosabb, hogy legyenek ilyen arcok. Akik helyetted hasznàlódnak el. A politikában szükségszerű, hogy bizonyos időközönként marhaságokat mondjon valaki, erre van a párt, meg a politikusi slepp.nem is lényeges, hogy legyen..Azért olyan hatalmas baj ebből nem tud lenni.. inkább pont azt mutatja, h a fidesz mennyire gáz helyzetben van, h ilyen szarokra kell ráugrania. Legalább MP mondott volna hasonlót, de egy noname csaj akit senki nem ismer? rendkívül szánalmas, egy darab plusz szavazót nem hoz ez nekik még rövid távon se.de ez azt is mutatja hogy MPn kívül nicns senki
Szesze
nincs egy Menczer, Kósa, ... aki faszságokat mondjon
Negritis, a vajda
Szesze
Nem lesz belőle nagy baj, senki nem mondta, sőt. De egy hasznos pofon nekik is, kellenek az ilyenek minden politikai szervezetnek. Mintha pont ezt a valóságérzèkelést felejtené el a Fidesz.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
Kepzelt riport.De ott ő írja magának a kérdéseket, arra mit kell felékszíteni?Péntek reggeli "rádióinterjúk"Amúgy nem tudom h a dagadékot bárki sajtós felkészíti-e ezekre az interjúkra, de ha nem világos h elhiszik h mindent jól csinálnak, 2026ig így tovább fiúk és remélem jön a pofára esés.Milyen interjúra?
Beki
gabokocka
zacknorb
Azt hittem valahol tényleg interjút ad.
gabokocka
Kinyilatkoztatasok.
Monologok.
Es mondja kerem, ezek a “riporterek”, ott ultek onnel a szobaban?
8 hónapja
Mert a politika se nem a multivilág, se nem a tudományos élet, de még csak nem is a józan paraszti ész terepe.én is meglepődtem azon, hogy többdiplomás, külföldön tanult és dolgozott, karrierben sikeres emberekre miért mondja, hogy agyhalottak, tehetségtelenek, de most már kezdem érteni.még a végén kiderül, hogy joggal emlegette úgy a saját EP-képviselő jelöltjeit, hogy hülyékDe Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.MP jól felkúrta magát ezen tegnap amúgy, látszott a szekszárdi beszédén. gondolom Kollár nem tette zsebre amit kapott tőle.
Politikai elemzőként lehet ilyet mondani, politikusként nem. Csak idehaza a politkusok valamiért elemzőnek is hiszik magukat, aztán abból lesz baj. Nyilván a szokásos propaganda, de ehhez most ő adta a muníciót.
MC12
deyell
slowmotion
deyell
A sikerhez teljesen más skillek kellenek, teljesen más attitűd, megközelítés.
8 hónapja
én is meglepődtem azon, hogy többdiplomás, külföldön tanult és dolgozott, karrierben sikeres emberekre miért mondja, hogy agyhalottak, tehetségtelenek, de most már kezdem érteni.még a végén kiderül, hogy joggal emlegette úgy a saját EP-képviselő jelöltjeit, hogy hülyékDe Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.MP jól felkúrta magát ezen tegnap amúgy, látszott a szekszárdi beszédén. gondolom Kollár nem tette zsebre amit kapott tőle.
MC12
deyell
slowmotion
buhloone mindstate
8 hónapja
még a végén kiderül, hogy joggal emlegette úgy a saját EP-képviselő jelöltjeit, hogy hülyékDe Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.MP jól felkúrta magát ezen tegnap amúgy, látszott a szekszárdi beszédén. gondolom Kollár nem tette zsebre amit kapott tőle.
MC12
deyell
8 hónapja
De Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.MP jól felkúrta magát ezen tegnap amúgy, látszott a szekszárdi beszédén. gondolom Kollár nem tette zsebre amit kapott tőle.
MC12
buhloone mindstate
8 hónapja
ezt én nem tudom megítélni, de azért valszeg nem ártana ha lenne 6-8 arc akikre lehet mutogatni hogy ők lesznek a kormány tagjainem is lényeges, hogy legyen..Azért olyan hatalmas baj ebből nem tud lenni.. inkább pont azt mutatja, h a fidesz mennyire gáz helyzetben van, h ilyen szarokra kell ráugrania. Legalább MP mondott volna hasonlót, de egy noname csaj akit senki nem ismer? rendkívül szánalmas, egy darab plusz szavazót nem hoz ez nekik még rövid távon se.de ez azt is mutatja hogy MPn kívül nicns senki
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
hogy ez kell-e most? nem tudom
8 hónapja
nem is lényeges, hogy legyen..Azért olyan hatalmas baj ebből nem tud lenni.. inkább pont azt mutatja, h a fidesz mennyire gáz helyzetben van, h ilyen szarokra kell ráugrania. Legalább MP mondott volna hasonlót, de egy noname csaj akit senki nem ismer? rendkívül szánalmas, egy darab plusz szavazót nem hoz ez nekik még rövid távon se.de ez azt is mutatja hogy MPn kívül nicns senki
Szesze
Negritis, a vajda
8 hónapja
Azért olyan hatalmas baj ebből nem tud lenni.. inkább pont azt mutatja, h a fidesz mennyire gáz helyzetben van, h ilyen szarokra kell ráugrania. Legalább MP mondott volna hasonlót, de egy noname csaj akit senki nem ismer? rendkívül szánalmas, egy darab plusz szavazót nem hoz ez nekik még rövid távon se.de ez azt is mutatja hogy MPn kívül nicns senki
Szesze
8 hónapja
Azért olyan hatalmas baj ebből nem tud lenni.. inkább pont azt mutatja, h a fidesz mennyire gáz helyzetben van, h ilyen szarokra kell ráugrania. Legalább MP mondott volna hasonlót, de egy noname csaj akit senki nem ismer? rendkívül szánalmas, egy darab plusz szavazót nem hoz ez nekik még rövid távon se.De Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
ezen a mondaton rugóznak annyira.
deyell
Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak....triviális
...ez is mutatja, hogy a semmit is kiforgatják, aki 2bites, annak elég is ennyi, úgysem fogod megmagyarázni neki, mert hívő, akinek már van legalább 1 byte-ja, az meg úgyis tudja, miről van szó...
Szóval, csak a szoki propi..
bogjosi
MC12
8 hónapja
vámbéke baszod 😊
8 hónapja
Így van, hatalmas hülyeség ep-képviselőként ilyet mondani, de pozitívum, hogy nem a kampányfinisben tette, ráadásul rögtön be is voltak készítve orbán 2006-os mondatai.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Majd tanul belőle.De Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
deyell
Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak....triviális
...ez is mutatja, hogy a semmit is kiforgatják, aki 2bites, annak elég is ennyi, úgysem fogod megmagyarázni neki, mert hívő, akinek már van legalább 1 byte-ja, az meg úgyis tudja, miről van szó...
bogjosi
MC12
8 hónapja
De Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
deyell
bogjosi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
deyell
Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak -- ezáltal aki ellenzéki, az persze, hogy örül, hisz nő a győzelmi esélye....triviális (az hogy örül a győzelmi esély növekedésének, az nem jelenti rögtön azt, hogy örül a nép "sanyargatásának"...nah, ov szerint pedig DE...)
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani."A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."
Hanni
buhloone mindstate
8 hónapja
A duplagondol újabb szép megnyilvánulásatelex.hu/kulfold/2025/04/11/szerbia-vucic-orban-tamogatas-demonstracio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani.KARD-ról idézem, de szerintem jól összefoglalja:
Hanni
Kollár Kinga ismertté válása egy európai parlamenti bizottsági hozzászólással indult, amelyben értékeli a hazánknak járó uniós pénzek felfüggesztésének hatását, és ami miatt ez egyáltalán a fidesz látókörébe került, hogy a végén úgy összegez, hogy ő személy szerint emiatt pozitívan látja a 26-os választások kimenetelét. Csütörtök reggeltől ezt a műsort játssza a teljes narancsmédia, estére már a miniszterelnök is beleállt: a Tisza „összejátszik” a „brüsszeliekkel”, hogy megbuktassák a magyar kormányt. A dolog – hogy a hazai ellenzék így álljon ehhez – nem példa nélküli. „Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt” – írta 2006-ban a 24, és aki nem emlékezne, akkor épp ellenzékben volt.