Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Vajon meddig gondolkoztak azon, hogy a teljes gazdasági mélyrepülést a parlamentben sem lévő Tiszára fogják? Ha ennyire ügyes a Tisza, akkor miért ne ők legyenek kormányon?
8 hónapja
főni, most akkor hogy is van ez? 🙄telex.hu/belfold/2025/04/11/orban-viktor-kossuth-radio-interju-11
24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/
24.hu/belfold/2006/10/27/orban_strasbourgi_beszede_szo_szerint/
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
Kimondta a Lufidémon a Tisza párt nevét? Mi van itt, mama? Rendszerváltozás?A végén még készülhetünk a vitára. Csak egy szintre húzta, ha nem is MPt de a Tiszat már igen. De én még mindig úgy érzem hogy Kingus minimum 1%ot rontott a pártnak.
petey
8 hónapja
24.hu/belfold/2025/04/10/rogan-szijjarto-diplomata-utlevel-nemzetbiztonsag-dzsudzsak-matolcsy-habony/😂😂😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Kimondta a Lufidémon a Tisza párt nevét? Mi van itt, mama? Rendszerváltozás?
8 hónapja
(Szerintem átlag) Tisza szavazót kérdeztem meg, hogy mit mondott a Kollár Kinga?Én még ennyit se nézek ki belőle. 1-2 nap max, meg a saját tábor megbombàzása. A csaj alapvetően egy senki, ismertsége nulla.Igen, ezzel most végre tudják újra uralni egy kicsit a közbeszédet.Persze, attól messze van. De ma jól jött nekik.Ezért beszél főleg MP 😀Egyébként igen. A csajt látványosan elkapta a Brüsszel-kór. Kint van pár hónapja az EP-ben, de úgy és olyan stílusban osztotta az észt, amit az átlagfelhasználó a klasszikus “semmirekellő brüsszeli bürokrata, aki ráadásul irritáló stílusú is” karakterként azonosít - helyesen. LHúgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
szaba
Ráadásul végig “magyarok”ról beszél “magyar kormány” helyett, ami kommunikációs hiba. Ki nem kényszerített hiba volt, de azért nem értékelném túl.
MC12
Kellett a propagandának, mint egy falat kenyér. De azért ez nem egy MZP interjú
Gyurma Pappa
MC12
szaba
MC12
"Várjál.. Ki is az?"
De a héten kérdeztem meg 7-8 munkatársamat, (alföldi munkásosztály) hogy tudna-e mondani MP-n kívül mást a Tisza pártból.
A legjobb eredmény a következő:
"A Nagy Ervin, akkor van az a pap, meg valami orvos, meg az a hülye nevű katona."
Mondjuk elszúrtam, utóbbinál vissza kellett volna kérdeznem, hogy a szalay-bobrovniczky kristófra gondol-e.
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Semelyikbe.Nagyon kivancsi vagyok hogy az ilyen bohar feleket melyik karoba fogjak felhuzni ha takarodo van. Kicsi o ahhoz hogy kiterjedjen ra a neres vedohalo, ellenben annal hangosabb. Nem tudom felfogni mit kene adjanak hogy ennek kitegyem magam meg a csaladom.ez volt az?scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/488922948_10165167826533677_4404425875782307816_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=Chj-YiBbU94Q7kNvwG6_kOu&_nc_oc=AdlFTpA5p-_nUX-mPWhCBYpG7NFRly0F1g-2LhtNsZpBQrTLw1Sp5NXoGxBuThGkwWKAwHDKEphpjzFha5n_TdfZ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=FB1AvW-HOGA7ApQu3WQCtw&oh=00_AYF6Vtiz-5P2ufBiucAnaM4yORaXst_1vGWw03L959lF_A&oe=67F70C33Dettó, pedig én csak röhögő fejét tettem az egyik posztjahoz hónapokkal ezelőtt. Mondjuk engem lézer Jani is letiltott, meg szinte az egész kormány oldal. 😄 OV-nak MÉG tudok kommentálni. 😁
valaki ezeket pofán fogja egyszer csapnién nem látom. lehet le vagyok tiltva 😀
www.facebook.com/share/v/1AXn2HvTzr/
NB2
petey
KB23
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jvajmv/bohar_daniel_van_m%C3%A9g_lejjebb/
Negritis, a vajda
JéBé
Ahogy irod, annyira senki h haszna nem nagyon van, infot nagyon nem tud szerintem adni, max. amiatt szorongatjak meg.
Ha van esze, akkor a most megszerzett penzt addig fialtatja amig lehet, szerez erdekeltsegeket, befektet, aztan abbol nyugisan elvan elete vegeig.
Esetleg vmi bekenhagyott/atallt/megmaradt volt fideszes ceg ad neki vmi olyan munkat ahol nincs kepernyo kozeleben.
De amugy meg ez se kell, mert az ilyen csinovnyikok barmit szolgalnak jo penzert.
8 hónapja
Azért az is túlzás amit OV nyomott a facere, hogy a demokrácia sötét napja. Ez már Orwell-i magasság 😄Dehogyis.
KB23
Kiváló narratívaépítés, a halálos fenyegetés egyre durvábban közelebb és minden eddiginél vadabb.
De mi igaz magyarok ennek is ellen fogunk állni, még inkább összefogva.
Az már másik dolog, hogy a kommentek 2/3 része azt írta hogy amit ti szétbasztatok azt nem lehet jobban rontani.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Plusz egy kis EP képviselő szavait azonnal átveszi a Vezír, de MP-vel nem áll le vitázni? Hogy is van ez? Nem süllyedünk egy bizonyos szint alá, erre ezt csinálja? Érdekes.Én még ennyit se nézek ki belőle. 1-2 nap max, meg a saját tábor megbombàzása. A csaj alapvetően egy senki, ismertsége nulla.Igen, ezzel most végre tudják újra uralni egy kicsit a közbeszédet.Persze, attól messze van. De ma jól jött nekik.Ezért beszél főleg MP 😀Egyébként igen. A csajt látványosan elkapta a Brüsszel-kór. Kint van pár hónapja az EP-ben, de úgy és olyan stílusban osztotta az észt, amit az átlagfelhasználó a klasszikus “semmirekellő brüsszeli bürokrata, aki ráadásul irritáló stílusú is” karakterként azonosít - helyesen. LHúgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
szaba
Ráadásul végig “magyarok”ról beszél “magyar kormány” helyett, ami kommunikációs hiba. Ki nem kényszerített hiba volt, de azért nem értékelném túl.
MC12
Gyurma Pappa
MC12
szaba
MC12
8 hónapja
Az MP aláírás mizéria is hamar elhalkult. Igazából akik MP-n kívül kint vannak csak a saját reputaciojukat tudják rontani az ilyen elszolasokkal. Azért az is túlzás amit OV nyomott a facere, hogy a demokrácia sötét napja. Ez már Orwell-i magasság 😄Én még ennyit se nézek ki belőle. 1-2 nap max, meg a saját tábor megbombàzása. A csaj alapvetően egy senki, ismertsége nulla.Igen, ezzel most végre tudják újra uralni egy kicsit a közbeszédet.Persze, attól messze van. De ma jól jött nekik.Ezért beszél főleg MP 😀Egyébként igen. A csajt látványosan elkapta a Brüsszel-kór. Kint van pár hónapja az EP-ben, de úgy és olyan stílusban osztotta az észt, amit az átlagfelhasználó a klasszikus “semmirekellő brüsszeli bürokrata, aki ráadásul irritáló stílusú is” karakterként azonosít - helyesen. LHúgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
szaba
MC12
Gyurma Pappa
MC12
szaba
MC12
8 hónapja
Én még ennyit se nézek ki belőle. 1-2 nap max, meg a saját tábor megbombàzása. A csaj alapvetően egy senki, ismertsége nulla.Igen, ezzel most végre tudják újra uralni egy kicsit a közbeszédet.Persze, attól messze van. De ma jól jött nekik.Ezért beszél főleg MP 😀Egyébként igen. A csajt látványosan elkapta a Brüsszel-kór. Kint van pár hónapja az EP-ben, de úgy és olyan stílusban osztotta az észt, amit az átlagfelhasználó a klasszikus “semmirekellő brüsszeli bürokrata, aki ráadásul irritáló stílusú is” karakterként azonosít - helyesen. LHúgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
szaba
MC12
Gyurma Pappa
MC12
szaba
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
Igen, ezzel most végre tudják újra uralni egy kicsit a közbeszédet.Persze, attól messze van. De ma jól jött nekik.Ezért beszél főleg MP 😀Egyébként igen. A csajt látványosan elkapta a Brüsszel-kór. Kint van pár hónapja az EP-ben, de úgy és olyan stílusban osztotta az észt, amit az átlagfelhasználó a klasszikus “semmirekellő brüsszeli bürokrata, aki ráadásul irritáló stílusú is” karakterként azonosít - helyesen. LHúgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
szaba
MC12
Gyurma Pappa
MC12
8 hónapja
Persze, attól messze van. De ma jól jött nekik.Ezért beszél főleg MP 😀Egyébként igen. A csajt látványosan elkapta a Brüsszel-kór. Kint van pár hónapja az EP-ben, de úgy és olyan stílusban osztotta az észt, amit az átlagfelhasználó a klasszikus “semmirekellő brüsszeli bürokrata, aki ráadásul irritáló stílusú is” karakterként azonosít - helyesen. LHúgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
szaba
MC12
Gyurma Pappa
8 hónapja
Ezért beszél főleg MP 😀Egyébként igen. A csajt látványosan elkapta a Brüsszel-kór. Kint van pár hónapja az EP-ben, de úgy és olyan stílusban osztotta az észt, amit az átlagfelhasználó a klasszikus “semmirekellő brüsszeli bürokrata, aki ráadásul irritáló stílusú is” karakterként azonosít - helyesen. LHúgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
szaba
MC12

8 hónapja
Nagyon kivancsi vagyok hogy az ilyen bohar feleket melyik karoba fogjak felhuzni ha takarodo van. Kicsi o ahhoz hogy kiterjedjen ra a neres vedohalo, ellenben annal hangosabb. Nem tudom felfogni mit kene adjanak hogy ennek kitegyem magam meg a csaladom.ez volt az?scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/488922948_10165167826533677_4404425875782307816_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=Chj-YiBbU94Q7kNvwG6_kOu&_nc_oc=AdlFTpA5p-_nUX-mPWhCBYpG7NFRly0F1g-2LhtNsZpBQrTLw1Sp5NXoGxBuThGkwWKAwHDKEphpjzFha5n_TdfZ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=FB1AvW-HOGA7ApQu3WQCtw&oh=00_AYF6Vtiz-5P2ufBiucAnaM4yORaXst_1vGWw03L959lF_A&oe=67F70C33Dettó, pedig én csak röhögő fejét tettem az egyik posztjahoz hónapokkal ezelőtt. Mondjuk engem lézer Jani is letiltott, meg szinte az egész kormány oldal. 😄 OV-nak MÉG tudok kommentálni. 😁
valaki ezeket pofán fogja egyszer csapnién nem látom. lehet le vagyok tiltva 😀
www.facebook.com/share/v/1AXn2HvTzr/
NB2
petey
KB23
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jvajmv/bohar_daniel_van_m%C3%A9g_lejjebb/
Negritis, a vajda
8 hónapja
Egyébként igen. A csajt látványosan elkapta a Brüsszel-kór. Kint van pár hónapja az EP-ben, de úgy és olyan stílusban osztotta az észt, amit az átlagfelhasználó a klasszikus “semmirekellő brüsszeli bürokrata, aki ráadásul irritáló stílusú is” karakterként azonosít - helyesen. LHúgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
szaba
8 hónapja
Nektek is összeszorult a szívetek, hogy szegény Rogánné Barbinak nem is futja 80 milliós saját táskára, hanem valakinek a levetett kölcsöncuccával kell pucsítania a fotókon? 😀ennél csak az lett volna szánalmasabb, ha azt mondják, hogy kamuguccit vett fel.
somoskovig
Amadeus the Young
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Húgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.Kiragadva csak a konkrét esetet, nagyon amatőr volt Kollár Kingától.
zacknorb
8 hónapja
Húgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.copypaste ez megy tizenvalahány éve. ha a jegesmedve reccsentene egy erősebbet a veszprémi állatkertben, akkor a háttérben megbújó gyurcsányszálat azzal kapcsolatban kezdenék el tematizálni
zacknorb
8 hónapja
Húgec, megint kurvára kapóra jött ez a faszkodás az EP-ben, így simán át lehet ezzel tematizálni mindent, nem kell a ma kijött közvélemény kutatásokról beszélni.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nektek is összeszorult a szívetek, hogy szegény Rogánné Barbinak nem is futja 80 milliós saját táskára, hanem valakinek a levetett kölcsöncuccával kell pucsítania a fotókon? 😀ennél csak az lett volna szánalmasabb, ha azt mondják, hogy kamuguccit vett fel.
somoskovig
8 hónapja
Egy nógrádi településen 5,7 millió forintot költöttek egy földút portalanításáraEgyből Deutsch ugrott be.
Képtelen vagyok értelmezni. 😀
Mikey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
Egy nógrádi településen 5,7 millió forintot költöttek egy földút portalanításárapár napja már előrkerült és írtam akkor is hogy a "portalanítás" az szerencsétlen kifejezés de maga a dolog az legit - lényegében a földút kezelése valamivel hogy kevésbé poroljon: murva, aszfalt, ...
Képtelen vagyok értelmezni. 😀
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Egy nógrádi településen 5,7 millió forintot költöttek egy földút portalanításáraKéptelen vagyok értelmezni. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May