NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

8 hónapja
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani.
Hanni
"A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."

ezen a mondaton rugóznak annyira.
deyell
Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.

Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak....triviális

...ez is mutatja, hogy a semmit is kiforgatják, aki 2bites, annak elég is ennyi, úgysem fogod megmagyarázni neki, mert hívő, akinek már van legalább 1 byte-ja, az meg úgyis tudja, miről van szó...
Szóval, csak a szoki propi..
bogjosi
De Ő nem magánszemély, hanem a Tisza EP képviselője, politikus.

Politikai elemzőként lehet ilyet mondani, politikusként nem. Csak idehaza a politkusok valamiért elemzőnek is hiszik magukat, aztán abból lesz baj. Nyilván a szokásos propaganda, de ehhez most ő adta a muníciót.
MC12
Azért olyan hatalmas baj ebből nem tud lenni.. inkább pont azt mutatja, h a fidesz mennyire gáz helyzetben van, h ilyen szarokra kell ráugrania. Legalább MP mondott volna hasonlót, de egy noname csaj akit senki nem ismer? rendkívül szánalmas, egy darab plusz szavazót nem hoz ez nekik még rövid távon se.
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 927 — The Mathematician
vámbéke baszod 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 263 — no es importante
Így van, hatalmas hülyeség ep-képviselőként ilyet mondani, de pozitívum, hogy nem a kampányfinisben tette, ráadásul rögtön be is voltak készítve orbán 2006-os mondatai.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198
Valszeg csak nekem van nagyon péntek, meg a gyerek elég nyűgös volt éjszaka, szóval nem vagyok ma a legélesebb... de tudánot kicsit segíteni abban, hogy most mi ez a Kollár Kinga féle második öszödi beszéd flash? Elolvastam msot 444-en a leíratot, de nem áll össze a kép. Origóra meg a többi mocsokra, pedig nem akarok kattintani.
Hanni
"A dolog pozitív oldala, hogy a magyarok romló életszínvonala erősíti az ellenzéket. Én ilyen értelemben nagyon pozitívan tekintek a 2026-os választásra."

deyell
Ez amúgy lényegében nem is egy magán vélemény, hanem puszta tények közlése egy magánszemély által.

Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak....triviális

...ez is mutatja, hogy a semmit is kiforgatják, aki 2bites, annak elég is ennyi, úgysem fogod megmagyarázni neki, mert hívő, akinek már van legalább 1 byte-ja, az meg úgyis tudja, miről van szó...
bogjosi

Politikai elemzőként lehet ilyet mondani, politikusként nem. Csak idehaza a politkusok valamiért elemzőnek is hiszik magukat, aztán abból lesz baj. Nyilván a szokásos propaganda, de ehhez most ő adta a muníciót.
MC12
Majd tanul belőle.
8 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303
Hanni

deyell

bogjosi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 915
Hanni

deyell

Romló életszínvonal --- mindenkori hatalom gyengül, hisz elégedetlenség nő --- aki ellenzékben van annak a győzelmi esélyei ennek megfelelően nőni fognak -- ezáltal aki ellenzéki, az persze, hogy örül, hisz nő a győzelmi esélye....triviális (az hogy örül a győzelmi esély növekedésének, az nem jelenti rögtön azt, hogy örül a nép "sanyargatásának"...nah, ov szerint pedig DE...)

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Hanni

buhloone mindstate

8 hónapja
A duplagondol újabb szép megnyilvánulása

telex.hu/kulfold/2025/04/11/szerbia-vucic-orban-tamogatas-demonstracio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 531
Hanni
KARD-ról idézem, de szerintem jól összefoglalja:

Kollár Kinga ismertté válása egy európai parlamenti bizottsági hozzászólással indult, amelyben értékeli a hazánknak járó uniós pénzek felfüggesztésének hatását, és ami miatt ez egyáltalán a fidesz látókörébe került, hogy a végén úgy összegez, hogy ő személy szerint emiatt pozitívan látja a 26-os választások kimenetelét. Csütörtök reggeltől ezt a műsort játssza a teljes narancsmédia, estére már a miniszterelnök is beleállt: a Tisza „összejátszik” a „brüsszeliekkel”, hogy megbuktassák a magyar kormányt. A dolog – hogy a hazai ellenzék így álljon ehhez – nem példa nélküli. „Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt” – írta 2006-ban a 24, és aki nem emlékezne, akkor épp ellenzékben volt.
8 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan

Negritis, a vajda
"ha valakinek van hat Ferrarija, az nem baj, az a baj, ha lopott pénzből szerezte"

hát bazmeg te világ idiótája, szerinted milyen pénzből szerezték?

az meg a plusz, amikor a Neumann Alapítványról kérdezi a csaj, ez a papagáj meg ismételgeti, hogy az EKB nem engedte a jegybanki alapítványok vizsgálatát. aztán így persze hamar kifut a kérdésekből a csajszi. hatodik kérdésnek azt kellett voln feltenni, hogy "egyébként érti, amit kérdezek?"
8 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Őszintén, hamarabbra vártam, hogy valaki kitalálja, de ez is megérkezett 😛

index.hu/belfold/2025/04/11/szabo-balint-duna-part-megalakul/

A következő lehet a Zagyva, vagy a Rába vagy a Gangesz 😀
dande2
Ifj. Schirilla György lesz a tiszteletbeli elnök, párttagsági követelményként meg a Duna átúszását adták meg.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281

dande2
Ezzel mondjuk MP-nek tesz egy szívességet, mert így tud mutotgatni visszafelé, hogy na látjátok én megmondtam 😀 😀 Amúgy a Szabó Bálint a világ ostobája, de erre a célra tökéletesen megfelel
8 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Elég rosszul mutathatnak a belső mérések is, ha egy ilyen ügy miatt Orbán lépett elő. Ha a fidesz magabiztos lenne a belső mérései miatt akkor ezt az ügyet nyomja a megafon meg pár második sorban lévő politikus, de nem Orbán. A legdurvább hogy annyira elkeseredettek hogy ezt öszödi beszédnek akarja beállítani. Két hét múlva senki nem fog rá emlékezni. Nagy lehet a baj szerintük is.
focilap
Én a két hetet is túlzónak tartom, azt mondtam ha vasárnap MP megint meg tud mozgatni elég embert erre a Nemzet Hangja eredményváróra, már 2 nap után visszaveheti az irányítást a kezébe.
zacknorb
A kérdés majd a vasárnappal kapcsolatban, hogy Kinga ott lesz-e vagy sem az eredményvárón. Ha ott lesz, akkor milyen üzenetet fog hordozni MP részéről. Kiáll mellette, így viszont ismét egy támadási felületet ad, vagy inkább most, ahogy a fidess is sokszor teszi kicsit eltűntetik a nyilvánosság elől. Mert, amit a nő most csinál a Facebook oldalán, nem biztos, hogy jó stratégia. Válaszol a kis trolloknak és nem mindig nyugodt hangnemben.
8 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 110 — Így remélem megfelelek nektek.....

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya
Elég rosszul mutathatnak a belső mérések is, ha egy ilyen ügy miatt Orbán lépett elő. Ha a fidesz magabiztos lenne a belső mérései miatt akkor ezt az ügyet nyomja a megafon meg pár második sorban lévő politikus, de nem Orbán. A legdurvább hogy annyira elkeseredettek hogy ezt öszödi beszédnek akarja beállítani. Két hét múlva senki nem fog rá emlékezni. Nagy lehet a baj szerintük is.
focilap
Én a két hetet is túlzónak tartom, azt mondtam ha vasárnap MP megint meg tud mozgatni elég embert erre a Nemzet Hangja eredményváróra, már 2 nap után visszaveheti az irányítást a kezébe.

Poloska vagyok.
8 hónapja
focilap 56
8 hónapja
Beki New York Jets 2 066
 www.economx.hu/magyar-gazdasag/visszaeses-ksh-adatok-magyar-ipari-termeles-export-gyartas.807539.html
Repülőrajt gecc
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 927 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 930 — Lucas Scott
Hat meghallgatva ezt, ráadásul éppen Brüsszelben tartozkodva, nincs az az Isten hogy ezután a Tiszára vagy Magyar Péterre szavaznék.

| irony on mielőtt nekem esne a fórum jó része … |

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
 index.hu/gazdasag/2025/04/11/donald-trump-vamhaboru-egyesult-allamok-usa-magyarorszag-europai-unio-blokk/
8 hónapja
Geci, hogy nem omlik rá az egész tv székház épülete erre a féregre. Basszus így meghajlitani a valóságot meg Úri Geller se tudná. Hihetetlen. És van olyan ember aki megeszi hogy 15 év kormány után egy alig 1 éves párt a hibás mindenért ezalatt az idő alatt. Tényleg pusztulnia kell az emberiségnek.
KB23
Nem kell, a pszichopaták, nárcisztikusok, az önreflexióra képtelen személyek köztünk élnek és sajnos úgy alakult a világ, hogy sok skilljük pont megfelelő a komoly karrierre. Nekem rendesen ptsd-m van ettől a taktikától, mikor egy az egyben azzal vádolod a másikat, amit te magad csinálsz (a fidesznek évek óta mondjuk nincs is más stratégiája, a közhelyes, viszont mindig működő "legjobb védekezés a támadás"), de hidd el, ezek tényleg nem is látják a fától az erdőt.

---
8 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Amúgy nem tudom h a dagadékot bárki sajtós felkészíti-e ezekre az interjúkra, de ha nem világos h elhiszik h mindent jól csinálnak, 2026ig így tovább fiúk és remélem jön a pofára esés.
Beki
Milyen interjúra?
gabokocka
Péntek reggeli "rádióinterjúk"
zacknorb
De ott ő írja magának a kérdéseket, arra mit kell felékszíteni?
Azt hittem valahol tényleg interjút ad.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Jó, hát üti a Fidesz, amit talált, de ez nagyon kevés, hogy 2026-ig napi renden tartsák. Addig sem arról beszélnek, hogy az Audi leállította a termelése jelentős részét.
Gyurma Pappa
Ironikus módon pont Rétvári Bence találta fején a szöget, mikor azt mondta, hogy a régi karaktergyilkolós módszerrel nem lehet megverni a Tiszát 26'-ban.

Üthetik nyugodtan ezt a nőt plakátokon, youtubeon, meg ahol akarják, majd maximum a szavazók "meghosszabbítják Bicskéig" jövőre.
8 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Jó, hát üti a Fidesz, amit talált, de ez nagyon kevés, hogy 2026-ig napi renden tartsák. Addig sem arról beszélnek, hogy az Audi leállította a termelése jelentős részét.