Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Panyi legújabb posztja elég kemény. Eméssze szépen mindenki.
resistance is futile
"A magyar kormány kémkedés miatt tett feljelentést ellenem, legalábbis erről beszélt ma Gulyás Gergely a kormányinfón. Oknyomozó újságírók megvádolása kémkedéssel egészen példa nélküli a 21. században egy európai uniós tagállamtól. Ez tényleg a putyini Oroszország, Belarusz és a hasonló rezsimek sajátja.
Mivel már több mint egy évtizede dokumentálom, hogyan hálózzák be orosz kémek és érdekek a magyar politikát, valószínűleg én vagyok most a legkevésbé meglepődve ezen a fejleményen."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Egy kis off: Tegnap elmentünk megcsináltatni az útlevelünket. Nem tudom, hogy amúgy mennyi a napi átlag, hogy mennyien csináltatnak útlevelet (a jelenlegi helyzeten kívül), de félve megkérdeztem az ügyintézőt, hogy az utóbbi időszak mennyire volt "hajtós" ebből a szempontból? Természetesen nem modnhatott semmit, de azért egy kisebb mozdulatot csinált, ahogy megmutatta a papír mennyiséget, arról hogy csak aznap mennyien voltak hasonló ügyben nála. hát azért két ujjnyi vastag volt az a pakk. De ahogy mondtam nem tudom hogy ez mennyire törvényszerű.És mire utal, ha vaskos a paksaméta? Jön a tavasz és többen utaznak az emberek?
KB23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Ner kozelinek ha van esze akkor Nagy Imre teren kesziti az utlevelet.Egy kis off: Tegnap elmentünk megcsináltatni az útlevelünket. Nem tudom, hogy amúgy mennyi a napi átlag, hogy mennyien csináltatnak útlevelet (a jelenlegi helyzeten kívül), de félve megkérdeztem az ügyintézőt, hogy az utóbbi időszak mennyire volt "hajtós" ebből a szempontból? Természetesen nem modnhatott semmit, de azért egy kisebb mozdulatot csinált, ahogy megmutatta a papír mennyiséget, arról hogy csak aznap mennyien voltak hasonló ügyben nála. hát azért két ujjnyi vastag volt az a pakk. De ahogy mondtam nem tudom hogy ez mennyire törvényszerű.És ebből hány lehet a Neres vagy Ner közeli?
KB23
Porsan
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Panyi legújabb posztja elég kemény. Eméssze szépen mindenki.
1 hónapja
Egy kis off: Tegnap elmentünk megcsináltatni az útlevelünket. Nem tudom, hogy amúgy mennyi a napi átlag, hogy mennyien csináltatnak útlevelet (a jelenlegi helyzeten kívül), de félve megkérdeztem az ügyintézőt, hogy az utóbbi időszak mennyire volt "hajtós" ebből a szempontból? Természetesen nem modnhatott semmit, de azért egy kisebb mozdulatot csinált, ahogy megmutatta a papír mennyiséget, arról hogy csak aznap mennyien voltak hasonló ügyben nála. hát azért két ujjnyi vastag volt az a pakk. De ahogy mondtam nem tudom hogy ez mennyire törvényszerű.És ebből hány lehet a Neres vagy Ner közeli?
KB23
1 hónapja
Egy kis off: Tegnap elmentünk megcsináltatni az útlevelünket. Nem tudom, hogy amúgy mennyi a napi átlag, hogy mennyien csináltatnak útlevelet (a jelenlegi helyzeten kívül), de félve megkérdeztem az ügyintézőt, hogy az utóbbi időszak mennyire volt "hajtós" ebből a szempontból? Természetesen nem modnhatott semmit, de azért egy kisebb mozdulatot csinált, ahogy megmutatta a papír mennyiséget, arról hogy csak aznap mennyien voltak hasonló ügyben nála. hát azért két ujjnyi vastag volt az a pakk. De ahogy mondtam nem tudom hogy ez mennyire törvényszerű.
1 hónapja
Ezért jön majd a gulyásgeri coming out! Csak ne azt mondja be, hogy meleg. 😀Viszont nekem ez megint egy jel. Ez a srác szerintem nem állt volna ki a nyilvánosság elé ha nem lenne nagy Tisza fölény.Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
Ez gyerekek, más országban több százezres tüntetés az utcán… itt meg…
Egyszerűen nincsenek szavak.
JC6 (Mr. Miele)
KB23
Aztán lehet tévedek.
Bazzani
1 hónapja

Jajj, egyfelől nem tudok nevetni, másfelől nevetnem kell.

1 hónapja
Tényleg a fidesz a biztos választásUkrajna!
hvg.hu/gazdasag/20260326_mnb-inflacios-jelentes-inflacio-arak-dragulas-gdp-novekedes
r.baggio

1 hónapja
picit ironia volt, mert emlekeim szerint ezek 22 elott tortentek meg. (de lehet tevedek)Nem emlèkszem most a konkrét esetekre, de az nagyon jó ha egyre többen teszik.mint ahogy egy NAVos nyomozo sem allna ki?Viszont nekem ez megint egy jel. Ez a srác szerintem nem állt volna ki a nyilvánosság elé ha nem lenne nagy Tisza fölény.Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
JC6 (Mr. Miele)
KB23
Aztán lehet tévedek.
Bazzani
vagy miniszteriumi dolgozo?
mindketto megtortent mar.
csebi
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Tényleg a fidesz a biztos választáshvg.hu/gazdasag/20260326_mnb-inflacios-jelentes-inflacio-arak-dragulas-gdp-novekedes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
1 hónapja
Egy esetleges "rendkívüli állapotok" miatti halasztáson csak buknának, szerintem itt más lesz, ha tényleg szarul állnak.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
30-án kiderül elvileg, majd beírom a táblázatbaLehet tudni melyik lesz az az 5 film?amúgy aki helyesen megtippeli (legközelebb lesz hozzá), hogy április 12 este az utolsó 5 filmen hány néző lesz (20:00-21:15), azt meghívom egy ingyenjegyre az általa választott filmre (+1-et is hozhat) 😀 majd csinálok neki exceltÉpp írni akartam, hogy én csakazértis beülök majd egyre, de 03:30-ra megyek dolgozni 13-án 😕
Löfli
r.baggio
KeyG

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nem emlèkszem most a konkrét esetekre, de az nagyon jó ha egyre többen teszik.mint ahogy egy NAVos nyomozo sem allna ki?Viszont nekem ez megint egy jel. Ez a srác szerintem nem állt volna ki a nyilvánosság elé ha nem lenne nagy Tisza fölény.Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
JC6 (Mr. Miele)
KB23
Aztán lehet tévedek.
Bazzani
csebi
1 hónapja
viszont az orosz gáz ára is az amszterdami árakat követi (felpontozva), vagyis a villany árának is azt kellene. az amszterdami árakat meg nem Homlok Úr határozza meg.www.carbonbrief.org/qa-why-does-gas-set-the-price-of-electricity-and-is-there-an-alternative/Visszasírnak még maguk engema villany miért lenne háromszor drágább? az is a Druzsbán érkezik?
x.com/pardizoltan/status/2036842790793957504?s=46&t=GtRM-ryIyC1_Izr2eZHTgg
petey
slowmotion
Negritis, a vajda
1 hónapja
a rendkívüli állapotot bármikor bejelenthetik bármire hivatkozvaMost tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.pont erre várnak, legyen nagy tünti + provokáció és kész is a rendkivüli állapot, kurva nagy az indulat az emberekben ezt tapasztalom nap mint nap, ha lesz majd időm és nem bánjátok megosztok pár meghökkentő és vagy vicces intermezzot az elmúlt 2hétből
JC6 (Mr. Miele)
Josszi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
mivel már nem része a rendszernek így mi értelme lenne?Én a csebis videót várom, ahol ugyanígy ül az arc és sorolja a dolgokat…mint ahogy egy NAVos nyomozo sem allna ki?Viszont nekem ez megint egy jel. Ez a srác szerintem nem állt volna ki a nyilvánosság elé ha nem lenne nagy Tisza fölény.Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
JC6 (Mr. Miele)
KB23
Aztán lehet tévedek.
Bazzani
csebi
JC6 (Mr. Miele)
csak még egy "brüsszelita hazaáruló"
1 hónapja
Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.pont erre várnak, legyen nagy tünti + provokáció és kész is a rendkivüli állapot, kurva nagy az indulat az emberekben ezt tapasztalom nap mint nap, ha lesz majd időm és nem bánjátok megosztok pár meghökkentő és vagy vicces intermezzot az elmúlt 2hétből
JC6 (Mr. Miele)
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Én a csebis videót várom, ahol ugyanígy ül az arc és sorolja a dolgokat…mint ahogy egy NAVos nyomozo sem allna ki?Viszont nekem ez megint egy jel. Ez a srác szerintem nem állt volna ki a nyilvánosság elé ha nem lenne nagy Tisza fölény.Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
JC6 (Mr. Miele)
KB23
Aztán lehet tévedek.
Bazzani
csebi
1 hónapja
mint ahogy egy NAVos nyomozo sem allna ki?Viszont nekem ez megint egy jel. Ez a srác szerintem nem állt volna ki a nyilvánosság elé ha nem lenne nagy Tisza fölény.Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
JC6 (Mr. Miele)
KB23
Aztán lehet tévedek.
Bazzani
1 hónapja
Illetve mutatja hogy ezeknél a szerveknél is betelt a pohár, rengeteg embernél. Ami jó jelViszont nekem ez megint egy jel. Ez a srác szerintem nem állt volna ki a nyilvánosság elé ha nem lenne nagy Tisza fölény.Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Birka nép? Mit vártál? Ez csak egy a sok közül, amit benyel a nép.
JC6 (Mr. Miele)
KB23
Aztán lehet tévedek.
Bazzani
1 hónapja
www.carbonbrief.org/qa-why-does-gas-set-the-price-of-electricity-and-is-there-an-alternative/Visszasírnak még maguk engema villany miért lenne háromszor drágább? az is a Druzsbán érkezik?
petey
slowmotion
1 hónapja
Visszasírnak még maguk engema villany miért lenne háromszor drágább? az is a Druzsbán érkezik?
petey
1 hónapja
Most tudtam megnézni, meghallgatni a direkt36-os videót.Mert nincs politikai erő, aki megszervezze. A Tisza le van foglalva a kampánnyal, de gyakorlatilag egy csornai tömeg vagy egy kaposvári tömeg, az ezek a tüntetések.
JC6 (Mr. Miele)
Csehországban van van 8 párt aki megszervezi a tüntetéseket. Hamis azt gondolni, hogy ezek spontán tüntetések.