Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Imádom, hogy a jobber kommentszekciókban két hazaárulózás között már ott tartanak hogy leosztják népességarányosan az eu-s pénzeket 😀😀😀DDD mintha bármit látnánk belőle amúgy
8 hónapja
Hát ez a csávó már a legalja, pedig a szar kupacon volt már a tetején is, amikor OV-t tövig szopkodta valamelyik "fesztiválon"ez volt az?scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/488922948_10165167826533677_4404425875782307816_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=Chj-YiBbU94Q7kNvwG6_kOu&_nc_oc=AdlFTpA5p-_nUX-mPWhCBYpG7NFRly0F1g-2LhtNsZpBQrTLw1Sp5NXoGxBuThGkwWKAwHDKEphpjzFha5n_TdfZ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=FB1AvW-HOGA7ApQu3WQCtw&oh=00_AYF6Vtiz-5P2ufBiucAnaM4yORaXst_1vGWw03L959lF_A&oe=67F70C33Dettó, pedig én csak röhögő fejét tettem az egyik posztjahoz hónapokkal ezelőtt. Mondjuk engem lézer Jani is letiltott, meg szinte az egész kormány oldal. 😄 OV-nak MÉG tudok kommentálni. 😁
valaki ezeket pofán fogja egyszer csapnién nem látom. lehet le vagyok tiltva 😀
www.facebook.com/share/v/1AXn2HvTzr/
NB2
petey
KB23
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jvajmv/bohar_daniel_van_m%C3%A9g_lejjebb/
Negritis, a vajda
8 hónapja
ez volt az?scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/488922948_10165167826533677_4404425875782307816_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=Chj-YiBbU94Q7kNvwG6_kOu&_nc_oc=AdlFTpA5p-_nUX-mPWhCBYpG7NFRly0F1g-2LhtNsZpBQrTLw1Sp5NXoGxBuThGkwWKAwHDKEphpjzFha5n_TdfZ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=FB1AvW-HOGA7ApQu3WQCtw&oh=00_AYF6Vtiz-5P2ufBiucAnaM4yORaXst_1vGWw03L959lF_A&oe=67F70C33Dettó, pedig én csak röhögő fejét tettem az egyik posztjahoz hónapokkal ezelőtt. Mondjuk engem lézer Jani is letiltott, meg szinte az egész kormány oldal. 😄 OV-nak MÉG tudok kommentálni. 😁
NB2
petey
KB23
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jvajmv/bohar_daniel_van_m%C3%A9g_lejjebb/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/488922948_10165167826533677_4404425875782307816_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=Chj-YiBbU94Q7kNvwG6_kOu&_nc_oc=AdlFTpA5p-_nUX-mPWhCBYpG7NFRly0F1g-2LhtNsZpBQrTLw1Sp5NXoGxBuThGkwWKAwHDKEphpjzFha5n_TdfZ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=FB1AvW-HOGA7ApQu3WQCtw&oh=00_AYF6Vtiz-5P2ufBiucAnaM4yORaXst_1vGWw03L959lF_A&oe=67F70C33Dettó, pedig én csak röhögő fejét tettem az egyik posztjahoz hónapokkal ezelőtt. Mondjuk engem lézer Jani is letiltott, meg szinte az egész kormány oldal. 😄 OV-nak MÉG tudok kommentálni. 😁
NB2
petey
8 hónapja
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/488922948_10165167826533677_4404425875782307816_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=Chj-YiBbU94Q7kNvwG6_kOu&_nc_oc=AdlFTpA5p-_nUX-mPWhCBYpG7NFRly0F1g-2LhtNsZpBQrTLw1Sp5NXoGxBuThGkwWKAwHDKEphpjzFha5n_TdfZ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=FB1AvW-HOGA7ApQu3WQCtw&oh=00_AYF6Vtiz-5P2ufBiucAnaM4yORaXst_1vGWw03L959lF_A&oe=67F70C33sajna én is, mióta beírtam egy fradimezes fotója alá hogy "Torrente, neked csöcsöd van" 😀
NB2
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/488922948_10165167826533677_4404425875782307816_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=Chj-YiBbU94Q7kNvwG6_kOu&_nc_oc=AdlFTpA5p-_nUX-mPWhCBYpG7NFRly0F1g-2LhtNsZpBQrTLw1Sp5NXoGxBuThGkwWKAwHDKEphpjzFha5n_TdfZ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=FB1AvW-HOGA7ApQu3WQCtw&oh=00_AYF6Vtiz-5P2ufBiucAnaM4yORaXst_1vGWw03L959lF_A&oe=67F70C33valaki ezeket pofán fogja egyszer csapnién nem látom. lehet le vagyok tiltva 😀
NB2
8 hónapja
"A Tiszának a hatalom fontosabb, mint az ország érdeke." És ez a Marha Gulyás kimondta röhögés nélkül! Basszus ezeknek tényleg elmentek otthonról 🤣🤣
8 hónapja
Olvasgatom a beszámolót a kormányinfóról. Tiszta 60-as évek érzést kelt bennem.Ejj ejj... hát nem megtanulhatták volna 2002-ből, hogy a pozitív kampány (A jövő elkezdődött...) nem a jó stratégia?
Megújult a Csipcsirip bölcsőde. 😊
Mikey
(Tudom-tudom, teljesen más most a struktúrája a választásoknak)
Gondolom mivel még van 1 év hátra, még csak a "lassan fordul a halálcsillag"-ot látjuk.
8 hónapja
Olvasgatom a beszámolót a kormányinfóról. Tiszta 60-as évek érzést kelt bennem.Fun fact:
Megújult a Csipcsirip bölcsőde. 😊
Mikey
Csak annyi apró különbséggel, hogy a 60-as 70-es években épült fel a semmiből az, amit az elmúlt évtizedekben bezártak/felszámoltak, majd most próbálják újra megnyitni.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Olvasgatom a beszámolót a kormányinfóról. Tiszta 60-as évek érzést kelt bennem.Megújult a Csipcsirip bölcsőde. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Mondjuk el kellene kezdeni kormányozni és nem lopni??🤔 Bence Bence itt már a Zinternet se ment meg titeket, pláne ha annyi hülye ember dolgozik nektek mint bohar vagy deak.... vagy rétvári maga
KB23
8 hónapja
Azt mondták, hogy Ezt a kis Koncz picsát akarják most női vonalon tolni a választásokig is, mert nincs szimpi női politikusuk a médiában. Klasszik beszélő fej, felmondja a propot, semmi saját gondolat, legjobb választás és nincs az a Szörnyella’ erőszakos kisugárzása sem, mint egy gonosz HR -es.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Mondjuk el kellene kezdeni kormányozni és nem lopni??🤔 Bence Bence itt már a Zinternet se ment meg titeket, pláne ha annyi hülye ember dolgozik nektek mint bohar vagy deak.m.hvg.hu/itthon/20250410_Retvari-Bence-szerint-uj-strategiara-van-szuksege-a-Fidesznek-ha-ismet-nyerni-akar-a-valasztason
Szerkesztette: KB23
8 hónapja
Én még a 2010-es évek elején utaztam először az old school szovjet trolikkal.hetente? napi szinten. és már ezer éve, amikor felköltöztem budapestre pár evig ez volt a járatom az inner city-be de még az igazi old school szovjet trolikkalezek szerintem pozitív dolgok, de majd jönnek az autósok nyígniVégre nem fog hetente kétszer elakadni a troli a parkolni nem tudó autós miatt.
www.facebook.com/ibikebudapest/posts/pfbid0AXbinQNJ8eNUpTopJo3byZjQJtvhjhzxTzeBXpNVJakqcoySgjNAFWppP2gFtp8fl
van hvg cikk is
hvg.hu/cegauto/20250408_74es-trolibusz-dohany-utca-parkolas-biciklisav-niedermuller-peter
Negritis, a vajda
Tarsi
Kúrfürst briareos
Akkor azt hittem, hogy valami nosztalgia-hétvége van, bemutatják az 1950-es évek albán tömegközlekedését vagy ilyesmi.
Aztán rájöttem, hogy ez élesben megy.
8 hónapja
Együtt tettük tönkre! 😄🤘🏻Habár ezt Amadeus írta de a mémesülés mindig megtisztelő 😀Én nem értek ehhez - tényleg nem - de úgy tűnik számomra laikusként, hogy ez a fajta kommunikációs műfaj - erőszakos, konfrontatív, szélsőségesen elkötelezett - ez megkívánja a humánerőforrás folyamatos forgatását. A régi célpontos/HírTv-s csapatból nem véletlenül nincs már senki a frontvonalban és ők messze nem voltak ennyire és eddig aktívak. Egyedül a szerencsétlen Császár Attila tartja még oda az arcát, de szerintem ő élvezi.
Gyakorlatilag amit a megafon tol az már kontraproduktív. Itt a fidesz szempontjából nem az a baj, hogy Danika majd kap két sallert vagy, hogy valamelyik megafonos gyereket előbb-utóbb majd coming outoltatják ezzel azzal - khm - , hanem az, hogy a közvélemény nagy része a megafont beárazta ugyanúgy, mint a királyi tv-t.
A társadalmon is azt érzem, hogy ebbe a rogáni kommunikációs kampányba elfáradt, alkalmazkodott hozzá. Messze nem ütnek már akkorák a miniferis videók, a bilikék plakátok, mint régen.
Azért a 3 év alatti 40+ százalékos infláció csak megmutatta azt, hogy a posztmodern, valóságot hajlító kommunikáció csak addig működik, amíg a gazdasági valóság nem kopogtat be.
Senkit nem érdekelnek a migránsok, sem az lmbtq, sem Deák Dani, ha 1.400 forint egy doboz tejföl.
MC12
vpi
MC12
8 hónapja
valaki ezeket pofán fogja egyszer csapnierre játszik.
NB2
buhloone mindstate
8 hónapja
Ha lassítva nézed, látszik, hogy konkrétan a rendőr hajol bele a csaj kezébe. Jó hogy nem esett egyet, mint egy soccer játékos.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/Kis pici csajszi jó erőset lebaszott a nagydarab rendőrnek, hát majdnem megölte.
a rendőrség vak komodorai tudják mi a dolguk
Negritis, a vajda
Ők is jó embert fognak le ketten...
Mikey
8 hónapja
hetente? napi szinten. és már ezer éve, amikor felköltöztem budapestre pár evig ez volt a járatom az inner city-be de még az igazi old school szovjet trolikkalezek szerintem pozitív dolgok, de majd jönnek az autósok nyígniVégre nem fog hetente kétszer elakadni a troli a parkolni nem tudó autós miatt.
www.facebook.com/ibikebudapest/posts/pfbid0AXbinQNJ8eNUpTopJo3byZjQJtvhjhzxTzeBXpNVJakqcoySgjNAFWppP2gFtp8fl
van hvg cikk is
hvg.hu/cegauto/20250408_74es-trolibusz-dohany-utca-parkolas-biciklisav-niedermuller-peter
Negritis, a vajda
Tarsi
8 hónapja
Habár ezt Amadeus írta de a mémesülés mindig megtisztelő 😀Én nem értek ehhez - tényleg nem - de úgy tűnik számomra laikusként, hogy ez a fajta kommunikációs műfaj - erőszakos, konfrontatív, szélsőségesen elkötelezett - ez megkívánja a humánerőforrás folyamatos forgatását. A régi célpontos/HírTv-s csapatból nem véletlenül nincs már senki a frontvonalban és ők messze nem voltak ennyire és eddig aktívak. Egyedül a szerencsétlen Császár Attila tartja még oda az arcát, de szerintem ő élvezi.
Gyakorlatilag amit a megafon tol az már kontraproduktív. Itt a fidesz szempontjából nem az a baj, hogy Danika majd kap két sallert vagy, hogy valamelyik megafonos gyereket előbb-utóbb majd coming outoltatják ezzel azzal - khm - , hanem az, hogy a közvélemény nagy része a megafont beárazta ugyanúgy, mint a királyi tv-t.
A társadalmon is azt érzem, hogy ebbe a rogáni kommunikációs kampányba elfáradt, alkalmazkodott hozzá. Messze nem ütnek már akkorák a miniferis videók, a bilikék plakátok, mint régen.
Azért a 3 év alatti 40+ százalékos infláció csak megmutatta azt, hogy a posztmodern, valóságot hajlító kommunikáció csak addig működik, amíg a gazdasági valóság nem kopogtat be.
Senkit nem érdekelnek a migránsok, sem az lmbtq, sem Deák Dani, ha 1.400 forint egy doboz tejföl.
MC12
vpi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
ezek szerintem pozitív dolgok, de majd jönnek az autósok nyígniVégre nem fog hetente kétszer elakadni a troli a parkolni nem tudó autós miatt.
van hvg cikk is
Negritis, a vajda
8 hónapja
Én nem értek ehhez - tényleg nem - de úgy tűnik számomra laikusként, hogy ez a fajta kommunikációs műfaj - erőszakos, konfrontatív, szélsőségesen elkötelezett - ez megkívánja a humánerőforrás folyamatos forgatását. A régi célpontos/HírTv-s csapatból nem véletlenül nincs már senki a frontvonalban és ők messze nem voltak ennyire és eddig aktívak. Egyedül a szerencsétlen Császár Attila tartja még oda az arcát, de szerintem ő élvezi.
MC12
8 hónapja
Gondolom elő is léptetik ezt a derék rendőrt.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/Kis pici csajszi jó erőset lebaszott a nagydarab rendőrnek, hát majdnem megölte.
a rendőrség vak komodorai tudják mi a dolguk
Negritis, a vajda
Ők is jó embert fognak le ketten...
Mikey
Kurva gáz. A libsi agresszív tüntetés áldozatát.
8 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/04/09/eu-europai-unio-tanacsa-vam-usa-trumpKész szerencse, hogy mi kitartunk, leszünk mi még az 52. tagállam... (nem)

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!