Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
A települések listáját bemásoltam egy Tiszás csoportba is, mert ott is volt ebből káosz. Most pedig megyek és felveszek valami csinos ruhát, hogy az eseményhez megfelelően legyek felöltözve a házkutatásnál!
1 hónapja
Szabó Tímea out: www.reddit.com/r/hungary/comments/1s3mfey/visszal%C3%A9pett_szab%C3%B3_t%C3%ADmea_boda_nikoletta_tisza/Felkészül Hadházy Ákos...
1 hónapja
Kb. minden pillanata baszott jó, összességében pedig fenomenális.www.youtube.com/watch?v=zalliFdLVoUA klip számomra legkedvencebb vizuálja. Menő nagyon.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Szerintem náluk ez megfelelne az első lépésnek ami pusztuláshoz vezet, amit a Tisza hoz el. Tudnillik, direkt tartjuk ilyen magasan az euró értékét, mert több az exportunk, mint az importunk! 😀Majd 12-én mikor egy nap alatt javul az árfolyam 20 Ft-ot egy Euron, akkor majd nálad lesz az erkölcsi fölény."Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"A vasárnapi ebédnél én ezt fogom hallgatni:
Mi ez ha nem Hann Endre bennfentes kereskedelme? 😀
bobi0092
"Na, most nem panaszkodnak a mindenszaristák, hogy így erősödik a forint?"
Bár értenék, hogy miért. 😀
dugo93
| de jó lenne |
eaglesmcnabb
És még szokták kérdezni, hogy miért járok csak ritkán a vasárnapi ebédre. 😀
1 hónapja
Magyarlukafa…nem semmi telepulesnevek vannak.
1 hónapja
A választás gyakorlatilag freeroll neki. Még akár nyerhet is, mindegy mit mutatnak a mérések, gondolhatja úgy, hogy a mozgósítás aznap működni fog, vagy nem akarja belátni hogy ne rá szavaznának, vagy tényleg 80% felett mennének el.Persze, ez mind elképzelhető, csak a legegyszerűbb elhalasztani a választást, ezért tippelem ezt.Jó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
De bármilyen egyéb opció szóba jöhet, aminek a végén Orbán nem adja át a hatalmat. Ebben vagyok biztos, a "hogyan" tekintetében csak tippelni tudok valószínűségek alapján.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy szoros vereséget simán ki tud mozogni legitim eszközökkel, aztán pont úgy alakul a végeredmény, hogy nekik jó legyen.
Szóval én azt gondolom választás lesz. Hogy utána mi lesz, az is biztosnak tűnik, csak ott tippelni se merek, hogyan oldják meg, ha 2/3 közeli vereség lenne a vége. De hogy megpróbálják az szinte biztosnak tűnik.
1 hónapja
Mivel a szavazatszámláló elég átláthatatlan, kinéztem a végponthívásból a településeket és AI-val rendeztem. Elvileg erről a 260 településről van szó (ha elkezded gépelni, látszik).Csörötnek, Darnó, Duka, Felsőmarác, Gáborjánháza, Gagyapáti, Gagyvendégi, Garbolc, Gosztola, Gyöngyfa, Gyöngyösmellék, Gyűrűs, Halastó, Halogy, Hegyháthodász, Hegyhátsál, Hegyhátszentjakab, Hegyhátszentmárton, Hencse, Heresznye, Hermánszeg, Hernádszurdok, Hetefejércse, Hetyefő, Hirics, Homokkomárom, Horváthertelend, Hosszúvíz, Hosztót, Iborfia, Ivánc, Kálócfa, Kány, Kásád, Katádfa, Katafa, Kékesd, Keléd, Keménfa, Kemestaródfa, Kemse, Keresztéte, Kerkabarabás, Kerkafalva, Kerkakutas, Kerkáskápolna, Kétvölgy, Kisbudmér, Kisdér, Kishódos, Kisjakabfalva, Kislippó, Kisnamény, Kisnyárád, Kispirit, Kisrákos, Kisrozvágy, Kissomlyó, Kisszekeres, Kisszentmárton, Kissziget, Kisszőlős, Kistamási, Kisvásárhely, Kőkút, Komjáti, Kömlő, Komlódtótfalu, Komoró, Korlát, Kórós, Kovácsvágás, Kozmadombja, Krasznokvajda, Külsősárd, Kupa, Lácacséke, Ládbesenyő, Lapáncsa, Lasztonya, Lendvadedes, Lendvajakabfa, Lippó, Liptód, Litka, Lónya, Lúzsok, Magyarföld, Magyarlukafa, Magyarszecsőd, Mánd, Maráza, Markóc, Maróc, Marócsa, Márokföld, Márokpapi, Mátészalka, Mátyus, Megyehíd, Méhtelek, Meszes, Mikekarácsonyfa, Milejszeg, Milota, Molnaszecsőd, Molvány, Monaj, Muraszemenye, Nagybudmér, Nagyecsed, Nagyhódos, Nagymizdó, Nagypirit, Nagyszakácsi, Nagytótfalu, Nemesborzova, Nemeskeresztúr, Nemeskisfalud, Nemesmedves, Nemesnép, Nemesrempehollós, Németfalu, Nyésta, Okorág, Olaszfa, Old, Öreglak, Orfalu, Őrimagyarósd, Ormándlak, Ortaháza, Oszkó, Ozmánbük, Pácsony, Pálmajor, Pamlény, Pankasz, Pányok, Páprád, Patapoklosi, Patca, Patosfa, Penyige, Perecse, Petrikeresztúr, Pinkamindszent, Piskó, Pördefölde, Pórszombat, Potony, Pusztaapáti, Pusztaederics, Pusztafalu, Pusztaradvány, Rábagyarmat, Rádfalva, Rakaca, Rakacaszend, Ramocsa, Rápolt, Rásonysápberencs, Rátót, Resznek, Rinyabesenyő, Rózsafa, Rozsály, Sámod, Sárfimizdó, Sárok, Selyeb, Semjén, Sima, Somogybükkösd, Somogysimonyi, Somogyviszló, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Sósvertike, Szajk, Szakácsi, Szaknyér, Szakonyfalu, Szalaszend, Szamosangyalos, Szamosbecs, Szamossályi, Szamosszeg, Szamostatárfalva, Szamosújlak, Szárász, Szarvaskend, Szászfa, Szatmárceke, Szatta, Szava, Szécsisziget, Székelyszabar, Szellő, Szentborbás, Szentgyörgyvölgy, Szentimrefalva, Szentliszló, Szentmargitfalva, Szentpéterfölde, Szenyér, Szijártóháza, Szilvágy, Szin, Szőce, Szögliget, Szőlősardó, Szörény, Tákos, Teklafalu, Tengeri, Teresztenye, Tésenfa, Tiszaadony, Tiszacsécse, Tiszakóród, Tivadar, Tomor, Tornabarakony, Tornakápolna, Tornaszentandrás, Tornaszentjakab, Tornyiszentmiklós, Tótszentgyörgy, Tótújfalu, Túrricse, Tyukod, Vágáshuta, Valkonya, Vámosoroszi, Várad, Varászló, Varbóc, Vásárosbéc, Vaskeresztes, Vasszentmihály, Vasvár, Vejti, Viszák, Viszló, Zádor, Zajta, Zalagyömörő, Zalaigrice, Zalalövő, Zalameggyes, Zalamerenye, Zalaszegvár, Zalaszombatfa, Zaláta, Zebecke, Zsarolyán, Zsennye, Zsujta
1 hónapja
Hallgatom, de nekem Ujj Péter érvei nem ülnek. Pedig én is szinte keresem, hogy miért bukhat meg a NER buktatási kísérlet, szóval van bennem bőven kétely. De ettől még Ujj érvei szinte mind hajánál fogva előrángatottak. Mint egy végletekig csalódott ember, aki annyi csalódáson van már túl, hogy nem hisz már semmiben.az egész beszélgetést hallgasd végig, a Szilivel azon vitatkoznak, hogy mi lesz a kimenetele a választásoknak.Mi ez az Ujj Péter nyilatkozat?Itt jósol fölényes fidesz győzelmet, szerinte a 20 egyéni a reális a Tiszának
csi77
www.facebook.com/share/v/1Ap9TqJ98Z/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
UP pesszimista volt 8 éve is, 4 éve is, eddig igaza lett, és (olvasva a heti hírlevelét), nem nagyon tudja/akarja elhinni, hogy most másképp lesz. Szili ellentétben vele optimista. Érdekes beszélgetés, nézzétek meg.
Gyurma Pappa
(A nemzetközi környezettel kapcsolatban van igaza, ami akár fontos is lehet, de azért önmagában ez nem elég indok a pesszimizmusra, ha a többi nem ül. Hiszen van azért példa arra, hogy populista rendszerek buktak, buknak - brazília pl. - ilyen környezetben is, ahogy volt példa ellenkező széljárásban ellenkező fordulatra is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Majd 12-én mikor egy nap alatt javul az árfolyam 20 Ft-ot egy Euron, akkor majd nálad lesz az erkölcsi fölény."Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"A vasárnapi ebédnél én ezt fogom hallgatni:
bobi0092
dugo93
| de jó lenne |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Marky-Zay felesege ra szavaz?Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
(Ő amúgy a focista Kecskés Ákos testvére és önkormányzati képviselő.)
Persze a fidesz hívők szerint kamu, el se férnek ennyien ott.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
1 hónapja
"Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"A vasárnapi ebédnél én ezt fogom hallgatni:
bobi0092
1 hónapja
Nem tunik tul termeszetesnek az arca. De ez csak tipp, nem vagyok dr. Christian Troy.Huhh gecc, ilyen kiálló, széles arccsontot már rég láttam 😳Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
warr_b
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
www.youtube.com/watch?v=zalliFdLVoUA klip számomra legkedvencebb vizuálja. Menő nagyon.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Huhh gecc, ilyen kiálló, széles arccsontot már rég láttam 😳Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Ez aztán a dirty talk 😀Egy szavazata már van a hölgynek.Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
SBL
1 hónapja
Persze, ez mind elképzelhető, csak a legegyszerűbb elhalasztani a választást, ezért tippelem ezt.Jó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
De bármilyen egyéb opció szóba jöhet, aminek a végén Orbán nem adja át a hatalmat. Ebben vagyok biztos, a "hogyan" tekintetében csak tippelni tudok valószínűségek alapján.
1 hónapja
Nekem sokkal többet mutat. Kb sose hallottam róla település nevek de azért sok.Ott én 12 települést látok. Senkit nem megbántva, de a nevek alapján kb. 1000-1500 választásra jogosult polgárról beszélünk, ha mindenki elmegy.A linken ha belemész a település mezőbe lenyílik a választék. Gondolom csak azok a helyek vannak a listában ahova kell még ember.Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
egyébként ez nem 12-i program, előtte a szombat este is kuka, vasárnap meg szimpla talpas szavazatszámlálóként is jó ha 11-éjfélre haza tud érni aki ezt bevállalja. tehát a hétfő is mókás lesz tőle
fake.id
SBL
Nemes samu09
Ha tényleg csak ennyi akkor nincs nagy baj.
SBL
1 hónapja
Ide is, gyalázat 😡miert huzott szoknyat csak gyerekvaltozatban.
telex.hu/belfold/2026/03/25/ricsi-tasz-kuria-bantalmazas-gyermekvedelem-belugyminiszterium
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ide is, gyalázat 😡 telex.hu/belfold/2026/03/25/ricsi-tasz-kuria-bantalmazas-gyermekvedelem-belugyminiszterium
1 hónapja
sziasztok,Köszi a munkádat!!!
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
1 hónapja
lávJó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
1 hónapja
Egy szavazata már van a hölgynek.Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL
Bazzani
1 hónapja
Ott én 12 települést látok. Senkit nem megbántva, de a nevek alapján kb. 1000-1500 választásra jogosult polgárról beszélünk, ha mindenki elmegy.A linken ha belemész a település mezőbe lenyílik a választék. Gondolom csak azok a helyek vannak a listában ahova kell még ember.Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
egyébként ez nem 12-i program, előtte a szombat este is kuka, vasárnap meg szimpla talpas szavazatszámlálóként is jó ha 11-éjfélre haza tud érni aki ezt bevállalja. tehát a hétfő is mókás lesz tőle
fake.id
SBL
Nemes samu09
Ha tényleg csak ennyi akkor nincs nagy baj.
1 hónapja
Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
SBL