Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
ezek szerintem pozitív dolgok, de majd jönnek az autósok nyígnivan hvg cikk is
hvg.hu/cegauto/20250408_74es-trolibusz-dohany-utca-parkolas-biciklisav-niedermuller-peter
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
arra mennek, akitől nem félnek. tök alap emberi reakció.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/Kis pici csajszi jó erőset lebaszott a nagydarab rendőrnek, hát majdnem megölte.
a rendőrség vak komodorai tudják mi a dolguk
Negritis, a vajda
Ők is jó embert fognak le ketten...
Mikey
múltkor is valami tizenhat körüli kiccsávó rátelepedett a villamoslépcső kapaszkodójára, hogy ott ő most telefonozni fog, meg még ilyen méltóságteljesen körbe is pillantott.
következő megálló (ahol pont leszálltunk) előtt felálltam, rámnézett, látta, hogy ha marad, akkor vele együtt szállok le (nem tudott volna mit tenni, három súlycsoporttal feljebb vagyok), szó nélkül arrébb vonult.
8 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/Kis pici csajszi jó erőset lebaszott a nagydarab rendőrnek, hát majdnem megölte.
Negritis, a vajda
Ők is jó embert fognak le ketten...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
444.hu/2025/04/09/dobbenetes-hogy-az-ember-segitseget-ker-de-nem-kap-raadasul-a-parancsnokaimrol-van-szo-akik-tudtak-hogy-a-szinten-rendor-volt-ferjem-tobbszor-is-bantalmazottwww.reddit.com/r/hungary/comments/1jusaqs/v%C3%A9letlen%C3%BCl_meg%C3%BCt%C3%B6tte_a_rend%C5%91rt_ez%C3%A9rt_kiemelt%C3%A9k_a/
8 hónapja
nem ide akartam hanem az usa-világbaIlyen válaszokat kell keresni:www.bbc.com/news/live/cp8vyy35g3mtLogika? Te tényleg logikát keresel Trumpnál? 😀
nah kína már 104%nál tart 😊
amúgy ausztrália miért is kapott vámot? logika alapján nem jön ki 😀
Negritis, a vajda
StormST
- elnéztek egy sort az excelben
- összekeverték Ausztriával
- egy tizedesjeggyel vagy nullával elírták
és hasonlók
A jelenlegi USA kormányzatnál ezek a legvalószínűbb forgatókönyvek.
gabokocka
de amúgy valaki aszonta a kormányból hogy azért jár a 10% mer hogy nem engedik be a disznót meg marhát 😊
8 hónapja
Ilyen válaszokat kell keresni:www.bbc.com/news/live/cp8vyy35g3mtLogika? Te tényleg logikát keresel Trumpnál? 😀
Negritis, a vajda
StormST
- elnéztek egy sort az excelben
- összekeverték Ausztriával
- egy tizedesjeggyel vagy nullával elírták
és hasonlók
A jelenlegi USA kormányzatnál ezek a legvalószínűbb forgatókönyvek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/04/09/szijjarto-arrol-beszelt-egy-londoni-rendezvenyen-hogy-ha-trump-buntetne-szankciokkal-oroszorszagot-azt-tamogatnakTényleg megérkezünk a háborús szankciók vs békeszankciók világába.
8 hónapja
www.bbc.com/news/live/cp8vyy35g3mtLogika? Te tényleg logikát keresel Trumpnál? 😀
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
www.bbc.com/news/live/cp8vyy35g3mtnah kína már 104%nál tart 😊
8 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentumHely Homlok Petike ebből bokafogas lesz. Néha nehéz már neki is kiigazodni kinek melytorkozik.
NB2
8 hónapja
444.hu/2025/04/09/cicciolina-beallt-magyar-peter-mogeejj ha elé állt volna az még nagyobb hír 😊
8 hónapja
Éljen soká Orbán Viktor!www.hwsw.hu/hirek/68987/magyar-telekom-yettel-magyarorszag-one-4ig-inflaciokoveto-dijkorrekcio-2025-nemzetgazdasagi-miniszterium.html
8 hónapja
Májustól októberig amúgy sincs szabadság a reptereken.Nyáron nem is megyek...ilyenkor sokkal olcsóbb...ezért nem vártuk meg a húsvéti tavaszi szünetet se 😊Érted, áprilisban nyaral.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Én lemaradtam itt nyaralás közben, de tegnap jött első alkalommal szembe, hogy Magyar Péter felesége írta alá a kegyelmi kérvényt. Vagyis már nem az igazságügy-miniszter asszony, hanem csak MP felesége.
Negritis, a vajda
Klaci79
Itt a bizonyíték, hogy rendben van minden a magyar gazdasággal.
Mit vernyákoltok itt, libsik?
Lúdas Solymi
Szomorú is voltam, amikor bementem egy spanyol ALDI-ba és láttam, hogy ott milyen árak vannak...na meg a benzinről ne is beszéljek...
Klaci79
8 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentumVárjuk akkor Kakadu újabb kitalációját 😀
NB2
8 hónapja
Én ezt nem tudom értelmezni. Hát megmondták hogy Pressman volt.telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentum😀 😀
NB2
Helyünk a nagyvilágban
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/04/09/pokumentum😀 😀
NB2
Helyünk a nagyvilágban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Vona egy esetleges Matolcsy - MP összefonódásról:Vona már akkor is hülye volt, amikor még igyekezett nem annak tűnni.
www.youtube.com/watch?v=Ub9vhALkb58
ervinator
8 hónapja
Vona egy esetleges Matolcsy - MP összefonódásról:www.youtube.com/watch?v=Ub9vhALkb58
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Merre valál? Mi három hét múlva mászunkNyáron nem is megyek...ilyenkor sokkal olcsóbb...ezért nem vártuk meg a húsvéti tavaszi szünetet se 😊Érted, áprilisban nyaral.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Én lemaradtam itt nyaralás közben, de tegnap jött első alkalommal szembe, hogy Magyar Péter felesége írta alá a kegyelmi kérvényt. Vagyis már nem az igazságügy-miniszter asszony, hanem csak MP felesége.
Negritis, a vajda
Klaci79
Lúdas Solymi
Szomorú is voltam, amikor bementem egy spanyol ALDI-ba és láttam, hogy ott milyen árak vannak...na meg a benzinről ne is beszéljek...
Klaci79
8 hónapja
Nyáron nem is megyek...ilyenkor sokkal olcsóbb...ezért nem vártuk meg a húsvéti tavaszi szünetet se 😊Érted, áprilisban nyaral.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Én lemaradtam itt nyaralás közben, de tegnap jött első alkalommal szembe, hogy Magyar Péter felesége írta alá a kegyelmi kérvényt. Vagyis már nem az igazságügy-miniszter asszony, hanem csak MP felesége.
Negritis, a vajda
Klaci79
Lúdas Solymi
8 hónapja
A Petőfi hidat nem engedték elfoglalni a rendőrök. Az már az övék. Választhatnak hogy Adj király katonátban vagy Honfoglalálóban hívják ki őket a területért.esküszöm nem értem a logikáját, hogy miért nem a Béla királyon a köztársasági elnök rezidenciájánál meg a Kútvölgyi felső szakaszán megy ez a műsor, ahová a Cinege torkollik. most ez a sokeszű ellenzék bele sem gondol abba, hány este 7-8-9-10kor hazatakarodni szándékozó,dolgozó vagy edzésen/bármilyen különprogramon részt vevő középiskolást-egyetemistát, alapvetően antifideszes budapesti/agglomerációban élőt szivat halálra ezzel a kurva eredeti és eddig is rendkívül hasznosnak bizonyuló "hídfoglalás" nevű különszámmal. vagy direkt csinálják, hogy rogánék erőlködés nélkül tudjanak hülyét csinálni az egész bandából (mert megteszik ezt ők maguk és nem kell ehhez más). tudom, hogy írtam már, de nem bírok efölött egyszerűen napirendre térni
zacknorb
Szerkesztette: fake.id
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/04/08/egeszsegugy-uzsoki-utcai-korhaz-budapest-varolista-teriteses-ellatasi-osztalyNekem nincs azzal bajom most is fizetek magán egészségbiztosítást, de akkor ne vonjanak havi több mint 150.000 ft tb-t, majd én eldöntöm hogy magán vagy állami akkor..
„ Bizonyos ellátásokra éveket kell várni az állami kórházakban, vannak azonban lehetőségek hamarabb hozzájutni például egy protézishez, ha a páciens hajlandó milliós összegeket fizetni a szolgáltatásért”.
Éljen az amcsi rendszer. Jó lesz az a népnek.
cartman023

8 hónapja
A Petőfi hidat nem engedték elfoglalni a rendőrök. Az már az övék. Választhatnak hogy Adj király katonátban vagy Honfoglalálóban hívják ki őket a területért.
Poloska vagyok.