Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/04/08/egeszsegugy-uzsoki-utcai-korhaz-budapest-varolista-teriteses-ellatasi-osztalyNem új dolog otthon sem h aki szegény az haljon meg nyugodtan …
„ Bizonyos ellátásokra éveket kell várni az állami kórházakban, vannak azonban lehetőségek hamarabb hozzájutni például egy protézishez, ha a páciens hajlandó milliós összegeket fizetni a szolgáltatásért”.
Éljen az amcsi rendszer. Jó lesz az a népnek.
cartman023
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/04/08/egeszsegugy-uzsoki-utcai-korhaz-budapest-varolista-teriteses-ellatasi-osztaly„ Bizonyos ellátásokra éveket kell várni az állami kórházakban, vannak azonban lehetőségek hamarabb hozzájutni például egy protézishez, ha a páciens hajlandó milliós összegeket fizetni a szolgáltatásért”.
Éljen az amcsi rendszer. Jó lesz az a népnek.
8 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jugtwk/guly%C3%A1s_marci_is_tal%C3%A1lkozott_a_bolond/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
deyellredditen láttam, de amúgy írták ott is hogy bár kutyapártos a megfogalmazás nem akkora baromság
lényegében arról szól hogy valami felületi bevonással kezelik a földutat
ez lehet aszfalt, de murva is
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ju64x6/ez_navracsics_tibor_az_uni%C3%B3s_p%C3%A9nzek_j%C3%B6nni_fognak/
4b0r
•
11h ago
Nem, a földút portalanítása nem porszívózást jelent, hanem aszfaltozást, murvázást vagy más rétegmegkötő eljárást jelöl.
Hülyén hangzik, mintha a kétfarkú kutyák találták volna ki, de ennek tényleg ez a neve.
Szósz: 2 éve a mi utcánkat is portalanították. Azóta nem sáros az autónk tengelyig minden eső után.
Basic-Love8947
•
12h ago
A földutak portalanítása (pormentesítése) fontos karbantartási feladat, amely javítja az út használhatóságát és csökkenti a környezeti terhelést. A portalanítás egyik módszere lehet a "szórt tisztítás" vagy "blast cleaning", amely például homokszórással történhet
Szerkesztette: Negritis, a vajda
8 hónapja
i.ibb.co/QRYfnQv/Gn8u-R5n-Xw-AEYVQ0.jpgThe gift that keeps on giving...
deyell

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
És mi van, ha 1350 a határ, vagy 1300?Pontosan a lényeget ragadták meg, mert ha 1.400, akkor már sehogy sem megy a Fideszre az X.mert tényleg az a lényeg, hogy most a nagyobb dobozos az 520 vagy 570-e... hát hallod baszki, szerintem megragadták a lényegét 😮Bocsánat, akkor 1.200.1400 egy doboz tejföl?Mekkora? 800g-os lehet, de az is inkább 1200-1300
csebi
330g-osat múlt héten vettem 400-500-ért
zacknorb
Amadeus the Young
slowmotion
szaba
8 hónapja
Ne piszkáld szegény Lacit, Vitya már lefizette egy szavazatért cserébe. 😀Érted, áprilisban nyaral.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Én lemaradtam itt nyaralás közben, de tegnap jött első alkalommal szembe, hogy Magyar Péter felesége írta alá a kegyelmi kérvényt. Vagyis már nem az igazságügy-miniszter asszony, hanem csak MP felesége.
Negritis, a vajda
Klaci79
Itt a bizonyíték, hogy rendben van minden a magyar gazdasággal.
Mit vernyákoltok itt, libsik?
Lúdas Solymi
8 hónapja
Érted, áprilisban nyaral.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Én lemaradtam itt nyaralás közben, de tegnap jött első alkalommal szembe, hogy Magyar Péter felesége írta alá a kegyelmi kérvényt. Vagyis már nem az igazságügy-miniszter asszony, hanem csak MP felesége.
Negritis, a vajda
Klaci79
Itt a bizonyíték, hogy rendben van minden a magyar gazdasággal.
Mit vernyákoltok itt, libsik?
8 hónapja
a magyar gazdaség kilőtt!!!ez a gif baszki, mindent visz 😀
444.hu/2025/04/08/osszeomlas-szelen-a-koltsegvetes-az-eves-hianycel-62-a-osszejott-marcius-vegere
Negritis, a vajda
8 hónapja
Ne irj ilyet h úgysem lesz az mert a végén Marcello nyom egy holdmybeert…a magyar gazdaség kilőtt!!!Bár pont ugyanazt javaslom ennek a két idiótának, mint anno kosarmeccsen az ostoba bíróknak (áramot vezessenek, ne meccset/országot), azért hozza kell tenni,hogy ez a mutató sose lineáris. Egy csomó fogyasztási, turisztikai bevétel nyáron magasabb, nyilván egy január-februári időszak ÁFA bevétele sem vethető össze a shopping-idiotizmus éves nagy ünnepének időszakával (karácsony-december), illetve nem tudom, hogy a ceges befizetések itemezese nem tudom, mikor van csúcson. Ettől meg nem fog összejönni a hiánycél, de nem is úgy lesz, hogy minden negyedévben az éves cél 62%-a lesz a hiány, aztán befutunk 248%-on.
444.hu/2025/04/08/osszeomlas-szelen-a-koltsegvetes-az-eves-hianycel-62-a-osszejott-marcius-vegere
Negritis, a vajda
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
a magyar gazdaség kilőtt!!!Bár pont ugyanazt javaslom ennek a két idiótának, mint anno kosarmeccsen az ostoba bíróknak (áramot vezessenek, ne meccset/országot), azért hozza kell tenni,hogy ez a mutató sose lineáris. Egy csomó fogyasztási, turisztikai bevétel nyáron magasabb, nyilván egy január-februári időszak ÁFA bevétele sem vethető össze a shopping-idiotizmus éves nagy ünnepének időszakával (karácsony-december), illetve nem tudom, hogy a ceges befizetések itemezese nem tudom, mikor van csúcson. Ettől meg nem fog összejönni a hiánycél, de nem is úgy lesz, hogy minden negyedévben az éves cél 62%-a lesz a hiány, aztán befutunk 248%-on.
Negritis, a vajda
8 hónapja
Amugy ezek az 520-rol 570-re valo emelgetesek pont azok amiket nem igazan veszel eszre de hetente az excelben mar jol nez ki. Mondjuk a szolgaltatasoknal a legkisebb cimlet mar az ezres es ahogy latom max fel evente minden valamire valo szolgaltato hozza is rakja. Tavol alljon tolem Nagy Marton barminemu vedelme de ezzel a mostkellminden magyar hozzaallassal nem segitunk magunkon.mert tényleg az a lényeg, hogy most a nagyobb dobozos az 520 vagy 570-e... hát hallod baszki, szerintem megragadták a lényegét 😮Bocsánat, akkor 1.200.1400 egy doboz tejföl?Mekkora? 800g-os lehet, de az is inkább 1200-1300
csebi
zacknorb
Amadeus the Young
slowmotion
8 hónapja
a magyar gazdaség kilőtt!!!liberális sajtó írja, tehát hazugság (átlagos fidesz szavazó)
Negritis, a vajda
8 hónapja
Ja, hogy a tejföl itt volt hozzászólásban érvként?Én azt hittem csebi olvasott valamit Máltán a médiában és azért kérdezi, ez mennyire reális.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Én kiváncsi voltam hogy ki hogyan reagál erre 😊mert tényleg az a lényeg, hogy most a nagyobb dobozos az 520 vagy 570-e... hát hallod baszki, szerintem megragadták a lényegét 😮Bocsánat, akkor 1.200.1400 egy doboz tejföl?Mekkora? 800g-os lehet, de az is inkább 1200-1300
csebi
zacknorb
Amadeus the Young
slowmotion
Amúgy ha ennyi a tejföl akkor vagy nem lesz sajtos tejfölös tészta mostantól sehol vagy ennyire jól el Mki h meg tudja venni
8 hónapja
a magyar gazdaség kilőtt!!!444.hu/2025/04/08/osszeomlas-szelen-a-koltsegvetes-az-eves-hianycel-62-a-osszejott-marcius-vegere
8 hónapja
Hát ha olyan lesz mint elios világítás, akkor nem kell félnie senkinek 🤣24.hu/belfold/2025/04/08/idomsoft-elismerte-dap-tiborcz-istvan-facekom-arcfelismero-szoftver/
8 hónapja
Pontosan a lényeget ragadták meg, mert ha 1.400, akkor már sehogy sem megy a Fideszre az X.mert tényleg az a lényeg, hogy most a nagyobb dobozos az 520 vagy 570-e... hát hallod baszki, szerintem megragadták a lényegét 😮Bocsánat, akkor 1.200.1400 egy doboz tejföl?Mekkora? 800g-os lehet, de az is inkább 1200-1300
csebi
zacknorb
Amadeus the Young
slowmotion
8 hónapja
Néhány gondolatot szeretnék megosztani veletek a tegnapi napról. Néhány ismerősömmel kimentünk MP gyűlésére Veszprémben és nagyszerű volt látni, hogy mennyi ember volt kint minden korosztályból. Igazából nem mondott újat, se semmi extrát csak azt, amit az emberek egy része lát is.Na de ami a gyűlés után történt az volt meglepő. Elmentünk meginni néhány sört utána megbeszélni a látottakat és mellettünk egy hasonló 7 fős csoport is ezt tette. Pár pohár után össze is ültünk velük és együtt elemeztünk. Elég vegyes társaság volt. Volt köztük vér fideszes, hajdani mszp-s, jelenleg ingadozó dk-s és volt mihazánkos is, de a többség tiszás. Folyt a nedű és egyszer csak az egyik fidesz hívő, akik akkor már bátor lett, hogy ő nem szavazna a tiszára még akkor se, ha ide tennénk neki egy rahedli bizonyítékot, hogy a főni és a családja lop-csal-hazudik. Kérdeztem én, és miért nem? Mert nem kapott semmiféle garanciát MP-től, hogy ezeket az ígéreteket be is fogja tartani. Na ott ledobta az ékszíjat. Utána próbáltuk elmagyarázni neki, hogy a választásokat az ellenzékben lévők, mivel nagyon mással, csak ígéretekkel tudják megnyerni, míg a kormány látható tettekkel is alá tudná támasztani azokat, amiket ígért, csak hát látjuk ennek a folyamodványát. És akkor jött a MH-os és a DK-s, hogy honnan tudjuk, hogy ő majd változást fog hozni? Itt már eléggé hangosak voltunk, és hát az ital is erősíttette a dolgokat. Mondtuk nekik, hogy előbb meg kellene nyernie a választást és majd utána lehet ezeket a kérdéseket feltenni. Nem nagyon tudták feldolgozni az érveket, csak a szokásos puffogtatások mentek, de jó volt azért látni, hogy némelyik elgondolkodott és forogtak a fogaskerek.
Bocsánat, kicsit hosszúra sikerült, de gondoltam ezt megosztom veletek, hátha valaki tapasztalt hasonlót. 😊
8 hónapja
ha az van odaírva hogy baloldal akkor meggyőzőbb lenne, de így se tudom kizárniViccnek elég rossz, komolynak pedig teljességgel hihetetlen. 😀az a baj hogy nem tudom hogy vicc vagy komoly
Nem kell beszarni.
Zsellér van de Vrij
Negritis, a vajda
Mikey
8 hónapja
mert tényleg az a lényeg, hogy most a nagyobb dobozos az 520 vagy 570-e... hát hallod baszki, szerintem megragadták a lényegét 😮Bocsánat, akkor 1.200.1400 egy doboz tejföl?Mekkora? 800g-os lehet, de az is inkább 1200-1300
csebi
zacknorb
Amadeus the Young
8 hónapja
Bocsánat, akkor 1.200.1400 egy doboz tejföl?Mekkora? 800g-os lehet, de az is inkább 1200-1300
csebi
zacknorb
8 hónapja
1400 egy doboz tejföl?Mekkora? 800g-os lehet, de az is inkább 1200-1300
csebi
Poloska vagyok.