Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Jó lenne látni a képek a tömegről.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
(Ő amúgy a focista Kecskés Ákos testvére és önkormányzati képviselő.)
Persze a fidesz hívők szerint kamu, el se férnek ennyien ott.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Esetleg Fanniról is.😊
1 hónapja
A linken ha belemész a település mezőbe lenyílik a választék. Gondolom csak azok a helyek vannak a listában ahova kell még ember.Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
egyébként ez nem 12-i program, előtte a szombat este is kuka, vasárnap meg szimpla talpas szavazatszámlálóként is jó ha 11-éjfélre haza tud érni aki ezt bevállalja. tehát a hétfő is mókás lesz tőle
fake.id
SBL
1 hónapja
Van olyan lista, hogy hol nincs még meg a 2 tiszás tag?sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
egyébként ez nem 12-i program, előtte a szombat este is kuka, vasárnap meg szimpla talpas szavazatszámlálóként is jó ha 11-éjfélre haza tud érni aki ezt bevállalja. tehát a hétfő is mókás lesz tőle
fake.id
1 hónapja
sziasztok,melyikben? mert szavazókörtől függően elgondolkodnék rajta, ha itthon leszek hétvégén és nem vasárnap délután zuhanok be. mennyivel előtte van variálási lehetőség? gondolom azért kéne leginkább 2 ember, hogy mozgóurnázni is tudjon menni az egyik és maradjon ember a szavazókörben is
Köszönöm,
sziasztok
Josszi
1 hónapja
Lattman Tamás: Nem tudom, mennyi idő után végre le lett tiltva a szabad kommentelés az Alapjogokért Központ oldalán, szóval nem tudom leírni, hogy miért is csúsztatnak már megint, hogy finom legyek. 🤣 Mindazonáltal Hack Péter téved, a NER bohócbíróságain semmilyen ügyvéd nem jelent semmit, szóval teljesen mindegy. És nem, egy közszereplő telefonszámának átadása nem kémkedés, nem hírszerzés, kivéve persze, ha megy a telefon. Akkor simán az lesz. 🤣🤣🤣”Hack Péter alkotmányjogász szerint a legjobb ha Panyi jó ügyvédet fogad magának, mert ‘pancser’ volt és szüksége lesz rà,Ennyire nem vagyok képben az üggyel, pontosan min csúszhat el a Panyi?
az újságírók lehallgatása pedig az 1995. Titkosszolgálati Törvény alapján nem illegális, az eredmény hallható ismeretében pedig az ok is megvan.
ozibozi
akdestroyer
1 hónapja
sziasztok,eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
Köszönöm,
sziasztok
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...Itt érzem magam otthon
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
youtu.be/Gh3PWgpyie4?is=k7Vsq5YcQ4xrQf3Na legrosszabbra készülök és akkor nem ér csalódásMire alapozod ezt a tippedet? Segítek: semmire.én tippem az, hogy lemegy a választás 12-én nyugiban, eredmény úgyse lesz aznap este, aztán kihozzák valahogy a fideszt győztesnek, pár hétig tüntikéznek az emberek, aztán megunják és megy minden ugyanúgy mint eddigJó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
Löfli
nagylaza, főpohárnok
Löfli
1 hónapja
Prémium magyar minőség 😀Fú nagyon.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Tegnap ott állt mellettünk egy darabig. Full extra.
Bazzani
1 hónapja
Fú nagyon.Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
LanceVance
Tegnap ott állt mellettünk egy darabig. Full extra.
1 hónapja
Az egészben az a legviccesebb, hogy ha le lehet őket váltani, akkor nem is olyan “rosszak”, mint azt gondoljuk. 😀
1 hónapja
a legrosszabbra készülök és akkor nem ér csalódásMire alapozod ezt a tippedet? Segítek: semmire.én tippem az, hogy lemegy a választás 12-én nyugiban, eredmény úgyse lesz aznap este, aztán kihozzák valahogy a fideszt győztesnek, pár hétig tüntikéznek az emberek, aztán megunják és megy minden ugyanúgy mint eddigJó kérdés.Nem lehet, hogy engedik mert úgyse nyerhet a Tisza? Mindenféle lehetőség adott érvényteleníteni, újra választani, halasztani, kitalálni bármilyen mondvacsinált indokot, stb..
Arra jutnék, hogy ha engedik, hogy most itt álljak a sorban, és szavazzak, akkor valahogy meg is tudják bindzsizni, és furmányosabbak, mint gondoltam.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem látom azt, hogy a választás eltörlése az egyetlen megoldásuk arra, hogy ne legyen a Tisza győztesnek hirdetve..
topin
Löfli
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Miközben a Médián számok mennek nagyot ma, azért surranópályán az a 21 felmérés is elég biztató. Ha rekord részvétel lesz, az imo nagyon jó hír.ezt a fidesz nem fogja hagyni, valami álmerénylet vagy hamis zászlós művelet tuti lesz.
15.-e óta nekem amúgy a látottakból az a benyomásom, hogy még egy szintet ugrott a lelkesedés és várakozás, szóval én is azt érzékelem, hogy a rekord részvétel, benne van a pakliban, sőt, esélyes.
esanders10
built for this shit
1 hónapja
Azt tudja valaki, mi az a fontos bejelentés, amit a Távozó kirakott a FB-ra, hogy mindjárt?OV-ra gondoltál?
Dzsokijuing
délelőtt írtam, hogy lekapcsolják a gázt ami az ukránoknak megy
ha másra gondoltál akkor sorry 😊
1 hónapja
Miközben a Médián számok mennek nagyot ma, azért surranópályán az a 21 felmérés is elég biztató. Ha rekord részvétel lesz, az imo nagyon jó hír.15.-e óta nekem amúgy a látottakból az a benyomásom, hogy még egy szintet ugrott a lelkesedés és várakozás, szóval én is azt érzékelem, hogy a rekord részvétel, benne van a pakliban, sőt, esélyes.
1 hónapja
Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.Ő nagyon prémium amúgy.
Elférnek.
Bazzani
1 hónapja
"Megugrott a forint, miután kijött a Medián kutatása"Mi ez ha nem Hann Endre bennfentes kereskedelme? 😀
1 hónapja
Utóbbitól én nem félek, hanem szinte biztos vagyok benne hogy nem fog megtörténni. Sajnos. Max alsóbb szinteken, de komoly "katonával" nem.Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...Bárki elzavarható.
gabokocka
Én inkább csak az elszámoltatás hiányától félek.
Hogy megússzák szabadlábon, vagyonelkobzás nélkül.
Bazzani
1 hónapja
Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...Bárki elzavarható.
gabokocka
Én inkább csak az elszámoltatás hiányától félek.
Hogy megússzák szabadlábon, vagyonelkobzás nélkül.
1 hónapja
Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.(Ő amúgy a focista Kecskés Ákos testvére és önkormányzati képviselő.)
Elférnek.
1 hónapja
Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Nekem van egy nagyon laikus véleményem.Minden pártnak vannak belső mérései amiről mi keveset tudunk.
Szerintem Tiszáéknak nagyon jó adatai lehetnek ezekből (értsd nagy előnyt mérnek), különben Magyar Péter fix nem így beszélne ahogy például tegnap Vásárhelyen.
Árad belőle a magabiztosság, többször leköszönőnek nevezte O. Viktor Mihályt.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen lendülete lenne ha rosszak lennének a számok.
1 hónapja
Azt tudja valaki, mi az a fontos bejelentés, amit a Távozó kirakott a FB-ra, hogy mindjárt?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Én nem értem ezt a topikot tényleg... Kihoz egy olyan előnyt az egyik leghitelesebb közvéleménykutató cég, amilyet még ember nem látott és mindenki arról beszél, hogy marad a fidesz. 😀
Nekem tök jó kedvem lett amikor megláttam a számokat.
dugo93
"Egyértelmű nem". Nem marad a fidesz kormányon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!