Politika

64 feliratkozó

2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 724 — Csodabogár
ha 75-80% részvétel lesz, előfordulhat, hogy a határon túli levélszavazatokból kevesebb mandátum lesz? mondjuk 1.
deyell
ezt pedzegették már 1 hónapja, hogy részvételi arányokon kívül jelenleg 0-1-et tippeltek.

2 hónapja
Hajdú 5-6 nagyot megy
itt sok választót vesztett a Fidesz az EP-n.

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 915 — Sworn to the Dark
ha 75-80% részvétel lesz, előfordulhat, hogy a határon túli levélszavazatokból kevesebb mandátum lesz? mondjuk 1.

built for this shit

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 506 — #neverpunt
Én Molnár Áron féle Fuck NER-es sapiban mentem, nézegették de ennyi.

2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 571 — Chiefs GM
Na, sok mosoly és néhány bamba tekintet fogadta. a pólót, beszólás nem volt. Ellenben azon az oldalon, ahol én aláírtam a névjegyzéket, talán még 1 vagy 2 név volt üres, durva. (BP 6.).

2 hónapja
Bódi Matyi most Telexen. azt mondja BP kb. 1 körül fog berobbanni. ami aggasztó ebben a fidesznek, hogy a városok megnyomják, és a kistelepülések nem tudnak újat felmutatni, és ők jellemzően leszavaznak délelőtt.
petey
Nagyon remélem igaza van és jól látja a dolgokat...
gyurczi
ő nem hülye gyerek, érdemes rá figyelni

2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 639
Én letudtam 8 körül itt Borsodban, utána a kocsmában buzdítottam. Jó lenne még vagy négyszet szavazni, már a szintentartás végett.
Tactful Cactus
Későn születtél 😕

hu.wikipedia.org/wiki/1947-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s
Kampman
Hát ja, kimaradt a Lombardi-éra.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 632
Én letudtam 8 körül itt Borsodban, utána a kocsmában buzdítottam. Jó lenne még vagy négyszet szavazni, már a szintentartás végett.
Tactful Cactus
Későn születtél 😕

hu.wikipedia.org/wiki/1947-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s
2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 568 — balazs.t85@gmail.com
Tegnap pörgettem az insta realeket, és rengeteg helyen írtak a pénteki koncertről, főleg az al jazeera híre lepett meg.
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 753 — Vikings fan
Mondjuk 100% feletti részvételnél azért gyanakodni kezdenék.
Kampman
Ha Tisza 2/3 lesz, én nem! 😀
2 hónapja

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 964 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Kampman
Akkor nem te vagy a Pulai 😊

2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 753 — Vikings fan
Jézus most láttam a tegnapi ellen Fidesz koncertet. Kemény
2 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 096 — Apu ökölbeszorított keze
Bódi Matyi most Telexen. azt mondja BP kb. 1 körül fog berobbanni. ami aggasztó ebben a fidesznek, hogy a városok megnyomják, és a kistelepülések nem tudnak újat felmutatni, és ők jellemzően leszavaznak délelőtt.
petey
gyurczi
Itt óbudán fent a hegyen most is sorok vannak… sok a fiatal

2 hónapja
2 hónapja
tippem az volt, hogy a megyei jogú város központú választókerületekben mindenhol bukni fog a fidesz, ez egyelőre jól alakul

i.ibb.co/HTWQxRxH/rekord-11-00-v0-2ttojrpbaqug1.jpg
deyell
Ami nagy fejlődés lenne az ellenzék részéről 2022-höz képest.
Hozzáteszem, a körzetek több mint fele kisvárosi-falusi. Csak Budapest és a megyeszékhelyek / megyei jogú városok nem nyernek választást, ezt az óbaloldal négyszer sem tanulta meg.
Kampman
relax, ott van még Pest megye is, ami 14 választókerület, és talán mindet behúzza a Tisza.

built for this shit

2 hónapja
Vásárhely 44,38% 11kor.
És én még nem is voltam.
Bazzani
az igen

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
gyurczi New York Giants 2 707 — Giants fan
petey

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 257 — Axel Foley
Vásárhely 44,38% 11kor.
És én még nem is voltam.

2 hónapja
tippem az volt, hogy a megyei jogú város központú választókerületekben mindenhol bukni fog a fidesz, ez egyelőre jól alakul

i.ibb.co/HTWQxRxH/rekord-11-00-v0-2ttojrpbaqug1.jpg
deyell
Ami nagy fejlődés lenne az ellenzék részéről 2022-höz képest.
Hozzáteszem, a körzetek több mint fele kisvárosi-falusi. Csak Budapest és a megyeszékhelyek / megyei jogú városok nem nyernek választást, ezt az óbaloldal négyszer sem tanulta meg.
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 162 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭
warr_b
Info?
Nemes samu09
csak trollkodik
petey
nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit is

egyébként tényleg óriási pofára esés lenne
Kampman
Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.
Bruce
Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁
kapitnono
Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.
Kampman
Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.
iktriad
A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊
peterk2005 udvari bolond
13 hónapja él ez a telefonszámom, soha nem használtam politikai célokra ezt sem. Na vajon hogy lehet mégis meg nekik?
iktriad
engem soha nem hívtak, talán mert cég nevén van a telefonszámom.
deyell
Engem hónapok óta rendszeresen, bár sose veszem fel, csak visszakeresem ki volt. Plusz általában 06 70 430 vagy 438-as kezdetű számról támadnak. Most összeszámoltam, február óta 19 különböző ilyen szám hívott, mind Narancsvidékes.
2 hónapja

Szerkesztette: petey

2 hónapja

built for this shit

2 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Ezt a redditen találtam, egy srác csinálja, elég jó kis műszerfal:

valasztas26.com/
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 252 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/szeged/comments/1sj8x9p/radn%C3%B3ti_gimi_szavaz%C3%B3hely_el%C5%91tt/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!