Politika
65 feliratkozó
6 hónapja
444.hu/2025/09/11/az-orban-viktor-jelentette-fenyegetes-miatt-katonai-kikepzest-vezetne-be-a-fico-kormany-minisztereBarátságtalan lépés
6 hónapja
Az a típusú politologiával foglalkozó média- véleményformáló, politika csináló, akinek az ehhez szükséges képzési háttere, olvasottsága, tapasztalata is megvan. Általában sebességbe teszi az agyát, mielőtt elindítja a száját, vagy a tollát. Mondjuk nem ismerem a magyar viszonyokat nagyon mélyen, és sokszor nem értek vele egyet, de ettől még elismerem, kedvelem.Néha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
www.youtube.com/watch?v=0F-7hIQs7Hw
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
Rettenetesen hasonlít a nagylányomra, szóval nálam eleve plusz sokról indul. 😊
6 hónapja
Partizánba szokott csinálni cuccokat, valéamint Gyurma hozta sűrűnNéha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Dzsokijuing
pl a Szikra miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Néha úgy érzem, egy kő alatt élek, még soha nem hallottam róla, de megnézem.Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
Helmut Zimmer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Shultz Nóra a jóvanezígybenHát ő nagyon penge, szerintem- majd megnézem.
Negritis, a vajda
Köszi hogy mondtad
6 hónapja
Amit még Kádár is megtűrt, a NER kinyírta.A szentesi drámatagozat végnapjai: telex.hu/belfold/2025/09/10/szentes-horvath-mihaly-gimnazium-drama-tagozat
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
www.facebook.com/share/v/16zBrKi6XT/?mibextid=wwXIfrtegnapi jóvanezígybe volt idézve még jópár "okosság" 😀
ozibozi
6 hónapja
Megvan Bese atya ellenpólusa 😀Most elképzeltem Mari nénit Sárbakepesztegen, ahogy kikiabál a férjének, te Józsi, új pap van a faluban?Én leszarom, hogy kicsoda és hányan vannak, maga a tény abszurd. 😊M1 híradóban Tibi atya, mint téma, zseniális 😊az a vicc, hogy a Tibi atya mögött valójában két személy van, és az egyik fideszes. csak ő nem szokott szerepelni névvel, arccal.
somoskovig
deyell
somoskovig
Dzsokijuing
6 hónapja
Shultz Nóra a jóvanezígybenwww.youtube.com/watch?v=0F-7hIQs7Hw
6 hónapja
Most elképzeltem Mari nénit Sárbakepesztegen, ahogy kikiabál a férjének, te Józsi, új pap van a faluban?Én leszarom, hogy kicsoda és hányan vannak, maga a tény abszurd. 😊M1 híradóban Tibi atya, mint téma, zseniális 😊az a vicc, hogy a Tibi atya mögött valójában két személy van, és az egyik fideszes. csak ő nem szokott szerepelni névvel, arccal.
somoskovig
deyell
somoskovig
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 hónapja
Én leszarom, hogy kicsoda és hányan vannak, maga a tény abszurd. 😊M1 híradóban Tibi atya, mint téma, zseniális 😊az a vicc, hogy a Tibi atya mögött valójában két személy van, és az egyik fideszes. csak ő nem szokott szerepelni névvel, arccal.
somoskovig
deyell
6 hónapja
M1 híradóban Tibi atya, mint téma, zseniális 😊az a vicc, hogy a Tibi atya mögött valójában két személy van, és az egyik fideszes. csak ő nem szokott szerepelni névvel, arccal.
somoskovig
built for this shit
6 hónapja
túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.Ha ez lesz
hvg.hu/360/20250910_hvg-Mandatumbecsles-toka-gabor-tisza-fidesz
deyell
a leggyorsabban nekem PM-et író 10 ember vendégem egy Jack Danielsre 0,2-es kivitelben
Nem vagyok egy Rotschild😁😁😁😁
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Én meg doja cat-et fogadnám szívesen - eszmét cserélni a kapitalizmus kizsákmányoló voltáról, nyilván - dehát az élet nem kívánságműsor.a szerinte a fidesznek legkedvezőbb forgatókönyvet is elfogadnám...túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.Így van. És nem is az. Tóka is csak becsülget, és egyébként sincs ennek semmi jelentősége T-8 hónapnál
deyell
Gyurma Pappa
deyell
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
6 hónapja
a szerinte a fidesznek legkedvezőbb forgatókönyvet is elfogadnám...túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.Így van. És nem is az. Tóka is csak becsülget, és egyébként sincs ennek semmi jelentősége T-8 hónapnál
deyell
Gyurma Pappa
built for this shit
6 hónapja
túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.Így van. És nem is az. Tóka is csak becsülget, és egyébként sincs ennek semmi jelentősége T-8 hónapnál
deyell

6 hónapja
túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.hvg.hu/360/20250910_hvg-Mandatumbecsles-toka-gabor-tisza-fidesz
built for this shit
6 hónapja
Gyakorlat teszi a mestert. Belejött.Petike már nyugodságra int, nincs itt semmi látnivaló.Természetesen lehet kritizálni Szíjjártó Pétert, az viszont abszolút nem egy korrekt hozzáállás, hogy mindig csak a negatívumok vannak kiemelve.
Következő posztban majd elnézést kér a ruszkiktól, hogy a lengyelek lelőtték a drónokat és indul is lavrovhoz kezelésre.
cartman023
Nem tudom például, hogy a sok hörögve kommentelő fotelhuszár közül, hányan tudnának ilyen szépen artikulálva beszélni, miközben tele van a szájuk Lavrov elvtárs péniszével.
akdestroyer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 hónapja
Közben újabb pedofilbotrány is alakulóban.már meg is van a megoldás - feljelentették a whistleblowert 😮
Pep71
6 hónapja
Doktorminiszterelnökúr is nagyon diplomatikus..."Magyarország teljes szolidaritását fejezi ki Lengyelországgal az éjszakai drónincidens kapcsán. Lengyelország területi integritásának megsértése elfogadhatatlan.
Ez az eset is bizonyítja, hogy a békét szorgalmazó politikánk indokolt és észszerű.
Egy háború árnyékában élni kockázatokkal és veszélyekkel jár. Itt az ideje véget vetni ennek! Ezért támogatjuk Trump elnök úr békét célzó erőfeszítéseit."
6 hónapja
Trump mester elhozta a békét..újabb betli a királytól Közben újabb pedofilbotrány is alakulóban.