Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
....és továbbra sem hívták még be kihallgatásra... 🤬

telex.hu/belfold/2026/03/26/444-matolcsyek-dubaiba-menekitik-a-vagyontargyaikat
bogjosi
Nekem volt nyomozó haverom mondta (nem tudom mennyire valid, mert nem néztem utána), hogy gyanúsított onnantól van, hogy valakit kihallgattak gyanúsítotti minőségben. Viszont itt a bökkenő, hogy ezzel jár egy csomó jog onnantól neki. pl. az ugy összes anyagába betekinthet, láthatja az összes összegyűjtött bizonyítékot, a nyomozás irányát stb. Szóval onnantól nagyobb eséllyel tudná befolyásolni a nyomozást, a szakértőket, tanúkat. Emiatt ha tényleg akarnak valamit akkor nem biztos, hogy baj, hogyha nem kapkodnak a gyanúsítás közlésével.
Ebben a konkrét ügyben tuti több tízezer oldalnyi matekos anyagot kell csak a könyvszakértőknek átnyalni

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Basszus 3 év után eljutottam odáig, hogy OV és az összes fidesses politikus letiltott. 🤣
KB23
Nálam Szíjjas még tartja magát, pedig eléggé kommentelem 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 847 — The only discipline that lasts, is self discipline

bogjosi
"Az üggyel kapcsolatban megkeresést küldtünk Matolcsy Ádámnak, ha válaszol, cikkünket frissítjük."

Ezeket úgy bírom, biztos fog válaszolni 😀

Amúgy rohadjon meg az össze ilyen kis pondró. Inkább őt magát lőhetnék ki, a szép régi autókért kár lenne.
warr_b
Én azt bírom amúgy, hogy végtelen pénzük van, bármilyen autót meg tudnának venni, erre veszik legtöbbször a legújabb Ferrarikat, Porschekat, de csak azért mert ez a legújabb, a legdrágább felnikkel, mert az a legdrágább, miközben ha lenne némi szép- és stílusérzékük, akkor mondjuk vehetnének abból a végtelen pénzből egy F40-et, vagy egy Lamborghini Miurát stb stb...dehát, stílust pénzzel nem lehet venni 😊
bogjosi
Értem mire gondolsz, de ez egy rossz példa. Pont a Ferrari vagy a Porsche nem lesz vérciki attól, mert kurva drága és a legújabb. 😊 A NER-es újgazdag pöcsöket meg nem a legújabb Porsche teszi újgazdag pöcsökké. Akkor is azok lennének, ha Miurát vennének.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 884 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/g7/vallalat/2026/03/26/ukrajna-gaz-orban-szallitas-leallitas-modszerek

telex.hu/gazdasag/2026/03/26/gazszallitas-ukrajna-leallitas-rendelet-magyar-kozlony

Jó eséllyel megint csak szájkarate, keménykedés, kampányfogás

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 051

bogjosi
"Az üggyel kapcsolatban megkeresést küldtünk Matolcsy Ádámnak, ha válaszol, cikkünket frissítjük."

Amúgy rohadjon meg az össze ilyen kis pondró. Inkább őt magát lőhetnék ki, a szép régi autókért kár lenne.
warr_b
Én azt bírom amúgy, hogy végtelen pénzük van, bármilyen autót meg tudnának venni, erre veszik legtöbbször a legújabb Ferrarikat, Porschekat, de csak azért mert ez a legújabb, a legdrágább felnikkel, mert az a legdrágább, miközben ha lenne némi szép- és stílusérzékük, akkor mondjuk vehetnének abból a végtelen pénzből egy F40-et, vagy egy Lamborghini Miurát stb stb...dehát, stílust pénzzel nem lehet venni 😊
bogjosi
Volt egy ismerosom aki Hamar Gabornak soforkodott. O egy kevesbe ismert NER arc, Gecsek Tiborral kozosen lopkodnak. Na neki sikerult venni valami cabrio Ferrarit de tul hangos volt ugyhogy visszament es vett egy masikat halkabb rendszerrel. Szoval most ketto van.
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653

bogjosi

warr_b
bogjosi
"néééézd meg, matolcsy ádám egy porchéban is lúúúúúzer"
mótvá, linkelve, de ha valaki nem értené:
 music.youtube.com/watch?v=ym-2oSHgJMI&si=uhHtaqG5-jrCIb6F

1 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 262

bogjosi

warr_b

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 884 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

bogjosi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 963 — Így remélem megfelelek nektek.....

bogjosi
Egy iráni vagy amcsi rakèta arra tèvedhetne 😏
1 hónapja

1 hónapja
Visszasírnak még maguk engem
 x.com/pardizoltan/status/2036842790793957504?s=46&t=GtRM-ryIyC1_Izr2eZHTgg
petey
Nekem ez a videója tetszik, hogy fenyeget ez a bohóc...
(ui.: nekem egy szíjas képet dobott a fenti link, remélem nem volt ez a vidi is alatta)

Szerkesztette: bogjosi

1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 830
 www.facebook.com/share/p/1GNdg29RF4/
Apáczais belharc választás előtt ❤️
Nálunk egy Erdélyi túra utáni nagy Magyarország kép posztolásából volt durvább fight, az már majdnem Blaha styleba ment ilyen köpködéssel
zacknorb
Ok, hogy ő a "kampányfőnök", amit már kétlek, de nincs senki, de komolyan SENKI, aki szólna ezeknek a 3 sorbeli kis politikusoknak, hogy fogják be a pofájukat, még 2 hétig? Vagy már úgy vannak vele, ezeket úgyis eltűnteik a gecibe ha megnyerik a választást? Nem értem egyszerűen.
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 830
Basszus 3 év után eljutottam odáig, hogy OV és az összes fidesses politikus letiltott. 🤣
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 217 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Nálunk egy Erdélyi túra utáni nagy Magyarország kép posztolásából volt durvább fight, az már majdnem Blaha styleba ment ilyen köpködéssel
zacknorb
Én azt hittem a Pjotrnak írta. XD Mert az még igaz is lenne.

Atyaég mennyire be vannak gyulladva. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 988 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 847 — The only discipline that lasts, is self discipline
petey
Az a vicces - vagy tragikomikus -, hogy szerintem ő tényleg el is hiszi, hogy valami húdenagy dolgot tett. Hiszen ki más lenne képes letárgyalni, hogy azon a vezetéken amin azóta jön a nafta amióta megépült (évtizedek), továbbra is jöjjön a nafta --- a világpiacihoz igazított áron .... ugyanúgy, ahogy korábban is jött.

Báár ... most, hogy belegondolok, végülis lehet, hogy arra gondolt, hogy minden elődjénél ügyesebben tolta bele a vételi láncba azt az állomást, amelyik az "alkotmányos költséget" kasszírozza.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
Mivel a szavazatszámláló elég átláthatatlan, kinéztem a végponthívásból a településeket és AI-val rendeztem. Elvileg erről a 260 településről van szó (ha elkezded gépelni, látszik).
Csörötnek, Darnó, Duka, Felsőmarác, Gáborjánháza, Gagyapáti, Gagyvendégi, Garbolc, Gosztola, Gyöngyfa, Gyöngyösmellék, Gyűrűs, Halastó, Halogy, Hegyháthodász, Hegyhátsál, Hegyhátszentjakab, Hegyhátszentmárton, Hencse, Heresznye, Hermánszeg, Hernádszurdok, Hetefejércse, Hetyefő, Hirics, Homokkomárom, Horváthertelend, Hosszúvíz, Hosztót, Iborfia, Ivánc, Kálócfa, Kány, Kásád, Katádfa, Katafa, Kékesd, Keléd, Keménfa, Kemestaródfa, Kemse, Keresztéte, Kerkabarabás, Kerkafalva, Kerkakutas, Kerkáskápolna, Kétvölgy, Kisbudmér, Kisdér, Kishódos, Kisjakabfalva, Kislippó, Kisnamény, Kisnyárád, Kispirit, Kisrákos, Kisrozvágy, Kissomlyó, Kisszekeres, Kisszentmárton, Kissziget, Kisszőlős, Kistamási, Kisvásárhely, Kőkút, Komjáti, Kömlő, Komlódtótfalu, Komoró, Korlát, Kórós, Kovácsvágás, Kozmadombja, Krasznokvajda, Külsősárd, Kupa, Lácacséke, Ládbesenyő, Lapáncsa, Lasztonya, Lendvadedes, Lendvajakabfa, Lippó, Liptód, Litka, Lónya, Lúzsok, Magyarföld, Magyarlukafa, Magyarszecsőd, Mánd, Maráza, Markóc, Maróc, Marócsa, Márokföld, Márokpapi, Mátészalka, Mátyus, Megyehíd, Méhtelek, Meszes, Mikekarácsonyfa, Milejszeg, Milota, Molnaszecsőd, Molvány, Monaj, Muraszemenye, Nagybudmér, Nagyecsed, Nagyhódos, Nagymizdó, Nagypirit, Nagyszakácsi, Nagytótfalu, Nemesborzova, Nemeskeresztúr, Nemeskisfalud, Nemesmedves, Nemesnép, Nemesrempehollós, Németfalu, Nyésta, Okorág, Olaszfa, Old, Öreglak, Orfalu, Őrimagyarósd, Ormándlak, Ortaháza, Oszkó, Ozmánbük, Pácsony, Pálmajor, Pamlény, Pankasz, Pányok, Páprád, Patapoklosi, Patca, Patosfa, Penyige, Perecse, Petrikeresztúr, Pinkamindszent, Piskó, Pördefölde, Pórszombat, Potony, Pusztaapáti, Pusztaederics, Pusztafalu, Pusztaradvány, Rábagyarmat, Rádfalva, Rakaca, Rakacaszend, Ramocsa, Rápolt, Rásonysápberencs, Rátót, Resznek, Rinyabesenyő, Rózsafa, Rozsály, Sámod, Sárfimizdó, Sárok, Selyeb, Semjén, Sima, Somogybükkösd, Somogysimonyi, Somogyviszló, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Sósvertike, Szajk, Szakácsi, Szaknyér, Szakonyfalu, Szalaszend, Szamosangyalos, Szamosbecs, Szamossályi, Szamosszeg, Szamostatárfalva, Szamosújlak, Szárász, Szarvaskend, Szászfa, Szatmárceke, Szatta, Szava, Szécsisziget, Székelyszabar, Szellő, Szentborbás, Szentgyörgyvölgy, Szentimrefalva, Szentliszló, Szentmargitfalva, Szentpéterfölde, Szenyér, Szijártóháza, Szilvágy, Szin, Szőce, Szögliget, Szőlősardó, Szörény, Tákos, Teklafalu, Tengeri, Teresztenye, Tésenfa, Tiszaadony, Tiszacsécse, Tiszakóród, Tivadar, Tomor, Tornabarakony, Tornakápolna, Tornaszentandrás, Tornaszentjakab, Tornyiszentmiklós, Tótszentgyörgy, Tótújfalu, Túrricse, Tyukod, Vágáshuta, Valkonya, Vámosoroszi, Várad, Varászló, Varbóc, Vásárosbéc, Vaskeresztes, Vasszentmihály, Vasvár, Vejti, Viszák, Viszló, Zádor, Zajta, Zalagyömörő, Zalaigrice, Zalalövő, Zalameggyes, Zalamerenye, Zalaszegvár, Zalaszombatfa, Zaláta, Zebecke, Zsarolyán, Zsennye, Zsujta
dugo93
Ha Szijártóházán is lesz 2 szavazóbiztos, akkor tuti a tiszás kétharmad. 😊

Amúgy nem tragikus a lista. Ránézésre nemigen van 500 főnél népesebb település, a nagy részük annál is jóval kisebb. Ez úgyis 70%+-ban fideszes terep, itt számít a legkevesebbet, ha erre is rámaxolnak esetleg.

Azért sok sikert, hátha itt is meglesz a kettő.
peterk2005 udvari bolond
Az nekem is megütötte a szemem. 😀
Amúgy a Tiszás csoportban pörög rendesen a dolog. Szerintem nagyrésze be fog telni.
dugo93
Ezekben az a szép, hogyha összefog a falu, délre lezárható a voksolás.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Szabó Tímea out:  www.reddit.com/r/hungary/comments/1s3mfey/visszal%C3%A9pett_szab%C3%B3_t%C3%ADmea_boda_nikoletta_tisza/
Felkészül Hadházy Ákos...
munoz
Tudtam, csak nem sejtettem 😊
Személyesen ismerem és erre erős fogadásom volt.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
amúgy aki helyesen megtippeli (legközelebb lesz hozzá), hogy április 12 este az utolsó 5 filmen hány néző lesz (20:00-21:15), azt meghívom egy ingyenjegyre az általa választott filmre (+1-et is hozhat) 😀 majd csinálok neki excelt
Löfli
Épp írni akartam, hogy én csakazértis beülök majd egyre, de 03:30-ra megyek dolgozni 13-án 😕
r.baggio
Lehet tudni melyik lesz az az 5 film?
KeyG
Tavaszi szél vagy Most, vagy soha! 5x.
Igény szerint.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Én szimplán csak félek elhinni, hogy elzavarhatók ezek a férgek...
gabokocka
Itt érzem magam otthon
r.baggio
Itt kell élned, hogy elhidd, egészen pontosan.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 354
amúgy aki helyesen megtippeli (legközelebb lesz hozzá), hogy április 12 este az utolsó 5 filmen hány néző lesz (20:00-21:15), azt meghívom egy ingyenjegyre az általa választott filmre (+1-et is hozhat) 😀 majd csinálok neki excelt
Löfli
Épp írni akartam, hogy én csakazértis beülök majd egyre, de 03:30-ra megyek dolgozni 13-án 😕
r.baggio
Lehet tudni melyik lesz az az 5 film?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Dr.Kecskés Fanni rakott ki egy nagyon jó posztott FB-on ma. A képeken látszik az az embertömeg ami tegnap volt.
(Ő amúgy a focista Kecskés Ákos testvére és önkormányzati képviselő.)
Persze a fidesz hívők szerint kamu, el se férnek ennyien ott.
Elférnek.
Bazzani
Ő nagyon prémium amúgy.
LanceVance
Jó lenne látni a képek a tömegről.
Esetleg Fanniról is.😊
SBL

Bazzani
Huhh gecc, ilyen kiálló, széles arccsontot már rég láttam 😳
warr_b
Nem tunik tul termeszetesnek az arca. De ez csak tipp, nem vagyok dr. Christian Troy.
Stez
Ja.
Én is csak ezért nem dugom meg.

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár

1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 955 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
sziasztok,
eltüntem mert 2 hete már hogy elkezdtem a helyi tisza szigetben önkénteskedni, pult, plakátolás, kopogtatás stb..)
ami miatt mégis írok most ide az az hogy: tényleg szükség van még szavazatszámlálókra, a 2022-es tapasztalataim szerint kell 2 fő mindenhova, ha van köztetetek elhívatott ember aki rááldozná az életéből az április 12.-i napját akkor kérem hogy jelentkezzetek az alábbi linken: https://szavazatszamlalas.magyartisza.hu/
vagy ha valaki a 13.ker körzetben jelentkezne (még itt is van sajnos olyan szavazókör ahol csak 1 ember lesz úgy néz ki) az dobjon egy üzenetet itt, és összekapcsolom az illetékessel.

Köszönöm,
sziasztok
Josszi
Nálunk Monoron ma volt MP es Polgár Gyurival nagyszerű műsort csináltak. Ezúttal sajnos biztonságit kellett alakítanom, mert volt egy kellemetlen ember, de annyira azért nem, hogy ki lehessen vezetni a tömegből. Így nézni nem tudtam, csak hallgatni, de hatalmas élmény ez egy aktivistának. 12-én nem, de feleségem megy, mert nagyon kell a 2 ember, nekem viszont választóköri feladataim lesznek. Valaki ugye kell arra az esetre is, ha valami rendkívüli esemény lesz a választókörben.
De tényleg hatalmas élmény ebben részt venni, pl a hír tv propagandistáit csak pont annyira feltartani, hogy ne tudjon hülyeségeket kérdezni 😂
Szóval ha valaki érez magában egy kis extra motivációt, egy 14-15 órás munkanaphoz, annak nagyon köszönjük, hogy hozzájárul a változáshoz.
Klaci79
én sajnos a moziban fogok unatkozni, mert a kollégák nem akartak bejönni, cserébe én megkaptam a hétfőt szabadnapnak, úgyis hajnalig fog tartani a buli 😀

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!