NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
 www.heute.at/news/oesterreich/art23655,843675

Schneechaos in ganz Österreich. Ausztria is beállt picit.

A külföldi dolgok a külügyminiszterhez tartoznak-e? Akkó Martonyi is monnyon le!!!

Vagy nemehogy a Pintér irányított ott is? Mert akkor már érthető...Jan
Olvastad a híreket is... ez kicsit más kaliber, kb. ez itt a legdurvább hír 😀

"In Leonding in Oberösterreich saßen elf Fahrgäste eines Linienbusses in Folge eines Unfalls eine Stunde lang fest."

Amúgy érdekes a 15:43-as hír... mert még a magyar helyzetről is írnak, hogy vigyen mindenki hóláncot (bár a határ le van zárva amúgy)
Kíváncsi vagyok, fordítva vajon működne ez?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Valamint miért várod, hogy ne legyen káosz, ha Viktor nincs itthon?
Hazajött, rend lett. Ennyi.Sobri Jóska
Ugye ezt te sem gondolod komolyan hogy a cigánykirály miatt lett itt bármi is 😮 😮 😮
Az önkéntesek többet tettek,mint a hivatalból ott lévők,illetve mi,bajbautottak segítettünk egymáson,én három autót mentettem ki magam mellől!!!!armando83
Gondolkozz logikusan:
Viktor nincs itthon - káosz.
Viktor hazajött - rend.
Véletlen egybeesésnek durva lenne.

Az önkéntesekről annyit, hogy kevés mókásabb része volt a tegnapi napnak, mint olvasni az "önkéntesek" faszságait a fb-on. Pl:

"Győr és Tatabánya között vagyunk a kislányommal, mentsen ki valaki."
Se rendszám, se pontosabb helymeghatározás, se gépjárműszín, se telószám, semmi.

"Fél óra múlva tudok indulni egy zöld terepjáróval, utána hívhattok, osszátok."
Mihez képest fél óra?! Miért nem 16:30-kor, vagy fél7-kor, vagy bármi egzakt?!
És nincs megadva telefonszám. Profi dezinformátor...
A sok birka meg osztja.

"Sütöttem 10 pizzát, valaki vigye ki a kintrekedteknek."
Ha valaki ki tudná vinni, és vissza tudna jönni, akkor aki kintrekedt is visszajöhetne...

"Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik, így a következő alkalomra is lesz tartalékod. Az én telómon kiprobáltam működik. Kérlek posztold ki a kódot hátha a segítségére lesz valakinek. Köszönöm."
Hóóóóógyne.

És egy mókás a végére:
"Már 3 órája ülök a kocsiban, nem merek kiszállni. Remélem a belügyminisztérium hamarosan megírja a további instrukcióit SMS-ben, mert kurva sötét van a garázsban..."

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 201
Schleck remélem mérte az időt.Amadeus91
A láthatóan komoly frusztrációidra ezt tudom ajánlani:  drtudakozo.hu/orvos-adatbazis/pszichologusSchleck
referenciát is tudsz hozzá adni? 😊
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Schleck remélem mérte az időt.Amadeus91
A láthatóan komoly frusztrációidra ezt tudom ajánlani:  drtudakozo.hu/orvos-adatbazis/pszichologus

több mint 12 éve
Mi a faszért van az, hogy az adóból fenntartott katasztrófavédelem - ami ezért van fenntartva bazmeg - nem tud egy katasztrófánál gyakorlatilag faszt sem csinálni.Amadeus91
A tűzoltók ne vegyék magukra, legnagyobb respect nekik.Amadeus91
A világért se zavarnám össze a koherens eszmerendszeredet, de pont a tűzoltók a Katasztrófavédelem részét képezik szervezetileg is. Pont erről írtam alább, a tűzoltó az fasza gyerek, jól csinálja, na de a szervezet, ahová tartozik, ők buzik, semmit nem csinálnak, csak SMS-t küldenek.

A 2013. március 15. 20 óra 15 perckor rendelkezésre álló adatok szerint a mentő egységek országszerte 12.670 főt és 3.466 gépjárművet szabadítottak ki a hó fogságából, a katasztrófavédelem 692 műszaki mentést hajtott végre. atapapa
Schleck remélem mérte az időt.
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
A szervezés rész azért bukta, mert az nagyjából annyiból állt volna, hogy időben lezárni nagyjából minden utat, leállítani a kamionokat. Ezt persze ki kéne találni előre és el kell határozni a végrehajtását még időben, aztán gyorsan meg is kell tudni csinálni. Márpedig a vezetőség tudta, hogy jön a vihar és kellett volna rá tervének lenni, mert az a dolga, hogy okosabb legyen és előrelátóbb, mint a birka "síelni vágyó" lakosság.

Ha már 100 km-nyi autó van betakarva hóval az autópályán, nehéz varázsolni, ennek a nagyját megakadályozni viszont tényleg csak elhatározás és szervezés kérdése lett volna (mint időben lefújni az aug. 20-i tűzijátékot). Azért nem 500 km az a pálya Győrig.

A katasztrófavédelem meg tipikus káder temető, ahová beosztanak politikai arcokat pénzt keresni, akik ügyesen verhetik a répát. Mondjuk az volt a szocik alatt is, pár ismerősöm onnan kapta a "fizut".

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Szerintem, abban mindannyian egyetértünk, hogy jó, hogy túl vagyunk ezeken a napokon.Nem volt minden tökéletes,de legalább van min javítani.Kell is, mert hamarosan nyakunkon az árvíz.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
Mi a faszért van az, hogy az adóból fenntartott katasztrófavédelem - ami ezért van fenntartva bazmeg - nem tud egy katasztrófánál gyakorlatilag faszt sem csinálni.Amadeus91
A tűzoltók ne vegyék magukra, legnagyobb respect nekik.Amadeus91
A világért se zavarnám össze a koherens eszmerendszeredet, de pont a tűzoltók a Katasztrófavédelem részét képezik szervezetileg is. Pont erről írtam alább, a tűzoltó az fasza gyerek, jól csinálja, na de a szervezet, ahová tartozik, ők buzik, semmit nem csinálnak, csak SMS-t küldenek.

A 2013. március 15. 20 óra 15 perckor rendelkezésre álló adatok szerint a mentő egységek országszerte 12.670 főt és 3.466 gépjárművet szabadítottak ki a hó fogságából, a katasztrófavédelem 692 műszaki mentést hajtott végre.

több mint 12 éve
én csak azt nem értem, hogy mi a kurva anyjáért van az, hogy leesik 3 méter hó és el kezd agonizálni a magyar nép. Mi a faszért van az, hogy az adóból fenntartott katasztrófavédelem - ami ezért van fenntartva bazmeg - nem tud egy katasztrófánál gyakorlatilag faszt sem csinálni. Miért van az, hogy az illetékes minisztereknek és parancsnokoknak halvány lila fingjuk nincs arról, hogy mi a fasz is van az országban, annyit tesznek, hogy küldenek egy sms-t. Közben meg akkor van rend itt, amikor az osztrák hókotrók ledúrják az autópályát... Lehet itt magyarázni, hogy "jaj a hó", meg "jaj meg volt mondva, hogy ne menjen senki sehova", meg "hajrá fidesz", de inkább tenni kellett volna ellene, normálisan, nem egymásra várni. 3 ember halt bele az illetékes szervek töketlenkedésébe. Gondolom lemondani nem fog senki, mert ez egy következmények nélküli ország, meg Bajnai amúgy is zsidóbérenc.

A tűzoltók ne vegyék magukra, legnagyobb respect nekik.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hány országban lett lehülyézve a lakosság?
Hány ország nem tudta megoldani a problémát a szomszédból jövő segítség nélkül?

Mellesleg az ellenzéknek lehetne annyi esze, hogy most nem áll neki ekézni, mert ha a jövőben hatalomra kerülnek sanszosan elő fog fordulni hasonló anomália hasonlóan jólszervezett mentéssel.gabokocka
Látsz erre akár csak hangyafasznyi esélyt is?
több mint 12 éve
Poénkodik Sobri, hogy 100%-ig biztonságban érzi magát.Nem kell háború, elég lenne, ha mondjuk Pakson, vagy Kazincbarcikán a Borsodchemben lenne valami komolyabb gubanc.Mekkora lenne a pánik, és azt is ilyen hozzáértően vezényelnék le?Be akartak vetni tegnap több ezer katonát.Miért?Pár hómaró megoldotta a baj nagy részét.Az a pár ezer baka csak növelte volna a bajt.Szállás, étkezés stb soroljam?
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
 www.heute.at/news/oesterreich/art23655,843675

Schneechaos in ganz Österreich. Ausztria is beállt picit.

A külföldi dolgok a külügyminiszterhez tartoznak-e? Akkó Martonyi is monnyon le!!!

Vagy nemehogy a Pintér irányított ott is? Mert akkor már érthető...
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
A kutyát nem érdekelte hol van, ha normálisan működtek volna a dolgok.gabokocka
Mármint ha fele ennyi hó esik és fele ilyen erős szél fúj? 😊 Márciusban az a normális 😛
Minden hógép működik két napja az elakadtak kivételével, és még így is közel 100 járhatatlan út van jelenleg.

Egyébként vicces, hogy az emberek nem győznek hálálkodni a rendőrnek, a tűzoltónak, a közterület-fenntartónak, orvosnak és mentősnek, anyámkínjának, mindenki milyen jól végi a dolgát, milyen szuper hogy ők vannak nekünk, de az őket irányítók természetesen már mind lusták, hozzá nem értők, semmit nem csinálnak vagy ha bármit csináltak, az rossz volt.

Egy hete még 10 millió alkotmányjogász volt az országban, most 10 millió katasztrófavédelmisünk van 😊

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Jó lecke volt az elmúlt két nap arra, hogy mi várhatnánk az illetékesektől, mondjuk, neadjisten egy háború esetén.laccoo74
Ilyen ötletes felvetést....
Mégis, kivel tudnánk Európa közepén háborúzni, mikor NATO-tagok és EU-s országok (és tagjelöltek) vesznek körül?!
Burundival? Venezuelával?
Mondj már egy értelmes tippet.Sobri Jóska
Együttes támadás, hadviselés esetén Burundinak a szárazföldi egysége erősebb, Venezuelának a flottája jobb. Szerencsére mire az Atlanti-óceán - Földközi- tenger - Fekete-tenger, Duna útvonalon ideérnek, addigra a TEK -esek felkészülnek és még Mohácsnál vagy rosszabb estben Bajánál lekapcsolják őket. Burundival már nehezebb a helyzet, ők állítólag elég masszívak, jól lopakodnak, ráadásul el tudnak vegyülni. Velük kapcsolatban csak a kiéheztetés lehet a fegyver......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
A kutyát nem érdekelte hol van, ha normálisan működtek volna a dolgok.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Jut eszembe!Hende Csaba urat látta valaki intézkedni, vagy valami hasonló?Sok hírműsort láttam az elmúlt napokban, de az úrra nem emlékszem, hogy szerepelt volna.Honvédelmi miniszterként azért illett volna valamit villantani.laccoo74
Szlovéniában volt valami hivatalos úton, egy facebook-üzenettel bátorította az állományt 😀atapapa
Gondolom, a szar kellős közepén nagyon ráértek lájkolni az állomány tagjai.Plusz, harangozták egész héten, hogy mi várható, ilyenkor egy honvédelmi miniszter maradjon a fenekén, és szükség esetén vagye kezébe az irányítást.Pintér úr sem ment a Wartburgal a telekre, ő legalább a helyén volt.
több mint 12 éve
armando83 Cleveland Browns 804
 www.youtube.com/watch?v=_Hg0cI9_yfA

Valahogy így képzelem el a dolgok kézbentartását!!!armando83
Van fantáziád! 😀

Kanadában lehet hogy megéri ilyen flottát fenntartani, mert sanszos hogy minden télen lesz elég munkájuk . Nálunk az idei télen kb 4x esett a hó.

Egyébként vannak fent olyan videók is hogy, usa keleti parton hogy bénult meg minden a havazás miatt, meg francia autópályán álltak 24 órát autók az ónoseső miatt, stb... ez megint pontosan olyan kérdés, amiben mindenki hajtogatja a magáét, az igazság pedig (mint általában) a kettő között van.Jan
Az igazság az hogy botrány körülmények között kellett autóznunk,horror árak mellett,és a mentés kb 12 órával a baj után kezdett életjeleket mutatni....ez az igazság!!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan

Valahogy így képzelem el a dolgok kézbentartását!!!armando83
Van fantáziád! 😀

Kanadában lehet hogy megéri ilyen flottát fenntartani, mert sanszos hogy minden télen lesz elég munkájuk . Nálunk az idei télen kb 4x esett a hó.

Egyébként vannak fent olyan videók is hogy, usa keleti parton hogy bénult meg minden a havazás miatt, meg francia autópályán álltak 24 órát autók az ónoseső miatt, stb... ez megint pontosan olyan kérdés, amiben mindenki hajtogatja a magáét, az igazság pedig (mint általában) a kettő között van.
több mint 12 éve
(És ettől még az sms, Pintér, a töketlenkedés nevetséges, DE aki tudja, hogy 2013-ban Magyarországon él, az igyekszik elkerülni, hogy nekik legyen kiszolgáltatva.)Sobri Jóska
Ez a lényeg. És sajnos nem tudja mindenki megoldani, hogy ne legyen kiszolgáltatva...gabokocka
Akkor picsogon, logikus.Sobri Jóska
Ne, ünnepelje népünk bölcs vezérét, hogy sikerült ezt a problémát is kellően unortodox módon kezelni a gaz nyugatiak ellenében.
Te is mi a fasznak picsogsz, hogy Brady kiégett. Tegyél ellene. Motivàld.gabokocka
Én nem picsogok. Én kommunikálok ezügyben, ami módfelett szórakoztató. Ha már úgyis kiégett...

Hazajött, rend lett. Ennyi.Sobri Jóska
Ugye ezt te sem gondolod komolyan hogy a cigánykirály miatt lett itt bármi is 😮 😮 😮
Az önkéntesek többet tettek,mint a hivatalból ott lévők,illetve mi,bajbautottak segítettünk egymáson,én három autót mentettem ki magam mellől!!!!

több mint 12 éve
(És ettől még az sms, Pintér, a töketlenkedés nevetséges, DE aki tudja, hogy 2013-ban Magyarországon él, az igyekszik elkerülni, hogy nekik legyen kiszolgáltatva.)Sobri Jóska
Ez a lényeg. És sajnos nem tudja mindenki megoldani, hogy ne legyen kiszolgáltatva...gabokocka
Ne, ünnepelje népünk bölcs vezérét, hogy sikerült ezt a problémát is kellően unortodox módon kezelni a gaz nyugatiak ellenében.
Te is mi a fasznak picsogsz, hogy Brady kiégett. Tegyél ellene. Motivàld.gabokocka
Én nem picsogok. Én kommunikálok ezügyben, ami módfelett szórakoztató. Ha már úgyis kiégett...

Hazajött, rend lett. Ennyi.

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Te is mi a fasznak picsogsz, hogy Brady kiégett. Tegyél ellene. Motivàld.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Akkor ugye jogos a kérdés: mi tart vissza?
Jó fuvarosokra Németországban vagy Ausztriában is szükség van.
A te szakmád univerzális, kormány, pedálok, stb. ugyanaz a világon mindenhol. Legalábbis a kontinensen igen.
Miért jobb nyígni és szapulni, mikor tárt karokkal vár a nagyvilág?Sobri Jóska
Nem azt mondtam hogy el akarok menni,hanem azt hogy így kellene nálunk is a dolgoknak működnie,és ez csak hozzáállás kérdése,illetve a vezetés hozzáállásáé!armando83
Akkor ha szerinted így kellene működni, akkor csináld meg, hogy így működjön.
Hajrá!
Drukkolok neked, hogy sikerüljön.
De amíg nem így működik, addig ha van realitásérzéked, akkor azzal kalkulálsz ami van.
Vagy persze nyígsz, szapulsz, mást hibáztatsz.
Standard...Sobri Jóska
Kíváncsi lennék a véleményedre akkor is,ha átélted volna,a melegből könnyű a vezetést éltetni,gondolom nem kis érdeked van ebből!-mondd csak,politikus vagy?armando83
Persze, hogy érdekelt vagyok.
Legfelsőszintű hókészítő, hóforgalmazó és hószállító vagyok.
Volt még raktáron pár megaköbméter, el kellett sütni, mielött rámolvad, ha már nem volt rá érdemi kereslet a télen.
Gondoltuk Vityával meg a Lalival, hogy most kiszórjuk még, így a tavasz elején faszt se zavar, 3 napos ünnep, úgyis nyugi van, elüldögélnek a választópolgárok otthon, hétfőre meg elolvad a gyíkba az egész, szóltunk is, hogy a népek ne bóklásszanak.
Műsorral is készültünk, Semjén Pubi lovasbevonulása Erdélyben volt a mókánk a hétvégére, előre röhögtünk, hogy a hülye tuti leesik, vagy olyan képet vág, mintha randira hívta volna Annamária, és már volt bekészítve egy rakás mém is, erre tessék, a kutyát nem érdekli.
Nem hittük, ennyi a burzsuj, akinek kocsija van, és mindenáron síelni akar, meg utazgat ilyen benzinárak melletT. Árpi már ki is fundálta, hogy fel is basszuk 600 forintra év végére, hogy majd a választások elött visszavihessük 540-re, és mindenki hallelújázik.
Meg a faszom se gondolta, hogy a fél ország azt hiszi, hogy Amundsen és Scott egyenesági leszármazotta.
Most tüntethetjük ki a Sanyiékat, különben is mondta ha, a Szaniszlónak lehet, ő is kér valamit.Sobri Jóska
Látom szép barátaid vannak,ha becézve hívod őket!!!-hajrá,élj ebben a magyarországban,és legközelebb ragadj bent te 22 órára - 5 fokban az autódban,biztos tetszeni fog 😉
Am még mindig nem árultad el mivel foglalkozol.

több mint 12 éve
Akkor picsogjon, logikus.

több mint 12 éve
Akkor ugye jogos a kérdés: mi tart vissza?
Jó fuvarosokra Németországban vagy Ausztriában is szükség van.
A te szakmád univerzális, kormány, pedálok, stb. ugyanaz a világon mindenhol. Legalábbis a kontinensen igen.
Miért jobb nyígni és szapulni, mikor tárt karokkal vár a nagyvilág?Sobri Jóska
Nem azt mondtam hogy el akarok menni,hanem azt hogy így kellene nálunk is a dolgoknak működnie,és ez csak hozzáállás kérdése,illetve a vezetés hozzáállásáé!armando83
Akkor ha szerinted így kellene működni, akkor csináld meg, hogy így működjön.
Hajrá!
Drukkolok neked, hogy sikerüljön.
De amíg nem így működik, addig ha van realitásérzéked, akkor azzal kalkulálsz ami van.
Vagy persze nyígsz, szapulsz, mást hibáztatsz.
Standard...Sobri Jóska
Kíváncsi lennék a véleményedre akkor is,ha átélted volna,a melegből könnyű a vezetést éltetni,gondolom nem kis érdeked van ebből!-mondd csak,politikus vagy?armando83
Persze, hogy érdekelt vagyok.
Legfelsőszintű hókészítő, hóforgalmazó és hószállító vagyok.
Volt még raktáron pár megaköbméter, el kellett sütni, mielött rámolvad, ha már nem volt rá érdemi kereslet a télen.
Gondoltuk Vityával meg a Lalival, hogy most kiszórjuk még, így a tavasz elején faszt se zavar, 3 napos ünnep, úgyis nyugi van, elüldögélnek a választópolgárok otthon, hétfőre meg elolvad a gyíkba az egész, szóltunk is, hogy a népek ne bóklásszanak.
Műsorral is készültünk, Semjén Pubi lovasbevonulása Erdélyben volt a mókánk a hétvégére, előre röhögtünk, hogy a hülye tuti leesik, vagy olyan képet vág, mintha randira hívta volna Annamária, és már volt bekészítve egy rakás mém is, erre tessék, a kutyát nem érdekli.
Nem hittük, ennyi a burzsuj, akinek kocsija van, és mindenáron síelni akar, meg utazgat ilyen benzinárak mellett. Árpi már ki is fundálta, hogy fel is basszuk 600 forintra év végére, hogy majd a választások elött visszavihessük 540-re, és mindenki hallelújázik.
Meg a faszom se gondolta, hogy a fél ország azt hiszi, hogy Amundsen és Scott egyenesági leszármazotja.
Most tüntethetjük ki a Sanyiékat, különben is mondta, ha a Szaniszlónak lehet, ő is kér valamit.

több mint 12 éve

Valahogy így képzelem el a dolgok kézbentartását!!!