Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
Melyik korus kap 5 kilot egy himnuszert?
1 hónapja
Én ma kb végigautóztam BP-n és te uramisten, hogy milyen állapotban vannak a legforgalmasabb utak is... Most beszéltem le magam végleg arról, hogy új autót vegyek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ne a húzóneveket nézd3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.
Demjén: 1,5 millió
Nagy Feró: 1,5 millió
Pataky: 1,5 millió
atapapa
Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
Lúdas Solymi
400 millás számla, amiből a műveszek 15 misi, amiböl a harmada elég le van nyúlva, tehát 10 mihály - az összérték 2,5%a
nagyon szeretik a rendezvényszervezést, ez kábé 100 Milla tiszta pénz valakinek, kedves dpk...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem tudom, hogy ez mennyire valódi számla, de érdekes tarifák, Demjén jól lecsúszott vagy hometown discountot ad, mivelhogy egy kategóriában van a Patakyval meg Nagy Feróval? A többiről nem is beszélve.
Demjén: 1,5 millió
Nagy Feró: 1,5 millió
Pataky: 1,5 millió
atapapa
Tételezzük fel, hogy a számla kamu vagy egyes elemei nem igazak vagy csak részben.
Most akkor beperelik MP-t vagy bemutatnak egy valódi számlát? Vagy szimplán csak hazugságot kiabálnak és nem foglalkoznak vele.
1 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Amúgy ár érték arányban a többi sztem szarabb 🤣
atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
A Miele porszívót meg kell fizetni.Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
Mikey
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Kerdezd JC6-ot, neki „VAN EGY ISMEROSE”, aki tudja. 😀Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
Mikey
1 hónapja
Nagyon tehetséges lehet, ha 3 milliót kapott érte.3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
3 millióért Gigi hány számot énekelt itt el?Nem enekelt, furulyazott.
atapapa
1 hónapja
Nem lehetne hogy inkább a kormánytagok járjanak így, olyan 20-30 évre?Panyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
"A java még csak most jön."
Elkövetkező napok meglehetősen izgalmasak lehetnek.
xrace77
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
444.hu/2026/03/21/tobb-szazezren-tuntettek-pragaban-a-kormany-ellenoké, de kit választottak meg elnöknek?
Erdekes csehek kitudtak menni 250 ezren tuntetni az ellen amire mi legfeljebb a szankat huztuk kicsit.
Nem csak gazdasagilag vagyunk fenyevekre, tarsadalmilag is es nyilvan a kettonek van egymashoz koze.
JéBé
1 hónapja
Tudom, hogy sokak szerint altudomany és hasonlók de imádom amikor OB elemzi és szanaszét alázza.🤣youtu.be/PA-MEQh2Hg4?is=gYOjxlNTe1Br0DPT
1 hónapja
Panyi Szabolcs nemrég posztolta:Egyébként jó látni, hogy felébredtek a titkosszolgálatok, az amcsik, a ruszkik, az EU és főként az emberek, ez azt mutatja, hogy van tét.
xrace77
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Vagy inkább a 28 nappal később.Aztán felébredsz 2046. április12.-én és jöhet a GoodbyePanyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
xrace77
LöfliLeninOrbán. 😀
iktriad
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Nem inkább a Hadházy, Hiller, Tordai féléket látnád így tenni?nem tudom, mi van a háttérben, de szeretném látni, hogy a 10 legszorosabb választókerületben visszalép az összes DK-s és kutyapártos egyéni jelölt.Nógrád 1-ben is visszalépett a DK-s egyéni jelölt. ez igen jó hír, ott ez döntő lehet.Ő is kapott valami bizottsági állást? 😊
deyell
(Vagy csak azt kezdik érezni, hogy a tisza fog nyerni?)
peterk2005 udvari bolond
deyell
1 hónapja
nem tudom, mi van a háttérben, de szeretném látni, hogy a 10 legszorosabb választókerületben visszalép az összes DK-s és kutyapártos egyéni jelölt.Nógrád 1-ben is visszalépett a DK-s egyéni jelölt. ez igen jó hír, ott ez döntő lehet.Ő is kapott valami bizottsági állást? 😊
deyell
peterk2005 udvari bolond
built for this shit
1 hónapja
Most nézem a mai dzsemborikat. Sopronban komoly sereg gyűlt össze. Kivetítő is van, sokan arról nézik mert nem látszik a szinpad olyan messze állnak tőle.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Nógrád 1-ben is visszalépett a DK-s egyéni jelölt. ez igen jó hír, ott ez döntő lehet.Ő is kapott valami bizottsági állást? 😊
deyell

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Nógrád 1-ben is visszalépett a DK-s egyéni jelölt. ez igen jó hír, ott ez döntő lehet.
built for this shit
1 hónapja
Aztán felébredsz 2046. április12.-én és jöhet a GoodbyePanyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
xrace77
Löfli
1 hónapja
Panyi Szabolcs nemrég posztolta:de jó, nem lehetne hogy kómába kerülök 12-ig?
xrace77

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Lol, OV Miskolc vs Csorna tömeg képekre flexel, sírokez azért is vicces, mert Csorna talán a legfideszesebb város az országban.
esanders10
built for this shit
1 hónapja
Panyi Szabolcs nemrég posztolta:"A java még csak most jön."