NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
87
15
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allamnem leszünk gyarmat
több mint 1 éve
?Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.ügyvédeket se hagyd ki
Jughead
NB2
Alapból nem az ügyvédnek utalják.
több mint 1 éve
Miből?Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.ügyvédeket se hagyd ki
Jughead
NB2
több mint 1 éve
Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.en is igy tudom. pontosan ezert nem dolt meg be az igazsagszolgaltatas, mert lenyegeben par cellat leszamitva Kecskemeten, kb mki perelhetne karteritest.
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.ügyvédeket se hagyd ki
Jughead
több mint 1 éve
Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.
több mint 1 éve
Fenét, ide vezet amikor az utolsó mocsok szar többszörösen visszaeső bűnözőnek is csak jogai vannak, kötelességei meg felelőssége meg nincs senkinek.Alapvetően elmond mindent egy társadalomról az, ahogy a saját rabjaival bánik.Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.Akkor gondolom most én leszek a geci, de nem kár értük.
Egyébként tényleg nincsenek, a régi, törvényszékek mellett működő bv-k brutális állapotban vannak, van olyan BV, amit az ötvenes évek óta nem ért generál felújítás és még benne van a golyónyom glettelés nélkül a zárka falában. Állandó issue az ágyi poloska, csótány, eü ellátás hiánya, egy szaros UH vizsgálatért heteken át kell harcolnom.
Katasztrófa az egész.
Amadeus the Young
Tudok sajnálni egy átlagfizetésből élő magyar családot, akik összekuporgatják a kis pénzüket az évi 1 db nyaralásukra, hogy aztán a 100.000/éjbe fájó 4-5 csillagos szállodában a megérkezéskor kiderüljön, hogy retkes a szoba, egész nap vésik a szomszéd telken a betont, vagy ágyi poloska van.
Ez nagyon szomorú.
Az hogy valami faszszopó bemegy a faluban a 2.VHt is megélt öreg nénihez, és 10x mellbeszúrja az egyhavi nyugdíjáert, hogy aztán kapjon 5 évet, hát tőlem akár meg is rohadhat odabent, nem hogy még sajnáljam is hogy ágyi poloska van.
Meg kártérítés? Hát meg a faszom.
Mikor elmennek este bűnözni, pontosan tudják, hogy odabent milyenek a körülmények, tisztában vannak vele hogy nem egy dán börtönbe kerülnek, ezzel együtt vállalják a lopást, rablás, gyilkosságot, akármit, szóval az utólagos rinyálással elmehetnének a sóhivatalba, ha rajtam múlna.
Még szaporítanám is a poloskát ha valamelyik cellában esetleg nem lenne.
Ami nagyon fontos, hogy a fehérgalléros politikusbűnözőknek lennének fenntartva a legredvásabb, tetves cellák, ami csak léteznek, egy kigyúrt agresszív és kanos cellatárssal az emeleti ágyon, csak a miheztartás végett.
Egyből lenne tétje a vagyonbevallás helyes kitöltésenek is.
akdestroyer
Amadeus the Young

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Körmagyar: Ábrahám kontra Puzsér, Puzsér kontra Majka, Majka kontra Azahriah, Azahriah kontra Ábrahám.Azahriah véleményében mi a szánalmas? Azt mondta el, amit minden értelmes ember gondol erről az egészről.
Röhögni sincs kedvem, ez valami egészen szánalmas.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Körmagyar: Ábrahám kontra Puzsér, Puzsér kontra Majka, Majka kontra Azahriah, Azahriah kontra Ábrahám.Röhögni sincs kedvem, ez valami egészen szánalmas.
több mint 1 éve
Alapvetően elmond mindent egy társadalomról az, ahogy a saját rabjaival bánik.Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.Akkor gondolom most én leszek a geci, de nem kár értük.
Egyébként tényleg nincsenek, a régi, törvényszékek mellett működő bv-k brutális állapotban vannak, van olyan BV, amit az ötvenes évek óta nem ért generál felújítás és még benne van a golyónyom glettelés nélkül a zárka falában. Állandó issue az ágyi poloska, csótány, eü ellátás hiánya, egy szaros UH vizsgálatért heteken át kell harcolnom.
Katasztrófa az egész.
Amadeus the Young
Tudok sajnálni egy átlagfizetésből élő magyar családot, akik összekuporgatják a kis pénzüket az évi 1 db nyaralásukra, hogy aztán a 100.000/éjbe fájó 4-5 csillagos szállodában a megérkezéskor kiderüljön, hogy retkes a szoba, egész nap vésik a szomszéd telken a betont, vagy ágyi poloska van.
Ez nagyon szomorú.
Az hogy valami faszszopó bemegy a faluban a 2.VHt is megélt öreg nénihez, és 10x mellbeszúrja az egyhavi nyugdíjáert, hogy aztán kapjon 5 évet, hát tőlem akár meg is rohadhat odabent, nem hogy még sajnáljam is hogy ágyi poloska van.
Mikor elmennek este bűnözni, pontosan tudják, hogy odabent milyenek a körülmények, tisztában vannak vele hogy nem egy dán börtönbe kerülnek, ezzel együtt vállalják a lopást, rablás, gyilkosságot, akármit, szóval az utólagos rinyálással elmehetnének a sóhivatalba, ha rajtam múlna.
Ami nagyon fontos, hogy a fehérgalléros politikusbűnözőknek lennének fenntartva a legredvásabb, tetves cellák, ami csak léteznek, egy kigyúrt agresszív és kanos cellatárssal az emeleti ágyon, csak a miheztartás végett.
akdestroyer
több mint 1 éve
Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.Akkor gondolom most én leszek a geci, de nem kár értük.
Katasztrófa az egész.
Amadeus the Young
Ez nagyon szomorú.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 1 éve
Szerintem az már mindent elmond hogy a befogadásnál mindenhová ki van téve hová lehet fordulni kártérítésért, és még a formanyomtatvány is az ember orra alá dugják. Így még aki nem is hallott arról hogy a fos körülményekért igen komoly pénzek járnak, még az is megtudja 😂A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) adatai szerint idén július elejéig már 2297 külföldi embercsempészt engedtek szabadon a magyar börtönökből –😊 Kirakják őket a BV előtt. Aztán arra mennek amerre akarnak. Gondolj bele, ha újra elkezdenek embereket behozni, akkor meg lehet hosszabbítani a rendeleti kormányzást a migráns vészhelyzetre hivatkozva.
Mint ismert, tavaly év elején a kormány kinyitotta a börtönök kapuját a bűnözők egy kiváltságos csoportja előtt, az úgynevezett reintegrációs őrizetbe helyezett külföldi embercsempészeknek pedig a szabadulásuk után 72 órán belül el kell hagyniuk az országot.
ozibozi
Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.
Katasztrófa az egész.
Amadeus the Young

több mint 1 éve
A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) adatai szerint idén július elejéig már 2297 külföldi embercsempészt engedtek szabadon a magyar börtönökből –😊 Kirakják őket a BV előtt. Aztán arra mennek amerre akarnak. Gondolj bele, ha újra elkezdenek embereket behozni, akkor meg lehet hosszabbítani a rendeleti kormányzást a migráns vészhelyzetre hivatkozva.
Mint ismert, tavaly év elején a kormány kinyitotta a börtönök kapuját a bűnözők egy kiváltságos csoportja előtt, az úgynevezett reintegrációs őrizetbe helyezett külföldi embercsempészeknek pedig a szabadulásuk után 72 órán belül el kell hagyniuk az országot.
ozibozi
Másrészt kurva sok diplomáciai balhé volt abból, hogy milyen módon bántak a külföldi rabokkal a magyar bv-ben, ami odáig fajult, hogy van olyan EU-s ország, ami már nem ad ki nekünk embert, arra hivatkozva, hogy nincsenek európai körülmények nálunk.
Katasztrófa az egész.
több mint 1 éve
fulkeforradalom elotti megallapodas az establishment reszerol. 70%t a beruhazasokbol a kormanyparti cegek kapnak, 30t az ellenzekiek.mi az a 70-30?ezzel vitatkoznek.Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.A 70-30 felrúgásáért mondjuk nem volt kár, nem volt vele előrébb az ország.
Puhapöcsű bohócok.
Amadeus the Young
Kampman
azert ennek a felrugasa kevesbe szolt a penzrol mint a hatalomrol. ez biztositotta azt lenyegeben, hogy a nagytokesek (ha mar ez a leggyakrabban ismetlodo szo a napokban a forumon) egytol-egyig lekotelezettjei legyenek a NERnek. mert ha meghagyod a 70-30t akkor a nem fideszes nagytokesek is tulveszelnek 4 evet ellenzekben, sot nyolcat. viszont ha a 30 leesik 0-ra onnantol mar veszeled tul igy pedig a nagytokes kozvetlenul erdekelt lett, hogy szerepet vallaljon a NERben, es ne kacsintgasson mashova.
osszesegeben sztem ennek is van olyan hatasa, hogy egyszeruen nem volt lehetoseg arra, hogy levaltsd a fideszt. szoval en ezt nem mondanam, hogy nem volt elorebb az orszag, barmennyire is tudathasadasos allapot ez igy.
csebi
YoungZeeZee
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Remélem, doktorminiszterelnökúr is beöltözik.444.hu/2024/07/24/origamidivat-tusvanyoson-a-trump-merenyletre-utalva-papirdarabot-hajtogatott-a-fulehez-tobb-felszolalo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 403
mi az a 70-30?ezzel vitatkoznek.Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.A 70-30 felrúgásáért mondjuk nem volt kár, nem volt vele előrébb az ország.
Puhapöcsű bohócok.
Amadeus the Young
Kampman
azert ennek a felrugasa kevesbe szolt a penzrol mint a hatalomrol. ez biztositotta azt lenyegeben, hogy a nagytokesek (ha mar ez a leggyakrabban ismetlodo szo a napokban a forumon) egytol-egyig lekotelezettjei legyenek a NERnek. mert ha meghagyod a 70-30t akkor a nem fideszes nagytokesek is tulveszelnek 4 evet ellenzekben, sot nyolcat. viszont ha a 30 leesik 0-ra onnantol mar veszeled tul igy pedig a nagytokes kozvetlenul erdekelt lett, hogy szerepet vallaljon a NERben, es ne kacsintgasson mashova.
osszesegeben sztem ennek is van olyan hatasa, hogy egyszeruen nem volt lehetoseg arra, hogy levaltsd a fideszt. szoval en ezt nem mondanam, hogy nem volt elorebb az orszag, barmennyire is tudathasadasos allapot ez igy.
csebi
több mint 1 éve
A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) adatai szerint idén július elejéig már 2297 külföldi embercsempészt engedtek szabadon a magyar börtönökből – Mint ismert, tavaly év elején a kormány kinyitotta a börtönök kapuját a bűnözők egy kiváltságos csoportja előtt, az úgynevezett reintegrációs őrizetbe helyezett külföldi embercsempészeknek pedig a szabadulásuk után 72 órán belül el kell hagyniuk az országot.
több mint 1 éve
ezzel vitatkoznek.Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.A 70-30 felrúgásáért mondjuk nem volt kár, nem volt vele előrébb az ország.
Puhapöcsű bohócok.
Amadeus the Young
Kampman
több mint 1 éve
A 70-30 akkor működik (mint anno Ausztriában), ha nagykoalíció van és nem akarják egymást kinyírni mindenáron.Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.A 70-30 felrúgásáért mondjuk nem volt kár, nem volt vele előrébb az ország.
Puhapöcsű bohócok.
Amadeus the Young
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A fociban is mindig mosolyt csal az arcomra, amikor valami sportszerűtlen suttyó ellen a saját fegyverét vetik be.444.hu/2024/07/23/hogy-merik-ragadozok-kikelt-magabol-a-fideszes-ep-kepviselo-miutan-elszigeteltek-az-uj-szelsojobbos-csoportjukat-az-ep-vezeteseben"felrúgják a szabáJokat (sicc) brühüühühühühühühüh"
akkor brüsszelt mégse tudják elfoglalni? 😀
Negritis, a vajda
Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.
Puhapöcsű bohócok.
Amadeus the Young
Asszem a politikával is így vagyok...
több mint 1 éve
Mondja ezt a Fidesz 12 évvel az Alkotmánybíróság kicsinálása, az Alaptörvény elfogadása, 10 évvel a rendeleti kormányzás bevezetése, 14 évvel a 70-30 felrúgása, uszkve 24 évvel az ügyészség kicsinálása után.A 70-30 felrúgásáért mondjuk nem volt kár, nem volt vele előrébb az ország.
Puhapöcsű bohócok.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 403
Kis magyar valóság, urambátyám, haveri körök:de sztem ezt mindenki meglepne ha lenne ra alkalma.nem mondom jo dolog ez csak el kell fogadni h van ilyen.
Hallottam egy bájgúnár sztorizgatását, miszerint apja megy az Olimpiára mint néző.
Jegy az úgy lesz, hogy apa haverjának a fia birkózó aki megy Olimpiára, meg a gyerek apja amúgy is benne van a szövetségben, így bájgúnár apukájának intéznek jegyet valszeg okosba.
Lúdas Solymi
sok egyszeru ember jut hasonloan elonyokhoz.orvos,nav stb...
több mint 1 éve
Kis magyar valóság, urambátyám, haveri körök:Hallottam egy bájgúnár sztorizgatását, miszerint apja megy az Olimpiára mint néző.
Jegy az úgy lesz, hogy apa haverjának a fia birkózó aki megy Olimpiára, meg a gyerek apja amúgy is benne van a szövetségben, így bájgúnár apukájának intéznek jegyet valszeg okosba.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
A legtöbb színház nem érintett ennyire konkrét ideológiai csatában. A nemzeti uralása a lényeg bármelyik kurzusnak, mert - szerintük - aki a nemzetit viszi, az irányítja kb. a kultúra egy jelentős részét. Ez szerintem persze marhaság, mert a lőtéri kutyát se érdekli hogy ki van a Nemzeti élén - azokat kivéve akik ebből élnek, meg az a pár tízezer pesti értelmiségi aki ezen vernyog pro vagy kontra.Laikus kerdes de Vigszinhaz hogy tud kimaradni ebbol a cirkuszbol evek ota? Fovarosi tulajdon ha jol tudom, nem gondolnam hogy Karigeriek allnak utjaban a neresedesnek. En szinte kizarolag oda jarok szinhazba es borzasztoan szeretem az egesz tarsulatot meg amit kepvisel, foleg Rudol Peter ota.27.140 forint: ennyi minisztériumi támogatás jutott a Nemzeti Színház minden egyes nézőjére. A 2,9 milliárddal támogatott repertoár 129 milliós jegybevételt hozott – a Nemzeti Színház 2023-as beszámolója szerint a közönsége harmada nem fizet a megtekintett előadásért. Erről a Revizor közölt beszámolót.A nemzetivel nem az a baj, hogy mínuszos. Sőt. Egy nemzeti színháznak szerintem nem kell törekednie arra, hogy profitábilis legyen. Olcsó jegyek - érthető, minden korosztály számára befogadható nemzeti kultúra és ennek népszerűsítése. Ennyi.
a 99 ezer nézőből a beszámoló szerint a fizető nézők aránya 66,8%. Tehát míg 34 ezer néző színházi élményhez jutását finanszírozta az állam a kultúraközvetítés jegyében, 65 ezer néző volt annyira kíváncsi a nemzet színházára, hogy teljes vagy kedvezményes árú jegyet váltson egy előadására. Ez az arány rosszabb, mint a megelőző évben, amikor 72,3% volt
ozibozi
Mióta én a nemzetibe járok alkalmanként (15éve kb) ez nagyon - nagyon ritkán valósult meg. Alföldinek is, Vidnyánszkynak is a saját frusztrációit, nyomorát, egy szűk rétegnek szóló értelmiségi pettingelését kell nézni. Csak Alföldi Párizsnak meg belpestnek próbált rendezni, Vidnyanszky meg a Karmelitának.
Mind a kettő félreértette a Nemzeti lényegét, az ugyanis nem a magas kultúra. Nagyon nem. Erre tökéletes ellenpélda a MÜPA. Ahol 0 éves kortól 12 éves korig konkrétan minden korosztálynak van saját műsora, ahol eszközöket lehet kipróbálni, népszerű darabokat lehet egy méterről nézni és hallgatni, a zenészek dumálnak a gyerekekkel és a zongorista az ölébe ülteti a háromévest mert az milyen poén - azóta is emlegeti a gyerek. És a MÜPA-ba maguktól akarnak menni, színházba meg eszükbe se jut (pedig voltunk gyerek előadáson).
MC12
JéBé
Hogy mit csinál, és ki igazgatja a Vígszínházat, a Radnótit vagy a Madáchot ezek “odafenn” korlátosan érdekesek, amíg nem folynak bele nagyon napi poltikai vagy kultúrharcos kérdésbe, addig virágozzék ezer virág. Persze, vannak emberek akik nem lehetnek igazgatók, és vannak társulatok akik nem mehetnek be kőszínházba. De ez nagyon sose volt máshogy.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”