NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
87
15
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Kásler Miklós a klíma nélküli kórházakról: 30 éve én 50 fokos műtőkben végeztem 10 órás műtéteketIgaza van.
Sakk-Matt libsikéim!
bobi0092
És Nysa-val is el lehet jutni a kórházba ahol majd borbélyok és felcserek látnak el.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
hvg.hu/kkv/20240725_Orban-elerte-hogy-Magyarorszag-magara-maradjon-a-Lukoil-ugyben-ebx Fasszopo csútigömböc nem tud hibazni, tolja tovabb a 6D sakkot ez a nyomorult Istenátka. XD XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
“Kártalanítás jár az elítéltnek a fogvatartása során a jogszabályban előírt élettér biztosításának hiánya és az ehhez esetlegesen kapcsolódó más, a kínzás, kegyetlen, embertelen vagy megalázó bánásmód tilalmába ütköző elhelyezési körülmény, különösen az illemhely elkülönítésének a hiánya, a nem megfelelő szellőztetés, világítás, fűtés vagy rovarirtás (a továbbiakban együtt: alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények) által előidézett sérelem miatt.”Pl olyan sztorit is hallottam hogy azert nyert egy csalad pert mert a tisztes csaladfot nem sikerult eleg kozel elhelyezni a csalad lakhelyehez igy a kelletenel tobbet kellett utazni a latogatasokra. Bazki nemar, a katonasagban ez kifejezetten cel volt 🙂 Nehez errol igy beszelgetni hogy nem tudok konkret peldakat hozni de a bv-s ismerosom rettentoen ki volt akadva hogy mindenert perlik oket az erre szakosodott ugyvedek. Persze en nem vagyok a skandinav borton modell hive ez gondolom lejott😀Oké, de ha ez így is van (nem tudom, lehet), akkor mi ezzel a baj? Ingyen kéne ezt csinálniuk vagy hogy?Nem ez a lenyeg hanem hogy megforditva az alap szitut ok keresik fel elitelteket es nyujtanak be sokszor csoportos kereseteket amikkel sapoljak a kozt. Tavol all tolem a szakma es ez a vilag, nekem ezt bv-s magas pozicioban levo ismerosom meselte. Tudom jog meg erkolcs orok dilemmaja, de azert ezekhez nehez jo fejet vagnom.Szóval az ügyvédek nem ingyen dolgoznak? 😮Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
JéBé
Jughead
JéBé
Mint ahogy fentebb is írtam ráadásul ennek hála a sértettek kára is térül, ami egy minden szempontból nagyon előnyös következmény.
Jughead
JéBé
Amit Te írsz azért nem kaptak kártalanítást.
több mint 1 éve
valaki azt írta ezekre, hogy putricelli 😊
több mint 1 éve
Pl olyan sztorit is hallottam hogy azert nyert egy csalad pert mert a tisztes csaladfot nem sikerult eleg kozel elhelyezni a csalad lakhelyehez igy a kelletenel tobbet kellett utazni a latogatasokra. Bazki nemar, a katonasagban ez kifejezetten cel volt 🙂 Nehez errol igy beszelgetni hogy nem tudok konkret peldakat hozni de a bv-s ismerosom rettentoen ki volt akadva hogy mindenert perlik oket az erre szakosodott ugyvedek. Persze en nem vagyok a skandinav borton modell hive ez gondolom lejott😀Oké, de ha ez így is van (nem tudom, lehet), akkor mi ezzel a baj? Ingyen kéne ezt csinálniuk vagy hogy?Nem ez a lenyeg hanem hogy megforditva az alap szitut ok keresik fel elitelteket es nyujtanak be sokszor csoportos kereseteket amikkel sapoljak a kozt. Tavol all tolem a szakma es ez a vilag, nekem ezt bv-s magas pozicioban levo ismerosom meselte. Tudom jog meg erkolcs orok dilemmaja, de azert ezekhez nehez jo fejet vagnom.Szóval az ügyvédek nem ingyen dolgoznak? 😮Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
JéBé
Jughead
JéBé
Mint ahogy fentebb is írtam ráadásul ennek hála a sértettek kára is térül, ami egy minden szempontból nagyon előnyös következmény.
Jughead
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Kásler Miklós a klíma nélküli kórházakról: 30 éve én 50 fokos műtőkben végeztem 10 órás műtéteketmeg is ártott neki a meleg
Sakk-Matt libsikéim!
bobi0092
több mint 1 éve
Oké, de ha ez így is van (nem tudom, lehet), akkor mi ezzel a baj? Ingyen kéne ezt csinálniuk vagy hogy?Nem ez a lenyeg hanem hogy megforditva az alap szitut ok keresik fel elitelteket es nyujtanak be sokszor csoportos kereseteket amikkel sapoljak a kozt. Tavol all tolem a szakma es ez a vilag, nekem ezt bv-s magas pozicioban levo ismerosom meselte. Tudom jog meg erkolcs orok dilemmaja, de azert ezekhez nehez jo fejet vagnom.Szóval az ügyvédek nem ingyen dolgoznak? 😮Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
JéBé
Jughead
JéBé
több mint 1 éve
Kásler Miklós a klíma nélküli kórházakról: 30 éve én 50 fokos műtőkben végeztem 10 órás műtéteketSakk-Matt libsikéim!
több mint 1 éve
Nem ez a lenyeg hanem hogy megforditva az alap szitut ok keresik fel elitelteket es nyujtanak be sokszor csoportos kereseteket amikkel sapoljak a kozt. Tavol all tolem a szakma es ez a vilag, nekem ezt bv-s magas pozicioban levo ismerosom meselte. Tudom jog meg erkolcs orok dilemmaja, de azert ezekhez nehez jo fejet vagni szerintem.Szóval az ügyvédek nem ingyen dolgoznak? 😮Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
JéBé
Jughead
több mint 1 éve
ot legalabb eliteltek azert a buncselekmenyert, amit elkovetett. nalunk meg kihuzzak a terhelo dolgokat igy vademelesig sem megy.hvg.hu/vilag/20240721_uli-hoeness-orban-viktor-europai-uniokár h pont egy elitélt adócsaló teszi
Futballközegből is lőnek a főnökre.
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
g7.hu/kozelet/20240725/gyomros-a-magyar-gazdasagnak-fel-honapra-teljesen-leallhat-budapesten-a-kontenerszallitas/#delegalábbkormányoznitudnak
több mint 1 éve
Az adócsalók országában ez csak erősíti a mondandót 😉hvg.hu/vilag/20240721_uli-hoeness-orban-viktor-europai-uniokár h pont egy elitélt adócsaló teszi
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
nem kurva mindegy, ha amúgy igaza van?hvg.hu/vilag/20240721_uli-hoeness-orban-viktor-europai-uniokár h pont egy elitélt adócsaló teszi
Amadeus the Young
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
hvg.hu/vilag/20240721_uli-hoeness-orban-viktor-europai-uniokár h pont egy elitélt adócsaló teszi
Amadeus the Young
több mint 1 éve
hvg.hu/vilag/20240721_uli-hoeness-orban-viktor-europai-unioFutballközegből is lőnek a főnökre.
több mint 1 éve
Uniós pénzek nélkül csúnya, lefelé tartó spirálba fogunk kerülni.nekik teljesen mindegy, milyen hatásfokkal hasznosul a hitel, ők visszakérik az egészet kamatostul együtt, vagy viszik a kocsit, házat.444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allam"A pénzt infrastrukturális és energetikai feljesztésekre használhatja fel a magyar állam."
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
Azt is megszabták vajon, hogy mennyit lehet belőle ellopni, vagy annyira azért nem voltak köcsögök az elvtársak?
StormST
slowmotion
Ha az uniós pénzek nagy részét is ellopták úgy, hogy tudták ellenőrizni fogják őket, akkor itt bele sem merek gondolni mennyi % fog Lölö zsebében landolni.
több mint 1 éve
nekik teljesen mindegy, milyen hatásfokkal hasznosul a hitel, ők visszakérik az egészet kamatostul együtt, vagy viszik a kocsit, házat.444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allam"A pénzt infrastrukturális és energetikai feljesztésekre használhatja fel a magyar állam."
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
Azt is megszabták vajon, hogy mennyit lehet belőle ellopni, vagy annyira azért nem voltak köcsögök az elvtársak?
StormST
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allam"A pénzt infrastrukturális és energetikai feljesztésekre használhatja fel a magyar állam."
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/25/kemprogrammal-tamadtak-meg-daniel-freund-telefonjat-az-ep-kepviselo-magyarorszagot-sejti-az-akcio-mogottAz orbáni Magyarország újabb külpolitikai sikere 😊
több mint 1 éve
A szuverlenitásnás védelmi hatóságnak jeleztétek? Szerintem érdekelné őket.444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allamNem leszünk! | Már azok vagyunk. |
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
hülyeség.Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
JéBé
Milyen tiszteletdíj?
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allamNem leszünk! | Már azok vagyunk. |
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Szóval az ügyvédek nem ingyen dolgoznak? 😮Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead
JéBé
több mint 1 éve
444.hu/2024/07/25/egymilliard-euros-kinai-hitelt-vett-fel-a-magyar-allamÉs ez is csak egy lábjegyzet a napi hírek között, miközben ezzel végleg mi is bekerültünk a kínai gyarmatok (Szerbia, Montenegró, fél Afrika, stb) hosszú sorába
nem leszünk gyarmat
Amadeus the Young

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Bár gyakorlatban sose foglalkoztam büntetőjoggal ( egyetem és szakvizsga elég volt belőle), de tudtommal a börtönök állapotának legnagyobb nyertesei a sértettek, hiszen az elítélteknek megítélt kártalanítást általában ők kapják meg végrehajtás útján.Amire ha jol tudom kulon iparag epult ugyved szakman belul, nincs is szebb mint az igy kifacsart tiszteletdij.
Jughead