Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 525
szerencses vagyok a fejem formaja ok, a szakallamat letolom havonta egyszer nullassal.same mondjuk nálam szerencsére nem panaszkodnak gyerekekInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Hol az a fodrász? Én pesten 4000-t fizetek, itt Monoron 5000 a minimum...
Klaci79
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
kb 20-25 eve egy forintot nem fizettem fodrasznak.
igaz nincs is fancy hajam, mondjuk soha nem is volt
több mint 1 éve
Próbál, de a Trump/Orbán/Milei féle karakterek egyik fontos tulajdonsága, hogy miközben sokszor mondanak sértő, vállalhatatlan, stb. dolgokat, de ezt mindig kalkuláltan teszik, egy teljes interjú vagy beszéd alatt kizökkenés nélkül játsszák a szerepüket. Nem látod rajtuk azt pl., hogy tényleg mérgesek lennének, hogy valamivel tényleg megfogták őket és emiatt elragadnák őket az érzelmeik. Ha egy utána loholó újságíró tényleg kínos kérdést tesz fel Orbánnak, ő jellemzően vagy bambán néz maga elé vagy próbál riposztolni valami gagyi viccel, de én még sosem láttam őrjöngeni.Abszolút, ezen az interjún látszott is, hogy direkt próbál újra-újra betrumposkodni Marcinál.Tökéletesen hozta Trumposkodást.A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
A populista posztmodern kommunikációban csak ez a sikeres stratégia.
Őszentsége Sobri Jóska
Tüzet-tűzzel.
Gyurma Pappa
Amadeus the Young
több mint 1 éve
same mondjuk nálam szerencsére nem panaszkodnak gyerekekInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
www.portfolio.hu/gazdasag/20250211/oriasi-meglepetes-a-magyar-inflacioban-740501
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Sztem is olcsó, Belvárosban 5.3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Kivételesen eléggé szenvedősre sikeredett ez a két óra MP-vel, furcsa módon elsősorban Gulyás Marci miatt. Nem kemény, hanem kínosan kekeckedő kérdések, fölösleges visszakérdezések és közbevágások, agresszív stílus... Nem ezért szeretjük a Partizánt.
több mint 1 éve
Milyen jó hogy gyermeked csecsemőkori játszótèr pajtásának èdesanyja fodrász😉😏 🤪hármunknak 6000 hajfestèssel együtt (nyilván az oldalbordának a festès 😎) másnak valóban egy ff hajvágas kb ennyi3390!!!CsakVágás
Klaci79
r.baggio
több mint 1 éve
Abszolút, ezen az interjún látszott is, hogy direkt próbál újra-újra betrumposkodni Marcinál.Tökéletesen hozta Trumposkodást.A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
Őszentsége Sobri Jóska
Tüzet-tűzzel.
Gyurma Pappa
Azért annak van egy diszkért bája, hogy OV nem veszi észre azt, hogy a Trump vs régi elit magyar verziójában ő a régi elit.
több mint 1 éve
Belvárosban 2021-ben kezdtem járni az egyik helyre kb. 2500 körül kezdtem. Most járunk 6000-nél. 😀3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/02/11/karacsony-gergely-lazar-janos-rakosrendezo-szemet-szerzodes-mav/Ezek odafent am tisztaban vannak h milyen szerzodest irtak ala? Ugy olvastam h kozgyulesben is egettek VD-ek a narancs barmokat.
több mint 1 éve
Tökéletesen hozta Trumposkodást.A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
Őszentsége Sobri Jóska
Tüzet-tűzzel.

több mint 1 éve
igen MP a hülye, mert nem arról akar beszélni, h az exe miket mondott a hangfelvételeken, arról, h milyen részvényei vannak, hanem arról, h pár ember kilopta az országot az emberek alól, az oktatás kuka, az eügy magánba lett kitolva, lakhatás és infláció az egekbe. Hát igen, az Evelines rész fontosabb a magyaroknak, pletykálni lehessen, a többi le van szarva 😀nincs az fele, csak vannak 10en akik nonstop spammelnekMarci top tier, MP meg mentálisan borítható.kommentelők pont fordítva érzékelik. Fele kb leiratkozik azt írja 😀
Kenny
okés, h nem csak alákérdezni akar Marci, de sztem átesett a ló túloldalára.
Pep71
én csak belehallgattam most majd holnap lesz egészben
de sztem Marci csak a szokásosat hozza
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A magyar Trump.Ezt mondom egy éve.
Amadeus the Young
több mint 1 éve
A magyar Trump.Pontos.
Amadeus the Young
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A magyar Trump.
több mint 1 éve
nincs az fele, csak vannak 10en akik nonstop spammelnekMarci top tier, MP meg mentálisan borítható.kommentelők pont fordítva érzékelik. Fele kb leiratkozik azt írja 😀
Kenny
Pep71
én csak belehallgattam most majd holnap lesz egészben
de sztem Marci csak a szokásosat hozza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Marci top tier, MP meg mentálisan borítható.kommentelők pont fordítva érzékelik. Fele kb leiratkozik azt írja 😀
Kenny
több mint 1 éve
én is ezt csinálom kb 10 éveNo name, Rossmann, de arra utaltam, hogy az ötlet mennyire régi, a készüléket már párszor lecseréltem.Elég jól bírja. Tán miele?Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
Őszentsége Sobri Jóska
gordon
Őszentsége Sobri Jóska
de leginkább azért mert "elfogyott" a hajam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
No name, Rossmann, de arra utaltam, hogy az ötlet mennyire régi, a készüléket már párszor lecseréltem.Elég jól bírja. Tán miele?Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
Őszentsége Sobri Jóska
gordon
több mint 1 éve
Elég jól bírja. Tán miele?Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Én 20 éve.Én vettem magamnak egy nullásgépet 16.000-ért tavaly ilyenkor. Azóta magamnak nyírom hetente. Már rég megtérült az ára.Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Amadeus the Young
De te nem is vagy szép.
több mint 1 éve
Máltán olcsóbb a borbelyom mint bki a harmadik kerületbenInkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Inkább nem mondom meg, hogy barber shop mennyibe kerül, még úgyis, hogy 30%-os törzsvásárlói kedvezményem van. Sajnos képtelen vagyok elfogadható szakállat vágni magamnak, anélkül meg a gyerekeim is elsírják magukat3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Klaci79
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 1 éve
3390!!!CsakVágás
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
3390!!!Nem kell elképzelni, ebben élünk... 6 év alatt pl kétszeresére drágult a fodrászom, 2019-ben 1690 volt, most meg 3390Hiába kapott egy gyomrost és rogyott térdre, csak felállt ez az infláció a padlóról…És akkor most képzeljük el, mennyi lehet az infláció a valóságban, ha a KSH-nál ennyi.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
r.baggio