NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
inkább ne, lécciKözben a Momentum 4,8%, még becsúszhatnak.fővárosi közgyűlés mostani állapota szerintÉs a polgi szavazatával DKfidesz nélküli többség lenne/papíron
10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
gamerkr
ozibozi
Dzsokijuing

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Vicces ez az M1, a Tiszát kis sem írják a BP közgyűlésre. "Függetlenek" név alatt futnak 😀fidelitasos bejut a listán?
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hajdúszoboszlón is nyert a fidesz...csak ne sírjanak majd, mint h.szoboszlón, hogy külföldi eNberek lepték el a várost 😀Debrecenbe meg még 6 akkugyárat, meg atomhulladék temetőt. megérdemlik.majd a 40 ezer délkelet-ázsiai vendégmunkás meggyőzi őket.
petey
deyell
petey
de hogy jó hírt is mondjak, Tabon kikapott a korábbi fideszes polgármester Schmidt Jenő.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Közben a Momentum 4,8%, még becsúszhatnak.fővárosi közgyűlés mostani állapota szerintÉs a polgi szavazatával DKfidesz nélküli többség lenne/papíron
10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
gamerkr
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Vicces ez az M1, a Tiszát kis sem írják a BP közgyűlésre. "Függetlenek" név alatt futnak 😀
több mint 1 éve
borzalmas a stílusaszerintem az a baja, hogy senki.fú ezt a partizános nőt nehéz hallgatniMiért ilyen agresszív? Ki bántotta?
Löfli
csebi
Amadeus von Dollárbaloldal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csak ne sírjanak majd, mint h.szoboszlón, hogy külföldi eNberek lepték el a várost 😀Debrecenbe meg még 6 akkugyárat, meg atomhulladék temetőt. megérdemlik.majd a 40 ezer délkelet-ázsiai vendégmunkás meggyőzi őket.
petey
deyell
több mint 1 éve
Csávó szeret szopni, mondjuk KDNP-sként ez gondolom munkaköri kötelesség lehet.Like father, like son.Szegény Harrach Tomi.Ez a Harrach fia? Gyerek 13-ba jár suliba, már néztem a plakátokat, eleve olyan kellemes arcú ember, hogy csak a péklapát hiányzik a szeme közül, de a szlogen a legjobb: Kormányparti lendülettel --> nincs mit mondanom, csak azt, hogy Fideszes vagyok.
MC12
somoskovig
slowmotion
több mint 1 éve
Azért azt megnézném h mi az amit a kutyák megszavaznak és a Fidesz isfővárosi közgyűlés mostani állapota szerintVitézynek többsége lehet. Fidesz + LMP + MKKP.
10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
gamerkr
deyell
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
De hát ő nem fog koalíciót kötni a Fidesszel, megmondta.fővárosi közgyűlés mostani állapota szerintVitézynek többsége lehet. Fidesz + LMP + MKKP.
10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
gamerkr
deyell
több mint 1 éve
fővárosi közgyűlés mostani állapota szerintÉs a polgi szavazatával DKfidesz nélküli többség lenne/papíron
10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
gamerkr
több mint 1 éve
1. ker eséllyel Fideszcsalók!
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
fővárosi közgyűlés mostani állapota szerintItt hogy fog átmenni egy döntés a karácsonyi szünetről is akar?
10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
gamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
fővárosi közgyűlés mostani állapota szerintVitézynek többsége lehet. Fidesz + LMP + MKKP.
10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
gamerkr
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Egy picit mintha megint nőtt volna Vitézy előnye.Még Pest fele hátravan
A Tisza pedig csúszik lefelé, talán inkább 29% lesz a vége.
Kampman
több mint 1 éve
fővárosi közgyűlés mostani állapota szerint10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
több mint 1 éve
1. ker eséllyel Fidesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Közben Győr talán eldőlt.Meglepődnék, ha ott nem jönne előrehozott választás viszonylag hamar.
Szokol
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Vitézy 2500-ra növelte az előnyét
több mint 1 éve
Like father, like son.Szegény Harrach Tomi.Ez a Harrach fia? Gyerek 13-ba jár suliba, már néztem a plakátokat, eleve olyan kellemes arcú ember, hogy csak a péklapát hiányzik a szeme közül, de a szlogen a legjobb: Kormányparti lendülettel --> nincs mit mondanom, csak azt, hogy Fideszes vagyok.
MC12
somoskovig
több mint 1 éve
szerintem az a baja, hogy senki.fú ezt a partizános nőt nehéz hallgatniMiért ilyen agresszív? Ki bántotta?
Löfli
csebi
több mint 1 éve
Egy picit mintha megint nőtt volna Vitézy előnye.A Tisza pedig csúszik lefelé, talán inkább 29% lesz a vége.
több mint 1 éve
Aaa azzal se lenne meg. Plusz aki vonara mzpre szavazott az nem hiszem h kutyákra vagy momora tenneA sok törpepárt pont elvitte még az 5%-hoz szükséges szavazatokat (a momentum is foghatja erre, de nekik ezzel végleg lefőtt a kávé)momentum és kutyák lassan jönnek fel amúgytúl lassú az sajnos 😕 pedig ha egyik bekerül már csak 10 fidesz képviselő lenne
de nagyon lassan
Negritis, a vajda
Klaci79
r.baggio
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
2500 szavazat Geriéknél.
több mint 1 éve
Budapesten 56% feldolgozottságnál van 13000 érvénytelen szavazat a főpolgármesterre, de listán csak 4000. lehet hogy Szentkirályira szavaztak?Inkább a tiszások nem vették fel, vagy beadták üresen...
deyell

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!