NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Cseh Katka sokat szolizott

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Hát azért Veresegyházon Pásztor Béla bácsitól még messze van. Ő 1965-től vezette a várost 2023-igJa, de Gödöllő top3 legélhetőbb "középváros" Mo-n évtizedek óta, miért váltaná le bárki is. Csávó szerintem Mo messze legjobb politikusaGödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀wow, az mi!? nem lenne szabad, hogy ilyen megtörténjen.
eaglesmcnabb
Ventura
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Cseh Kata interjú!!
több mint 1 éve
már aggódtamNa nem úgy, csak jót mosolyogtam a szervezet nevén.a dr henkeit??????Gödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀Adom ott a csajt a TEVE színeiben 😀
eaglesmcnabb
Hanni
Kúrfürst briareos
Hanni
több mint 1 éve
Borsodbótán 34 év óta polgármester a munkáspártos faszi, és megint nyert.buhloone mindstate
több mint 1 éve
az asszony a kutyapártra szavazott itt is úgyhogy inkább az övéSZÓVAL A TE HIBÁD IS???!!!doink.baszki itt lakom pont. akkor 2. kör?
i.ibb.co/pZxZYxD/p-cs.jpg
deyell
dancogo
Kampman
több mint 1 éve
Fidesz gyűlés egy tucat repeszgránátot odaaaaaa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Na nem úgy, csak jót mosolyogtam a szervezet nevén.a dr henkeit??????Gödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀Adom ott a csajt a TEVE színeiben 😀
eaglesmcnabb
Hanni
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
SZÓVAL A TE HIBÁD IS???!!!doink.baszki itt lakom pont. akkor 2. kör?
deyell
dancogo
több mint 1 éve
doink.baszki itt lakom pont. akkor 2. kör?
deyell
több mint 1 éve
doink.Ja, és ezen múlik a közgyűlés 😂
deyell
Meg azon, hogy Szilvike valahogy beverekszi magát kompenzációs listáról

több mint 1 éve
Ez egy publikusan konzervatív, privát szinten kifejezetten liberális, gazdaságilag pedig balos társadalom.RIP liberálisok, van abban valami romantikus, hogy az ellenzék rászavaz egy volt NER katonára.Azért ott ahol 82% leszavaz papíron jobboldali jelöltre az egy szép történet.
Magyarország rálépett a cseh/lengyel útra, a liberális/baloldal nem tud megmaradni.
Gyurma Pappa
csebi
Ezt kell megértenie annak, aki itt bármit akar.
több mint 1 éve
a dr henkeit??????Gödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀Adom ott a csajt a TEVE színeiben 😀
eaglesmcnabb
Hanni
több mint 1 éve
első kerületben fordított a fidesz...jönnek a venezuelai szavazatok..
több mint 1 éve
Persze mert jön a tök sötét falvak eredményeiA feldolgozottság növekedésével egyébként nagyon szépen lassan, de megy lefelé a Tisza.A Parasztok most áradnak
Kampman
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
KariGeri 2000-n belül van 60%-nál
több mint 1 éve
rtl-es csaj vitézyéknél kurva jó, sírok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A feldolgozottság növekedésével egyébként nagyon szépen lassan, de megy lefelé a Tisza.Az mindegy is, ha ez a Fidesz teljes mozgósítása, akkor valami eltört
Kampman

több mint 1 éve
Ja, de Gödöllő top3 legélhetőbb "középváros" Mo-n évtizedek óta, miért váltaná le bárki is. Csávó szerintem Mo messze legjobb politikusaGödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀wow, az mi!? nem lenne szabad, hogy ilyen megtörténjen.
eaglesmcnabb
Ventura
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
A feldolgozottság növekedésével egyébként nagyon szépen lassan, de megy lefelé a Tisza.A Parasztok most áradnak
Kampman
több mint 1 éve
pár éve munkaügyben repültem londonba, és velem egy sorban ült vitézy, de köztünk üres. egész flight alatt a mini metrót tolta a telefonjánHa nyerne esetleg Vitézy segítsetek már holnap nem lesz dugó, vagy kell ilyenkor várni szerdáig?majd a villamos rendőrök megoldják
Eazzy
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
RIP liberálisok, van abban valami romantikus, hogy az ellenzék rászavaz egy volt NER katonára.Azért ott ahol 82% leszavaz papíron jobboldali jelöltre az egy szép történet.
Magyarország rálépett a cseh/lengyel útra, a liberális/baloldal nem tud megmaradni.
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Gödöllőn Gémesi jól halad, hogy folytassa a 34 éves streaket😀wow, az mi!? nem lenne szabad, hogy ilyen megtörténjen.
eaglesmcnabb
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------