Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Lázár vajon fog részvétet nyilvánítani?telex.hu/kulfold/2025/01/18/meghalt-strabag-vezerigazgatoja-klemens-haselsteiner
több mint 1 éve
Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Nem tudom hiteles még az infóm, de legutóbb amikor szóba került 2 db nyomozó volt a Váci RK-n...
StormST
Mindenki csinál mindent is.
Ne várj érdemi eredményt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ejnye! Kefir!🙂Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Egészséges erotika újragondolva.
StormST
Nyugodtan lehet csattogtatni a joghurtos dobozokat.
kittli
több mint 1 éve
Aki illúzióba ringatja magát az semmit sem tanult.Én pedig úgy látom, hogy sokan illúziókba ringatják magukat, mint MZP előválasztási győzelme után és időről időre egy-egy ilyen írás hasznos. Nem a tartalmi mélységében, hanem pszichésen.Mondjuk ebben sok igazság van:Elolvastam. Vicceskedve megírt - időnként tényleg jópofa, időnként erőltetetten poénkodó - eszmefuttatás, aminek tartalmilag elég csekély a hozzáadott értéke. Összességében leginkább elnagyoltnak mondanám. Nincs mélysége, pedig a terjedelem nem kevés.
A Tisza-parton mit keresek? – ezért korai még leírni a Fideszt – Válasz Online www.valaszonline.hu/2025/01/14/fidesz-tisza-valasztas-politika-2025-bacsik-luszien/
Dzsokijuing
Az biztos, hogy a Fideszt nem szabad leírni, ebben nincs vita. De szerintem nem is írja le senki, akinek csöpp esze van.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
1. Nem nagyon van olyan, hogy kiábrándult fideszes vagy ha van is, nem akkora tényező.
2. MZP-nél is tudtuk, hogy rá kell szavazni, akármennyire is viselkedett úgy mint az elszabadult hajóágyú, mert más lehetőség nincs.
3. Aki a választásokig és akkor is azon fog rugózni illetve a döntését az befolyásolja, hogy mit is akar valójában MP vagy hát már megint mit mondott, annak igazából jó a Fidesz is. Hisz képtelen volt eljutni addig a pontig, hogy kettő közül kell választani és jelenleg nem a kormányzó párt nyújtja az esélyt, hogy itt lehet jobb. Majd. Egyszer. Talán. Gyerekeinknek.
A végkövetkeztetése meg szimpla szellemi maszturbáció és nem tudom hova akar kilyukadni...alternatív közösségek? Itt? Ugyan.
több mint 1 éve
Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Egészséges erotika újragondolva.
StormST
Nyugodtan lehet csattogtatni a joghurtos dobozokat.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Inkább Abszurdisztán again 😀 😀 😀A szöszi fideszes fruska vajon milyen brossúrát nézett?
telex.hu/belfold/2025/01/18/vac-rejtett-kamera-rendorseg-nyomozas
Majka pedig....hagyjuk....nem lenne valóban ez rossz ha nem...de mondjuk nálunk a forgó szélkakas az össznépi háziállat, szóval semmi meglepő....
dande2

több mint 1 éve
Inkább Abszurdisztán again 😀 😀 😀telex.hu/belfold/2025/01/18/vac-rejtett-kamera-rendorseg-nyomozas
Majka pedig....hagyjuk....nem lenne valóban ez rossz ha nem...de mondjuk nálunk a forgó szélkakas az össznépi háziállat, szóval semmi meglepő....
több mint 1 éve
Végülis, akár ide is belinkelhető. Nem vágom, korábban mit képviselt, mindenesetre ez sem volt rajta a 2025-ös bingómon 😀Az elsők egyike a megélhetési celebkéinknek, aki elkezdte újra diverzifikálni a seggnyaló portfóliót. A fideszhater buborék egyből el is kezdte tömjénezni ezt a bohócot, hogy mennyire odamondott. Ha őszinte lenne, nekem is tetszene, de mivel mind ismerjük majkát, ezért nálam max szánalmasig jut.
bogjosi
több mint 1 éve
Végülis, akár ide is belinkelhető. Nem vágom, korábban mit képviselt, mindenesetre ez sem volt rajta a 2025-ös bingómon 😀 ...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Én pedig úgy látom, hogy sokan illúziókba ringatják magukat, mint MZP előválasztási győzelme után és időről időre egy-egy ilyen írás hasznos. Nem a tartalmi mélységében, hanem pszichésen.Mondjuk ebben sok igazság van:Elolvastam. Vicceskedve megírt - időnként tényleg jópofa, időnként erőltetetten poénkodó - eszmefuttatás, aminek tartalmilag elég csekély a hozzáadott értéke. Összességében leginkább elnagyoltnak mondanám. Nincs mélysége, pedig a terjedelem nem kevés.
A Tisza-parton mit keresek? – ezért korai még leírni a Fideszt – Válasz Online www.valaszonline.hu/2025/01/14/fidesz-tisza-valasztas-politika-2025-bacsik-luszien/
Dzsokijuing
Az biztos, hogy a Fideszt nem szabad leírni, ebben nincs vita. De szerintem nem is írja le senki, akinek csöpp esze van.
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Légy büszke a magyar furfangra! Ő nem tömi a Soros bérencek zsebét!telex.hu/kulfold/2025/01/17/nemetorszag-ingolstadt-utas-dohanyzas-vonatA 40 éves férfi jegy nélkül szállt fel Münchenben az ICE vonatra.
Igazi magyar, nem az aki nem tud sétálni egy picit mert véletlen pont nem megy a vonat!
286 kn/h hány vonat sebességét kell összeadni nálunk hogy együttesen ennyivel menjenek BPtől Keletre?
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2025/01/17/nemetorszag-ingolstadt-utas-dohanyzas-vonatA 40 éves férfi jegy nélkül szállt fel Münchenben az ICE vonatra.
Igazi magyar, nem az aki nem tud sétálni egy picit mert véletlen pont nem megy a vonat!
286 kn/h hány vonat sebességét kell összeadni nálunk hogy együttesen ennyivel menjenek BPtől Keletre?
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2025/01/17/nemetorszag-ingolstadt-utas-dohanyzas-vonatIgazi magyar, nem az aki nem tud sétálni egy picit mert véletlen pont nem megy a vonat!
több mint 1 éve
És valóban.telex.hu/belfold/2025/01/17/tuz-keleti-palyaudvar-vonat-vasutMagyarország előre megy, a MÁV már a peront is fűti a Keletiben.
Negritis, a vajda
somoskovig
"egy fűtőmozdonyként használt mozdony kigyulladt"
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Ilyen mértékű szétesés után vajon milyen nagyságú plakátkampányt kell majd nyomatni és mennyi pénzt kell visszaadni az embereknek, hogy ezeket elfelejtsék?telex.hu/belfold/2025/01/17/tuz-keleti-palyaudvar-vonat-vasutEz a repülőrajt?
Negritis, a vajda
zacknorb
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/17/tuz-keleti-palyaudvar-vonat-vasutEz a repülőrajt?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/17/tuz-keleti-palyaudvar-vonat-vasutMagyarország előre megy, a MÁV már a peront is fűti a Keletiben.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mondjuk ebben sok igazság van:Elolvastam. Vicceskedve megírt - időnként tényleg jópofa, időnként erőltetetten poénkodó - eszmefuttatás, aminek tartalmilag elég csekély a hozzáadott értéke. Összességében leginkább elnagyoltnak mondanám. Nincs mélysége, pedig a terjedelem nem kevés.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/17/tuz-keleti-palyaudvar-vonat-vasut
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Orbán szerint 2020-ban csalással vették el az elnökséget TrumptólKihasználja egyből a vezír, hogy Pressman már hazament, meg hogy a demokraták most a hatalomátadással vannak elfoglalva, különben egy ilyen kijelentésért tuti kapna valami kedves üzenetet, mert hát a csalásról soha semmilyen bizonyíték nem volt. (mellesleg azt a választást a republikánusok rendezték, szóval ha ott valaki csalt, azok ők lettek volna)
Minden meg fog változni, kedd reggeltől egy más nap kell fel a nyugati világ fölött – értékelte Orbán Viktor Donald Trump közelgő hivatalba lépését, rögtön hozzátéve, hogy az előző ciklus elején
Csalással vették el az elnökséget Donalt Trumptól.
Orbán szerint, ha nem csalnak, nincs ukrán-orosz háború.

több mint 1 éve
Haha de viccesnek tetszik lenni....telex.hu/after/2025/01/17/dopeman-bemalmoztam-az-orszagot
több mint 1 éve
Rogán az “első számú őre a magyar szuverenistásnak, "De micsoda kikezdhetetlen logika.
Döbrögi elkezdte az évet...
gyurczi
Azert tamadnak, mert jol vegezzuk a dolgunkat.
Tehat ha a munkahelyen a fonok kibasz, az nem azert van, mert rosszul vegzed a munkad vagy lopsz es hazudsz folyamatosan, epp ellenkezoleg!
Innen lehet tudni h sorosista berenc a fonokod es jobb is h mar nem vagy ott.