Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
1. kerületben mi a tosz lehet?A venezuelaiak megpuccsolták?
0% még mindig
Klaci79
warr_b
Caracasban lassan számolnak1. kerületben mi a tosz lehet?A venezuelaiak megpuccsolták?
0% még mindig
Klaci79
warr_b
több mint 1 éve
40%-os feldolgozottsággal eddig a Pest megyei listán a DK teljesít a legrosszabbul.www.youtube.com/watch?v=7ODcC5z6Ca0
deyell
több mint 1 éve
Szadesz40%-os feldolgozottsággal eddig a Pest megyei listán a DK teljesít a legrosszabbul.A DK az új MSZP.
deyell
Kampman
több mint 1 éve
30 év polgármesterség után újabb hatalmas győzelmet aratott Tóth József a XIII. kerületbenA XIII. kerületben bejött a papírforma, a városrészt 1994 óta vezető Tóth József újabb öt évre polgármester maradhat. A szavazatok 67 százalékos feldolgozottságánál már nem lehet fordítani, most ez az állás:
Tóth József (MSZP): 77 százalék;
Harrach Tamás: (Fidesz): 16 százalék.
Ha ez így marad, Tóth vesztett valamennyit a népszerűségéből az elmúlt 5 évben, mert legutóbb még 80 százalék fölötti eredménnyel nyert.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
40%-os feldolgozottsággal eddig a Pest megyei listán a DK teljesít a legrosszabbul.A DK az új MSZP.
deyell
több mint 1 éve
ejjha, partizán 100.000+ néző élőben, azért az szépmegérdemelnének egy olyan beolvasót aki legalább 1 mondatot elmond hiba nélkül
Szesze
több mint 1 éve
40%-os feldolgozottsággal eddig a Pest megyei listán a DK teljesít a legrosszabbul.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ugyanmár. Ha Borkai nem indul, elképesztően sima Dézsi győzelem lett volna, szóval ha Pintér valahogy behúzza, köszönje meg Borkainak. A győri testület meg full Fidesz.Gyor nagyon kemeny. 100 szavazattal vezet Dezsi, 84%-os feldolgozottsagnal. Remelem, fordit Pinter.
Bence94Gyor nagyon kemeny. 100 szavazattal vezet Dezsi, 84%-os feldolgozottsagnal. Remelem, fordit Pinter.Ha Dézsi nyer, remélem, Glázer alpolgármester lesz köszönetképpen a DK-nak.
Bence94
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
ejjha, partizán 100.000+ néző élőben, azért az szép
több mint 1 éve
11, EP számok alert!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kösz, de nem, meg már leírtam.Akkor világosítsál már fel.Eddig nem sikerül.Milyen konteó? Én a szavazók lelkivilágát próbálom értelmezni.Hülye konteóra ilyen választ fogsz kapni.Ennél azért értelmesebb válaszra számítottam, de hát legyen: nEm Is !4!4!4 😉Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Vagy nemtom hol voltál az elmúlt időszakban, esetleg miből olvastad ezt ki innen...
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Amit írtál az nem úgy van, ennyi.
több mint 1 éve
Hajdúnánáson nagyon szoros volt, de végül az ellenzéki jelölt nyert a fidesszel szemben. újabb meglepetés.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Akkor világosítsál már fel.Eddig nem sikerül.Milyen konteó? Én a szavazók lelkivilágát próbálom értelmezni.Hülye konteóra ilyen választ fogsz kapni.Ennél azért értelmesebb válaszra számítottam, de hát legyen: nEm Is !4!4!4 😉Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Vagy nemtom hol voltál az elmúlt időszakban, esetleg miből olvastad ezt ki innen...
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Dézsi 107 szavazattal vezet 83,5%-nál.
több mint 1 éve
Gyor nagyon kemeny. 100 szavazattal vezet Dezsi, 84%-os feldolgozottsagnal. Remelem, fordit Pinter.
Bence94
Gyor nagyon kemeny. 100 szavazattal vezet Dezsi, 84%-os feldolgozottsagnal. Remelem, fordit Pinter.Ha Dézsi nyer, remélem, Glázer alpolgármester lesz köszönetképpen a DK-nak.
Bence94
több mint 1 éve
megjött az első kerületGo V Naszály
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Viszont Gyöngyös újra fideszes... Majd a napokban írok egy hosszabb szösszenetet a tanulságos helyi viszonyokról.
több mint 1 éve
Nalunk 17-ben ugy jon be masodik helyre 16%-al a Tiszas jelolt hogy meg egy kepet sem talalsz rola sehol es jo esellyel a keruletben nem jart meg. Egy dolgot lehet rola tudni hogy bevallalos lanyokat keresett kulfoldi hajokazasra egy fb postban. Eleg jol cseng ez a Tisza marka.
több mint 1 éve
Löfli = Soros. 😀én vagyok a háttérben meghúzódó Löfli-szál!Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!De sajna nem te. Pedig milyen király lenne.
Löfli
iktriad
Löfli
több mint 1 éve
Eddig nem sikerül.Milyen konteó? Én a szavazók lelkivilágát próbálom értelmezni.Hülye konteóra ilyen választ fogsz kapni.Ennél azért értelmesebb válaszra számítottam, de hát legyen: nEm Is !4!4!4 😉Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112