Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
azért Sobrinak megint igaza leszmindenki győzelemnek fogja mondani az eredményeket 😊
több mint 1 éve
Pikó András is szép előnynagyon örülök hogy ennyi karaktergyilkosság, fideszes átjelentkezés, kínaiak mozgósítása meg stb után marad Pikó.
zacknorb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Ugrottunk 31%-ra, kb. darabra ugyanannyi maradt Vitézy előnye.A 4400 az új 5700 😀
csipkelli

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ennél azért értelmesebb válaszra számítottam, de hát legyen: nEm Is !4!4!4 😉Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Gyor nagyon kemeny. 100 szavazattal vezet Dezsi, 84%-os feldolgozottsagnal. Remelem, fordit Pinter.
több mint 1 éve
Lenne bekészítés a közös meccsnézésekre? 😀Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!De sajna nem te. Pedig milyen király lenne.
Löfli
iktriad
több mint 1 éve
Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!De sajna nem te. Pedig milyen király lenne.
Löfli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ugrottunk 31%-ra, kb. darabra ugyanannyi maradt Vitézy előnye.
több mint 1 éve
Mindenki tudta hogy Fidesz áll mögötte, ne legyél értetlen. Pont ennek ellenére kap ennyit, ez sokat elmond KG-rőlAmiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
több mint 1 éve
Pikó András is szép előny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor legalább Te érted, miben hasonlít az elmúlt két hónapban agyontámadott MP arra a Vitézyre, aki mögé beállt a Fidesz. 😀Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=RlC5DEp2EOQHévízet is elbukta a Fidesz.Keszthelyt is
deyell
Klaci79
több mint 1 éve
4400 a különbség 2,5% 31-nél
több mint 1 éve
Pont azért kérdem, mert hülyeséget beszélsz.Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
ender1112
több mint 1 éve
Zuglóban amúgy nagyot megyünk kutyások, 2 emberünk simán bent lesz!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.kiváncsi leszek ha kiderül, hogy miket kér majd tőle a Fidesz a mannáért.
ender1112
Jóég tudja hogy Ungár család mit kavar a háttérben.
több mint 1 éve
1. kerületben mi a tosz lehet?A venezuelaiak megpuccsolták?
0% még mindig
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Amiről írtam, arról 😊A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
10 perc múlva 23, onnantól jöhetnek az EP számok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért LézerJani se lehet boldog, egyetlen körzetben sem nyert Fideszes Hódmezővásárhelyen.
több mint 1 éve
Partizán:8-9%-nál tartanak, ott még sok minden változhat
Lehetséges, hogy a Tisza leelőzi a fideszt a fővárosi listán.
deyell

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
1. kerületben mi a tosz lehet?legutóbb is ez volt
0% még mindig
Klaci79
több mint 1 éve
már csak a kutyáknak el kéne érni az 5%-ot az ep-n és boldog leszek 😊Akkor én is elégedetten zárnám a napot.
Szesze
Na jó, még egy Celtics győzelem hajnalban is jó lenne 😀
több mint 1 éve
Partizán:Lehetséges, hogy a Tisza leelőzi a fideszt a fővárosi listán.
buhloone mindstate