Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Sárospatakon eddig fideszes polgármester volt és 6 Fidesz vs 5 helyi képviselő.Most független nyert és 8 helyi képviselő lesz vs 3 Fidesz.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
dede, viszont most kiment kv-cigizni vagy nemtom, csak 3-an vannak jelenleg 😊spiritfm-n nem ők vannak?most épp nincs Puzsér 😀 csak fyi-nek írom, ha csak ez tartott volna vissza..Amúgy ki milyen választási közvetítést néz?partizán
Tactful Cactus
puzsérhez semmi kedvem
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
ELső kerületben elaludtak a számlálók?!
több mint 1 éve
Pikó is behúzza a jelek szerint, ennek örülök, ez a Sára Botond néven induló Kocsis Máté mindig is irritált.
több mint 1 éve
Győrt valószínű elviszi Dézsi.. 30%-kal bazzeg, azért röhej.
több mint 1 éve
Fővárosi listánmost már csak reméljük, hogy a maradék 98% leszámolása után is marad az arány 😊
Tisza + MKKP > Fidesz
Beszarás
Imádom
gabokocka
...am durva, hogy valahol sok helyen már 80%+ a feldolgozottság, Bp-n meg 10 alatt van sok-sok helyen..
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Le kell menni vidékre! Lementek.10%-nálPesten ennyire jól sikerült a fideszes mozgósítás?
Vitézy 49.37%
Karácsony 45.03%
deyell
Löfli
több mint 1 éve
Sok ellenzéki érzelmű szavazott Vitézyre.10%-nálPesten ennyire jól sikerült a fideszes mozgósítás?
Vitézy 49.37%
Karácsony 45.03%
deyell
Löfli
több mint 1 éve
10%-nálPesten ennyire jól sikerült a fideszes mozgósítás?
Vitézy 49.37%
Karácsony 45.03%
deyell
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Meg gyurcsányos halálos ölelésében10%-nal 40-45 Vitezyneka fidesz terve bejött
Beki
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
spiritfm-n nem ők vannak?most épp nincs Puzsér 😀 csak fyi-nek írom, ha csak ez tartott volna vissza..Amúgy ki milyen választási közvetítést néz?partizán
Tactful Cactus
puzsérhez semmi kedvem
Negritis, a vajda
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egyébként nyomták keményen. Én a 14-ben azt láttam, hogy minden nap talpaltak kb. 2 hónapja.10%-nálPesten ennyire jól sikerült a fideszes mozgósítás?
Vitézy 49.37%
Karácsony 45.03%
deyell
Löfli
több mint 1 éve
vak komondoros Balogh József megint polgármester 😀😀Ez most olyan, mint a Simonka.
Löfli
A magyar vidék tele van olyan uradalmakkal, amelyek most már örök időkre az ottani tanácselnök úr / földesúr / polgármester úr hitbizománya, mondjon bármit is a média vagy a bíróság.
több mint 1 éve
Bánréve-Momentum? Azt hogy?Ezek mindig olyan dolgok, hogy a helyi erős ember éppen melyik pártba lép be, semmi köze a pártok valós támogatottságához.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Közben nem lesz MoMo-s képviselő a fővárosi közgyűlésben.Az úgy elég rip.
több mint 1 éve
Fővárosi listánTisza + MKKP > Fidesz
Beszarás
Imádom
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
10%-nálPesten ennyire jól sikerült a fideszes mozgósítás?
Vitézy 49.37%
Karácsony 45.03%
deyell

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Szánalmas. Wittinghof a helyi Horváth Csaba.Budaörs....Ez is olyan SZDSZ menedék, mint az a borsodi zsákfalu, ahol munkáspártos polgármester van, mert senki nem szólt nekik a rendszerváltásról?
Amadeus von Dollárbaloldal
Kampman
több mint 1 éve
49-45 akart lenni, csak gond volt a gepelessel 😀10%-nal 40-45 VitezynekNem 45-50, vagy csak nálam szart be?
Beki
zacknorb
több mint 1 éve
most épp nincs Puzsér 😀 csak fyi-nek írom, ha csak ez tartott volna vissza..Amúgy ki milyen választási közvetítést néz?partizán
Tactful Cactus
puzsérhez semmi kedvem
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Az bíztató az országos EP-listának.Azért az szép lenne ha a momentum még a fővárosi listán is a mi hazánk mögött végeznejajj mindjárt jön az iktriad-gif
Tarsi
Tactful Cactus
2.5% még csak, de a Fidesz mindjárt 30 alá megy.
több mint 1 éve
vak komondoros Balogh József megint polgármester 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Budaörs....Ez is olyan SZDSZ menedék, mint az a borsodi zsákfalu, ahol munkáspártos polgármester van, mert senki nem szólt nekik a rendszerváltásról?
Amadeus von Dollárbaloldal