Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
A másik az nem Geri, hanem Karácsony. 😊Geri 36% feldolgozottság mellett 54-40, ez már meglesz.Tegyük hozzá, ez Kovács Geri 😀
somoskovig
Klaci79
több mint 1 éve
7,75-nél 49-44 vitézi...
több mint 1 éve
Hát majdnem az összes megyébe 2. erők nem egy helyen 20+ %-onA megyei ugrál összevisszaVitézy-Karácsony: 50-44 továbbra is (4,14%)Hát ha a fidesz behúzza Pestet is akkor ez totális fidesz győzelem lesz.
Szesze
Durva, hogy a mi hazánk milyen erős a megyei listákon.
Tarsi
sutianap
több mint 1 éve
Én lehet inkább elmegyek shogunt nézni. Majd 11tol lesz érdekes ezÉn indítok egy HOI4-t.
csebi
Vár rám a dél-afrikai kommunista párt.
több mint 1 éve
Geri 36% feldolgozottság mellett 54-40, ez már meglesz.Tegyük hozzá, ez Kovács Geri 😀
somoskovig
több mint 1 éve
A közgyűléssel együtt kell működnie, azzal együtt érdekes.Jah, azért ez még fordulhat.Vitézy-Karácsony: 50-44 továbbra is (4,14%)Ha 10% -15% feldolgozottnál több mint 5% a különbség ott már ritkán van csoda
Szesze
ozibozi
Szesze
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Geri 36% feldolgozottság mellett 54-40, ez már meglesz.
több mint 1 éve
Én lehet inkább elmegyek shogunt nézni. Majd 11tol lesz érdekes ez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Glázer Tímea mit csinál Győrben? Választásról választásra egyre gyengébb.Most összefogott a jobbikkal
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Csomagban van, nem kértem külön.ja arra értettem, hogy nálad van hírtv 😊Csak finoman, nem Bayer Zsóti módjára.A hírtévén megint felemlegették kicsit az 1919-es bűnös várost, hogy hátha most változnak.ez komoly? baszki
Kampman
Tactful Cactus
Csak szóba hozták, hogy Budapest történelmileg finoman sem jobboldali, "de száz évvel ezelőtt ezt kicsit durvábban is megfogalmazták egy fehér lóról a Gellért Szálló előtt".
Kampman
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Glázer Tímea mit csinál Győrben? Választásról választásra egyre gyengébb.
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDDHa a 79 éves özvegy Kovácsné lennél, a terézvárosi tanácsnál dolgoztad volna le a fél életed és a lányod majdnem Andor 3. ex-felesége lett volna, akkor átéreznéd mind a 12 szavazatot.
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDDMi van veled Schmuck?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ja arra értettem, hogy nálad van hírtv 😊Csak finoman, nem Bayer Zsóti módjára.A hírtévén megint felemlegették kicsit az 1919-es bűnös várost, hogy hátha most változnak.ez komoly? baszki
Kampman
Tactful Cactus
Csak szóba hozták, hogy Budapest történelmileg finoman sem jobboldali, "de száz évvel ezelőtt ezt kicsit durvábban is megfogalmazták egy fehér lóról a Gellért Szálló előtt".
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Zuglóban Rózsa visszaelőzött, jó szoros lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDDSok.
több mint 1 éve
Jah, azért ez még fordulhat.Vitézy-Karácsony: 50-44 továbbra is (4,14%)Ha 10% -15% feldolgozottnál több mint 5% a különbség ott már ritkán van csoda
Szesze
ozibozi
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDD
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A megyei ugrál összevisszaVitézy-Karácsony: 50-44 továbbra is (4,14%)Hát ha a fidesz behúzza Pestet is akkor ez totális fidesz győzelem lesz.
Szesze
Tarsi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Csak finoman, nem Bayer Zsóti módjára.A hírtévén megint felemlegették kicsit az 1919-es bűnös várost, hogy hátha most változnak.ez komoly? baszki
Kampman
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Innen is "gratulálok" a dombóvári földijeimnek, 50%-nál 60,6-39,4-re vezet a fakivágó fideszes szarjankó. Végülis maradt még 2 méternél magasabb fa a városban, van még meló...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Schmuck Andor 12 szavazat 😀😀😀DDD
több mint 1 éve
Vitézy-Karácsony: 50-44 továbbra is (4,14%)Hát ha a fidesz behúzza Pestet is akkor ez totális fidesz győzelem lesz.
Szesze