Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
dunakeszin ahogy nézem marad dióssy"yay"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na legalább Tatabányán marad az eddigi nemfideszes polgi. Hurrá.Szóval továbbra sem kaptok pénzt, welcome to my world
Mikey
több mint 1 éve
66,67%-os feldolgozottság mellett úgy néz ki, hogy bukja a Fidesz Mosonmagyaróvárt.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Na legalább Tatabányán marad az eddigi nemfideszes polgi. Hurrá.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jászapátiban a Tisza által támogatott jelölt vezet a kis pöcs (Pócs János fia) előtt, igaz nagyon szoros
több mint 1 éve
csak sikerült Miskolcot elengedni, ez a rádiós lesz a munkáltatóm?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Győr, aszondja "az első kettő mögött ott van szorosan Borkai"Lyukas zokniban
Tactful Cactus
több mint 1 éve
5.kerületi is marad, ahogy várható volt, Juhász erőlködés kevés oda.
több mint 1 éve
Nálunk marad a polgiNincs is vele bajom, a magán Facebookját némítani kell de emberileg és szakmailag is jó, és megbecsüli a dolgozók melóját
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
gólok, TD-k várhatóak?történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?Ezt értsük úgy, hogy 20 percig ültél ott?
Löfli
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?Ezt értsük úgy, hogy 20 percig ültél ott?
Löfli
több mint 1 éve
történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nyílik az olló
több mint 1 éve
történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
50-43 vitézi
több mint 1 éve
Dézsi visszaelőzte Pintért 😕
több mint 1 éve
megyére kell keresni, majd EredményekAzokat hol látni? Nem találom az oldalonMit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...amit még érdemes csekkolni azok a megyei lista eredmények... kemény világ ez
Nomac
gamerkr
Tarsi
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/14?tab=results&filter=county
több mint 1 éve
Győr, aszondja "az első kettő mögött ott van szorosan Borkai"
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Az szerintem teljesen lényegtelen igazából, értem, hogy szarul néz ki, de a megyei közgyűlés tényleg csak egy kifizetőhely kb.Mit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...amit még érdemes csekkolni azok a megyei lista eredmények... kemény világ ez
Nomac
gamerkr
több mint 1 éve
Kovács Gergő meg fogja csinálni, nem hiszem el 😊 Legalábbis remélem. Remélem, eltol egy giga rakétát a gyózelemre. 😊Fideszes haverom aki ott él..szívni fogom vele a vérét 😀
somoskovig
több mint 1 éve
Azokat hol látni? Nem találom az oldalonMit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...amit még érdemes csekkolni azok a megyei lista eredmények... kemény világ ez
Nomac
gamerkr
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kovács Gergő meg fogja csinálni, nem hiszem el 😊 Legalábbis remélem. Remélem, eltol egy giga rakétát a gyózelemre. 😊Oda kell költözni, ha nyer.
somoskovig
több mint 1 éve
Kovács Geri 52-41 ide 😊
több mint 1 éve
Hol vannak a 3. kerület eredményei? 😀
több mint 1 éve
Beérett Alekosz kampánya, Érd marad ami volt.