Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha annyira Karácsonyt akarnák akkor egyszerűen csak hagyni kellett volna tovább Szandikát és fixen megvan a cél.. szerintem is hülyeség.szerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
szentkiralyit azert leptettek vissza, mert tudtak, hogy ezzel a vitezy eselyet elveszik a gyozelemre. a fidesz azt akarja, hogy karigeri nyerjen, ha mar ok nem nyerhetnek. ugyanugy mestersegesen tartjak eletben, mint gyurcsanyt. gergo miniszterelnok akar lenni, es o egy tokeletes ellenfel viktornak, mert nevetve gyozne le meg almaban is barmikor. szomoru valosag
mate93
Negritis, a vajda
mate93
több mint 1 éve
Sorban járulnak az urnákhoz az I. kerületi Fő utcában az a 800 venezuelai menekült, akiket nemrég jelentettek be egy 77 férőhelyes helyi idősotthonba, és akiknek egy kiszivárgott hangfelvétel szerint eligazítást is tartottak spanyolul, hogy a Fideszre és a fideszes polgármesterjelöltre, Böröcz Lászlóra szavazzanak, állítja V. Naszályi Márta, az I. kerület jelenlegi polgármestere – írja az rtl.hu.Pedig azt mondták, hogy ez a lakcím, csak egy technikai kérdés
ozibozi
több mint 1 éve
pont azt mérték meg hogy ha visszalép szandika akkor van esély hogy a rokon behúzzaszerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
szentkiralyit azert leptettek vissza, mert tudtak, hogy ezzel a vitezy eselyet elveszik a gyozelemre. a fidesz azt akarja, hogy karigeri nyerjen, ha mar ok nem nyerhetnek. ugyanugy mestersegesen tartjak eletben, mint gyurcsanyt. gergo miniszterelnok akar lenni, es o egy tokeletes ellenfel viktornak, mert nevetve gyozne le meg almaban is barmikor. szomoru valosag
mate93
Negritis, a vajda
mate93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
szerinted a mindig mindent patikamerlegen kiszamolo fidesz nincs tisztaban azzal, hogy budapesten alairod a vereseget azzal, ha a fidesz jelveny kikerul a mellkasodra? ha szentkiralyi visszalep, mert nem vallaljak be az egyertelmu blamat, miert all be vitezy moge? mert segiteni akarjak a gyozelemben? a fidesznek karacsony gergely a tokeletes ellenfel. soha semmit nem fog tudni kezdeni a kormannyal szembenpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
mate93
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Sorban járulnak az urnákhoz az I. kerületi Fő utcában az a 800 venezuelai menekült, akiket nemrég jelentettek be egy 77 férőhelyes helyi idősotthonba, és akiknek egy kiszivárgott hangfelvétel szerint eligazítást is tartottak spanyolul, hogy a Fideszre és a fideszes polgármesterjelöltre, Böröcz Lászlóra szavazzanak, állítja V. Naszályi Márta, az I. kerület jelenlegi polgármestere – írja az rtl.hu.
több mint 1 éve
0,37%-os feldolgozottság van.. jelenleg 52-43 Vitézynek, de ez kb még jelentéktelen adatezt hol látjátok? nálam nem ír semmit az nvi10% bocsánat2 szazalekos feldolgozottsagnal 😊 szerintem meg nem bont pezsgotpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
Amadeus von Dollárbaloldal
mate93
Löfli
több mint 1 éve
Elnézve a megyei jogú városokban a polgármesteri eredményeket ez lehet több mint 55% lesz a fidesznek
több mint 1 éve
jönnek a fővárosi eredmények
több mint 1 éve
ezt hol látjátok? nálam nem ír semmit az nvi10% bocsánat2 szazalekos feldolgozottsagnal 😊 szerintem meg nem bont pezsgotpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
mate93

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
puzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:huhh, ennél nagyobb faszságot rég olvastam/hallottam
mate93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
10% bocsánat2 szazalekos feldolgozottsagnal 😊 szerintem meg nem bont pezsgotpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
mate93
több mint 1 éve
Áh úgy látom Borkai csak vicc volt 😀Még mindig 3%-on belül van 😀
Klaci79
több mint 1 éve
2 szazalekos feldolgozottsagnal 😊 szerintem meg nem bont pezsgotpuzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
több mint 1 éve
puzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:5%-kal vezet Vitézy
mate93
több mint 1 éve
Áh úgy látom Borkai csak vicc volt 😀
több mint 1 éve
Máj később nem lesz jó, pesterzsébetet szamojjákElindultak az eredmények Karácsony-Vitézy meccsen, 0.3%eddig jo.
csipkelli
Kenny

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
puzser nagyon jol mondja ezt az elo musorukban most a youtube-n:szentkiralyit azert leptettek vissza, mert tudtak, hogy ezzel a vitezy eselyet elveszik a gyozelemre. a fidesz azt akarja, hogy karigeri nyerjen, ha mar ok nem nyerhetnek. ugyanugy mestersegesen tartjak eletben, mint gyurcsanyt. gergo miniszterelnok akar lenni, es o egy tokeletes ellenfel viktornak, mert nevetve gyozne le meg almaban is barmikor. szomoru valosag
több mint 1 éve
Mirkóczi is megszívta már
több mint 1 éve
Elindultak az eredmények Karácsony-Vitézy meccsen, 0.3%eddig jo.
csipkelli
több mint 1 éve
Náluk van talizmánnak Kádár koponyája, vagy mi magyarázza ezt?Tiszavalkon Szabó István már ünnepelhet.engem az érdekel, hogy Borsodbótán nyer-e sorozatban a 9. alkalommal a Munkáspárt erős embere, Gulyás János.
Kampman
deyell
több mint 1 éve
Tiszavalkon Szabó István már ünnepelhet.engem az érdekel, hogy Borsodbótán nyer-e sorozatban a 9. alkalommal a Munkáspárt erős embere, Gulyás János.
Kampman
buhloone mindstate
több mint 1 éve
MZP simán behúzza
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Elindultak az eredmények Karácsony-Vitézy meccsen, 0.3%