Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
persze mert ronda, a rondák mindig lelkesekSzerintem simán vállalható, van egy ilyen kis bohókás silly vibeja, és sugárzik róla, hogy bármit megcsinálhatsz vele 😶Élőben nekem bejött.Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
Amadeus von Dollárbaloldal
Hanni
több mint 1 éve
2%nál Borkai vezeti Győrt 😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ez a zuglói szikrás Sudár Orsi elég cukiRandom feldobta az insta, mondom ki ez a szúrható bige?
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
MZP 37,5%-os feldolgozottságnál 52-40.
több mint 1 éve
ez a zuglói szikrás Sudár Orsi elég cuki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Marci néha azért elég fárasztó tud lenni.. Tordai elég konkrét és érthető választ adott, nem tudom mit értetlenkedik tovább.
több mint 1 éve
jönnek az adatok
több mint 1 éve
Cseh Katkát hallotta bárki megszólalni, nyilatkozni a kampányidőszakban?nem véletlen nem 😊
Szokol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na, Tordai nyilatkozat Partizán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Cseh Katkát hallotta bárki megszólalni, nyilatkozni a kampányidőszakban?
több mint 1 éve
Doncicnak van inkább apateste.
iktriad
több mint 1 éve
JeppSzerintem simán vállalható, van egy ilyen kis bohókás silly vibeja, és sugárzik róla, hogy bármit megcsinálhatsz vele 😶Élőben nekem bejött.Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
Hanni
több mint 1 éve
Szerintem simán vállalható, van egy ilyen kis bohókás silly vibeja, és sugárzik róla, hogy bármit megcsinálhatsz vele 😶Élőben nekem bejött.Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
több mint 1 éve
Nekem is egyből ő jutott eszembeez nem jokic?Szivacski nagyon elengedte magát.Srácok, hiányolom a csöcskontentet.Megkockáztatom a bant...
warr_b
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Doncicnak van inkább apateste.ez nem jokic?Szivacski nagyon elengedte magát.Srácok, hiányolom a csöcskontentet.Megkockáztatom a bant...
warr_b
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Van egy fogadásom kollegával egy elég csöves bor meló közbeni fogyasztásában, hogy MHM over DKA mai bejegyzéseid alapján a baráti köröddel lehetne forgatni egy komolyabb sitcomot Zach Norbi és a haverok címmel. 😀
zacknorb
több mint 1 éve
ez nem jokic?Szivacski nagyon elengedte magát.Srácok, hiányolom a csöcskontentet.Megkockáztatom a bant...
warr_b
iktriad
több mint 1 éve
Szivacski nagyon elengedte magát.Srácok, hiányolom a csöcskontentet.Megkockáztatom a bant...
warr_b
több mint 1 éve
Ja semmi ilyenre nem céloztamfigyelj én nem azt mondom, hogy egy mintapolgár, vagy hogy emberileg kedvelem, de amit én tapasztaltam itt élőként, az masszívan megéri a szavazot sajnos még ha a dk-ra is megy.Pedig mennyire hülye volt gyereknekitt élőként mondom, hogy kiss laci jó polgi és szimpi programokat nyomtak az elmúlt években. (persze gyűlölöm, hogy általa a dk-ra is kellett így szavaznom.)Máltán már van Munkáspárt.Csinálsz?A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Marad két jobbos populista, egy náci, egy nyugdíjas párt (a Feri) és talán az anarchistákra hajazó vicc párt (megj: a cseh viccpárt mára egy mérsékelt jobboldali, városi párt, az izlandi társuk egy balos liberális párt lett, szóval bármi lehetséges).
Gyurma Pappa
csebi
warr_b
Amúgy igen, jogos. Ba**za meg a Geri h 10 év alatt képtelen volt egy stabil 5%os pártot kiépíteni.Ameddig KariGerin keresztul eletben tartjuk gyurcsanyt addig biztos nem lesz😬A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Marad két jobbos populista, egy náci, egy nyugdíjas párt (a Feri) és talán az anarchistákra hajazó vicc párt (megj: a cseh viccpárt mára egy mérsékelt jobboldali, városi párt, az izlandi társuk egy balos liberális párt lett, szóval bármi lehetséges).
Gyurma Pappa
csebi
Foldesi26
Ha otthon vagyok akkor csak a fopolgin szavaztam volna rá de már listán, és körzeti jelolton is kutyákra. Kerületi polgin max akkor a Kiss Lacira ha Bús közel van hozza, ha nem fenyeget a Fidesz győzelem akkor ott is kutyákra.
csebi
Fontos_Vidra
slowmotion
Fontos_Vidra
Csak hogy nem keveset komolyodott.
több mint 1 éve
Fidesz 45% után garbage time, és jöhetnek a csöcsök?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Torrentenel ez a mellizom!Srácok, hiányolom a csöcskontentet.Megkockáztatom a bant...
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
figyelj én nem azt mondom, hogy egy mintapolgár, vagy hogy emberileg kedvelem, de amit én tapasztaltam itt élőként, az masszívan megéri a szavazot sajnos még ha a dk-ra is megy.Pedig mennyire hülye volt gyereknekitt élőként mondom, hogy kiss laci jó polgi és szimpi programokat nyomtak az elmúlt években. (persze gyűlölöm, hogy általa a dk-ra is kellett így szavaznom.)Máltán már van Munkáspárt.Csinálsz?A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
warr_b
Amúgy igen, jogos. Ba**za meg a Geri h 10 év alatt képtelen volt egy stabil 5%os pártot kiépíteni.Ameddig KariGerin keresztul eletben tartjuk gyurcsanyt addig biztos nem lesz😬A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
Foldesi26
Ha otthon vagyok akkor csak a fopolgin szavaztam volna rá de már listán, és körzeti jelolton is kutyákra. Kerületi polgin max akkor a Kiss Lacira ha Bús közel van hozza, ha nem fenyeget a Fidesz győzelem akkor ott is kutyákra.
csebi
Fontos_Vidra
slowmotion
több mint 1 éve
Hat igen. Vajon meddig tud meg szakadni a párbeszédVégre megérkezett Magyary Péter a partizanbaÉpp a Párbeszéden belüli frakcióharcokról beszélnek.
csebi
Érted, a Párbeszéden belüli frakcióharcokról.
Remélem belső platformokra fognak szakadni a végső szétbomlás előtt, lesz Újlipótvárosi Népfront, Szent István-parki Nemzeti Front és Lipótváros Népe Front is.
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Elmész a picsába, én meg már mozgósítottam mindenkit, hogy tuti nyersz... cserben hagytad a szavazókat :/több, mint egy éve nem iszom 😕 amúgy én 10%-nak is örülnék, 5 éve asszem 7-et kaptamCsak akkor rúg be, ha bejutnak. Vagy akkor is ha nem? Addig meg a WC-n ülve próbál segíteni. 😀Ő vajon mennyire részeg? Vagy az eredményét is átszarja?Ahogy elnézem a fórumon népszerűek a kutyák.A Löfli effekt. 😀
Gondolom mi vagyunk az összes szavazójuk
Willie Parker
iktriad
zacknorb
iktriad
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!