Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.
ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
Élőben nekem bejött.
Amadeus von Dollárbaloldal
Szerintem simán vállalható, van egy ilyen kis bohókás silly vibeja, és sugárzik róla, hogy bármit megcsinálhatsz vele 😶
Hanni
persze mert ronda, a rondák mindig lelkesek

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
2%nál Borkai vezeti Győrt 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
ez a zuglói szikrás Sudár Orsi elég cuki

Löfli
Random feldobta az insta, mondom ki ez a szúrható bige?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
MZP 37,5%-os feldolgozottságnál 52-40.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez a zuglói szikrás Sudár Orsi elég cuki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Marci néha azért elég fárasztó tud lenni.. Tordai elég konkrét és érthető választ adott, nem tudom mit értetlenkedik tovább.
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
jönnek az adatok

több mint 1 éve
Vannak adatok!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician
Cseh Katkát hallotta bárki megszólalni, nyilatkozni a kampányidőszakban?
Szokol
nem véletlen nem 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na, Tordai nyilatkozat Partizán

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Cseh Katkát hallotta bárki megszólalni, nyilatkozni a kampányidőszakban?
több mint 1 éve
Doncicnak van inkább apateste.
iktriad

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.
Szivacs
Élőben nekem bejött.
Szerintem simán vállalható, van egy ilyen kis bohókás silly vibeja, és sugárzik róla, hogy bármit megcsinálhatsz vele 😶
Hanni
Jepp
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Szivacs
Élőben nekem bejött.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Srácok, hiányolom a csöcskontentet.
Megkockáztatom a bant...

warr_b
Szivacski nagyon elengedte magát.
iktriad
ez nem jokic?
Negritis, a vajda
Nekem is egyből ő jutott eszembe
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 441 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megkockáztatom a bant...

warr_b
iktriad
ez nem jokic?
Negritis, a vajda
Doncicnak van inkább apateste.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 441 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van egy fogadásom kollegával egy elég csöves bor meló közbeni fogyasztásában, hogy MHM over DK
zacknorb
A mai bejegyzéseid alapján a baráti köröddel lehetne forgatni egy komolyabb sitcomot Zach Norbi és a haverok címmel. 😀
több mint 1 éve
Megkockáztatom a bant...

warr_b
iktriad
ez nem jokic?

több mint 1 éve
Megkockáztatom a bant...

warr_b
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.

Marad két jobbos populista, egy náci, egy nyugdíjas párt (a Feri) és talán az anarchistákra hajazó vicc párt (megj: a cseh viccpárt mára egy mérsékelt jobboldali, városi párt, az izlandi társuk egy balos liberális párt lett, szóval bármi lehetséges).
Gyurma Pappa
Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
csebi
Csinálsz?
warr_b
Máltán már van Munkáspárt.

A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.

Marad két jobbos populista, egy náci, egy nyugdíjas párt (a Feri) és talán az anarchistákra hajazó vicc párt (megj: a cseh viccpárt mára egy mérsékelt jobboldali, városi párt, az izlandi társuk egy balos liberális párt lett, szóval bármi lehetséges).
Gyurma Pappa
csebi
Ameddig KariGerin keresztul eletben tartjuk gyurcsanyt addig biztos nem lesz😬
Foldesi26
Amúgy igen, jogos. Ba**za meg a Geri h 10 év alatt képtelen volt egy stabil 5%os pártot kiépíteni.
Ha otthon vagyok akkor csak a fopolgin szavaztam volna rá de már listán, és körzeti jelolton is kutyákra. Kerületi polgin max akkor a Kiss Lacira ha Bús közel van hozza, ha nem fenyeget a Fidesz győzelem akkor ott is kutyákra.
csebi
itt élőként mondom, hogy kiss laci jó polgi és szimpi programokat nyomtak az elmúlt években. (persze gyűlölöm, hogy általa a dk-ra is kellett így szavaznom.)
Fontos_Vidra
Pedig mennyire hülye volt gyereknek
slowmotion
figyelj én nem azt mondom, hogy egy mintapolgár, vagy hogy emberileg kedvelem, de amit én tapasztaltam itt élőként, az masszívan megéri a szavazot sajnos még ha a dk-ra is megy.
Fontos_Vidra
Ja semmi ilyenre nem céloztam
Csak hogy nem keveset komolyodott.
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
Fidesz 45% után garbage time, és jöhetnek a csöcsök?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
Megkockáztatom a bant...

warr_b
Torrentenel ez a mellizom!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592

Gyurma Pappa
csebi
Csinálsz?
warr_b
Máltán már van Munkáspárt.

Gyurma Pappa
csebi
Ameddig KariGerin keresztul eletben tartjuk gyurcsanyt addig biztos nem lesz😬
Foldesi26
Amúgy igen, jogos. Ba**za meg a Geri h 10 év alatt képtelen volt egy stabil 5%os pártot kiépíteni.
Ha otthon vagyok akkor csak a fopolgin szavaztam volna rá de már listán, és körzeti jelolton is kutyákra. Kerületi polgin max akkor a Kiss Lacira ha Bús közel van hozza, ha nem fenyeget a Fidesz győzelem akkor ott is kutyákra.
csebi
itt élőként mondom, hogy kiss laci jó polgi és szimpi programokat nyomtak az elmúlt években. (persze gyűlölöm, hogy általa a dk-ra is kellett így szavaznom.)
Fontos_Vidra
Pedig mennyire hülye volt gyereknek
slowmotion
figyelj én nem azt mondom, hogy egy mintapolgár, vagy hogy emberileg kedvelem, de amit én tapasztaltam itt élőként, az masszívan megéri a szavazot sajnos még ha a dk-ra is megy.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 918 — Lucas Scott
Végre megérkezett Magyary Péter a partizanba
csebi
Épp a Párbeszéden belüli frakcióharcokról beszélnek.

Érted, a Párbeszéden belüli frakcióharcokról.
Remélem belső platformokra fognak szakadni a végső szétbomlás előtt, lesz Újlipótvárosi Népfront, Szent István-parki Nemzeti Front és Lipótváros Népe Front is.
Kampman
Hat igen. Vajon meddig tud meg szakadni a párbeszéd

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Ahogy elnézem a fórumon népszerűek a kutyák.
Gondolom mi vagyunk az összes szavazójuk
Willie Parker
A Löfli effekt. 😀
iktriad
Ő vajon mennyire részeg? Vagy az eredményét is átszarja?
zacknorb
Csak akkor rúg be, ha bejutnak. Vagy akkor is ha nem? Addig meg a WC-n ülve próbál segíteni. 😀
iktriad
több, mint egy éve nem iszom 😕 amúgy én 10%-nak is örülnék, 5 éve asszem 7-et kaptam
Löfli
Elmész a picsába, én meg már mozgósítottam mindenkit, hogy tuti nyersz... cserben hagytad a szavazókat :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!