Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Így kell eredményt várni:Mi történik egész pontosan?
www.facebook.com/share/v/eAV4rmUSQHo72CYy/?mibextid=KsPBc6
csebi
több mint 1 éve
Szerintem ez alap, h KariGeri-t szeretné a Fidesz polginak, de ha Vitézi lesz akkor se dölnek a kardjukba.Erről volt szó eddig, nekik így ez win-win
Tudnak mutogatni Karira h mennyire alkalmatlan aka PestiGyurcsány.
steelwolf
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szerintem ez alap, h KariGeri-t szeretné a Fidesz polginak, de ha Vitézi lesz akkor se dölnek a kardjukba. Tudnak mutogatni Karira h mennyire alkalmatlan aka PestiGyurcsány.
több mint 1 éve
partizánnak sikerül már nem aktuális adatokat közölni.. ez azért elég szar így
több mint 1 éve
BP ráindulós TISZA17.ker
16%
mekkerülhetetlen erő

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Így kell eredményt várni:www.facebook.com/share/v/eAV4rmUSQHo72CYy/?mibextid=KsPBc6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
7% feletti feldolgozottság mellett Kovács Gergő - Lady Pokorni 52-42.
több mint 1 éve
telexes fidesz eredményvárón idős ember XDD Geri ijen : rósz
Alexandra lett volna a leglyób
több mint 1 éve
Mondjuk a fővárosi listást most lezárhatnák, azt el tudnám fogadni. 😊
több mint 1 éve
Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyarategyébként nekem ez óriási döbbenet. Nem is maga a fityisz W, hanem az arány.
csebi
több mint 1 éve
Hajdúböszörmény eddig szoros
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bezzeg nálunk mèg mindig semmi hír 😏
több mint 1 éve
Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyaratremélem körbeépítik őket
csebi
több mint 1 éve
85,71német

több mint 1 éve
Tóth Jóska domination is VasasElőbb veszít a Fidesz Csornán, mint Tóth Jóska Angyalföldön.
zacknorb
több mint 1 éve
Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyarat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
51.53 romaNemzetiségi önkormányzati eredmények valaki?Az orosz titkosszolgálat szolgáltat eredményt
Kampman
Willie Parker
asszamojjak böcsülettel

több mint 1 éve
Tóth Jóska domination is Vasas
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
szóval eddigMondjuk Egert már 2021ben elbukta mikor Mirkoczki megkötötte Pajtokkal a paktumot.
- bukja az ellenzék Miskolcot, Salgótarjánt, Baját és Egert
- megnyerhető Nagykanizsa, Szolnok és talán Győr
deyell
több mint 1 éve
Baranyi Kriszta is vezet
több mint 1 éve
Nyíregyházát megint elviszi ez a szintelen-szagtalan fideszes Kovács Feri, pedig ismét nyerhető volt az ellenzék számára. Köszi DK...tényleg totálisan jellegtelen
Szokol