Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Kovács Gergő meg fogja csinálni, nem hiszem el 😊 Legalábbis remélem. Remélem, eltol egy giga rakétát a gyózelemre. 😊
több mint 1 éve
Mit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...amit még érdemes csekkolni azok a megyei lista eredmények... kemény világ ez
Nomac
több mint 1 éve
faszért kell marcinak ennyi bögre?viz
tea
pia?
több mint 1 éve
Győrben most paraszthajszállal az ellenzéki vezet
több mint 1 éve
Nógrádban a Nép pártján veri a szocikat lol
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ő az biza.Szegény Harrach Tomi.Ez a Harrach fia? Gyerek 13-ba jár suliba, már néztem a plakátokat, eleve olyan kellemes arcú ember, hogy csak a péklapát hiányzik a szeme közül, de a szlogen a legjobb: Kormányparti lendülettel --> nincs mit mondanom, csak azt, hogy Fideszes vagyok.
MC12
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A milliárdos költségvetési csalással vádolt fideszes exképviselő Simonka György polgármester lett Pusztaottlakán.Puszták népe 2024
deyell
több mint 1 éve
Vitézy-Karácsony: 49-44 (1,48%)
több mint 1 éve
Hát eddig nem túl izgi. Olyan, mint az F1: reménykedsz az időmérő után, aztán úgy is narancsfiú nyer! 😁
több mint 1 éve
ha Vitezy bukik varja a pozija a repteren.Szerintem ez alap, h KariGeri-t szeretné a Fidesz polginak, de ha Vitézi lesz akkor se dölnek a kardjukba.Erről volt szó eddig, nekik így ez win-win
Tudnak mutogatni Karira h mennyire alkalmatlan aka PestiGyurcsány.
steelwolf
zacknorb
több mint 1 éve
A milliárdos költségvetési csalással vádolt fideszes exképviselő Simonka György polgármester lett Pusztaottlakán.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
nem én hanem a partizános editor.bria provokálta ki, én nem tehetek rólajobb lett volna kép nélküleger pál györgyröl még kép sincs?
lol
Kúrfürst briareos
Kampman
Fontos_Vidra
Kampman
de elnézve a képet lehet ott is ő volt csak sötétben
ps: konfi csaj egyre szarabb
több mint 1 éve
A "Bízzon a Fideszben" is egy komoly szlogen volt pár éve.Szegény Harrach Tomi.Ez a Harrach fia? Gyerek 13-ba jár suliba, már néztem a plakátokat, eleve olyan kellemes arcú ember, hogy csak a péklapát hiányzik a szeme közül, de a szlogen a legjobb: Kormányparti lendülettel --> nincs mit mondanom, csak azt, hogy Fideszes vagyok.
MC12
somoskovig
több mint 1 éve
bria provokálta ki, én nem tehetek rólajobb lett volna kép nélküleger pál györgyröl még kép sincs?
lol
Kúrfürst briareos
Kampman
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Nemény úgy tűnik marad Szombathelyen, de papírforma volt.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Szegény Harrach Tomi.Ez a Harrach fia? Gyerek 13-ba jár suliba, már néztem a plakátokat, eleve olyan kellemes arcú ember, hogy csak a péklapát hiányzik a szeme közül, de a szlogen a legjobb: Kormányparti lendülettel --> nincs mit mondanom, csak azt, hogy Fideszes vagyok.
MC12
több mint 1 éve
a legfrissebb eredmény alapján vezet Pintér Bence Győrben.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
jobb lett volna kép nélküleger pál györgyröl még kép sincs?
lol
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Győrben előzött Pintér 😊
több mint 1 éve
Mit akarunk itt változást? Amikor 70%-al viszi a Fidesz a megyei jogú városokat...
több mint 1 éve
Ilyenkor mindig amögé is kell nézni, hogy az ellenzék milyen embert vagy kampányt rak az ellenfél mögé... Azt hiszem a 24.hu háromharmadban volt, hogy egy olyan arc van ott aki életében semmit nem nyert még meg vagy tett volna érdemben a városért.Úgy néz ki a debreceniek is simán megszavazzák az akkugyarategyébként nekem ez óriási döbbenet. Nem is maga a fityisz W, hanem az arány.
csebi
Hanni
Anno Borkait a b*szós videója után is megszavazták, mert egyszerűen lesz*rta az ellenzék, hogy egy minimálisnál is értelmesebb arcot tegyenek oda Győrbe (lásd 2024 most Pintér Bence).
Hiszem ha anno Borkaival szemben egy Pintér Bence szerű arc van, nem nyeri meg Győrt a Fidesz.
több mint 1 éve
Simonka Györgyből polgármester lesz
több mint 1 éve
Debrecen megmutatta ismét, hogy de akku gyárat akarnak még 10-et, állítólag már épül a vízhálózat oroszok felől hogy legyen elég!
Don't talk the walk, Walk the talk!