Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
meglepő, hogy Salgótarjában simán vezet a fideszes polgármesterjelölt...A rozsdaövezeteket sok helyen átvette már a jobboldal, ez még csak nem is magyar specifikum.
deyell
több mint 1 éve
meglepő, hogy Salgótarjában simán vezet a fideszes polgármesterjelölt...Győzike az? 😀
deyell
több mint 1 éve
meglepő, hogy Salgótarjában simán vezet a fideszes polgármesterjelölt...Halleluja végre. 10 éve visszafelé halad a szülővárosom. Azt a korrupciót ami ott megy jó pár éve, még a Fidesz is irigyelheti
deyell
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
meglepő, hogy Salgótarjában simán vezet a fideszes polgármesterjelölt...
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Annak a kettőnek8ba megérte az MSZP-nek külön indulni xdddPedig azért indultak el a duma szerint, mert másképp nem lett volna képviselete a szavazóiknak 😊
2 szavazat eddig
zacknorb
somoskovig
több mint 1 éve
8ba megérte az MSZP-nek külön indulni xdddPedig azért indultak el a duma szerint, mert másképp nem lett volna képviselete a szavazóiknak 😊
2 szavazat eddig
zacknorb
több mint 1 éve
ezt énekled beengednekborkai victory partiról gondolom kitiltanak minden telefont stb-t 😀Vajon be lehet még jutni?
Kúrfürst briareos
Amadeus von Dollárbaloldal
www.youtube.com/watch?v=0m7bHdcq87o
több mint 1 éve
Kóté ikrek ha mennek le kéne vonatozniborkai victory partiról gondolom kitiltanak minden telefont stb-t 😀Vajon be lehet még jutni?
Kúrfürst briareos
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hátha lenne olyan felvétel, ahol nem lyukas a zokni.borkai victory partiról gondolom kitiltanak minden telefont stb-t 😀Nem sok takargatnivalója maradt már.
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
borkai victory partiról gondolom kitiltanak minden telefont stb-t 😀Nem sok takargatnivalója maradt már.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
borkai victory partiról gondolom kitiltanak minden telefont stb-t 😀Vajon be lehet még jutni?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
borkai victory partiról gondolom kitiltanak minden telefont stb-t 😀
több mint 1 éve
Pécsen 5%-nál egyelőre Péterffy - Csizmadia (fidesz): 45-37
több mint 1 éve
Békés megyében 15 % feldolgozottságnál 74 % Fidesz
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Hol tudom követni az eredményeket?Itt, 😀
steelwolf
több mint 1 éve
MZP 37,5%-os feldolgozottságnál 52-40.Sunyi volt momentum tanácsadó ‘független elemző’gyerek erre azt mondja a stúdióban, hogy a fideszt nem érdekli Hódmezővásárhely, nem akartak ott nyerni, köszönjük szépen, végülis csak a dagadt személyesen ment le Lázár ral kampányolni.
csipkelli
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Hol tudom követni az eredményeket?vtr.valasztas.hu/onk2024?&filter=megyei-jogu-varosok
steelwolf
megyei jogú városokkal kezdenek
több mint 1 éve
amúgy én nagyon hiányolok egy negyedik bögrét marci mellől
több mint 1 éve
Hol tudom követni az eredményeket?
több mint 1 éve
8ba megérte az MSZP-nek külön indulni xddd2 szavazat eddig
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
az a vicc hogy még Borkai is jobb lenne mint Dézsi a jelenlegi polgármester.2%nál Borkai vezeti Győrt 😀Valahol szerethetően tragikomikus ez az ország.
zacknorb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
2%nál Borkai vezeti Győrt 😀Lehet, hogy a helyi kupleráj mozgóurnáját számolták össze először 😊
zacknorb
több mint 1 éve
2%nál Borkai vezeti Győrt 😀Valahol szerethetően tragikomikus ez az ország.
zacknorb
több mint 1 éve
Én a megyei adatokat nézem, azok kemények
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Baszki, most nézem, hogy Kaposváron meg mindig ez a nyomorult Pintér az “alternatíva”??? Csávó 20 év alatt semmit sem tudott felmutatni kb.