Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Hülyén venné ki magát ha egy buzi győzelmének kellene örüljön, így meg gyurcsányozhat egy jót, win winNálam jó. A Párt eredményvárójából jósolt. 12 mandátum alá nem mennek, Gergely szűken nyer.index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/09/valasztasok-europai-parlamenti-bayer-zsolt-fidesz-eredmenyvaro-karacsony-gergely-vitezy-david/Nekem azt írja, h az oldal nem műxik
Zsóti Geri győzelmét érzi.
csipkelli
Willie Parker
csipkelli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ahogy elnézem a fórumon népszerűek a kutyák.Ez is csak egy buborék.
Gondolom mi vagyunk az összes szavazójuk
Willie Parker
több mint 1 éve
Valaki Schmidt Máriát is felcsinálta. Lett belőle Ungár PetiAztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azt nem ìrta, h mennyire részegen szavazottAztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
Szivacs
több mint 1 éve
Ahogy elnézem a fórumon népszerűek a kutyák.Én az asszonyt is rávettem 😁
Gondolom mi vagyunk az összes szavazójuk
Willie Parker
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Nálam jó. A Párt eredményvárójából jósolt. 12 mandátum alá nem mennek, Gergely szűken nyer.index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/09/valasztasok-europai-parlamenti-bayer-zsolt-fidesz-eredmenyvaro-karacsony-gergely-vitezy-david/Nekem azt írja, h az oldal nem műxik
csipkelli
Willie Parker
több mint 1 éve
van klinika ahol van ingyenes konzultáció, elmész és megmondják, mik a lehetőségek.Gondoltam rá, de nem érzem tuti dolognak.esetleg felveszed a babavárót és elmész belőle hajbeültetésre.Beújítok egy parókát.Bennem is mikor megláttam 😊Bakker, te kopasz vagy? Egy világ omlott össze bennem...... Egy loboncnak képzeltelek el.....Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.Hasonlóan jártam én is. Gyöngyözött a kopasz búrám, hogy kire húzzam. Deutsch Tamás - ahogy egy kedves, zsidó nyugdíjas ismerősöm mondta - “legalább zsidó”, de nekem ez most is kevés volt, Feriék ezúttal sem, MoMo elvből nem, a Tisza meg nekem egy zavaros képlet egyelőre. Nem minden arany, ami fénylik ugye.
Az önkorin annyira vállalhatatlan volt a Fideszes jelölt (háború! Béke! Csak a Fidesz! - bazmeg, az alsómucsaj 7-es számú vk-ban? A központ nem mondott olyat, hogy a vk-kban is ezt kell tolni, sőt. Dehát ennyi ment saját fantáziából. Borzasztó minőségű kampányt nyomott egyébként is, szóval nem esett nehezemre szkippelni) és az inkumbens ellenzéki jelölt is (nem is él a vk-ban, saját bevallása szerint se nagyon jàr ide, a polgi règi szdsz-es haverja) hogy jobb híjján még egy szavazat ment a kutyáknak.
MC12
Szóval young Amadeus Újpest 13.vk-ban eljutott addig a kérdésig, amit Eszterházy tett fel az ÉS-ben 2015-ben azaz “most mi a faszt csináljunk?”
Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.
Tehát leporoltam a “szavazz fasszal” módszert és úgy voltam vele, hogy Marietta és a kutyák kapják az x-t.
Amadeus von Dollárbaloldal
csi77
csebi
deyell
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.ez ertelmezhetetlen, melyik univerzumban jo csaj ?
több mint 1 éve
Legalább van szobatársa 😁😁😁Moszkvában. 😊Grazban van?😁Mikor jön a Holdról is látszik duma?Orbán ma nem fog kiállni a nyilvánosság elé.
ThundersNFL a Paraszt
deyell
ThundersNFL a Paraszt
somoskovig
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kutyabarátság, Tiszaáradás, Fityeszpolgi vót mindenAki rosszul ixez annak cokivanindex.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/09/valasztasok-europai-parlamenti-bayer-zsolt-fidesz-eredmenyvaro-karacsony-gergely-vitezy-david/Nekem azt írja, h az oldal nem műxik
csipkelli
Willie Parker
sutianap
több mint 1 éve
Moszkvában. 😊Grazban van?😁Mikor jön a Holdról is látszik duma?Orbán ma nem fog kiállni a nyilvánosság elé.
ThundersNFL a Paraszt
deyell
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Gondoltam rá, de nem érzem tuti dolognak.esetleg felveszed a babavárót és elmész belőle hajbeültetésre.Beújítok egy parókát.Bennem is mikor megláttam 😊Bakker, te kopasz vagy? Egy világ omlott össze bennem...... Egy loboncnak képzeltelek el.....Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.Hasonlóan jártam én is. Gyöngyözött a kopasz búrám, hogy kire húzzam. Deutsch Tamás - ahogy egy kedves, zsidó nyugdíjas ismerősöm mondta - “legalább zsidó”, de nekem ez most is kevés volt, Feriék ezúttal sem, MoMo elvből nem, a Tisza meg nekem egy zavaros képlet egyelőre. Nem minden arany, ami fénylik ugye.
Az önkorin annyira vállalhatatlan volt a Fideszes jelölt (háború! Béke! Csak a Fidesz! - bazmeg, az alsómucsaj 7-es számú vk-ban? A központ nem mondott olyat, hogy a vk-kban is ezt kell tolni, sőt. Dehát ennyi ment saját fantáziából. Borzasztó minőségű kampányt nyomott egyébként is, szóval nem esett nehezemre szkippelni) és az inkumbens ellenzéki jelölt is (nem is él a vk-ban, saját bevallása szerint se nagyon jàr ide, a polgi règi szdsz-es haverja) hogy jobb híjján még egy szavazat ment a kutyáknak.
MC12
Szóval young Amadeus Újpest 13.vk-ban eljutott addig a kérdésig, amit Eszterházy tett fel az ÉS-ben 2015-ben azaz “most mi a faszt csináljunk?”
Aztán beugrott, hogy Le Mariettával összefutottam a Moszkva téren és még az is megfordult a fejemben, hogy jó csaj, fel kéne szednem.
Tehát leporoltam a “szavazz fasszal” módszert és úgy voltam vele, hogy Marietta és a kutyák kapják az x-t.
csi77
csebi
deyell
több mint 1 éve
Aki rosszul ixez annak cokivanindex.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/09/valasztasok-europai-parlamenti-bayer-zsolt-fidesz-eredmenyvaro-karacsony-gergely-vitezy-david/Nekem azt írja, h az oldal nem műxik
csipkelli
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Ahogy elnézem a fórumon népszerűek a kutyák.Gondolom mi vagyunk az összes szavazójuk
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/09/valasztasok-europai-parlamenti-bayer-zsolt-fidesz-eredmenyvaro-karacsony-gergely-vitezy-david/Nekem azt írja, h az oldal nem műxik
csipkelli
több mint 1 éve
esetleg felveszed a babavárót és elmész belőle hajbeültetésre.Beújítok egy parókát.Bennem is mikor megláttam 😊Bakker, te kopasz vagy? Egy világ omlott össze bennem...... Egy loboncnak képzeltelek el.....Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.Hasonlóan jártam én is. Gyöngyözött a kopasz búrám, hogy kire húzzam. Deutsch Tamás - ahogy egy kedves, zsidó nyugdíjas ismerősöm mondta - “legalább zsidó”, de nekem ez most is kevés volt, Feriék ezúttal sem, MoMo elvből nem, a Tisza meg nekem egy zavaros képlet egyelőre. Nem minden arany, ami fénylik ugye.
MC12
csi77
csebi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/09/valasztasok-europai-parlamenti-bayer-zsolt-fidesz-eredmenyvaro-karacsony-gergely-vitezy-david/Zsóti Geri győzelmét érzi.
több mint 1 éve
Rizsporos legyen, für alle fälleBeújítok egy parókát.Bennem is mikor megláttam 😊Bakker, te kopasz vagy? Egy világ omlott össze bennem...... Egy loboncnak képzeltelek el.....Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.Hasonlóan jártam én is. Gyöngyözött a kopasz búrám, hogy kire húzzam. Deutsch Tamás - ahogy egy kedves, zsidó nyugdíjas ismerősöm mondta - “legalább zsidó”, de nekem ez most is kevés volt, Feriék ezúttal sem, MoMo elvből nem, a Tisza meg nekem egy zavaros képlet egyelőre. Nem minden arany, ami fénylik ugye.
MC12
csi77
csebi
több mint 1 éve
Beújítok egy parókát.Bennem is mikor megláttam 😊Bakker, te kopasz vagy? Egy világ omlott össze bennem...... Egy loboncnak képzeltelek el.....Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.Hasonlóan jártam én is. Gyöngyözött a kopasz búrám, hogy kire húzzam. Deutsch Tamás - ahogy egy kedves, zsidó nyugdíjas ismerősöm mondta - “legalább zsidó”, de nekem ez most is kevés volt, Feriék ezúttal sem, MoMo elvből nem, a Tisza meg nekem egy zavaros képlet egyelőre. Nem minden arany, ami fénylik ugye.
MC12
csi77
csebi
több mint 1 éve
Bennem is mikor megláttam 😊Bakker, te kopasz vagy? Egy világ omlott össze bennem...... Egy loboncnak képzeltelek el.....Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.Hasonlóan jártam én is. Gyöngyözött a kopasz búrám, hogy kire húzzam. Deutsch Tamás - ahogy egy kedves, zsidó nyugdíjas ismerősöm mondta - “legalább zsidó”, de nekem ez most is kevés volt, Feriék ezúttal sem, MoMo elvből nem, a Tisza meg nekem egy zavaros képlet egyelőre. Nem minden arany, ami fénylik ugye.
MC12
csi77
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Grazban van?😁Mikor jön a Holdról is látszik duma?Orbán ma nem fog kiállni a nyilvánosság elé.
ThundersNFL a Paraszt
deyell
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Bizony, nullásgép.Bakker, te kopasz vagy? Egy világ omlott össze bennem...... Egy loboncnak képzeltelek el.....Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.Hasonlóan jártam én is. Gyöngyözött a kopasz búrám, hogy kire húzzam. Deutsch Tamás - ahogy egy kedves, zsidó nyugdíjas ismerősöm mondta - “legalább zsidó”, de nekem ez most is kevés volt, Feriék ezúttal sem, MoMo elvből nem, a Tisza meg nekem egy zavaros képlet egyelőre. Nem minden arany, ami fénylik ugye.
MC12
csi77
több mint 1 éve
nézem a partizánt és sokszor megfordult a fejemben de gondolom most megkérdem, mi a koncepcio ezekben a szettekben?Szerintem ez feature, nem bug.
amatőr szerethető csúnyaság mintha 90-es évek eleji mtv-t néznék? dadogunk, csunya a csaj, pulcsiban vagyunk, ez az őszinte énünk? ha profik lennénk akkor selloutok lennénk?
nincs igényük arra h ez normális legyen?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Bakker, te kopasz vagy? Egy világ omlott össze bennem...... Egy loboncnak képzeltelek el.....Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.Hasonlóan jártam én is. Gyöngyözött a kopasz búrám, hogy kire húzzam. Deutsch Tamás - ahogy egy kedves, zsidó nyugdíjas ismerősöm mondta - “legalább zsidó”, de nekem ez most is kevés volt, Feriék ezúttal sem, MoMo elvből nem, a Tisza meg nekem egy zavaros képlet egyelőre. Nem minden arany, ami fénylik ugye.
MC12
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
nézem a partizánt és sokszor megfordult a fejemben de gondolom most megkérdem, mi a koncepcio ezekben a szettekben?amatőr szerethető csúnyaság mintha 90-es évek eleji mtv-t néznék? dadogunk, csunya a csaj, pulcsiban vagyunk, ez az őszinte énünk? ha profik lennénk akkor selloutok lennénk?
nincs igényük arra h ez normális legyen?