Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 895 — The Mathematician
Értem én hogy paralimpikon, de Partizánban a csaj helyett a ChatGPT is felolvashatta volna a megírt szöveget
zacknorb
chatgpt nem tud beszélni
az a modul más 😊

amúgy az útelágazódás moment vicces volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Sikerült abban a 20 percben gyalogosan szavazni mennünk, amikor felhőszakadás volt...
Odamenet belerepült vmi kis geci bogár a szemembe, tegnap dobtam egy hátast a létráról.
Délután kaptam egy 3x-an túlárazott árajánlatot a teraszomra.
Gondolom a cég már beleszámolta a választások miatti további inflációt. A vasanyag 10%-ksl, az üveg 20-25%-kal emelkedik...

Kurva élet....minden fasza!
Willie Parker
Nem mondhatod, hogy nem figyelmeztettek többször is

... Énnakkormvótam mikor pógarjenő épp ki akart szaladni a mozgóurnaval, de nehezen fogta fel, hogy hiába ő volt a jenő, még ugye már holnap is ő lesz, de pont ezen a napon nem mozgóurnazhat.. érdekesvót na

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
Értem én hogy paralimpikon, de Partizánban a csaj helyett a ChatGPT is felolvashatta volna a megírt szöveget

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 933
Sikerült abban a 20 percben gyalogosan szavazni mennünk, amikor felhőszakadás volt...
Odamenet belerepült vmi kis geci bogár a szemembe, tegnap dobtam egy hátast a létráról.
Délután kaptam egy 3x-an túlárazott árajánlatot a teraszomra.
Gondolom a cég már beleszámolta a választások miatti további inflációt. A vasanyag 10%-ksl, az üveg 20-25%-kal emelkedik...

Kurva élet....minden fasza!
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 294
Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta.
Az önkorin annyira vállalhatatlan volt a Fideszes jelölt (háború! Béke! Csak a Fidesz! - bazmeg, az alsómucsaj 7-es számú vk-ban? A központ nem mondott olyat, hogy a vk-kban is ezt kell tolni, sőt. Dehát ennyi ment saját fantáziából. Borzasztó minőségű kampányt nyomott egyébként is, szóval nem esett nehezemre szkippelni) és az inkumbens ellenzéki jelölt is (nem is él a vk-ban, saját bevallása szerint se nagyon jàr ide, a polgi règi szdsz-es haverja) hogy jobb híjján még egy szavazat ment a kutyáknak.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Itthon a hometownban kíváncsi leszek az eredményre. Akkora game of thrones ment az elmúlt fél évben, hogy már lassan filmet lehetett volna forgatni belőle. De legalább először tudtam valódi civil szerveződésre szavazni, aminek komoly esélye is van. Háha kipattintják a mszps dks és fideszes vonalat is.

Viszont lent a szavazókörben a kedvenc párbeszédem:
Biztos1: Jaaaj sziasztok sziasztok, csak egyedül?
Random pali: Igen én már voltam, most csak mamát kísértem, szenilis már szegény, nem talált ide.

Hát bazd...
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
A legszegényebb térségek választási aktivitási adatai 17 óráig - néhány példa: Gagybátor 83%, Gagyvendég 67%, Gagyapáti 73%, miközben az országos átlag 50% volt.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 272 — Ajmo Vatreni
A jövő nagyon függ a külpolitikától is. Ha véletlenül béke lenne Ukrajnában, azt nem tudom hogyan tudná a Fidesz meglovagolni. Félő, hogy az EB/olimpia alatt lesz valami terror cselekmény, az megint a Fidesz malmára hajtja a vizet. Nem tudni mit hoz az elektromos autózás. Meglássuk...
NB2
Sajnos azt gondolom, hogy nem az események hajtják a fidesz malmára a vizet, hanem egyszerűen ők - nyilván nem kis mértékben a lehetőségeik miatt - tudnak a maguk részére kedvező narratívákat gyártani az eseményekből.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
17:33, merre vannak a 17-es adatok?
zacknorb
50,69%
Beki
Józsefváros 39% az mi?
csipkelli
gondolom sok a külföldi a kerületben akik nem mennek el szavazni.
deyell
Valószínűleg ez az, 19-ben is megvolt ez a kb. -10 százalékpont.
több mint 1 éve
topin New England Patriots 2 195
zacknorb
50,69%
Beki
Józsefváros 39% az mi?
csipkelli
deyell
Erzsébet- és Terézváros is 40 alatt, de a VIII. se került még ezen érték fölé.. Lipót is 42..
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
zacknorb
50,69%
Beki
Józsefváros 39% az mi?
csipkelli

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 895 — The Mathematician
Nah megvolt a szeánsz. Remek kerületünkben se kutya, se Tisza jelölt nem volt, így a két önkorisra ment az érvénytelen. Listákon mentek az ebek, főpolgira meg bár nem akartam eredetileg szavazni, de ez a visszalépős kutyakomédia elég volt ahhoz, hogy húzzak egyet az alkalmatlan Gerire, Vitézynél biztos jobb (kevésbé szar jobban mondva). Még így öt körül is sokan voltak, várnom is kellett, persze főleg idősebbek, de volt pár harmincas meg egy első szavazó srác is anyukával 😁
warr_b
nemrég voltam én is
és dunakeszin is sokan voltak

a jelöltek minőségét hagyjuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
zacknorb
50,69%
Beki
Józsefváros 39% az mi?
csipkelli
Haveromnak onnan most néztem meg hova kell mennie, annyira fogalmatlan 😀
zacknorb
És nincs nála okosabb a kerületben 😊
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 865 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah megvolt a szeánsz. Remek kerületünkben se kutya, se Tisza jelölt nem volt, így a két önkorisra ment az érvénytelen. Listákon mentek az ebek, főpolgira meg bár nem akartam eredetileg szavazni, de ez a visszalépős kutyakomédia elég volt ahhoz, hogy húzzak egyet az alkalmatlan Gerire, Vitézynél biztos jobb (kevésbé szar jobban mondva). Még így öt körül is sokan voltak, várnom is kellett, persze főleg idősebbek, de volt pár harmincas meg egy első szavazó srác is anyukával 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
50,69%
Beki
Józsefváros 39% az mi?
csipkelli
Haveromnak onnan most néztem meg hova kell mennie, annyira fogalmatlan 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
zacknorb
50,69%
Beki
Józsefváros 39% az mi?
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
zacknorb
Szergejnél.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 064
zacknorb
50,69%
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

KariGeri lánya egész korrket Gáré
zacknorb
nem mintha számítana, de elvileg csak nevelt lánya
Fontos_Vidra
Az számít hogy 25 éves és hogy first impression jó
zacknorb
simán kinéz 30 plusznak.

több mint 1 éve

zacknorb
Fontos_Vidra
Az számít hogy 25 éves és hogy first impression jó

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592

zacknorb
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 064

zacknorb
not bad, not bad...
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
Nem tudni mit hoz az elektromos autózás.
NB2
Még több aksigyárat...
iktriad
Az sem baj, ha gyártani nem gyártanak 😀
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem tudni mit hoz az elektromos autózás.
NB2
Még több aksigyárat...