Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Értem én hogy paralimpikon, de Partizánban a csaj helyett a ChatGPT is felolvashatta volna a megírt szövegetchatgpt nem tud beszélni
zacknorb
az a modul más 😊
amúgy az útelágazódás moment vicces volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sikerült abban a 20 percben gyalogosan szavazni mennünk, amikor felhőszakadás volt...Nem mondhatod, hogy nem figyelmeztettek többször is
Odamenet belerepült vmi kis geci bogár a szemembe, tegnap dobtam egy hátast a létráról.
Délután kaptam egy 3x-an túlárazott árajánlatot a teraszomra.
Gondolom a cég már beleszámolta a választások miatti további inflációt. A vasanyag 10%-ksl, az üveg 20-25%-kal emelkedik...
Kurva élet....minden fasza!
Willie Parker
... Énnakkormvótam mikor pógarjenő épp ki akart szaladni a mozgóurnaval, de nehezen fogta fel, hogy hiába ő volt a jenő, még ugye már holnap is ő lesz, de pont ezen a napon nem mozgóurnazhat.. érdekesvót na
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Értem én hogy paralimpikon, de Partizánban a csaj helyett a ChatGPT is felolvashatta volna a megírt szöveget
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sikerült abban a 20 percben gyalogosan szavazni mennünk, amikor felhőszakadás volt...Odamenet belerepült vmi kis geci bogár a szemembe, tegnap dobtam egy hátast a létráról.
Délután kaptam egy 3x-an túlárazott árajánlatot a teraszomra.
Gondolom a cég már beleszámolta a választások miatti további inflációt. A vasanyag 10%-ksl, az üveg 20-25%-kal emelkedik...
Kurva élet....minden fasza!
több mint 1 éve
Mi is megvolnánk. Ez volt ha jól számolom a harmadik választás, ahol a Saintses sapkámból húzom ki (gyártok kis cetliket meg minden) a listát állított pártok közül a nyertest, aki idén…..a 2RK, gratulálok Gábor! Nejem a családi szavazatot szokás szerint a Kutyàknak adta. Az önkorin annyira vállalhatatlan volt a Fideszes jelölt (háború! Béke! Csak a Fidesz! - bazmeg, az alsómucsaj 7-es számú vk-ban? A központ nem mondott olyat, hogy a vk-kban is ezt kell tolni, sőt. Dehát ennyi ment saját fantáziából. Borzasztó minőségű kampányt nyomott egyébként is, szóval nem esett nehezemre szkippelni) és az inkumbens ellenzéki jelölt is (nem is él a vk-ban, saját bevallása szerint se nagyon jàr ide, a polgi règi szdsz-es haverja) hogy jobb híjján még egy szavazat ment a kutyáknak.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Itthon a hometownban kíváncsi leszek az eredményre. Akkora game of thrones ment az elmúlt fél évben, hogy már lassan filmet lehetett volna forgatni belőle. De legalább először tudtam valódi civil szerveződésre szavazni, aminek komoly esélye is van. Háha kipattintják a mszps dks és fideszes vonalat is.Viszont lent a szavazókörben a kedvenc párbeszédem:
Biztos1: Jaaaj sziasztok sziasztok, csak egyedül?
Random pali: Igen én már voltam, most csak mamát kísértem, szenilis már szegény, nem talált ide.
Hát bazd...
több mint 1 éve
A legszegényebb térségek választási aktivitási adatai 17 óráig - néhány példa: Gagybátor 83%, Gagyvendég 67%, Gagyapáti 73%, miközben az országos átlag 50% volt.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
A jövő nagyon függ a külpolitikától is. Ha véletlenül béke lenne Ukrajnában, azt nem tudom hogyan tudná a Fidesz meglovagolni. Félő, hogy az EB/olimpia alatt lesz valami terror cselekmény, az megint a Fidesz malmára hajtja a vizet. Nem tudni mit hoz az elektromos autózás. Meglássuk...Sajnos azt gondolom, hogy nem az események hajtják a fidesz malmára a vizet, hanem egyszerűen ők - nyilván nem kis mértékben a lehetőségeik miatt - tudnak a maguk részére kedvező narratívákat gyártani az eseményekből.
NB2
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Valószínűleg ez az, 19-ben is megvolt ez a kb. -10 százalékpont.gondolom sok a külföldi a kerületben akik nem mennek el szavazni.Józsefváros 39% az mi?17:33, merre vannak a 17-es adatok?50,69%
zacknorb
Beki
csipkelli
deyell
több mint 1 éve
Erzsébet- és Terézváros is 40 alatt, de a VIII. se került még ezen érték fölé.. Lipót is 42..gondolom sok a külföldi a kerületben akik nem mennek el szavazni.Józsefváros 39% az mi?17:33, merre vannak a 17-es adatok?50,69%
zacknorb
Beki
csipkelli
deyell
több mint 1 éve
gondolom sok a külföldi a kerületben akik nem mennek el szavazni.Józsefváros 39% az mi?17:33, merre vannak a 17-es adatok?50,69%
zacknorb
Beki
csipkelli
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Nah megvolt a szeánsz. Remek kerületünkben se kutya, se Tisza jelölt nem volt, így a két önkorisra ment az érvénytelen. Listákon mentek az ebek, főpolgira meg bár nem akartam eredetileg szavazni, de ez a visszalépős kutyakomédia elég volt ahhoz, hogy húzzak egyet az alkalmatlan Gerire, Vitézynél biztos jobb (kevésbé szar jobban mondva). Még így öt körül is sokan voltak, várnom is kellett, persze főleg idősebbek, de volt pár harmincas meg egy első szavazó srác is anyukával 😁nemrég voltam én is
warr_b
és dunakeszin is sokan voltak
a jelöltek minőségét hagyjuk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
És nincs nála okosabb a kerületben 😊Haveromnak onnan most néztem meg hova kell mennie, annyira fogalmatlan 😀Józsefváros 39% az mi?17:33, merre vannak a 17-es adatok?50,69%
zacknorb
Beki
csipkelli
zacknorb
több mint 1 éve
Nah megvolt a szeánsz. Remek kerületünkben se kutya, se Tisza jelölt nem volt, így a két önkorisra ment az érvénytelen. Listákon mentek az ebek, főpolgira meg bár nem akartam eredetileg szavazni, de ez a visszalépős kutyakomédia elég volt ahhoz, hogy húzzak egyet az alkalmatlan Gerire, Vitézynél biztos jobb (kevésbé szar jobban mondva). Még így öt körül is sokan voltak, várnom is kellett, persze főleg idősebbek, de volt pár harmincas meg egy első szavazó srác is anyukával 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Haveromnak onnan most néztem meg hova kell mennie, annyira fogalmatlan 😀Józsefváros 39% az mi?17:33, merre vannak a 17-es adatok?50,69%
zacknorb
Beki
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Józsefváros 39% az mi?17:33, merre vannak a 17-es adatok?50,69%
zacknorb
Beki
több mint 1 éve
17:33, merre vannak a 17-es adatok?Szergejnél.
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
simán kinéz 30 plusznak.Az számít hogy 25 éves és hogy first impression jónem mintha számítana, de elvileg csak nevelt lánya
KariGeri lánya egész korrket Gáré
zacknorb
Fontos_Vidra
zacknorb
több mint 1 éve
Az számít hogy 25 éves és hogy first impression jónem mintha számítana, de elvileg csak nevelt lánya
zacknorb
Fontos_Vidra
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nem mintha számítana, de elvileg csak nevelt lánya
zacknorb
több mint 1 éve
17:33, merre vannak a 17-es adatok?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az sem baj, ha gyártani nem gyártanak 😀Nem tudni mit hoz az elektromos autózás.Még több aksigyárat...
NB2
iktriad
több mint 1 éve
Nem tudni mit hoz az elektromos autózás.Még több aksigyárat...
NB2