Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Lesz kb. 58% a végső részvétel.Voltak országgyűlési választások, ahol ekörül volt.
több mint 1 éve
hát ezt a 44-32-t rögtön aláírnám.. kurva jó kiindulási alap lenne a jövőre nézve
több mint 1 éve
ez a partizan musor kritikan aluli 😀bazzeg, tényleg nagyon szörnyű sajnos..
Kenny
több mint 1 éve
Kezdhetnék egy közbeszerzési adóvalVége az őrületnek, folyt köv holnaptól.akkor a megszorítások jönnek.
Vagy akkor béke van már?
Willie Parker
deyell
több mint 1 éve
Soha. Az európai szocdemek széthullottak. A német SDP egy piros CDU, nem véletlenül tör előre az AfD. A spanyol szocdem párt egy szélsőséges eset, az ottani kormányfő kb Gyurcsány, csak még egy fokkal durvább. Portugáliában gyengült a bal, az olaszoknál már régóta nem a szocdem párt az erős a baloldalon, hanem az 5*.A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Marad két jobbos populista, egy náci, egy nyugdíjas párt (a Feri) és talán az anarchistákra hajazó vicc párt (megj: a cseh viccpárt mára egy mérsékelt jobboldali, városi párt, az izlandi társuk egy balos liberális párt lett, szóval bármi lehetséges).
Gyurma Pappa
csebi
A klasszikus balos országok, azaz Skandinávia. A svéd szocdemek keresik magukat, hiába a legerősebb párt, a nácik előretörése meglepte az ottani párt elitet. Nyilván nem véletlenül van 20 évente jobboldali kormány a svédeknél, a mostani sem különösebben népszerű, de magukkal vannak elfoglalva a vörösök. A finnek érdekesek, de gyengék európai szinten, Marin bukása óta. A dán miniszterelnököt épp megütötte egy állampolgár a nyílt utcán, egyébként Európa egyik legszigorúbb bevándorlás ellenes törvénnyel lettek ismeretek.
Szóval a nagy internacionalista mozgalom a saját dolgaival van elfoglalva. A kis neomarxista pártok nem tényezők. Európai hagyományos zöldek felszívják a "woke" fiatalokat.
Itthon a munkásokat elviszi a Fidesz, a woke fiatalok nihilbe vonulnak, a bpiek szavaznak "Apura". Itthon egy hagyományos zöld párt nem működik túl sokáig, lásd első mondat.
Szóval se a nemzetközi se a hazai helyzet nem kedvező.

több mint 1 éve
Vége az őrületnek, folyt köv holnaptól.Rogán hívja a helikoptert és elbontják az első téglát, ja és a tisza legények inasba teszik az európai parlamentet.
Vagy akkor béke van már?
Willie Parker
több mint 1 éve
Vége az őrületnek, folyt köv holnaptól.akkor a megszorítások jönnek.
Vagy akkor béke van már?
Willie Parker
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Vége az őrületnek, folyt köv holnaptól. Vagy akkor béke van már?
több mint 1 éve
Máltán már van Munkáspárt.Csinálsz?A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Marad két jobbos populista, egy náci, egy nyugdíjas párt (a Feri) és talán az anarchistákra hajazó vicc párt (megj: a cseh viccpárt mára egy mérsékelt jobboldali, városi párt, az izlandi társuk egy balos liberális párt lett, szóval bármi lehetséges).
Gyurma Pappa
csebi
warr_b
Amúgy igen, jogos. Ba**za meg a Geri h 10 év alatt képtelen volt egy stabil 5%os pártot kiépíteni.Ameddig KariGerin keresztul eletben tartjuk gyurcsanyt addig biztos nem lesz😬A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
Foldesi26
Ha otthon vagyok akkor csak a fopolgin szavaztam volna rá de már listán, és körzeti jelolton is kutyákra. Kerületi polgin max akkor a Kiss Lacira ha Bús közel van hozza, ha nem fenyeget a Fidesz győzelem akkor ott is kutyákra.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hát az baj, ha nem érdekli, mert ő fog a rendszerben élni, tanulni, dolgozni, vásárolni, vállalkozni, befektetni, adózni etcMorfondíroztam - 98 óta szavazok - hogy a kormányt mindig a nyuggerek választják?Mert ez a korosztály a legaktívabb, a fiatalabbak elmennek bulizni, nyaralni, le sem szarják, ha ráér elmegy. Ez soha nem fog megváltozni,
Mert ez volt a mantra a 90-es, a 2000-es, a 2010-es és a 2020-as években is.
Transzformer nyugdíjasság.
Willie Parker
Nomac
több mint 1 éve
Sobrira bármikor leszavaznékMi legyen a párt név?Csinálsz?A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
warr_b
Bowl.hu ?
Sobri lesz a pártelnök 😁😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Morfondíroztam - 98 óta szavazok - hogy a kormányt mindig a nyuggerek választják?Mert ez a korosztály a legaktívabb, a fiatalabbak elmennek bulizni, nyaralni, le sem szarják, ha ráér elmegy. Ez soha nem fog megváltozni,
Mert ez volt a mantra a 90-es, a 2000-es, a 2010-es és a 2020-as években is.
Willie Parker
Szerkesztette: Nomac
több mint 1 éve
800 fős faluban 3 polgi jelölt (máskor egyet is alig lehet összeszedni) és 13(!) képviselő jelölt. Megláttam a szavazólapot, aztaqrva, és olyan arcok rajta, hogy az egyikről úgy tudtam hogy még böriben van (az hogy lehet, hogy börtönviselt csávó indulhat képviselőnek?) meg még 1-2 olyan akinek legmagasabb végzettsége 8 általános - vagy kevesebb.Végül is nem volt nehéz a választás, mert ha kihagytam azokat, akik alig tudnak írni-olvasni, meg azokat akik szerint ha nem nyer a fidesz, akkor holnap háború lesz, akkor alig maradt több, mint ahány hely van.
több mint 1 éve
inkább a szóvivő legyen, mindenkinek lyukat beszél a hasába 😀Mi legyen a párt név?Csinálsz?A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
warr_b
Bowl.hu ?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Mi legyen a párt név?Csinálsz?A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
warr_b
Bowl.hu ?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A legszegényebb térségek választási aktivitási adatai 17 óráig - néhány példa: Gagybátor 83%, Gagyvendég 67%, Gagyapáti 73%, miközben az országos átlag 50% volt.És mind max 2 általánossal rendelkező IQ harcos
deyell
Draft

több mint 1 éve
Csinálsz?A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ameddig KariGerin keresztul eletben tartjuk gyurcsanyt addig biztos nem lesz😬A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
több mint 1 éve
Tetszik vagy sem Gyurcsánynak vissza kellene vonulnia....de ugyanolyan hataloméhes mint Vitya így biztos nem fogLegelőször ki kellene pusztulni a jelenlegieknek hozza szerintem…A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
somoskovig
Draft

több mint 1 éve
Morfondíroztam - 98 óta szavazok - hogy a kormányt mindig a nyuggerek választják?Mert ez volt a mantra a 90-es, a 2000-es, a 2010-es és a 2020-as években is.
több mint 1 éve
Legelőször ki kellene pusztulni a jelenlegieknek hozza szerintem…A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
csebi
több mint 1 éve
A mai nap a magyar baloldal halála. A Szikra nem tényező még, a többi baloldali párt, zöld párt, Macronféle centrista és liberális párt meghal ma.Mikor lesz már egy értelmezhető baloldali pártunk odahaza?
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Tudom, basszameg, majdnem hazamentem, de már mindegyvótSikerült abban a 20 percben gyalogosan szavazni mennünk, amikor felhőszakadás volt...Nem mondhatod, hogy nem figyelmeztettek többször is
Odamenet belerepült vmi kis geci bogár a szemembe, tegnap dobtam egy hátast a létráról.
Délután kaptam egy 3x-an túlárazott árajánlatot a teraszomra.
Gondolom a cég már beleszámolta a választások miatti további inflációt. A vasanyag 10%-ksl, az üveg 20-25%-kal emelkedik...
Kurva élet....minden fasza!
Willie Parker
... Énnakkormvótam mikor pógarjenő épp ki akart szaladni a mozgóurnaval, de nehezen fogta fel, hogy hiába ő volt a jenő, még ugye már holnap is ő lesz, de pont ezen a napon nem mozgóurnazhat.. érdekesvót na
sutianap