Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerintem a Fidesz 40-60% között egymindegy, ahogy a Tisza is 15-40% között. Ugyanis ezek a különbségek csak a mozgósítási képességet tudják leképezni, abban meg a Fidesz momentan világbajnok, a Tisza meg kb. nulla, egy full kezdő párhónapos politikai közösség. (A listákat elkészíteni, a metodikákat kitalálni, megvalósítani, segítőket toborozni, stb. nem lehet érdemben ennyi idő alatt.)
Természetes, hogy a Fidesz tarol, de ha pár hónap alatt a Tisza eljut 15% fölé, akkor abban van már potenciál, és van még 22 hónap, hogy alkossanak.
Az összes többi indulónál egyetlen kérdés van, hogy szereznek e egyáltalán mandátumot az EP-ben. Az 1 darab mindegyiknek siker, a 0 mindegyiknek kudarc.
De ami vicces, hogy bármi is lesz a konkrét mandátumarány, azt megfelelő kommunikációval sikerként lehet tálalni.
A Fidesznél a győzelmet, a Tiszánál a megképződést, megalakulást lehet ünnepelni, aki bejut, az viszonyíthat ahhoz, aki nem jutott be, és ezáltal nyert, aki nem jutott be, az tétnélkül mutogathat bárkire és érvelhet bármivel,és kérhet tivábbi bizalmat két évig, hogy most aztán tényleg rájuk kell szavazni, szóval holnaptól rengeteg vidám pártpolitikus lesz Magyarországon, egy nagy Happy Nation lesz a közélet.
több mint 1 éve
Jelentem a Balaton. elindult hazade nem kell összeesküvés elméletezni
kurvaesővót icaka, ezé reggel nem mentek a fődre, hanem szavazni
aztán mindenki megmozdult, hogy a magas részvétel Fidelses, azt letették a napozóagyat azt spuri haza ixezni
pedig csak e van ázva a főd
magyari péter megtette a dolgát, mosmá csak azaz kérdés mennyiért köt szövetséget, hogy hozzánőjjön ami hozzátartozik
toncsi örül, meg kihúztak a vizestörülközőt a földindulas lába alól - mármint az influ tünti, ami annyira politika mentes akart lenni, hogy elvitte az égszet egy fidesznyik renegát légy
nézz körül a szobába, hogy a bolsevikok lettek a mensevikekböl vagy mi van most, baszki ez nem a lovi, hogy csakagyőztesre - a vakló, azt vezetik, becsatornazta az egèszet tonio...
majdleesikegyszer
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Ha a fidesz 50% fölött lesz, akkor kb ez az ország menthetetlen. Ez azt jelentené hogy az országban kb minden 3. szavazó korú ember sík hülye.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=PAePHfm3J8k&t=10s Azért vannak itt érdekes válaszok.
több mint 1 éve
Ebben a rendszerben továbbra is max akkor lehet esély bármifajta sikerre a fidesz ellen, ha a másik oldalon is 1 érdemi erő marad, elaprózódva semmi esély. Kb biztos vagyok benne, hogy ők együtt fognak indulni két év múlva, a DK-t pedig annyira le kell szorítani addig, hogy ők is kénytelenek legyenek őket kívülről támogatni. Ezek nélkül még matematikai esély se lesz 2026-ban sem.mondjuk magyar valszeg azért szavazott rá, mert nem tudott saját jelöltet állítani (aka a saját megítélése szerint jobbat)A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Tippem: fidesz: 54, tisza: 26, DK: 9, mi hazánk: 5, mkkp: 3, momentum: 2, többiek: 1.
Karácsony pedig még így is viszonylag simán behúzza sztem, mondjuk 58-42-re.
Szesze
nem tudok hirtelen olyan dolgot mondani, amiben egyezik a két párt mentalitása és a politikájuk szögesen ellentétes
Fontos_Vidra
gabokocka
ezen felül nincs semmi, ami a politikájukat összeköti, tulajdonképpen ég és föld a kettő.
Fontos_Vidra
Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
pedig esélyes.Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
Sőt, az is lehet, hogy a mozgósításnak és a megfélemlítésnek köszönhetően még rosszabbak lesznek a számok mint reméltük.
Viszont a cél nem most van, hanem legkorábban 2 év múlva.
És akkor se lesz kormánybuktatás valszeg, de ha nem lesz meg a 2/3-ad, semmilyen formában, már jó úton vagyunk.
Lúdas Solymi
csipkelli
több mint 1 éve
ezek a ‘kormányváltó erők’ itt vannak velünk a szobában? 😀Hülyeség lenne rövidtávú poziért és belső marakodásért feladnia egy jelenleg jónak kinéző hátországot.Beszélgettem egy FIDESZ-es alpolgival helyben, aki Szijjártó köreiből jön, de gyerekkorom óta ismerem.A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Tippem: fidesz: 54, tisza: 26, DK: 9, mi hazánk: 5, mkkp: 3, momentum: 2, többiek: 1.
Szesze
nem tudok hirtelen olyan dolgot mondani, amiben egyezik a két párt mentalitása és a politikájuk szögesen ellentétes
Fontos_Vidra
gabokocka
2026-ra kifut Pintér belügyi mandátuma, nem nagyon akarja folytatni.
Az igazságügy meg kvázi üres, Tuzsonnak nem célja, Rétvári pedig nem kapja vissza.
Valakinek fel lesz ajánlva a belügy és az igazságügy.
Célzott rá, h Magyar anno nagyon irigyelte Jucitól, mert hatalmat lát(ott) a posztokban, meg Rogánnal egyenértékű erőt képzel bele.
Remélem nem csábul el.
Willie Parker
Ha így folytatja, akkor a jövőben lehet kormányváltó erő és simán lehet miniszterelnök.
Lúdas Solymi
a fidesz nem a demokrácia nevű játékot játsza, miközben mi az próbáljuk mímelni, így nem is lehet őket így leváltani.
elég elolvasni a qubit legutóbbi mcc elemzését. abból kitűnik, hogy elindult egy erős álértelmiségi szélsőjobbos vonal, amit erősen visznek, ami pont az ellen munkálkodik, hogy a mai demokratikus európai rendet és gondolkodást felborítsa.
több mint 1 éve
ugyanúgy lesznek most is határon túli levélszavazatok, mint az OGY választáson. lehetett olvasni arról, hogy határon túli településeken mentek a fidesz aktivisták a levélszavazatokért.Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
Sőt, az is lehet, hogy a mozgósításnak és a megfélemlítésnek köszönhetően még rosszabbak lesznek a számok mint reméltük.
És akkor se lesz kormánybuktatás valszeg, de ha nem lesz meg a 2/3-ad, semmilyen formában, már jó úton vagyunk.
Lúdas Solymi
csipkelli
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Hülyeség lenne rövidtávú poziért és belső marakodásért feladnia egy jelenleg jónak kinéző hátországot.Beszélgettem egy FIDESZ-es alpolgival helyben, aki Szijjártó köreiből jön, de gyerekkorom óta ismerem.A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Szesze
Fontos_Vidra
gabokocka
Az igazságügy meg kvázi üres, Tuzsonnak nem célja, Rétvári pedig nem kapja vissza.
Célzott rá, h Magyar anno nagyon irigyelte Jucitól, mert hatalmat lát(ott) a posztokban, meg Rogánnal egyenértékű erőt képzel bele.
Remélem nem csábul el.
Willie Parker
Ha így folytatja, akkor a jövőben lehet kormányváltó erő és simán lehet miniszterelnök.
több mint 1 éve
55 felé fog menni sajna pár tizeddelTúl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
Lúdas Solymi
csipkelli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Beszélgettem egy FIDESZ-es alpolgival helyben, aki Szijjártó köreiből jön, de gyerekkorom óta ismerem.A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Szesze
Fontos_Vidra
gabokocka
Remélem nem csábul el.
több mint 1 éve
mondjuk magyar valszeg azért szavazott rá, mert nem tudott saját jelöltet állítani (aka a saját megítélése szerint jobbat)A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Szesze
Fontos_Vidra
gabokocka
ezen felül nincs semmi, ami a politikájukat összeköti, tulajdonképpen ég és föld a kettő.
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 1 éve
A legfontosabb kérdésben ugyanazt vallják, se orban se gyurcsany. Magyar pl lenyilatkozta, hogy kovacs gergore szavazott.Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Szesze
Fontos_Vidra
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Dagadt geci hazaáruló kurvaanyját⚡️Media: Orban's party becomes Google's biggest advertiser in EU.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) June 9, 2024
Fidesz and its politicians reportedly spent 2 million euros in five months, promoting anti-Western narratives. The party paid for six out of 10 most promoted videos. https://t.co/dsQb8VXgjU
Lúdas Solymi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
⚡️Media: Orban's party becomes Google's biggest advertiser in EU.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) June 9, 2024
Fidesz and its politicians reportedly spent 2 million euros in five months, promoting anti-Western narratives. The party paid for six out of 10 most promoted videos. https://t.co/dsQb8VXgjU
több mint 1 éve
Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben.miért fog összefogni az mkkp a tiszával?
Szesze
több mint 1 éve
Estére ki kellene találni vmi ovis játékot az eredmenyvarora. Gondolkoztam h melyiket nézzem de nem akarok oda eljutni ahova a Radics így skippelem a tv2- m1 parost. Vszeg a partizánt követem majd de ott milyen szóra lehet inni.háború, egyrészt, másrészt, ellenzék, Tisza, Magyar Péter.
csebi
De az ultimate:
Gyurcsány vagy Orbán
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Én azért tippelem őket fölé, mert bár a bázisuk biztos, hogy csökkent, de a mozgósítási arányuk sokkal jobb lesz. Aztán max pozitívan csalódok, bár olyan nem mostanában történt 😊Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
Lúdas Solymi
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Azért Bicske után ne menjenek már 50% fölé basszameg. Határon túli szavazatok nélkül.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Végül tiszára szavaztunk mi is. Szívem szerint a kutyákra ment volna, de erősen tartok tőle hogy nekik nem lesz meg az 5% és azt nem akartam, h elvesszen a szavazat (főleg, h az kb a fideszt tolná még tovább). 26-ra úgy gondolom a tisza és az mkkp úgyis össze fognak fogni, a többiek meg jobb is lenne, ha eltűnnének a süllyesztőben. Tippem: fidesz: 54, tisza: 26, DK: 9, mi hazánk: 5, mkkp: 3, momentum: 2, többiek: 1.
több mint 1 éve
Estére ki kellene találni vmi ivós játékot az eredmenyvarora. Gondolkoztam h melyiket nézzem de nem akarok oda eljutni ahova a Radics így skippelem a tv2- m1 parost. Vszeg a partizánt követem majd de ott milyen szóra lehet inni.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?Azok az öregek annyira aggódnak az unokáik miatt, hogy előbb tagadnák ki őket, ha nyíltan konfrontálódásba kerülnének, mert orbánra bármi rosszat mondtak. A fidesz mára az ország első számú egyháza lett
Vagy ők úgyis jobban tudjàk, mert már 1000 évesek.
steelwolf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.szerintem biztosan rosszabb lesz az eredmény az ellenzékre nézve, mint az 5 évvel ezelőtti EP és önkormányzati választáson. kérdés, hogy mennyivel.
Lúdas Solymi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Túl sokat ettől a szavazástól nem kell várni, ne legyenek hiú remények.Sőt, az is lehet, hogy a mozgósításnak és a megfélemlítésnek köszönhetően még rosszabbak lesznek a számok mint reméltük.
több mint 1 éve
HARAPJATOK KUTYÁK!