Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Haver:

"Elmentem 10 előtt szavazni. Vót két hottentotta fityeszes nyugger csávó, aszongyák: nem jó a szavazóóóólap!! Át van húzva rajta a név! 2szer kellett elmagyaráznia az egyik számlálónak, h visszalépett a jelölt..... Nyomorék agyatlan fityeszes... azt se tudja, mi van Balexandrával, 3 napja..... és még mennyi ilyen balhere lesz estig."
eaglesmcnabb
Oké, és ezek után magyarázza el nekik valaki, hogy a kihúzott Szandrára is tudnak szavazni az egyik listán, a Fideszre meg még egy másikon is.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 513 — Chiefs GM
Na, szavazatok leadva, én nem tippelek, csak kivansaglistam van, kiváncsi vagyok, mennyi jön be belőlük:

50% alatti Fidesz
20% feletti Tisza
10% alatti DK
Kutyák az EP-ben
Horváth Csaba takarodj (ezt kellett volna elsőként írni, és ha lehet, ne a Fideszes hülyegyerek verje meg, de meg azt is elfogadom)
Kovács Gergő 12.kerulet polgármester

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 656
kurva komolyan beerett a mozgositas.
Kenny
Fogalmam sincs honnan van meg nekik a számom, gondolom valami jóakaróm adhatta meg, de már hívott a köpcös és jött az üzenet is, tegnap meg a covid hírlevelet kaptam meg. Hát igen, amikor az egyik oldalon van pénz, paripa, fegyver, a másik oldalon meg annyi sincs, hogy egyszer becsöngessen és azt mondja erre kellene szavazni…így nehéz lesz. Valamennyire muszáj lesz összefogni, csak a Gyurcsány klánnak kellene előbb beismerni, hogy ebben leggazdagabban ők a bűnösök.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Haver:

"Elmentem 10 előtt szavazni. Vót két hottentotta fityeszes nyugger csávó, aszongyák: nem jó a szavazóóóólap!! Át van húzva rajta a név! 2szer kellett elmagyaráznia az egyik számlálónak, h visszalépett a jelölt..... Nyomorék agyatlan fityeszes... azt se tudja, mi van Balexandrával, 3 napja..... és még mennyi ilyen balhere lesz estig."

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Istenem de szép lesz, amikor a fidesz behúzza x %-kal, mert behúzza - és utána ezeket a puttyonyszájúakat kell hallgatni hogy verik a mellüket, meg a magyarok döntöttek...bleh. mint amikor a seggberúgóversenyt megnyeri az egyetlen akinek van 2 lába.
petey
Én sajnos ahogy halad ma az idő, úgy vagyok egyre pesszimistább, hogy Fidesz 50-55% körül lesz, Tisza 20% alatt és Ferkóék 10-12% körül és ha még BP-t elviszi Vitézy, na akkor igazából nincs miről beszélni... 2 év múlva megint sima 2/3 lesz, ha addig a Főnökkel nem történik vmi.
Beki
Egyébként cukik vagyunk, hogy elhisszük a szavazóköri összesítők nem a Rogán szerverek felé mennek, ahol kozmetikáznák a számokat.
A fő tipp inkább az, lesz-e szokásos szerverleállás 21-22h között?
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
Durva választás előtti incidens történt éjszaka Rákospalotán – értesült a 444. Palocsai Béla független polgármesterjelölt fémcsővel támadta meg Matlák Gábort, a 15. kerület DK-s alpolgármesterét és embereit, akik éppen festékszóróval fújták le a plakátjait. Mindkét fél kihívta a rendőröket, az ügyről valószínűleg köztéri kamerafelvételek is készültek. A felek elismerik az atrocitást, de egymást vádolják bűncselekménnyel.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 062
Istenem de szép lesz, amikor a fidesz behúzza x %-kal, mert behúzza - és utána ezeket a puttyonyszájúakat kell hallgatni hogy verik a mellüket, meg a magyarok döntöttek...bleh. mint amikor a seggberúgóversenyt megnyeri az egyetlen akinek van 2 lába.
petey
Én sajnos ahogy halad ma az idő, úgy vagyok egyre pesszimistább, hogy Fidesz 50-55% körül lesz, Tisza 20% alatt és Ferkóék 10-12% körül és ha még BP-t elviszi Vitézy, na akkor igazából nincs miről beszélni... 2 év múlva megint sima 2/3 lesz, ha addig a Főnökkel nem történik vmi.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Viszont jó látni, hogy Budapesten minden szavazókörhöz kirendeltek egy banda csövest és 3-4 Magyart hangosan trógerező nyugdíjast, csak hogy emlékezz, kire is kell szavazni. Poltics at its finest.

Ettől a rekord részvételtől kicsit fázok.
Kiindulva 2022-ből a ma déli tippem:
EP
1. Fidesz 68%
2. Tisza 16%
3. DK 10%

Fopolgi: KG

Ha kevésbé vagyok érzelemvezérelt, akkor:
1. Fidesz 45%
2. Tisza 31%
3. Dk 11%
4. MiHa 6%

Hogy őszinte legyek, mióta meghoztam életem legjobb döntéseit az elmúlt fél évben (fizetek a reklámmentes youtube-ért és a facebook-ot csak heti egyszer nyitom meg, ott is minden pol tartalmat következetesen tiltva - összességében tehát nem engedem, hogy a politika befolyásolja az életem), nem tudom eldönteni, tágult-e a világlátásom vagy kisebb lett a buborékom, ezért ilyen szélsőségesek a tippjeim.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
Istenem de szép lesz, amikor a fidesz behúzza x %-kal, mert behúzza - és utána ezeket a puttonyszájúakat kell hallgatni hogy verik a mellüket, meg a magyarok döntöttek...bleh. mint amikor a seggberúgóversenyt megnyeri az egyetlen akinek van 2 lába.

Szerkesztette: petey

több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 894
Fidesz 55
TISZA 20
DK 10
Mi Hazánk 5
MKKP 4
Momentum 3
Többiek: 3

BP: Vitézy

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
MP éppen FB-n élőzik és azt mondta, hogy baloldal annyira szét van töredezve, hogy amennyiben a Tisza párt nem került volna képbe, úgy Fidesz szavazatok 60%-át behúzta volna, korábbi választásokon 52-53%ot kaptak, ma ennél alacsonyabb lesz.

Első rész még valós is, de 2. felénél lehet lesz arcra esés.
Beki
MP is a hopiumot tolja.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 062
MP éppen FB-n élőzik és azt mondta, hogy baloldal annyira szét van töredezve, hogy amennyiben a Tisza párt nem került volna képbe, úgy Fidesz szavazatok 60%-át behúzta volna, korábbi választásokon 52-53%ot kaptak, ma ennél alacsonyabb lesz.

Első rész még valós is, de 2. felénél lehet lesz arcra esés.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kenny
nem agymosást akartál írni?
NB2
Itt is legtöbbet cigányt látok meg kriptaszökevényt
ThundersNFL a Paraszt
Én 6:20-kor voltam, akkor alig lézengett 1-2 arc. 😀
iktriad
Szolnokon 10 körül voltunk feleségemmel és 10:1-hez volt a cigó,kriptó arány a fiatalhoz képest

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
Kenny
De most komolyan, mit vártunk?
Aki eddig Fideszes volt, az most még jobban megy ikszelni, mert félti az életét.
Hisz csak ennyi jut el az agyáig amit OV mond, gondolkodni már nem fog azon, miért van az, hogy tőlünk nyugatabbra meg mindenki "háborúzna".

Ahogy MP is mondta: Lépésről-lépésre, tégláról-téglára kell ezt felépíteni az elkövetkezendő 2 évben.
Nem lesz egyszerű, kínkeserves lesz, de csinálni kell.
A többi ellenzéki párt meg vagy felnő a feladathoz vagy leszalámizódnak.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kenny
NB2
ThundersNFL a Paraszt
Én 6:20-kor voltam, akkor alig lézengett 1-2 arc. 😀
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kenny
NB2

Draft

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 451 — nabege2@yahoo.com
Kenny
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!

több mint 1 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Vác, dél van, majdnem félidő, a részvétel 35% körül, a rutinosabbak azt mondják ez itt nagyon sok.
Ami szomorú hogy 350 szavazó után a 30 év alattiakat még mindig meg tudom számolni az egy kezemen, délelőtt is zömével középkorúak+nyugdíjasok jöttek.

A helyi SZSZB elnök egy nyugdíjas nő, (aki tisztában van vele hogy a Tisza delegáltja vagyok), előre felkészített, hogy ne érjen csalódás, azt mondta, Vácon a mi körzetünkben mindenki fideszes, 22-ben éjszaka a szavazatszámlálás közben elment sírni, akkora előnye volt a Fidesz-Rétvári tandemnek, a Fideszes delegáltak vígasztalták.

Ennek fényében várom az esti számlálást.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Csanád haverom Baján ma egy zsák krumplival ment szavazni🤣

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 209
én elmentem Rodgers mezben szavazni és vittem a kedvenc tollam, hátha szerencsét hoz. nagy bánatomra egy korombeli (30 alatti) embert nem láttam, de GECI SOK volt a koporsószökevény, aki a következő országgyűlési választást se fogja megérni: több járókeretes mamát kísért a 60 körüli fia, van egy tippem kire/mire szavaztak.

amúgy:
Fidesz 47%
Tisza 23%
DK 9%
Nácik 8%
Momentum 5%
többiek 8%
KariGeri marad a polgi Budapesten
3. kerületben marad Kiss László
Fontos_Vidra
Újpalota dettó.

Volt nyugdíjas néni aki nem értette miért kapott 5 lapot és amin ugyanúgy 3-3 jelölt volt (helyi polgi, helyi képviselő szavazólapok) ugyanannak a lapnak hitte és értetlenkedett miért van nála kettő...

Agyrém
gamerkr
Jaj hát itt nálunk is már volt egy olyan, hogy a néni bennt a fülkében, és az egyik bizottsagi tag meg a fülke előtt áll kicsit elhuzva a függöny. A néni: most melyiket kell bejelolni???
A bizottsagi tag: válasszon 6 -ot a nevekbol, amelyiket szeretné.

De simán el tudom képzelni, hogyha nincsen bennt senki rajtuk kívűl, megmutatja neki..
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 592
Valószínűleg többen szavaznak majd a Fidesz ellen mint mellette.....
Nesze neked demokrácia
ThundersNFL a Paraszt
amúgy kezdjük már el elengedni, hogy a demokrácia a szavazásról szól. oroszorok és fehéroroszok is választanak mégse hívja senki demokráciának őket.
a demokráciában van szavazás ÉS a fékek és ellensúlyok rendszere. az nálunk meg nincs.
arról ne is beszéljünk, hogy a mi demokráciánkban lejt a pálya.
több mint 1 éve
Hódmezővásárhelyen is magasabb a részvételi arány mint 5 éve. kemény lenne, ha még MZP is bukna helyben.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Valószínűleg többen szavaznak majd a Fidesz ellen mint mellette.....
Nesze neked demokrácia

Draft

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.
Kampman
Egyszer ment csak el fiatal nyitásra, mikor Asztrik haverom 18ban 5:45-re ért Újpestre vissza a buliból és inkább matton elment első szavazóként nyitni. Már azért tapsot kapott hogy állva maradt.
zacknorb
ilyet én is csináltam, amikor valamelyik hülye népszavazás volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!