Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....Én is úgy hiszem, hogy ez a magas részvételi arány a Fidesz mozgósítás eredménye és estére ismét nagy pofára esés lesz (ezt most csak EP részre írtam, de fel vagyok készülve h BP-t elviheti Vitézy és nagyobb városokat is visszaszereznek a narancsok)
Igazi agynélküli gyökér banda
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Vitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelöltKiírták a neve alá, hogy LMP
Stoki
több mint 1 éve
Fidesz 54Tisza 20
Feri és a spanok 10
Mi Hazánk - MKKP - Momentum 4-4-4
Maradék 4
Fővárosban KariGeri vezényel tovább, de nagyon szoros lesz
több mint 1 éve
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....Igazi agynélküli gyökér banda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nem azt írtam, hogy így is lesz. 🤣Na persze...hogy a fiamat idézzem hiszi a pisziVitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelöltÉs ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Stoki
Következetesen kommunikált.
Fattyu
Stoki
Azt meglátjuk, ha esetleg nyer.
több mint 1 éve
Na persze...hogy a fiamat idézzem hiszi a pisziVitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelöltÉs ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Stoki
Fattyu
több mint 1 éve
Vitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelöltÉs ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Stoki
több mint 1 éve
Na életemben először a lovagok termében szavazhattam.0Királyra nem is szavaznak!
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na életemben először a lovagok termében szavazhattam.0
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Vitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelölt
több mint 1 éve
I. kerületben meg a VIII. kerületben fog a Fidesz nyerni, ahol korábban vesztett. ott mennek a legkomolyabb választási csalások. vidéken Miskolcot fogják behúzni.Budai kerületek, TatabányaVan egy olyan érzésem, hogy Karácsony valahogy még így is behúzza Budapestet, de a Fidesz a legtöbb érzékeny 2019-es veszteségét visszaszerzi.Mik lennének azok?
Na majd meglátjuk.
Kampman
Őszintén?
Negritis, a vajda
Kampman
Fidesz 52
Tisza 25
DK 7
Mi hazánk 5
MKKP 4
Momentum 3
Többi 4
Budapest: Karácsony
buhloone mindstate
több mint 1 éve
focilap
56
A 9es adatokat nézve semmi jóra nem számítok, az egyértelműen Fideszes településeken nagyon magas a részvétel. 50+ lesz ez nekik.
több mint 1 éve
Fidesz 45Tisza 27
Dobrev 9
Mihazánk 5
MKKP 6
Vitézy
több mint 1 éve
Terheléses támadás az, persze. (444)Nem értem miért nem azt írják, hogy a megnövekedett érdeklődést nem bírják a szerverek...
több mint 1 éve
hvg.hu/itthon/20240608_ungar-peter-szerint-marki-zay-peternek-tavoznia-kell-a-kozeletbol-amiert-nyiltan-meleg-jeloltnek-nevezte-vitezytSzerintem valamiféle ellen megafonnak jó lenne a csávó, én látom benne a potenciált. Szolidan elvégzi a trágya munkát a többiek helyett, hogy nekik már ne kelljen.😀
Az előző összellenzéki megváltónk azért hozta magát a finishben.
Amadeus von Dollárbaloldal
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/09/szijjarto-peter-elsokent-szavazott-dunakeszin Peti kakadu sietve szavazott nehogy valami firkász megtalálja,meg 9-re már Moszkvába kell lennie.nem is a magyarság sportpályán szavaz a lelkem?
Porsan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Fidesz 52Tisza 23
Feri es a haverok 12
Nácik 4
MKKP 3
MOMO 2
Vitézy lesz a házmester.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Nem is latott semmit.telex.hu/belfold/2024/06/09/szijjarto-peter-elsokent-szavazott-dunakeszin Peti kakadu sietve szavazott nehogy valami firkász megtalálja,meg 9-re már Moszkvába kell lennie.Ez azért is aggályos mert első szavazó igazolja h üres a gyujtolada…
Porsan
csebi
Az orosz kemeket se, akik nala teaznak.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/06/09/szijjarto-peter-elsokent-szavazott-dunakeszin Peti kakadu sietve szavazott nehogy valami firkász megtalálja,meg 9-re már Moszkvába kell lennie.Ez azért is aggályos mert első szavazó igazolja h üres a gyujtolada…
Porsan
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ritka fos hetünk volt melóban (kurva francia indulás) meg egyébként is a sok hülye kavarás miatt, erre most a gyerek is belázasodott tegnap, ma reggel fosott, hányt. Ezt az egy hetet kellett volna még kibírnia, mikor délutános leszek...Innen szep nyerni.
Úgyhogy amilyen formában vagyunk, borítékolható egy holdról is látható fidesz győzelem plusz VD lesz a főpolgi...
warr_b
több mint 1 éve
Ritka fos hetünk volt melóban (kurva francia indulás) meg egyébként is a sok hülye kavarás miatt, erre most a gyerek is belázasodott tegnap, ma reggel fosott, hányt. Ezt az egy hetet kellett volna még kibírnia, mikor délutános leszek... Úgyhogy amilyen formában vagyunk, borítékolható egy holdról is látható fidesz győzelem plusz VD lesz a főpolgi...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Viktor kapott néhány kellemetlen kérdést a szavazókör elhagyása utáni interjúban, főleg az orosz titkosszolgálat befolyásáról. A Hír tévén gyorsan vissza is kapcsoltak a stúdióba, mondván, hogy "sok a provokatív kérdés" 😀 😀 😀
több mint 1 éve
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.A fiatalok jellemzően délután mennek.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer