Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Fidesz 55
TISZA 21
NERlenzék 9
MHM 6
MKKP, Momentum 3
Többiek összesen 3

És Karigeri

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 061
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....
Igazi agynélküli gyökér banda
ThundersNFL a Paraszt
Én is úgy hiszem, hogy ez a magas részvételi arány a Fidesz mozgósítás eredménye és estére ismét nagy pofára esés lesz (ezt most csak EP részre írtam, de fel vagyok készülve h BP-t elviheti Vitézy és nagyobb városokat is visszaszereznek a narancsok)
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Vitézy a hír tv-ben, mint teljesen független polgármester jelölt
Stoki
Kiírták a neve alá, hogy LMP

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 061
Fidesz 54
Tisza 20
Feri és a spanok 10
Mi Hazánk - MKKP - Momentum 4-4-4
Maradék 4

Fővárosban KariGeri vezényel tovább, de nagyon szoros lesz
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nincs jó érzésem...főleg amikor mentünk szavazni és kint a bejárat előtt összefut 2 cigány család és mondják hangosan,hogy gyertek szavazzunk mert nem akarunk a háborúba menni....
Igazi agynélküli gyökér banda

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Stoki
És ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Következetesen kommunikált.
Fattyu
Na persze...hogy a fiamat idézzem hiszi a piszi
Stoki
Nem azt írtam, hogy így is lesz. 🤣
Azt meglátjuk, ha esetleg nyer.

több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki
És ugyan úgy elmondta, hogy nincs fideszes koalició, ha nyer, vagy párt káderek beültetése sem. Kritizálált is Lázáral szemben egy kicsit
Fattyu
Na persze...hogy a fiamat idézzem hiszi a piszi
több mint 1 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Stoki

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na életemben először a lovagok termében szavazhattam.0
csebi
Királyra nem is szavaznak!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 908 — Lucas Scott
Na életemben először a lovagok termében szavazhattam.0

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
Van egy olyan érzésem, hogy Karácsony valahogy még így is behúzza Budapestet, de a Fidesz a legtöbb érzékeny 2019-es veszteségét visszaszerzi.

Na majd meglátjuk.
Kampman
Mik lennének azok?
Őszintén?
Negritis, a vajda
Budai kerületek, Tatabánya
Kampman
I. kerületben meg a VIII. kerületben fog a Fidesz nyerni, ahol korábban vesztett. ott mennek a legkomolyabb választási csalások. vidéken Miskolcot fogják behúzni.

Fidesz 52
Tisza 25
DK 7
Mi hazánk 5
MKKP 4
Momentum 3
Többi 4

Budapest: Karácsony

buhloone mindstate

több mint 1 éve
focilap 56
A 9es adatokat nézve semmi jóra nem számítok, az egyértelműen Fideszes településeken nagyon magas a részvétel.
50+ lesz ez nekik.
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
Fidesz 54
Tisza 19
DK 13
Mi hazánk 6
Kutyák momentum 3
Karácsony

Szerkesztette: Tarsi
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 098 — balazs.t85@gmail.com
Fidesz 45
Tisza 27
Dobrev 9
Mihazánk 5
MKKP 6

Vitézy
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Terheléses támadás az, persze. (444)
Nem értem miért nem azt írják, hogy a megnövekedett érdeklődést nem bírják a szerverek...

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
 hvg.hu/itthon/20240608_ungar-peter-szerint-marki-zay-peternek-tavoznia-kell-a-kozeletbol-amiert-nyiltan-meleg-jeloltnek-nevezte-vitezyt

Az előző összellenzéki megváltónk azért hozta magát a finishben.
Amadeus von Dollárbaloldal
Szerintem valamiféle ellen megafonnak jó lenne a csávó, én látom benne a potenciált. Szolidan elvégzi a trágya munkát a többiek helyett, hogy nekik már ne kelljen.😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
 telex.hu/belfold/2024/06/09/szijjarto-peter-elsokent-szavazott-dunakeszin Peti kakadu sietve szavazott nehogy valami firkász megtalálja,meg 9-re már Moszkvába kell lennie.
Porsan
nem is a magyarság sportpályán szavaz a lelkem?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 521 — Keep pounding
Fidesz 52
Tisza 23
Feri es a haverok 12
Nácik 4
MKKP 3
MOMO 2

Vitézy lesz a házmester.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
 telex.hu/belfold/2024/06/09/szijjarto-peter-elsokent-szavazott-dunakeszin Peti kakadu sietve szavazott nehogy valami firkász megtalálja,meg 9-re már Moszkvába kell lennie.
Porsan
Ez azért is aggályos mert első szavazó igazolja h üres a gyujtolada…
csebi
Nem is latott semmit.
Az orosz kemeket se, akik nala teaznak.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 908 — Lucas Scott
Porsan
Ez azért is aggályos mert első szavazó igazolja h üres a gyujtolada…

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
Ritka fos hetünk volt melóban (kurva francia indulás) meg egyébként is a sok hülye kavarás miatt, erre most a gyerek is belázasodott tegnap, ma reggel fosott, hányt. Ezt az egy hetet kellett volna még kibírnia, mikor délutános leszek...

Úgyhogy amilyen formában vagyunk, borítékolható egy holdról is látható fidesz győzelem plusz VD lesz a főpolgi...
warr_b
Innen szep nyerni.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ritka fos hetünk volt melóban (kurva francia indulás) meg egyébként is a sok hülye kavarás miatt, erre most a gyerek is belázasodott tegnap, ma reggel fosott, hányt. Ezt az egy hetet kellett volna még kibírnia, mikor délutános leszek...

Úgyhogy amilyen formában vagyunk, borítékolható egy holdról is látható fidesz győzelem plusz VD lesz a főpolgi...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Viktor kapott néhány kellemetlen kérdést a szavazókör elhagyása utáni interjúban, főleg az orosz titkosszolgálat befolyásáról. A Hír tévén gyorsan vissza is kapcsoltak a stúdióba, mondván, hogy "sok a provokatív kérdés" 😀 😀 😀

több mint 1 éve
Abban a váci szavazókörben ahol delegált vagyok 9:00 órakor a részvétel 10%, kb 100 fő.
30 év alattiak száma: 1
95% nyugdíjas.
Csak érdekességképpen.
akdestroyer
A fiatalok jellemzően délután mennek.