Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Nálunk az önkormányzat rendelt a szavazófülkékbe asztallapot, mert a kiküldött 3mm-es hátlapok össze vissza hajlottak.Máshol hagyták úgy ahogy megkapták?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Na, Tiszára leadtuk meg az itteni függetlenre, mert megszavazta a támogatást a focicsapatunknak😃😅
több mint 1 éve
Na, szavazatok leadva, én nem tippelek, csak kivansaglistam van, kiváncsi vagyok, mennyi jön be belőlük:Kovács Gergő nekem az egész választás legfontosabb kérdése.
50% alatti Fidesz
20% feletti Tisza
10% alatti DK
Kutyák az EP-ben
Horváth Csaba takarodj (ezt kellett volna elsőként írni, és ha lehet, ne a Fideszes hülyegyerek verje meg, de meg azt is elfogadom)
Kovács Gergő 12.kerulet polgármester
somoskovig
Illetve Tisza + Kutyák mondjuk eléri-e a 30%-ot (még mzp 1%át hozzájuk lehet csapni).
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Azok utan ahogy a Tisza beindult, max abban remenykedhetnek h az is besimul az elkovetkezendo 2 evben.tudva az elozo hetek kampanyat/agymosasat ki hogy nevezi, ez a fidesznek jo.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Beki
Mikey
momentum szintu partok meg elkezdhetnek gondolkodni, hogy ket ev mulva, hogy lesz meg az 5%. Tippem szerint sehogy.
Kenny
Viszont ha meg nem, akkor nekik meszeltek.
több mint 1 éve
tudva az elozo hetek kampanyat/agymosasat ki hogy nevezi, ez a fidesznek jo.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Beki
Mikey
momentum szintu partok meg elkezdhetnek gondolkodni, hogy ket ev mulva, hogy lesz meg az 5%. Tippem szerint sehogy.
több mint 1 éve
Régen (2018 előtt) az volt a bölcsesség, hogy a baloldal nyer magas részvételnél, a jobboldal meg alacsonynál, de mostanra már mindegy.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Beki
Mikey
több mint 1 éve
Az is masszív.Valamivel alatta lesz tippre.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.talán nem lesz ebből 60%-os részvétel.
Beki
deyell
Beki
több mint 1 éve
13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.Szokásos kérdés: ez melyik oldalnak jó?
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Valamivel alatta lesz tippre.13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.talán nem lesz ebből 60%-os részvétel.
Beki
deyell
több mint 1 éve
13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.talán nem lesz ebből 60%-os részvétel.
Beki
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?Jobban tudják.
Vagy ők úgyis jobban tudjàk, mert már 1000 évesek.
steelwolf
Én taknyos 51 éves kölyök még nem láttam semmit a világból.
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
13 órakor 33%-os részvétel... 9%-kal több, mint 5 éve.
több mint 1 éve
Benne van a cikkben amit linkeltél 😊 1000 fő alatti településen 630ezer szavazó van. Kb. 8%-a a választóknak.a legnagyobb részvétel az 1000 fő alatti falvakban van.Most ezt nem tudom gyorsan visszakeresni, de nem erre mondták, hogy ez a lakosság 1%-a?
erről ennyit.
deyell
A többinél egyenesedik, pest meg majd feljön.
telex.hu/valasztasi-foldrajz/2024/06/09/mar-nem-a-telepulesmeret-hatarozza-meg-a-reszveteli-aranyt
csipkelli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
a legnagyobb részvétel az 1000 fő alatti falvakban van.Most ezt nem tudom gyorsan visszakeresni, de nem erre mondták, hogy ez a lakosság 1%-a?
erről ennyit.
deyell
A többinél egyenesedik, pest meg majd feljön.
telex.hu/valasztasi-foldrajz/2024/06/09/mar-nem-a-telepulesmeret-hatarozza-meg-a-reszveteli-aranyt
több mint 1 éve
Legalább kiment hozzad.Na, szavazatok leadva, én nem tippelek, csak kivansaglistam van, kiváncsi vagyok, mennyi jön be belőlük:Nekem mindegy ki csak az a fideszes fiatal gyerek ne legyen, nagyon unszimpatikus. Április végén kijött házhoz hozzánk, két értelmes mondatot nem tudott összerakni azon túl hogy itt lakik, látszott hogy lövése nincs az egészről csak valami ismerős által bejutott. Akkor inkább Horváth megint.
50% alatti Fidesz
20% feletti Tisza
10% alatti DK
Kutyák az EP-ben
Horváth Csaba takarodj (ezt kellett volna elsőként írni, és ha lehet, ne a Fideszes hülyegyerek verje meg, de meg azt is elfogadom)
somoskovig
kapitnono
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?Ok mindig jobban tudjak. Láttak ok háborút is anno. Attól mentenek meg.
steelwolf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?Utóbbi
steelwolf
Meg megmondják hogy kussoljál kisöreg mert téged visznek, kötelező EUs sorozas és háború (saját nagyapám)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyébként cukik vagyunk, hogy elhisszük a szavazóköri összesítők nem a Rogán szerverek felé mennek, ahol kozmetikáznák a számokat.Ezt kategorikusan cáfolom, bárkivel aki SZSZB tag volt bárhol is, mindig azt mondta hogy a Fideszesek és mindenki teljesen értelmes és full korrekt ember, az eredményeket valósak, tényleg erre szavazott az ország
A fő tipp inkább az, lesz-e szokásos szerverleállás 21-22h között?
vpi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Arra kíváncsi lennék, h azok az öregek akik behúzzák a Fideszt, h ne legyen háború és gondolnak a kis unokáira/gyerekeire azok megkérdezik őket h nekik mi a véleményük!?Vagy ők úgyis jobban tudjàk, mert már 1000 évesek.
több mint 1 éve
Na, szavazatok leadva, én nem tippelek, csak kivansaglistam van, kiváncsi vagyok, mennyi jön be belőlük:Nekem mindegy ki csak az a fideszes fiatal gyerek ne legyen, nagyon unszimpatikus. Április végén kijött házhoz hozzánk, két értelmes mondatot nem tudott összerakni azon túl hogy itt lakik, látszott hogy lövése nincs az egészről csak valami ismerős által bejutott. Akkor inkább Horváth megint.
50% alatti Fidesz
20% feletti Tisza
10% alatti DK
Kutyák az EP-ben
somoskovig

több mint 1 éve
a legnagyobb részvétel az 1000 fő alatti falvakban van.erről ennyit.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Na, szavazatok leadva, én nem tippelek, csak kivansaglistam van, kiváncsi vagyok, mennyi jön be belőlük:same <3
50% alatti Fidesz
20% feletti Tisza
10% alatti DK
Kutyák az EP-ben
somoskovig

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nézem a mennyei megyei listát mit is kezdjek vele? Van még ennek a listának bármi értelme?Már majdnem érvénytelenítem mikor meglátom, hogy Jobbik második embere az unokaöcsém.
Mi a tököm?
Na ne rajtam múljon a megélhetése, kapott egy x-et.
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Akármerre megyek a neten mindig ez háborús faszság jön szembe....origo, mandiner, magyar nemzet....a Facebookon meg a megafosos köcsögök
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Haver:meg kellett volna súgni nekik, hogy a Mi Hazánk jelöltjére kell szavazni, mert az az egyetlen jobboldali a szavazólapon.
"Elmentem 10 előtt szavazni. Vót két hottentotta fityeszes nyugger csávó, aszongyák: nem jó a szavazóóóólap!! Át van húzva rajta a név! 2szer kellett elmagyaráznia az egyik számlálónak, h visszalépett a jelölt..... Nyomorék agyatlan fityeszes... azt se tudja, mi van Balexandrával, 3 napja..... és még mennyi ilyen balhere lesz estig."
eaglesmcnabb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Amúgy itt Máltán kiszivárgott az EP eredmény (tegnap volt a választás, nyilván kiszivárog kb mint egy lakóház akkora a közösség de pletykasabbak).És elég nagy meglepetés van kinezoben. Nacionalista part úgy néz ki h lehozta a különbséget 20ezer körülire (asszem 5 éve 40ezer körül volt), amire nem igazán számítottak, én sem amúgy (kb 30-35ezres munkás többséget vártam).
Nyilván most van itt egy-két nagy botrány a Munkáspárt körül (mikor nincs amúgy …) de nem gondoltam h Metsolaek ilyen jól szerepelnek majd.
Ez amúgy azt jelenti a helyi sajátosságokat figyelembe véve h 3-3 képviselőt küldhet mindkét part vszeg.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.