Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
Az Európai Zöld Párt (EGP) ismételten kifejezte, hogy Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármesteri címért való versenyben, nem a tagpártjuk jelöltjét, Vitézy Dávidot.

„Az Európai Zöld Párt Európa-párti és demokráciapárti mozgalomként elkötelezett a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor szélsőjobboldali, Európa-ellenes és populista rezsimje elleni küzdelemben” – írják. Úgy vélik, hogy Karácsony második győzelme elengedhetetlen a magyarországi Európa-párti és demokratikus mozgalom megerősödéséhez.

„Az egyik magyarországi tagpártunk, az LMP – Magyarország Zöld Pártja döntése, hogy Vitézy Dávidot, Orbán Viktor előző kormányának volt államtitkárát támogatja budapesti főpolgármester-jelöltként, e célok elmaradását kockáztatja”.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Bohár szerint 20 ezren voltak kint. Az a csávó mondjuk tippre 20-ig is csak levett zoknikkal tud elszámolni, de azért valahogy nála mindig sikerül meglepődnöm, hogy állandóan tud találni szintet lefelé…
StormST
Van néhány embernek kinéző sejtkupac, akivel ki lehet kergetni a világból | nem akarom azt írni, hogy a rücskös falba verdesném a fejét, mert az csúnya | , az egyik: Bohár.
nagylaza, főpohárnok
Kell a száma? 😃
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Bohár szerint 20 ezren voltak kint. Az a csávó mondjuk tippre 20-ig is csak levett zoknikkal tud elszámolni, de azért valahogy nála mindig sikerül meglepődnöm, hogy állandóan tud találni szintet lefelé…
StormST
Van néhány embernek kinéző sejtkupac, akivel ki lehet kergetni a világból | nem akarom azt írni, hogy a rücskös falba verdesném a fejét, mert az csúnya | , az egyik: Bohár.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 408 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
„Mára kiderült, hogy a miniszterelnök egy olyan barát, aki nagy mosollyal, ígéretekkel érkezik a disznóölésre, ám amikor a házigazdák nem figyelnek, teletölti a táskáját kolbásszal, hurkával, sonkával, és némán pislogva hallgat, amikor az este végén nem jut mindenkinek ennivaló. Milyen vendég az ilyen? Gondoljatok bele! Ti beengednétek a házatokba? Folyton szemmel kell tartani, nehogy elcsenjen valamit, nehogy fülöp-szigeteki vagy vietnámi munkásokat telepítsen a nappalitokba! Egy napon pedig azon kapnátok magatokat, hogy a veje a hűtőtökből eszik. Azt látnátok, hogy a lánya nevére iratja a fürdőszobátokat, és a spájzban a befőttek elvesztik a befőtt jellegüket, mert a haverjai a celofánt beszakítva könyékig turkálnak bennük. A házunk, a hazánk a miénk, nem kirabolni való szabad préda.”

imádom
petey
Az úgynevezett magyar néplélek megtalálása
zacknorb
nézd, a milliárd forintokat nem tudják elhelyezni az egységsugarúak. kell valami, ami a számukra is érthető.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
„Mára kiderült, hogy a miniszterelnök egy olyan barát, aki nagy mosollyal, ígéretekkel érkezik a disznóölésre, ám amikor a házigazdák nem figyelnek, teletölti a táskáját kolbásszal, hurkával, sonkával, és némán pislogva hallgat, amikor az este végén nem jut mindenkinek ennivaló. Milyen vendég az ilyen? Gondoljatok bele! Ti beengednétek a házatokba? Folyton szemmel kell tartani, nehogy elcsenjen valamit, nehogy fülöp-szigeteki vagy vietnámi munkásokat telepítsen a nappalitokba! Egy napon pedig azon kapnátok magatokat, hogy a veje a hűtőtökből eszik. Azt látnátok, hogy a lánya nevére iratja a fürdőszobátokat, és a spájzban a befőttek elvesztik a befőtt jellegüket, mert a haverjai a celofánt beszakítva könyékig turkálnak bennük. A házunk, a hazánk a miénk, nem kirabolni való szabad préda.”

imádom
petey
Az úgynevezett magyar néplélek megtalálása

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár

imádom

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Kiváncsi voltam a házi ellenzéki híradóra/atv : belehúztak a pártok felsoroltak mindenkit merre járt, a Hősök Tere nem fért bele. 3. Hírként idézgetnek, fenti drón totál képek nélkűl, vicc ahogy fosnak ezek is, pedig még van 2 év, nem a mostani dönt, csak előrejelzés max
ozibozi
Szerintem még az sem.
Teljesen más lesz 2026 témája, teljesen más ingerekkel, eltérő ellenkép/ellenség toposszal és aktualitásokkal.
Willie Parker
35-40%-ra lehet építeni azok szerint értenek hozzá, másként kell folytatni a számok tükrében/mondják akik ebből élnek.
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 511 — Chiefs GM
olvastam, hogy többen rosszul lettek a melegben, már látom magam előtt a szalagcímet, hogy "A meggondolatlan Magyar Péter a legnagyobb kánikulába szervezte az agresszív beszédét, szinte halálba kergetve szavazóit!"
Löfli
Magyar Péter támogatói így állnak ki Karácsony mellett, ők se bírják a “meleget”. 😊

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 932
Kiváncsi voltam a házi ellenzéki híradóra/atv : belehúztak a pártok felsoroltak mindenkit merre járt, a Hősök Tere nem fért bele. 3. Hírként idézgetnek, fenti drón totál képek nélkűl, vicc ahogy fosnak ezek is, pedig még van 2 év, nem a mostani dönt, csak előrejelzés max
ozibozi
Szerintem még az sem.
Teljesen más lesz 2026 témája, teljesen más ingerekkel, eltérő ellenkép/ellenség toposszal és aktualitásokkal.
több mint 1 éve
Kiváncsi voltam a házi ellenzéki híradóra/atv : belehúztak a pártok felsoroltak mindenkit merre járt, a Hősök Tere a lead -be vlhogy nem fért bele. 3. Hírként idézgetnek, fenti drón totál képek nélkűl, vicc ahogy fosnak ezek is, pedig még van 2 év, nem a mostani dönt, csak előrejelzés max, de hozzák az elvártat simán
#őfelsége ellenzéke
Nézd meg az RTL kezdését velük szemben./látatlanban

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
A kérdés nem az, h holnapra ez hoz-e eredményt, hanem, h két évig kitart-e a lendület, ötlettár és lelkesedés v lesznek-e új topikok (mondjuk újabb öntökönlövésekkel a kormányzattól).
Willie Parker
Ahogyan elnézem, nem akármilyen kampánycsapat van mögötte, és egyelőre úgy tűnik, nemcsak ötletből, hanem pénzből sincs hiány. Ha a Kossuth téri tüntetés 28 millióba került, akkor ez a mostani vajon mennyibe? Az Andrássy úton végig vizet osztogattak, önmagában ez sem filléres tétel, és akkor a technikáról, a hangszórókat tartó két daruról, a kivetítőkről, a színpadról, a Hősök terén felállított, magyar zászlóval körbefont állványokról még nem beszéltem.
Viszont: MP tüntetésein eddig - sem március 15-én, az Andrássy út másik oldalán tartott demonstráción, sem április 6-án, a Kossuth téren - nem láttam adománygyűjtő ládát, most azonban igen. Árultak tiszapártos pólót, többféle sálat, zászlót is. Ebből azért lehet bevétel, meg - gondolom - az átutalt támogatásokból is. Aztán, ki tudja, még honnan...
Btw: az emeletünkön szemközt lévő airbnb-s lakásba most érkezett meg két nő és két férfi a Hősök teréről, magyar zászlóval és tiszás pólóban.🙂 Dunaújvárosiak.
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
olvastam, hogy többen rosszul lettek a melegben, már látom magam előtt a szalagcímet, hogy "A meggondolatlan Magyar Péter a legnagyobb kánikulába szervezte az agresszív beszédét, szinte halálba kergetve szavazóit!"

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 932
A kérdés nem az, h holnapra ez hoz-e eredményt, hanem, h két évig kitart-e a lendület, ötlettár és lelkesedés v lesznek-e új topikok (mondjuk újabb öntökönlövésekkel a kormányzattól).
több mint 1 éve
Aki kint van, az Andrássyn meddig áll a tömeg?
esanders10
Bár már nem vagyok kint: a rendőrség a Kodály köröndig zárta le az Andrássy utat. Azon a szakaszon (jó messze a Hősök terétől) van egy nagy kivetítő, annak a környékén sokan voltak, más részeken ritkásan.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 794
Aki kint van, az Andrássyn meddig áll a tömeg?
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.facebook.com/share/v/fC4MJZ2Pc2Q4xMj5/?

Mier bancsa mindenkki ezt az embert a oszinte velemenyeer’ es objektiv elemzeseier’?
dankodavid
Kedvencem a kommentje:
Tényleg a kurva életbe már! Menjen mindenki nyugodtan agyhiányos csoportokba egymást erősítgetni, nem kötelező itt lenni. A felvétel persze, hogy a tömeg szélén készült, mivel nem az a kérdés, hogy a színpad előtt mennyire torlódnak föl az emberek, az még egy Kisvárda-meccsen is zsúfoltnak tűnik. Hanem az, hogy meddig ér a tömeg. A tér fele amúgy le van zárva.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 477
 www.facebook.com/share/v/fC4MJZ2Pc2Q4xMj5/?

Mier bancsa mindenkki ezt az embert a oszinte velemenyeer’ es objektiv elemzeseier’?

Pulvis et umbra sumus.
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 521 — Keep pounding
Kedden voltunk Bödőcsön, volt egy mondata amit kifejezetten aktuálisnak érzek, amikor a MP jelenségről volt szó. Fekszik az ember a lavina által betemetve, jön a bernáthegyi mentőkutya, mire emberünk közli, ő nem ilyen izű rumra gondolt...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
 youtu.be/gLUT32Uo4qg?si=2uXUBFhruZROSf49

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kinéztünk a Hősök terére, beleszagolni a levegőbe. Hát, voltam már jó néhány demonstráción, de ilyet...
Rendkívül profin szervezett, elképesztően látványos, lelkesítő hangulatú: ez a legkevesebb, amit elmondhatok. A Hősök teréig amúgy el se jutottunk, annyian voltak. És több mint fél órával a hivatalos kezdés után is egyre csak jöttek és jöttek az emberek.
Amikor a hangszórókból dübörgő dobszó ütemére a magyar zászlókat lengető hatalmas tömeg skandálni kezdte, hogy "árad a Tisza", akkor szabályosan libabőrös lettem. Nem emlékszem, hogy lett volna részem ehhez hasonló élményben.
több mint 1 éve
Az a 9es trikolor dominó is elég ötletes sztem MP mellett

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szépen visszaveszi az ellopott/kisajátított nemzeti zászlókat,kokárdát, szimbólumokat, és még a Ria-Ria-Hungária féle rigmusokat is.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Lehet csak rossz képet kaptam el, de ez alapjan mintha a Kossuth térin tobben lettek volna.
esanders10
Nem értem miért a Hősök tere közepén van a színpad, így a tér fele üres.
akdestroyer
Pont ezért. A tér fele üres, de mégis olyan képeket lehet csinálni mintha tele lenne a tér.
Tarsi
Vaaaagy... rendezvénytechnikailag így az optimális a crewnak, backstagenek, technikáknak. Arról nem is beszélve, hogy az emlékmű mögött elég hülyén nézne ki.

Mivel a tömeg legalább a Köröndig van, ha a hídra teszik is tele lenne a tér.

több mint 1 éve
Ahogy a margitszigeti nagyrét is le volt választva, és egy Dua Lipa koncertnyi embert el lehetett adni többszázezernek