Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 450 — Saturday Night Lights
 hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebx
Beki
Mondjuk ez a román éllovasság az EU-13-ak között gyanús.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 hvg.hu/gazdasag/20241218_Eurostat-A-magyarok-elnek-a-legrosszabbul-az-egesz-EU-ban-ebx
Beki
Majd Márton megírja nekik, hogy igazából ezt hogyan is kellene számolni/viszonyítani.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 991 — The Mathematician
Beki
nem tudják milyen jó nekik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 447
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 039 — Kinek mit intézett a kormánya
Úgy látom annyira nincs pénz, hogy a közgyűlésben az ajándékozásban a fideszeseknek mindnek csak 1-1 képeslapra futotta... 😀

Szerk.: azért ez így epic lett, ha nem megrendezett, hogy az utolsó ajándék az Vitézytől Karigerinek ment... 😀
StormST
Elv ők kitalálták, hogy annak nevében, akit húztak, gyermekotthonnak adnak ajándékot. (Telexes cikk alapján, amit most olvastam
 telex.hu/belfold/2024/12/18/a-villamos-dilemma-nevu-tarsasjatekot-kapta-vitezytol-karacsony-karacsonyra)

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 568
A gyerekre mostantól ne jöjjön fulladás.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 740 — SB 50 Champion @ Grund
Megvan annak is a szépsége, amikor a fideszes mondja azt, hogy úgy támogat egy béremelést a fővárosban, hogy az ne a fejeseknek menjen, miközben ugye az országban kb. a miniszterek és Viktor kapták a legnagyobb emelést 2024-ben... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
 www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.
Porsan
ez tök jó videó, nagy bölcs vezér elég szar formában van
Kúrfürst briareos
Mintha be lenne rekedve.
De egyébként még csak 61.

Kádárt 76 évesen rakták ki az elvtársak.
Horthyt szintén ennyi idősen a nyilasok.

Lehet, hogy Viktornak ennyi ideje már nem lesz.
Kampman
rekedt, vérágas szemek, teljesen lepusztult arc. hátha
Kúrfürst briareos
Nem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.

Ez a buli addig megy, amíg OV van vagy ameddig akarja.
Amadeus the Young
én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijba
Kúrfürst briareos
kockáztatok: remélem beledöglik ☠️

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 740 — SB 50 Champion @ Grund
Úgy látom annyira nincs pénz, hogy a közgyűlésben az ajándékozásban a fideszeseknek mindnek csak 1-1 képeslapra futotta... 😀

Szerk.: azért ez így epic lett, ha nem megrendezett, hogy az utolsó ajándék az Vitézytől Karigerinek ment... 😀

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 962 — no es importante
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?

nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
Nincs pénz, ami van még ingó és ingatlan formájában, azt pedig lapátolni kell a holdudvarnak, mi ebben a nem világos?

A rendszer itt már nem lekenyerezéssel akar (és fog) életben maradni, hanem erővel, ez egy ilyen játék.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 287 — balazs.t85@gmail.com
Kérdezem én, ezzel a lépéssel OV-nak az a célja, hogy a gyermekvédelemben dolgozó emberek majd rá szavaznak, abban reményben, hogy 2026-ban talán kapnak béremelést? Ami nagy eséllyel el is inflálódni addigra. Nem látja ez a dagadt disznó, hogy ezzel csak még jobban szétbassza a rendszert és muníciót ad MP-nek?

nepszava.hu/3261973_gyermekvedelem-fizetesemeles-2026-orban-viktor-berrendezes-halogatas
KB23
Szokásos, beígérjük a választás utánra.
Amadeus the Young
Ezt az emberek el is hiszik, működik.
több mint 1 éve

KB23
Szokásos, beígérjük a választás utánra.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 663

több mint 1 éve
 www.valaszonline.hu/2024/12/18/gaz-firtas-goczi-emfesz-oroszorszag-ukrajna-gazprom-cetl-vadkelet/

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
 444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tett
Negritis, a vajda
csórikám. Az egész ciklusát feljelentésekkel fogja tölteni.
Amadeus the Young
milyen jó lenne ugye ha az OGY képviselője kisegítené?

több mint 1 éve
 444.hu/2024/12/17/rozsa-andras-zugloi-polgarmester-hutlen-kezelesert-es-korrupcioert-feljelentest-tett
Negritis, a vajda
csórikám. Az egész ciklusát feljelentésekkel fogja tölteni.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 758
 pestisracok.hu/mire-kell-vigyaznia-a-fidesznek

DJ Jeszy meghozta azt 50-es évek vibeot.
Amadeus the Young
Helyenként csipeget valóban az 1952-es Szabad Népből / Népszavából, de ez a mondata mindent visz:

A Fideszben és holdudvarában számos további Magyar Péter „bújik meg”. Nem túl tehetséges, semmifajta morális iránytűvel, vízióval, nemzeti elkötelezettséggel nem rendelkező, de a pozíciókat és az ezekkel járó anyagi előnyöket nagyon élvező ficsúrok.

Szegény Jeszy, ilyen öndiagnosztikára nagyon kevesen képesek.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
 pestisracok.hu/mire-kell-vigyaznia-a-fidesznek

DJ Jeszy meghozta azt 50-es évek vibeot.
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 576
 444.hu/2024/12/17/kulfoldi-munkavallalok-harmadik-orszagbeliek-korlatozas-tiltas-vietnam-fulop-szigetek-gruzia-indonezia

Ez ám a 4D sakk..😀 behozzák jó pénzért őket, nyernek egy rajt egy csomó pénzt, a közvetitőcég által is, plusz a munkásszállók is mind az övüké(amikre gondolom még támogatást is kapnak az államtól v a helyi önkormányzattól 😀).
Erre most kezdik észrevenni a nyugdíjasok, hogy hát nem aztat mondtaa aminiszterúr, hogy no migrante és nem vehetik el a magyarok munkáját? 😀 😀
most meg majd még azt fogják mondogatni, hogy na a Viktor nem engedi be a migránsokat 😀 arra már nem emlékszik, h konkrétan ők hozták be jó pénzért, óriási 😀
a 90 éves papám ennek a tipikus esete..ma azt mondta, h azért drága minden, mert háború van 😀 😀 sehogy nem lehet megmagyarázni, h ez kamu, pedig azt is tudja, h mennyit lopnak..de legalább nincs háború, mondja mindig .. amúgy van laptopja, amihez nem igen ért, én szoktam telepíteni, megcsinálni, ha valami baja van stb. A könyvjelzőkből töröltem az origot és azt mondtam neki, h megszűnt 😀 az a baj, h az m1-et még így is látja. Másik mondása, h amit a híradóban bemondanak az igaz, mert ez régen is így volt..
Nem látom, h ne jönne a következő 2/3ad..elképesztő
több mint 1 éve
 www.youtube.com/watch?v=HsePAW3eXEw&t=268s Vidi miatt majdnem átütöttem a monitort.
Porsan
Kúrfürst briareos
Mintha be lenne rekedve.

Kampman
Kúrfürst briareos
Nem nagyon lehet őt kitenni, nincs is nagyon, aki ki tudná vagy ki akarná. OV monopolizálta a tökfogást, nem véletlen volt a hepaj az IH-nál, mikor elvették Lázártól. Nem gondolom, hogy most lenne olyan, OV-tól független hatalmi centrum, ami képes lenne arra, hogy kitegye őt.

Amadeus the Young
én infarktus stroke kombóban bizok, persze ne legyen nagy baja csak menjen nyugdijba
Kúrfürst briareos
Tovább a Lenini úton.
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Porsan
Kúrfürst briareos
Mintha be lenne rekedve.

Kampman
Kúrfürst briareos

Amadeus the Young

több mint 1 éve
Porsan
Kúrfürst briareos
Mintha be lenne rekedve.

Kampman
Kúrfürst briareos

több mint 1 éve
Dübörög a Mikulásgyár, munkában a manócskák.
 telex.hu/belfold/2024/12/17/parlament-torvenyjavaslatok-alaptorveny-valasztasi-torveny

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 724
Kúrfürst briareos
Dubaji csoki kicsinál.

Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz