Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Homofób nagylaza, végre kiderült a titokSzerintem is jobb lenne, ha végre beismerő vallomást tenne.
- JC6
Lehetne ismét arra koncentrálni, hogy Németh Szilárd vagy az ebola.
több mint 1 éve
Ungár részéről volt coming out, Vitézy részéről szerintem konkrétan nem, de - a valóságnak megfelelően - tényként kezelhető. Bár: ahogyan látom, némelyek számára az újdonság erejével hat az infó. És még zsidók is! Szörnyű!🙂na ezt én sem értem. hogy nem lehet érteni, amikor kb harmadszor magyarázod meg nekik 😮Viccelődünk, viccelődünk?🙂 Senkire nem aggattam semmit, hanem egy hozzászólásra reagáltam, amelynek írója érdemként említette, hogy Vitézy nem folytat LMBTQ-ellenes uszítást. Senkit nem kényszerítek színvallásra.🙂De ha valakire ráaggatod, hogy zsidó és azt terjeszted róla, tegyük fel a legjobb szándékkal, pedig ő nem akarja hogy ez kideruljon vagy amúgy igazából muzulmán akkor igazából nem az a probléma, hogy te zsidóztál hanem hogy belekényszerítesz valakit a tagadasba vagy a kitárulkozásraNálam nagyon rossz helyen kopogtatsz ezzel a szöveggel. (Raj Tamás rabbit szeretném idézni, talán sikerül megfejtened, hogyan jön ide: az nem baj, ha azt mondják, hogy "zsidó", az a baj, ha azt mondják, hogy "büdös zsidó".)Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Ha figyelmem kerültek el ezeket.
Foldesi26
Amúgy nemrég már láttam fideszes matricát Vitézy plakátján, a Lehel térnél (Bp).
nagylaza, főpohárnok
És igen, akkor csodálkozik mindenki, ki a franc vevő a NER újracsomagolt és felpimpelt trendnáci gyülöletkeltésére
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Arra utaltam, hogy érdekes lenne, ha egy olyan személy, akiről széles körben tudni lehet, hogy meleg, LMBTQ-ellenes propagandát nyomatna.
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
Én ezt speciel nem tudom róla, nem is elmélkedtem erről és különösebben nem érdekel ha az, igazából csak amiatt sajnálnám, hogy a hozzá hasonlóakkal együtt ebben a toxikus közegben ezzel a teherrel (amit a kenyszeru titkolózás okoz) együtt kell éljen.
Amúgy az a colos Karácsony vezetni se tud, szemüveg nélkül még magát Lyézust se látná meg miközben repülne felénk az ukránok által hullákkal és golyófogó civilekkel provokált orosz atom repülne felé. Bécashég! Isten, haza, Orbán család
FLZOLI
Annak viszont örülök, hogy a "melegkártya" eddig egyik párt részéről sem került elő a kampányban. (Pedig, ha Vitézyhez hozzávesszük Ungárt is, akkor milyen szép genderlobbi elleni harcot indíthatott volna a Fidesz... Bizonyára jó oka volt rá, hogy nem tette: valószínűleg a humánum és a polgári értékrend iránti elkötelezettség, másra nem tudok gondolni.)
Mondom, eddig nem került elő a téma. Ez egészen máig igaz volt. És akkor jött a mérhetetlenül szimpi Mi Hazánk. 0:43-tól:
www.youtube.com/watch?v=j0yDoel67Fw&t=46s
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
egyébként volt már coming outja, nem?
slowmotion
több mint 1 éve
Ismered azt a mondást, hogy nem az a baj, hogy zsidózol, hanem hogy azt hangosan megafonba ordítva tetted? 🙂Viccelődünk, viccelődünk?🙂 Senkire nem aggattam semmit, hanem egy hozzászólásra reagáltam, amelynek írója érdemként említette, hogy Vitézy nem folytat LMBTQ-ellenes uszítást. Senkit nem kényszerítek színvallásra.🙂De ha valakire ráaggatod, hogy zsidó és azt terjeszted róla, tegyük fel a legjobb szándékkal, pedig ő nem akarja hogy ez kideruljon vagy amúgy igazából muzulmán akkor igazából nem az a probléma, hogy te zsidóztál hanem hogy belekényszerítesz valakit a tagadasba vagy a kitárulkozásraNálam nagyon rossz helyen kopogtatsz ezzel a szöveggel. (Raj Tamás rabbit szeretném idézni, talán sikerül megfejtened, hogyan jön ide: az nem baj, ha azt mondják, hogy "zsidó", az a baj, ha azt mondják, hogy "büdös zsidó".)Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
Amúgy nemrég már láttam fideszes matricát Vitézy plakátján, a Lehel térnél (Bp).
nagylaza, főpohárnok
És igen, akkor csodálkozik mindenki, ki a franc vevő a NER újracsomagolt és felpimpelt trendnáci gyülöletkeltésére
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Arra utaltam, hogy érdekes lenne, ha egy olyan személy, akiről széles körben tudni lehet, hogy meleg, LMBTQ-ellenes propagandát nyomatna.
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
Én ezt speciel nem tudom róla, nem is elmélkedtem erről és különösebben nem érdekel ha az, igazából csak amiatt sajnálnám, hogy a hozzá hasonlóakkal együtt ebben a toxikus közegben ezzel a teherrel (amit a kenyszeru titkolózás okoz) együtt kell éljen.
Amúgy az a colos Karácsony vezetni se tud, szemüveg nélkül még magát Lyézust se látná meg miközben repülne felénk az ukránok által hullákkal és golyófogó civilekkel provokált orosz atom repülne felé. Bécashég! Isten, haza, Orbán család
FLZOLI
Annak viszont örülök, hogy a "melegkártya" eddig egyik párt részéről sem került elő a kampányban. (Pedig, ha Vitézyhez hozzávesszük Ungárt is, akkor milyen szép genderlobbi elleni harcot indíthatott volna a Fidesz... Bizonyára jó oka volt rá, hogy nem tette: valószínűleg a humánum és a polgári értékrend iránti elkötelezettség, másra nem tudok gondolni.)
Mondom, eddig nem került elő a téma. Ez egészen máig igaz volt. És akkor jött a mérhetetlenül szimpi Mi Hazánk. 0:43-tól:
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
Egyébként kilépve ebből a témából, ha már zsidózás vagy buzizás, arra az idézetre reflektálva amit mondtál, az a baj a mai PC vezérelt világgal, hogy a szövegértelmezés szintjét szavakra redukálják és teljesen kihagyják a kontextust belőle. Szavakat tiltanak, tök mindegy, hogy azt egyébként milyen szándékkal és környezetben mondták.
Így ebben a környezetben igazából már nem kell a büdöset hozzátenni sem, elég a zsidót kiejteni mint jelző és már igazából passzív agresszív vagy ezzel.
Mondom ezt nem személyesen neked szántam, csak edzés utáni sörrel okoskodásként jött ki 🙂
több mint 1 éve
Homofób nagylaza, végre kiderült a titok
több mint 1 éve
na ezt én sem értem. hogy nem lehet érteni, amikor kb harmadszor magyarázod meg nekik 😮Viccelődünk, viccelődünk?🙂 Senkire nem aggattam semmit, hanem egy hozzászólásra reagáltam, amelynek írója érdemként említette, hogy Vitézy nem folytat LMBTQ-ellenes uszítást. Senkit nem kényszerítek színvallásra.🙂De ha valakire ráaggatod, hogy zsidó és azt terjeszted róla, tegyük fel a legjobb szándékkal, pedig ő nem akarja hogy ez kideruljon vagy amúgy igazából muzulmán akkor igazából nem az a probléma, hogy te zsidóztál hanem hogy belekényszerítesz valakit a tagadasba vagy a kitárulkozásraNálam nagyon rossz helyen kopogtatsz ezzel a szöveggel. (Raj Tamás rabbit szeretném idézni, talán sikerül megfejtened, hogyan jön ide: az nem baj, ha azt mondják, hogy "zsidó", az a baj, ha azt mondják, hogy "büdös zsidó".)Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
egyébként volt már coming outja, nem?
több mint 1 éve
És aztán milyen szimpatikusan kihátráltak mögüle... Karácsonyban legalább volt annyi, hogy ekkora égés után is odaállt.Es 6 part eros emberei nem tudtak hatni egy csavora… akarhonnan is nezem, az egesz kudarc az alkalmatlansaguk bizonyiteka, pedig micsoda dream team volt jakabtol, fegyoron at gyurcsanyig mindenki ott volt, kormanyvalto dobrev es karigeri is!Mi gátolta őket?Ez szerintem a legnagyobb önámítás… mi gátolta pl őket anno, hogy MZPvel lehozzanak egy profi 3-4 hónapos kampányt? Valasztasok elott 2 honappal pesten neg nem voltak plakatok es egyseges arculat, amikor a fidesz mar javaban nyomta. Vagy mi volt az m1 szekhazos balfaszkodas es lehetne meg sorolni. Kunhalmi Agit, Szabo Timeat, Kalman Olgat, Tordai Bencet (lehetne folytatni napestig) nem a demokracia deficit tartja tavol a valasztasok megnyeresetol…Hát, amatőrök meg "idióták", mert a demokrácia szabályai szerint játszanak olyan ellen aki ebbe szarik bele.nem éltek semmivel, ugyanúgy nem tudták meglovagolni a 25%-os inflációt sem, meg a rezsicsökkentés, KATA eltörlését sem. Győrben közvetlenül a szexbotránya után sem tudták legyőzni Borkait. vagy amatőrök, vagy nem is akarnak nyerni a fidesz ellen.ruff is azt mondta hogy hiba volt hogy az ellenzéki városvezetés nem élt a kegyelmi üggyel és a többiveltelex.hu/belfold/2024/06/07/propaganda-telefonhivasok-fidesz-orban-viktor-mozgositas-facebookamíg az ellenzék nem ezt fogja csinálni, addig nincs esély a győzelemre, de talán még a kétharmad elkerülésére sem. fullban kellene nyomatni a negatív kampányt a fidesz szavazóknak kezdve a kegyelmi ügyről, ha már a médiából nem jut el hozzájuk.
Vigyázat, unokázós csalók!
(Ha 50%-on állnak, akkor miért tolják úgy, mint akik az életükért küzdenek?)
csipkelli
deyell
de ugye "politikai mentes önkormányzatokat"
Negritis, a vajda
deyell
Lúdas Solymi
Foldesi26
Mzp egoja
Negritis, a vajda
Foldesi26
Igazából ha sikerülne alkesz Ferencet kipöckölni valahogy a pöcegödör kisebbik feléből akkor egy erős baloldali-libsi-zöld párt frontembere simán lehetne belőle 2026-ra, hogyha végre nem akarna mániákusan a jófiú szerepben maradni.
több mint 1 éve
Viccelődünk, viccelődünk?🙂 Senkire nem aggattam semmit, hanem egy hozzászólásra reagáltam, amelynek írója érdemként említette, hogy Vitézy nem folytat LMBTQ-ellenes uszítást. Senkit nem kényszerítek színvallásra.🙂De ha valakire ráaggatod, hogy zsidó és azt terjeszted róla, tegyük fel a legjobb szándékkal, pedig ő nem akarja hogy ez kideruljon vagy amúgy igazából muzulmán akkor igazából nem az a probléma, hogy te zsidóztál hanem hogy belekényszerítesz valakit a tagadasba vagy a kitárulkozásraNálam nagyon rossz helyen kopogtatsz ezzel a szöveggel. (Raj Tamás rabbit szeretném idézni, talán sikerül megfejtened, hogyan jön ide: az nem baj, ha azt mondják, hogy "zsidó", az a baj, ha azt mondják, hogy "büdös zsidó".)Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
több mint 1 éve
Es 6 part eros emberei nem tudtak hatni egy csavora… akarhonnan is nezem, az egesz kudarc az alkalmatlansaguk bizonyiteka, pedig micsoda dream team volt jakabtol, fegyoron at gyurcsanyig mindenki ott volt, kormanyvalto dobrev es karigeri is!Mi gátolta őket?Ez szerintem a legnagyobb önámítás… mi gátolta pl őket anno, hogy MZPvel lehozzanak egy profi 3-4 hónapos kampányt? Valasztasok elott 2 honappal pesten neg nem voltak plakatok es egyseges arculat, amikor a fidesz mar javaban nyomta. Vagy mi volt az m1 szekhazos balfaszkodas es lehetne meg sorolni. Kunhalmi Agit, Szabo Timeat, Kalman Olgat, Tordai Bencet (lehetne folytatni napestig) nem a demokracia deficit tartja tavol a valasztasok megnyeresetol…Hát, amatőrök meg "idióták", mert a demokrácia szabályai szerint játszanak olyan ellen aki ebbe szarik bele.nem éltek semmivel, ugyanúgy nem tudták meglovagolni a 25%-os inflációt sem, meg a rezsicsökkentés, KATA eltörlését sem. Győrben közvetlenül a szexbotránya után sem tudták legyőzni Borkait. vagy amatőrök, vagy nem is akarnak nyerni a fidesz ellen.ruff is azt mondta hogy hiba volt hogy az ellenzéki városvezetés nem élt a kegyelmi üggyel és a többiveltelex.hu/belfold/2024/06/07/propaganda-telefonhivasok-fidesz-orban-viktor-mozgositas-facebookamíg az ellenzék nem ezt fogja csinálni, addig nincs esély a győzelemre, de talán még a kétharmad elkerülésére sem. fullban kellene nyomatni a negatív kampányt a fidesz szavazóknak kezdve a kegyelmi ügyről, ha már a médiából nem jut el hozzájuk.
csipkelli
deyell
Negritis, a vajda
deyell
Lúdas Solymi
Foldesi26
Mzp egoja
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Persze Vitezy közelebb van a NERhez mint KariGeri, de rohadtul nem az ő személyen fog múlni, hogy szet tudják-e lopni a fővárost vagy sem.Nem akarom Sobrit idézni, de mindketten bőven benne vannak a NER-ben, csak az egyik sima NER a másik NERlenzék (Fletó)
Toca
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért mókás, hogy Negri ellen levezettük, hogy miért MP az egyetlen valós opció hiszen Gyurcsány is a NER része.Majd itt azért van szetszedve az ember mert nem Gyurcsány emberére Kari Gerire lesz szavazva mint a NER elleni utolsó vedobastya.
Persze Vitezy közelebb van a NERhez mint KariGeri, de rohadtul nem az ő személyen fog múlni, hogy szet tudják-e lopni a fővárost vagy sem.
több mint 1 éve
Mi gátolta őket?Ez szerintem a legnagyobb önámítás… mi gátolta pl őket anno, hogy MZPvel lehozzanak egy profi 3-4 hónapos kampányt? Valasztasok elott 2 honappal pesten neg nem voltak plakatok es egyseges arculat, amikor a fidesz mar javaban nyomta. Vagy mi volt az m1 szekhazos balfaszkodas es lehetne meg sorolni. Kunhalmi Agit, Szabo Timeat, Kalman Olgat, Tordai Bencet (lehetne folytatni napestig) nem a demokracia deficit tartja tavol a valasztasok megnyeresetol…Hát, amatőrök meg "idióták", mert a demokrácia szabályai szerint játszanak olyan ellen aki ebbe szarik bele.nem éltek semmivel, ugyanúgy nem tudták meglovagolni a 25%-os inflációt sem, meg a rezsicsökkentés, KATA eltörlését sem. Győrben közvetlenül a szexbotránya után sem tudták legyőzni Borkait. vagy amatőrök, vagy nem is akarnak nyerni a fidesz ellen.ruff is azt mondta hogy hiba volt hogy az ellenzéki városvezetés nem élt a kegyelmi üggyel és a többiveltelex.hu/belfold/2024/06/07/propaganda-telefonhivasok-fidesz-orban-viktor-mozgositas-facebookamíg az ellenzék nem ezt fogja csinálni, addig nincs esély a győzelemre, de talán még a kétharmad elkerülésére sem. fullban kellene nyomatni a negatív kampányt a fidesz szavazóknak kezdve a kegyelmi ügyről, ha már a médiából nem jut el hozzájuk.
csipkelli
deyell
Negritis, a vajda
deyell
Lúdas Solymi
Foldesi26
Mzp egoja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
De ha valakire ráaggatod, hogy zsidó és azt terjeszted róla, tegyük fel a legjobb szándékkal, pedig ő nem akarja hogy ez kideruljon vagy amúgy igazából muzulmán akkor igazából nem az a probléma, hogy te zsidóztál hanem hogy belekényszerítesz valakit a tagadasba vagy a kitárulkozásraNálam nagyon rossz helyen kopogtatsz ezzel a szöveggel. (Raj Tamás rabbit szeretném idézni, talán sikerül megfejtened, hogyan jön ide: az nem baj, ha azt mondják, hogy "zsidó", az a baj, ha azt mondják, hogy "büdös zsidó".)Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Mindenki a Fidesz embere, aki éppen aktuálisan szemben áll Ferivel és Gerivel 😊Hát, amatőrök meg "idióták", mert a demokrácia szabályai szerint játszanak olyan ellen aki ebbe szarik bele.😀 😀
Lúdas Solymi
Karácsony az előző választáson Puzsért nevezte a fidesz emberének, komoly lejáratókampány ment ellene (bár legalább a múltkori hard talkös szembesítésen elnézést kért miatta, az is valami)
r.baggio
Utólagos rehabilitáció persze lehetséges, Rajkékat is újratemették, na.
több mint 1 éve
Ha valami nem érdekel akkor azt nem hozom fel és hintek el negatív, be nem bizonyított jelzőket. Persze dobálgathatok csak úgy random is köveket a tóba de az a rohadt pontyot nem vigasztalja akit éppen szájcsúcson csap a hullám...Szerintem ezt most túltolod.Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Nem gondolnám, hogy nagylazát bármilyen szinten érdekelné Vitézy szexuális orientáltsága, témába is csak azért lett hozva, mert pont a Fidesz az aki szeret ezzel feszültséget kelteni, mert számára ez támadási felület.
Nem véletlenül bújtatják Gazsit se annyira vagy bohóckodik Szíjjas a Dzsudzsival, miközben a kutyát nem érdekelné, csak éppen pont ők azok akik ez ellen kampányolnak ezerrel.
Szal elég visszás amit csinálnak.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Hát, amatőrök meg "idióták", mert a demokrácia szabályai szerint játszanak olyan ellen aki ebbe szarik bele.😀 😀
Lúdas Solymi
Karácsony az előző választáson Puzsért nevezte a fidesz emberének, komoly lejáratókampány ment ellene (bár legalább a múltkori hard talkös szembesítésen elnézést kért miatta, az is valami)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ez szerintem a legnagyobb önámítás… mi gátolta pl őket anno, hogy MZPvel lehozzanak egy profi 3-4 hónapos kampányt? Valasztasok elott 2 honappal pesten neg nem voltak plakatok es egyseges arculat, amikor a fidesz mar javaban nyomta. Vagy mi volt az m1 szekhazos balfaszkodas es lehetne meg sorolni. Kunhalmi Agit, Szabo Timeat, Kalman Olgat, Tordai Bencet (lehetne folytatni napestig) nem a demokracia deficit tartja tavol a valasztasok megnyeresetol…Hát, amatőrök meg "idióták", mert a demokrácia szabályai szerint játszanak olyan ellen aki ebbe szarik bele.nem éltek semmivel, ugyanúgy nem tudták meglovagolni a 25%-os inflációt sem, meg a rezsicsökkentés, KATA eltörlését sem. Győrben közvetlenül a szexbotránya után sem tudták legyőzni Borkait. vagy amatőrök, vagy nem is akarnak nyerni a fidesz ellen.ruff is azt mondta hogy hiba volt hogy az ellenzéki városvezetés nem élt a kegyelmi üggyel és a többiveltelex.hu/belfold/2024/06/07/propaganda-telefonhivasok-fidesz-orban-viktor-mozgositas-facebookamíg az ellenzék nem ezt fogja csinálni, addig nincs esély a győzelemre, de talán még a kétharmad elkerülésére sem. fullban kellene nyomatni a negatív kampányt a fidesz szavazóknak kezdve a kegyelmi ügyről, ha már a médiából nem jut el hozzájuk.
csipkelli
deyell
Negritis, a vajda
deyell
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Nálam nagyon rossz helyen kopogtatsz ezzel a szöveggel. (Raj Tamás rabbit szeretném idézni, talán sikerül megfejtened, hogyan jön ide: az nem baj, ha azt mondják, hogy "zsidó", az a baj, ha azt mondják, hogy "büdös zsidó".)Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Na ráadásul még ez is.... Még hogy a Fidesz kirekeszto párt, aljas rágalom 🙂Mondjuk jogsija Dávidnak sincs elvilegHa nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mondjuk jogsija Dávidnak sincs elvilegHa nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerintem ezt most túltolod.Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Nem gondolnám, hogy nagylazát bármilyen szinten érdekelné Vitézy szexuális orientáltsága, témába is csak azért lett hozva, mert pont a Fidesz az aki szeret ezzel feszültséget kelteni, mert számára ez támadási felület.
Nem véletlenül bújtatják Gazsit se annyira vagy bohóckodik Szíjjas a Dzsudzsival, miközben a kutyát nem érdekelné, csak éppen pont ők azok akik ez ellen kampányolnak ezerrel.
Szal elég visszás amit csinálnak.
több mint 1 éve
Ha nem érzed gáznak, hogy 2024-ben többségében értelmiségi fórumon Európa közepén valaki ellen azt sugallod, hogy meleg vagy sem akkor nem igazán van miről beszélni. Tök mindegy milyen értelemben.Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az énHát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
Érted már?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Wut?Ha csak az alap 3000 Ft-ot nézem és 50ezer főre, akkor az havi 150 misi
Szerkesztette: Lúdas Solymi