Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Tényleg azon megy a hirig, hogy fos vagy szar, fej vagy gyomor?!Hogy az egyiket Bayer támogatja, a másikat Gyurcsány?
Tényleg van, aki azt hiszi, hogy másvalaki az alapján akar e jobban NER-telen világot, hogy melyik bábut választja egy súlytalan, kiüresített pozícióra?
Tényleg van aki szerint számít, hogy ki a főpolgi a NER-ben Pesten?
Szerintem erre így rápörögni gázabb, mint az, ha valaki ténylegesen hisz Orbánban, MP-ben vagy Gyurcsányban.
Ez olyan, mintha komolyan elhinné, hogy nem egy szürreális, abszurd, posztmodern, meghackelt demokráciában élne, hanem egy normális európai jogállamban.
Márpedig az erős valóságdeficit lenne.
több mint 1 éve
Mit kellet megbeszélni Tompikával? www.youtube.com/watch?v=7dPSKMJ1J-Q&t=71s
több mint 1 éve
Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
Én is már Vekés kölök kora óta utálom, pedig akkor még a családfáját se ismertem.
warr_b
Akinek a mostani budapesti irány tetszik oké, ő dolga, de hadd ne kelljen már állandóan nekem bizonygatni, hogy attól még, mert szerintem Karácsony és a slepp ótvar munkát csinált 5 év alatt rohadtul nem leszek NER szoponc
FLZOLI
Most beültetnék megint egy pozícióba. Szavazz erre ha neked ez jobban tetszik mint az a lagymatag dolog amit Karácsony csinál.
Tarsi
Ettől még lehet segghülye a közlekedéshez és a várostervezéshez, de ő legalább képes meggyőzni a hozzáértéséről az olyan laikusokat, mint én. Geri még elbábozni sem képes ezt. Cserébe a Geri által állított referencia mindaz, amitől hányni lehet az újkeletű, 21. századi politikában.
Foldesi26
csebi
Ettől EP listán, fővárosi listán nem kell se a fideszre se az lmp leszavazni. Ott meg lehet tenni az értékítéletet az általános fideszes államtitkár és az általános DK-s, Tiszás, kutyás arc között, ott relevánsabb az identitáspolitika.
Foldesi26
Újra megerősítem h megértem azt aki Vitezyre szavaz. Csak ne tegyünk úgy h nem ő a fideszes jelölt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
„Eszem ágában sincs visszalépni. Azért indulok el ezen a megmérettetésen, mert győzni akarok.”
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
Én is már Vekés kölök kora óta utálom, pedig akkor még a családfáját se ismertem.
warr_b
Akinek a mostani budapesti irány tetszik oké, ő dolga, de hadd ne kelljen már állandóan nekem bizonygatni, hogy attól még, mert szerintem Karácsony és a slepp ótvar munkát csinált 5 év alatt rohadtul nem leszek NER szoponc
FLZOLI
Most beültetnék megint egy pozícióba. Szavazz erre ha neked ez jobban tetszik mint az a lagymatag dolog amit Karácsony csinál.
Tarsi
Ettől még lehet segghülye a közlekedéshez és a várostervezéshez, de ő legalább képes meggyőzni a hozzáértéséről az olyan laikusokat, mint én. Geri még elbábozni sem képes ezt. Cserébe a Geri által állított referencia mindaz, amitől hányni lehet az újkeletű, 21. századi politikában.
Foldesi26
csebi
Ettől EP listán, fővárosi listán nem kell se a fideszre se az lmp leszavazni. Ott meg lehet tenni az értékítéletet az általános fideszes államtitkár és az általános DK-s, Tiszás, kutyás arc között, ott relevánsabb az identitáspolitika.
több mint 1 éve
Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én amúgy megértem azt aki nincs megelégedve Karacsonnyal, sztem is követett el sok hibát.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
De azzal nem tudok egyetérteni h minden szempontból jobb helyette a fideszes jelölt, Vitézy.
több mint 1 éve
Nyilván úgy értem, hogy nehéz megítélni akár a beosztottjai elmondása alapján is a szakmai kompetenciáját.Tudom, hogy nem teljesen így érted, ezért nem is akarok ilyen szavakat a szádba adni, de azt feltételezni, hogy azért mert valaki fiatal és kivülről jön, annak biztosan jó ötletei vannak, biztosan jó irányt választ azért eléggé sztereotíp. Én versenygazdaságban dolgozom huszonX éve és sokszor bizony az ilyen fiatal vezetők és jó ötletei sokszor sehova nem visznek. Ettől még persze biztosan van ilyen, lehet 50-50 arányban is, csak az erre való hivatkozás szerintem nem vezet sehova.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
Egy választási kampányban amúgy tényleg meg lehet győzni az embereket, VD remekül csinálta, nagyon fel is készült és bizony KG alatt voltak dolgok amik nem mentek jól. Nem is akarom felmenteni, de ha VD nem a fidesz szája íze szerint fogja csinálni a dolgokat, neki se lesz könnyű élete. De biztos vagyok benne, hogy hasonló ellenállásnak nyoma sem lesz és szép, új dolgokat fog majd a kormány venni Budapestnek, ha VD lesz a polgi, amiket aztán jelentősen túlárazottan építhet meg a Market és a MM.
Klaci79
Ez egy érdekes dolog, mert egyrészt, amit igazán meg akar csinálni a kormány azt valahogy Geri alatt is megcsinálja (atlétikai vb, mini dubaj), másrészt KG 5 éve alatt is jelentős építkezéseket hajtott végre többek között BDPST Group, a Market, a Sundell vagy épp a Bayer Construct is Budapesten. A megértésem szerint az utóbbi nem teljesen NER, de együtt dolgoznak NEResekkel (pl Tiborcz), nekik pl a Kari Geri által vadul támogatott zuglói jelölt Horváth Csaba évek óta egyengeti az útját a bosnyák téri 300 milliárd környéki beruházás kapcsán, pl. kibaszta a zuglói főépítészt.
Egy brancs, de talán Vitézy több szakmaiságot és kevesebb identitáspolitikát hozna. A közgyűlés összetétele meg hasonló lenne.
több mint 1 éve
Kétségtelenül jobban áll ez a formátum Gerinek, mint a vita.
több mint 1 éve
Tudom, hogy nem teljesen így érted, ezért nem is akarok ilyen szavakat a szádba adni, de azt feltételezni, hogy azért mert valaki fiatal és kivülről jön, annak biztosan jó ötletei vannak, biztosan jó irányt választ azért eléggé sztereotíp. Én versenygazdaságban dolgozom huszonX éve és sokszor bizony az ilyen fiatal vezetők és jó ötletei sokszor sehova nem visznek. Ettől még persze biztosan van ilyen, lehet 50-50 arányban is, csak az erre való hivatkozás szerintem nem vezet sehova.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
Egy választási kampányban amúgy tényleg meg lehet győzni az embereket, VD remekül csinálta, nagyon fel is készült és bizony KG alatt voltak dolgok amik nem mentek jól. Nem is akarom felmenteni, de ha VD nem a fidesz szája íze szerint fogja csinálni a dolgokat, neki se lesz könnyű élete. De biztos vagyok benne, hogy hasonló ellenállásnak nyoma sem lesz és szép, új dolgokat fog majd a kormány venni Budapestnek, ha VD lesz a polgi, amiket aztán jelentősen túlárazottan építhet meg a Market és a MM.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/06/07/valasztas-2024-szentkiralyi-alexandra-szavazolapok/Vagy aki őt ikszeli, azt Dávidkának számolják, szerintem még simán be lehet adni gyorsan egy módosítót, hogy visszalépés esetén a megjelölt utód kapja a szavazatokat*
Ez alaposan elhúzhatja a választást, nem hiszem, hogy ma nekilátnak, majd aznap, menet közben.
Dzsokijuing
*amennyiben SZ.A. és V.D. a monogramjuk.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/06/07/valasztas-2024-szentkiralyi-alexandra-szavazolapok/Ez alaposan elhúzhatja a választást, nem hiszem, hogy ma nekilátnak, majd aznap, menet közben.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Szerkesztette: Foldesi26
több mint 1 éve
Most vasàrnap sorsdöntö EP-vàlasztàs. A tét hatalmas: hàborù vagy béke. Jùnius 9-én csak a béke! Csak a Fidesz! Add tovàbb!Legutóbb OVi hívott fel. Inkább valami korrupcióban kapnék szerepet 😊
több mint 1 éve
www.youtube.com/live/IH4_NE5rkYA?si=mWg6DrE_ZVJdpvbx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerintem nagyon túl van lihegve a főpolgármesteri poszt, sokkal érdekesebb inkább a közgyűlés összetétele.Ennyi.
FuckYoElonMusk
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/belfold/2024/06/07/szentkiralyi-reakcio-visszalepes-onkormanyzati-valasztasSzandra személyes döntése volt, a stratéga!
több mint 1 éve
Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
több mint 1 éve
Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
több mint 1 éve
youtu.be/G39Pe0qx-jY?si=gfN9HKMQIYE3dye850 is kurvára fájna, de 55-nél felkötöm magam.444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztasonNabazdmeg, pont ma mondtam hogy az 50 meglesz, így már 55
Közben a Medián 50%-ra méri a Fideszt, csodálatos.
csipkelli
zacknorb
zinedine5
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nem kell ezt komolyan venni, színjáték az egész. Amikor üres államkassza mellett vesznek repteret és kormányzati negyedet miközben a plebsz meg Brüsszelre öklendezik, hogy nem adnak pénzt semmire....50 is kurvára fájna, de 55-nél felkötöm magam.444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztasonNabazdmeg, pont ma mondtam hogy az 50 meglesz, így már 55
csipkelli
zacknorb
zinedine5
Teljesen tök mindegy hány senkiházi megy majd ki Brüsszelbe ingyenélni és üríteni oda ahonnan az "ételt" kapja
több mint 1 éve
Na szép, még csökkentenéd is az ellenzéki tábort...tuttam én h fideszes vagy 😛 😀50 is kurvára fájna, de 55-nél felkötöm magam.444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztasonNabazdmeg, pont ma mondtam hogy az 50 meglesz, így már 55
csipkelli
zacknorb
zinedine5
több mint 1 éve
A Kelemen?hvg.hu/itthon/20240607_median-az-europai-parlamenti-valasztas-biztos-magyarorszagi-gyoztese-a-fidesz-kdnpnem csodálom. felhívott Annácska, de kurva ijesztő volt a hangja, rá is csaptam azonnal.
Zuhan a MoMo.
Helyes.
Amadeus von Dollárbaloldal
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta