Politika

66 feliratkozó

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 027
 telex.hu/belfold/2024/12/10/szijjarto-peter-kulugyminiszter-gruzia-eu-s-szankciok-magyar-veto

Mikor lövi már ki az EU ezt a vétózgatós faszságot?
warr_b
Nem mostanában lesz.
Németek is nagyon szeretik ezt az opciót rajtunk keresztül kihasználni egyes esetekben.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 381 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2024/12/10/szijjarto-peter-kulugyminiszter-gruzia-eu-s-szankciok-magyar-veto

Mikor lövi már ki az EU ezt a vétózgatós faszságot?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
 444.hu/2024/12/10/kiderult-ki-olte-meg-till-tamast

Hát milyen trágya jogrend már az, ahol egy ilyen állatot szabadon engednek csak mert már elévült az ügy...
FLZOLI
Csak a magyar jogrendben lenne elévülés?
Tudtommal szinte mindegyikben van.

(Amúgy már indult erről thread a Gyűlölködjünk topicban.)

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 444.hu/2024/12/10/kiderult-ki-olte-meg-till-tamast

Hát milyen trágya jogrend már az, ahol egy ilyen állatot szabadon engednek csak mert már elévült az ügy...

több mint 1 éve
Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.

Ez a csávó három éve nem talál el semmit.
zinedine5
Szerintem nem kókler, hanem katona.
Ott, azon a poszton azt kell mondania ami a kormányzat érdeke, ami a narratívába illik, a keretezést, a propagandát segíti. És ő ezeket mondja. Nem azt, amire képes, nem azt, amit tudna, nem azt, amit ténylegesen gondol. Mert egy rendszer embere, katonája.
A beszélgetésben amit Gyurma Pappa linkelt nem tűnt hülyének vagy kóklernek, csak a rendszer egyik építőkövének, láncszemének, katonájánák.
Őszentsége Sobri Jóska
És az jó, vagy azt is kérdezhetném, hogy miért és kinek jó, hogy ez a faszi folyamatosan hülyeségeket beszél? Olyan dolgokat amikbe már sokszor belebukott.
80-as IQ fölött már mindenki tudja, hogy hazudik/téved.
zinedine5
A rendszernek hasznos.
A "jó" az nem értelmezhető fogalom a politikában.
Még nem bukott bele abba, amit mond, és nem tudja mindenki 80-as IQ fölött, vagy ha tudja, akkor ugyanúgy katona és/vagy hívő, így marad ez a kommunikáció, mert hasznos.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 027
zacknorb
igen, ott olvastam délután
NB2
Igazából lényegtelen.
A Fidesz hány ilyen kamu dolgot szopott be vagy dobott be a köztudatba és nem tudtad megmagyarázni, hogy nem igaz?
Tematizálás megy folyamatosan, akár igaz, akár nem.
Lásd Trump macskaevős sztorija.

Erről jut eszembe egy film: Amikor a farok csóválja.
 www.imdb.com/title/tt0120885/

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 461 — Ajmo Vatreni
Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.

zinedine5
Ott, azon a poszton azt kell mondania ami a kormányzat érdeke, ami a narratívába illik, a keretezést, a propagandát segíti. És ő ezeket mondja. Nem azt, amire képes, nem azt, amit tudna, nem azt, amit ténylegesen gondol. Mert egy rendszer embere, katonája.
A beszélgetésben amit Gyurma Pappa linkelt nem tűnt hülyének vagy kóklernek, csak a rendszer egyik építőkövének, láncszemének, katonájánák.
Őszentsége Sobri Jóska
És az jó, vagy azt is kérdezhetném, hogy miért és kinek jó, hogy ez a faszi folyamatosan hülyeségeket beszél? Olyan dolgokat amikbe már sokszor belebukott.
80-as IQ fölött már mindenki tudja, hogy hazudik/téved.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 309 — nabege2@yahoo.com
LOOOL, MP beszopott valami random Reddites faszságot, vagy ez csak nekem tűnik annak?

zacknorb
igen, ott olvastam délután
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 457 — Sworn to the Dark
LOOOL, MP beszopott valami random Reddites faszságot, vagy ez csak nekem tűnik annak?

zacknorb
ezt minden bizonnyal beszopta.

built for this shit

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 039 — Kinek mit intézett a kormánya

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 667 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Na mivan kicsi? 🤡

”újra két számjegyű, 10 százalékot meghaladó éves drágulást mértünk a hazai hipermarketekben az élelmiszerek körében”

privatbankar.hu/cikkek/vasarlo/privatbankar-arkosar-elemiszer-inflacio-rekord-auchan-interspar-tesco.html

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve

zinedine5

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 461 — Ajmo Vatreni

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 381 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagy Marci az a csávó, aki mindig ismeri azt a csávót, aki 1988-ban még együtt focizott a nagy generációval a Fradi B-ben, csak a térdsérülés miatt nem jutott ki sehova, de egyébként mindent tőle tanult. És amikor nem kap levegőt a 8. perc után, akkor arról a páratartalom tehet.

444.hu/2024/12/10/nagy-marton-4-szazalek-koruli-novekedest-fogunk-elerni

Trump kártya, AI, egy crypto forradalom meglovagolását hiányoltam még.
Gyurma Pappa
Ahogyan Ferenc testvér méltán híres: Útközben c. könyvéből (131. oldal a 2005-ös első kiadásban) felsejlett:

"Az idôskori szegénység esélyét csökkenti a nyugdíjak emelése..."

Úgy legalább akkora érvényű a mai Nagy Márton mondat:

„Az idei évben a hiány csökkenését kihívások terhelik, hiszen a növekedés nem lett akkora, mint gondoltuk.”
bobi0092
Amúgy ezeket kávé/energiaital helyett olvassátok? 😊

több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 782
Nagy Marci az a csávó, aki mindig ismeri azt a csávót, aki 1988-ban még együtt focizott a nagy generációval a Fradi B-ben, csak a térdsérülés miatt nem jutott ki sehova, de egyébként mindent tőle tanult. És amikor nem kap levegőt a 8. perc után, akkor arról a páratartalom tehet.

Gyurma Pappa
Ahogyan Ferenc testvér méltán híres: Útközben c. könyvéből (131. oldal a 2005-ös első kiadásban) felsejlett:

"Az idôskori szegénység esélyét csökkenti a nyugdíjak emelése..."

Úgy legalább akkora érvényű a mai Nagy Márton mondat:

„Az idei évben a hiány csökkenését kihívások terhelik, hiszen a növekedés nem lett akkora, mint gondoltuk.”
több mint 1 éve
 hvg.hu/itthon/20241210_Fizetos-TAJ-kartya-egeszsegugy-EU-biztositasi-kartya-rendelettervezet
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 648 — zászló zászló szív

több mint 1 éve
 www.facebook.com/photo/?fbid=1113035837491227&set=a.503000328494784

kajainfláció: újra +10% éves szinten
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 648 — zászló zászló szív
 telex.hu/gazdasag/2024/12/10/gki-beremelkedes-realber-keresetek-novekedese-lassan-bovulo-fogyasztas

Ejnye.
Persze Brüsszel, háború, eeemútnyócév, Soros, Gyúcsány, tudjuk.
warr_b
Ez egy félkész ország

több mint 1 éve
 telex.hu/gazdasag/2024/12/10/gki-beremelkedes-realber-keresetek-novekedese-lassan-bovulo-fogyasztas

Ejnye.
Persze Brüsszel, háború, eeemútnyócév, Soros, Gyúcsány, tudjuk.

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 451 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2024/12/09/lazar-janos-egyenes-beszed-mav-epitesi-es-kozlekedesi-miniszter

Jani nem hibáztatok, azért 14 év allatt, nem várható el folyamatos 2/3-al ennél több.
Toca
Rogán nyomja az infókat Vitézynek, Vitézy a sajtónak, Lázár lassan, de biztosan elhasználódik, mintha már ezt láttuk volna egyszer.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 347 — Vikings fan
 telex.hu/belfold/2024/12/09/lazar-janos-egyenes-beszed-mav-epitesi-es-kozlekedesi-miniszter

Jani nem hibáztatok, azért 14 év allatt, nem várható el folyamatos 2/3-al ennél több.
több mint 1 éve
megint jönnek a migránsok...
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 134
A G nap után olyan HírTV -t csináltak a választásokig ami komolyan megállta a helyét szakmailag is, ráadásul pont az ilyen takonygerincű sunyi fideszesek pont a szeretőszabi és bandája vezetésével. Röluk derült ki hogy mire is képesek, szakmailag. Ott volt mindjárt a Pesti Tv példának.
Ebből is csak az derül ki milyen valóli erkölcsi alapokon is nyugszik valójában a fidesz. hirtelen ki lett az áruló és ki a nevetséges.
Tipikus fidesz
Mellesleg nem arról szól a dolog hogy jó vagy rossz, hiszen mind gerinctelen, hiszen fideszes bértollnok volt.
De összehasonlítani a nyomi trombitást bohárt prostisrácokat stb egy stumpf stb Heti Válasz szintű fid-eszesekkel akik legalább
‘ írástudóak’ (értenek a szakmájukhoz is)majd arra a következtetésre jutni, hogy ez a jó irány?
Akkor hajrá Irán 😂✌️

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Porsan Las Vegas Raiders 250
 www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/
Navrát ennél normálisabb arcnak hittem.
Dzsokijuing
Nincs már kibeszélés, összezárt a tábor, mindenkinek tolni kell ugyanazt.

Egyébként a Versenyképes Járások helyett én továbbra is a Hülye Járásokat preferálom. 😀
somoskovig
Aminek ugye kell hogy minisztériuma is legyen.  www.youtube.com/watch?v=j0lcFjL79rY