Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/10/szijjarto-peter-kulugyminiszter-gruzia-eu-s-szankciok-magyar-vetoNem mostanában lesz.
Mikor lövi már ki az EU ezt a vétózgatós faszságot?
warr_b
Németek is nagyon szeretik ezt az opciót rajtunk keresztül kihasználni egyes esetekben.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/10/szijjarto-peter-kulugyminiszter-gruzia-eu-s-szankciok-magyar-vetoMikor lövi már ki az EU ezt a vétózgatós faszságot?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/10/kiderult-ki-olte-meg-till-tamastCsak a magyar jogrendben lenne elévülés?
Hát milyen trágya jogrend már az, ahol egy ilyen állatot szabadon engednek csak mert már elévült az ügy...
FLZOLI
Tudtommal szinte mindegyikben van.
(Amúgy már indult erről thread a Gyűlölködjünk topicban.)
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/10/kiderult-ki-olte-meg-till-tamastHát milyen trágya jogrend már az, ahol egy ilyen állatot szabadon engednek csak mert már elévült az ügy...
több mint 1 éve
A rendszernek hasznos.És az jó, vagy azt is kérdezhetném, hogy miért és kinek jó, hogy ez a faszi folyamatosan hülyeségeket beszél? Olyan dolgokat amikbe már sokszor belebukott.Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.Szerintem nem kókler, hanem katona.
Ez a csávó három éve nem talál el semmit.
zinedine5
Ott, azon a poszton azt kell mondania ami a kormányzat érdeke, ami a narratívába illik, a keretezést, a propagandát segíti. És ő ezeket mondja. Nem azt, amire képes, nem azt, amit tudna, nem azt, amit ténylegesen gondol. Mert egy rendszer embere, katonája.
A beszélgetésben amit Gyurma Pappa linkelt nem tűnt hülyének vagy kóklernek, csak a rendszer egyik építőkövének, láncszemének, katonájánák.
Őszentsége Sobri Jóska
80-as IQ fölött már mindenki tudja, hogy hazudik/téved.
zinedine5
A "jó" az nem értelmezhető fogalom a politikában.
Még nem bukott bele abba, amit mond, és nem tudja mindenki 80-as IQ fölött, vagy ha tudja, akkor ugyanúgy katona és/vagy hívő, így marad ez a kommunikáció, mert hasznos.
több mint 1 éve
Igazából lényegtelen.zacknorbigen, ott olvastam délután
NB2
A Fidesz hány ilyen kamu dolgot szopott be vagy dobott be a köztudatba és nem tudtad megmagyarázni, hogy nem igaz?
Tematizálás megy folyamatosan, akár igaz, akár nem.
Lásd Trump macskaevős sztorija.
Erről jut eszembe egy film: Amikor a farok csóválja.
www.imdb.com/title/tt0120885/
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
És az jó, vagy azt is kérdezhetném, hogy miért és kinek jó, hogy ez a faszi folyamatosan hülyeségeket beszél? Olyan dolgokat amikbe már sokszor belebukott.Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.Szerintem nem kókler, hanem katona.
zinedine5
Ott, azon a poszton azt kell mondania ami a kormányzat érdeke, ami a narratívába illik, a keretezést, a propagandát segíti. És ő ezeket mondja. Nem azt, amire képes, nem azt, amit tudna, nem azt, amit ténylegesen gondol. Mert egy rendszer embere, katonája.
A beszélgetésben amit Gyurma Pappa linkelt nem tűnt hülyének vagy kóklernek, csak a rendszer egyik építőkövének, láncszemének, katonájánák.
Őszentsége Sobri Jóska
80-as IQ fölött már mindenki tudja, hogy hazudik/téved.
több mint 1 éve
LOOOL, MP beszopott valami random Reddites faszságot, vagy ez csak nekem tűnik annak?igen, ott olvastam délután
zacknorb
több mint 1 éve
LOOOL, MP beszopott valami random Reddites faszságot, vagy ez csak nekem tűnik annak?ezt minden bizonnyal beszopta.
zacknorb
built for this shit
több mint 1 éve
Na mivan kicsi? 🤡”újra két számjegyű, 10 százalékot meghaladó éves drágulást mértünk a hazai hipermarketekben az élelmiszerek körében”
privatbankar.hu/cikkek/vasarlo/privatbankar-arkosar-elemiszer-inflacio-rekord-auchan-interspar-tesco.html
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.Szerintem nem kókler, hanem katona.
zinedine5
több mint 1 éve
Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.Ez a csávó három éve nem talál el semmit.
több mint 1 éve
Amúgy ezeket kávé/energiaital helyett olvassátok? 😊Nagy Marci az a csávó, aki mindig ismeri azt a csávót, aki 1988-ban még együtt focizott a nagy generációval a Fradi B-ben, csak a térdsérülés miatt nem jutott ki sehova, de egyébként mindent tőle tanult. És amikor nem kap levegőt a 8. perc után, akkor arról a páratartalom tehet.Ahogyan Ferenc testvér méltán híres: Útközben c. könyvéből (131. oldal a 2005-ös első kiadásban) felsejlett:
444.hu/2024/12/10/nagy-marton-4-szazalek-koruli-novekedest-fogunk-elerni
Trump kártya, AI, egy crypto forradalom meglovagolását hiányoltam még.
Gyurma Pappa
"Az idôskori szegénység esélyét csökkenti a nyugdíjak emelése..."
Úgy legalább akkora érvényű a mai Nagy Márton mondat:
„Az idei évben a hiány csökkenését kihívások terhelik, hiszen a növekedés nem lett akkora, mint gondoltuk.”
bobi0092

több mint 1 éve
Nagy Marci az a csávó, aki mindig ismeri azt a csávót, aki 1988-ban még együtt focizott a nagy generációval a Fradi B-ben, csak a térdsérülés miatt nem jutott ki sehova, de egyébként mindent tőle tanult. És amikor nem kap levegőt a 8. perc után, akkor arról a páratartalom tehet.Ahogyan Ferenc testvér méltán híres: Útközben c. könyvéből (131. oldal a 2005-ös első kiadásban) felsejlett:
444.hu/2024/12/10/nagy-marton-4-szazalek-koruli-novekedest-fogunk-elerni
Gyurma Pappa
"Az idôskori szegénység esélyét csökkenti a nyugdíjak emelése..."
Úgy legalább akkora érvényű a mai Nagy Márton mondat:
„Az idei évben a hiány csökkenését kihívások terhelik, hiszen a növekedés nem lett akkora, mint gondoltuk.”
több mint 1 éve
Nagy Marci az a csávó, aki mindig ismeri azt a csávót, aki 1988-ban még együtt focizott a nagy generációval a Fradi B-ben, csak a térdsérülés miatt nem jutott ki sehova, de egyébként mindent tőle tanult. És amikor nem kap levegőt a 8. perc után, akkor arról a páratartalom tehet. 444.hu/2024/12/10/nagy-marton-4-szazalek-koruli-novekedest-fogunk-elerni

több mint 1 éve
www.facebook.com/photo/?fbid=1113035837491227&set=a.503000328494784kajainfláció: újra +10% éves szinten
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/12/10/gki-beremelkedes-realber-keresetek-novekedese-lassan-bovulo-fogyasztasEz egy félkész ország
Ejnye.
Persze Brüsszel, háború, eeemútnyócév, Soros, Gyúcsány, tudjuk.
warr_b

több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/12/10/gki-beremelkedes-realber-keresetek-novekedese-lassan-bovulo-fogyasztasEjnye.
Persze Brüsszel, háború, eeemútnyócév, Soros, Gyúcsány, tudjuk.

több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/09/lazar-janos-egyenes-beszed-mav-epitesi-es-kozlekedesi-miniszterRogán nyomja az infókat Vitézynek, Vitézy a sajtónak, Lázár lassan, de biztosan elhasználódik, mintha már ezt láttuk volna egyszer.
Jani nem hibáztatok, azért 14 év allatt, nem várható el folyamatos 2/3-al ennél több.
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/09/lazar-janos-egyenes-beszed-mav-epitesi-es-kozlekedesi-miniszterJani nem hibáztatok, azért 14 év allatt, nem várható el folyamatos 2/3-al ennél több.
több mint 1 éve
megint jönnek a migránsok...
több mint 1 éve
A G nap után olyan HírTV -t csináltak a választásokig ami komolyan megállta a helyét szakmailag is, ráadásul pont az ilyen takonygerincű sunyi fideszesek pont a szeretőszabi és bandája vezetésével. Röluk derült ki hogy mire is képesek, szakmailag. Ott volt mindjárt a Pesti Tv példának.Ebből is csak az derül ki milyen valóli erkölcsi alapokon is nyugszik valójában a fidesz. hirtelen ki lett az áruló és ki a nevetséges.
Tipikus fidesz
Mellesleg nem arról szól a dolog hogy jó vagy rossz, hiszen mind gerinctelen, hiszen fideszes bértollnok volt.
De összehasonlítani a nyomi trombitást bohárt prostisrácokat stb egy stumpf stb Heti Válasz szintű fid-eszesekkel akik legalább
‘ írástudóak’ (értenek a szakmájukhoz is)majd arra a következtetésre jutni, hogy ez a jó irány?
Akkor hajrá Irán 😂✌️
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Aminek ugye kell hogy minisztériuma is legyen. www.youtube.com/watch?v=j0lcFjL79rYwww.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Nincs már kibeszélés, összezárt a tábor, mindenkinek tolni kell ugyanazt.
Navrát ennél normálisabb arcnak hittem.
Dzsokijuing
Egyébként a Versenyképes Járások helyett én továbbra is a Hülye Járásokat preferálom. 😀
somoskovig