Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Rengeteg arab (és perzsa) orvos dolgozik már amúgy is itthon
r.baggio
több mint 1 éve
Álhír volt, hogy szíriai repülő landolt Budapesten24.hu/belfold/2024/12/08/sziria-repulogep-alhir-budapest-repuloter/
több mint 1 éve
Rengeteg arab (és perzsa) orvos dolgozik már amúgy is itthon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Megelőztél, pont írni akartam hogy orvos végzettségű a faszi, abból meg ugye hiány van😊A polgári foglalkozása szemész szakorvos. Majd eladják, hogy a magyar egészségüggyel semmi baj nincs, ismert vezető orvosok akarnak itt dolgozni. 😛Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
444.hu/2024/12/07/modositana-a-szerzodesen-a-roszatom-jelentosen-emelkedhet-a-paksi-bovites-ara?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg
Erős kezdés így vasárnap reggelre.
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
xrace77
több mint 1 éve
A polgári foglalkozása szemész szakorvos. Majd eladják, hogy a magyar egészségüggyel semmi baj nincs, ismert vezető orvosok akarnak itt dolgozni. 😛Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
444.hu/2024/12/07/modositana-a-szerzodesen-a-roszatom-jelentosen-emelkedhet-a-paksi-bovites-ara?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Mégse mehetnek egyenesen Moszkvábahang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgKötelező az összes szarházi háborús bűnös tömeggyilkos diktátort idehozni?
Nomac
warr_b
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgKötelező az összes szarházi háborús bűnös tömeggyilkos diktátort idehozni?
Nomac

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
Nomac
Dzsokijuing

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Mert mi más oka lehetne? Háború? Milyen háború? 😀hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgA pofátlan gecik. Ehhez vajon kinek van köze?
Nomac
"áremelkedés okai többek közt az infláció, az ellátási láncok sérülése, megszakadása, az építőanyag-költségek emelkedése"
Matthew99

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
Nomac
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgA pofátlan gecik. Ehhez vajon kinek van köze?
Nomac
"áremelkedés okai többek közt az infláció, az ellátási láncok sérülése, megszakadása, az építőanyag-költségek emelkedése"

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg444.hu/2024/12/07/modositana-a-szerzodesen-a-roszatom-jelentosen-emelkedhet-a-paksi-bovites-ara?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/07/schmidt-maria-szerint-csurkat-a-zsido-szarmazasu-kommunistak-erdekeben-azonositottak-antiszemitakentPart II
Férgek
Amadeus the Young
m.hvg.hu/itthon/20241207_Bloomberg-Bassar-el-Aszad-Orban-Viktor-segitsegkeres-keresztenyuldozes-Sziria-lazadok-USA-Donald-Trump

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/07/schmidt-maria-szerint-csurkat-a-zsido-szarmazasu-kommunistak-erdekeben-azonositottak-antiszemitakentBüdös nagy antiszemita volt, ott a helye a fideszes pantheonban.
Férgek
Amadeus the Young
több mint 1 éve
@444.hu/2024/12/07/schmidt-maria-szerint-csurkat-a-zsido-szarmazasu-kommunistak-erdekeben-azonositottak-antiszemitakentVicces ez a kanonizálás.
Férgek
Amadeus the Young
A "zsírtáltos" (Váncsa István) falta az életet, lóverseny, kártya, nők, írt néhány nagyszerű drámát, aztán a politika neki is elvette az eszét.
A valódi népi-urbánus csatát ő vívta a Szadesszal és minden sarokban liberális összeesküvőt látott.
Volt az a vicc, hogy Pekingbe utazik, várja a delegáció, nézi őket, majd azt mondja: - Hunyorogjatok csak, zsidók, de engem nem vertek át!
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/07/schmidt-maria-szerint-csurkat-a-zsido-szarmazasu-kommunistak-erdekeben-azonositottak-antiszemitakentTörténelem átírás, mosdatás egy jó kis Sorosozásba csomagolva.
Férgek
Amadeus the Young
🤮🤮🤮🤮
több mint 1 éve
Az operabálon!Főleg a függönyös majonézzel!In the heat of the momentKi az úrát szereti, seggből szájba engediFaríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
sutianap
Ugye
Cowboykarcsi90
Csak a majonezzel kell vigyázni
Negritis, a vajda
sutianap
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Főleg a függönyös majonézzel!In the heat of the momentKi az úrát szereti, seggből szájba engediFaríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
sutianap
Ugye
Cowboykarcsi90
Negritis, a vajda

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
In the heat of the momentKi az úrát szereti, seggből szájba engediFaríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
sutianap
Ugye
Cowboykarcsi90
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ki az úrát szereti, seggből szájba engediFaríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
sutianap
Ugye
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Faríz-izéről van szakpolitikájuk, SzâjberundBeseArra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Arra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Nyilván a farizeusságnál is kevés undorítóbb dolog van
Őszentsége Sobri Jóska

---
több mint 1 éve
Arra utaltam, hogy az a gond, hogy az asztalodra szarnak és a szar bűzlik, nem az, ha mondjuk underground művészeti performansznak nevezik, vagy ha eufemizálva kap valami jelzőt, ezesetben a keresztényt.Hogy a miniszterelnök ilyen, az zavar, de nagyon. Lehet okoskodni a politikáról meg mindent relativizálni, csak hogy ezzel megint még egy szinttel lejjebb léptünk, oda, ahova sose gondoltam volna, hogy eljutunk.Az zavar, hogy ilyen ez a Magyarország, vagy az, hogy ezt az ilyenséget miként nevezik?A dagadt geci rodeó megvolt ma a Kossuthban?Egy oldallal hátrébb volt, meg fb-re is kiírta, hogy "aki kardot ránt, az kard által vész el"... Remélem holnap jön még egy "szemet szemért, fogat fogért" bejegyzés is csak hogy teljes legyen a kép.
ThundersNFL a Paraszt
Ilyen ez a keresztény Magyarország.
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio