Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Szinte már kőbevésett alaptételként hangzik el, hogy a politikában a szavaknak már abszolút semmi, de szó szerint SEMMI értelme nincs. Álljon itt ennek mint egy szemléletes példaként...Novák, Varga, Szentkirályi, a sok államférfi, lassan el sem férünk tőlük.
bobi0092
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ungár szerint rettentően meglepő volt Szasza visszalépése...nos szerintem ez mindent elmond a papíron ellenzéki Ungárról, hogy mennyire olvassa a politikát, hivatásos politikusként...arra gondolni sem merek, hogy hazudna 😊
több mint 1 éve
Az is mutat valamit hogy ezt veszed ki a sztoribol, nem pedig azt hogy két plakát és 5 reklám elég beszaratni a fél országot egy nem létező dologról, még mindig, 2024-ben is. Nem hiába nem költenek többet oktatásra, jól csinálja a Fidesz na, meg kell hagyni.Menthetetlen ez az ország.Mondjuk a menthetetlen ország ott kezdődik, hogy te mint elvileg értelmiségi úgy kezdet a mesélést, hogy gondosan leírod a rasszok arányát a történetben... A retardáltság nem diszkriminál legalább.
Szentendre, járási bíróság, az alábbi beszélgetés zajlott le a folyosón az előbb 5 roma és 2 magyar között:
- kire szavaztok? Kérdi az egyik magyar
- csakafidesz!!! Ti?
- mi is!
- szuper. Mi itten nem akarunk háborút, nem akarom hogy a fiam bemenjen a seregbe!!
- mi sem!
- ki az ellenfél? Kérdi a magyar
- hát a tiszta párt! Mondja a roma asszony
- az melyik?
- hát a jobbik! Megint az asszony
Itt már sírtam…😃😃
- JC6
FLZOLI
több mint 1 éve
Vicc ez az egész. Ezek után is minden második szavazó ember a fideszt támogatja. Én ezt nem akarom elhinni.Várjuk ki a végét.
Gyalázat
Bruce
Mármint 26-ig. Egyéni körzetek, Fidesz vs Tisza, a szervezett propaganda az elégedetlenséggel szemben.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Vicc ez az egész. Ezek után is minden második szavazó ember a fideszt támogatja. Én ezt nem akarom elhinni. Gyalázat
több mint 1 éve
Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
Én is már Vekés kölök kora óta utálom, pedig akkor még a családfáját se ismertem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.
Szerkesztette: Tarsi
több mint 1 éve
Én annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy hamarabb vágnám le a saját kezem, minthogy olyanra szavazzak, akit bayerzsóti támogat. Még szerencse, hogy nem szavazhatok BP-n 😀Én a mai napon lettem boldog azzal, hogy végül is vidéken fogok szavazni
Hanni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy hamarabb vágnám le a saját kezem, minthogy olyanra szavazzak, akit bayerzsóti támogat. Még szerencse, hogy nem szavazhatok BP-n 😀
több mint 1 éve
Legalább béke lesz és nem kapunk atomot a nyakunkba 😀444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztasonNabazdmeg, pont ma mondtam hogy az 50 meglesz, így már 55
Közben a Medián 50%-ra méri a Fideszt, csodálatos.
csipkelli
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztasonSimán meglehet, a Tisza párt mozgósításán múlik, hogy becsúsznak-e alá.
csipkelli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ez a vitezy david egy csodalatos ember, eloszor pusztan a tehetsegeert es a hozzaerteseert 2010-ben, 24 evesen bkk vezerigazgato lett egy egyesuleti szovivoi tapasztalattal a hata mogott, majd kormanybiztos, most pedig annyira meglatta a lehwtoseget ungar peter harmadik utas megoldasaban, hogy beszallt a fopolgarmesteri versenyfutasba, hiszen annyi sikeres kampany fuzodik mind schmidt maria pici fianak, mind pedig az lmp-nek a nevehez, hogy ezt az ajanlatot nem tudta visszautasitani. De persze, nagyon alkalmas, mert milyen szepeket igert es amugy is ugy ellenallna a kozponti fideszes akaratnak, mint a ruszki metroknal tette. Sanszos.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 1 éve
Én úgy gondolom h főpolgármester az menedzser. Melle kellenek jó szakemberek. Ezért is lett volna jó ha Vitézy elfogadja anno amit ajánlott neki pozit Karácsony l. De hat akkor is ő fontosabbnak tartotta a szakemberkedes helyett a politikai hátországát. Nyilván ez is azt mutatja h főpolgármesterként is megelőzné a politikai hátországának fontos dolgok a szakmai szempontokat. És akkor eljutunk oda h vajon mennyit érne ez a szakmaiság.Azt írtam, hogy egy szakember vezetné a várost nem, hogy a városvezetesben szakértő...Értelmeztem. Leírtad h szakember egy olyan dologban amit sosem csinált. Nekem ez picit visszás.Akkor hogyan lehet szakember a város vezetésben? 😂😂😂Nyugodtan nézd meg a listáját, hogy hány pártkáder van rajta.Mondjuk szerintem ultra szánalmas, hogy a Fidesztől való félelemből egy teljesen hulladék vezetésre szavaznának többen is és ezt még mindenféle hülyeséggel meg is indokolják. Nyilván a Draskovics, Nidermüller, Tüttő féle vonal Budapest utolsó védőbástyája a NER-el szemben... 🙂Én meg azt nem tudom felfogni h akinek baja van a Draskoviccsal annak h nincs baja a NERrel meg a fideszes oligarchakkal akik jönnek Vitezyvel. Vagyis értem h nincs baja annak aki fideszes szavazó.
Karácsony jobb politikus mint Vitézy, de sokkal rosszabb szervező és igazából nem is tudom mihez ért a politológián kívül. Lehet nem ártana kipróbálni, hogy milyen az ha szakember vezet egy várost és nem politikus...
FLZOLI
Épp ezaz h Vitézy nem szakember mint városvezető. Közlekedésben igen de városvezetésben nem.
csebi
Még sosem vezetett várost, honnan tudod, hogy béna lenne benne?
FLZOLI
csebi
Értelmezd amit írtam ha lehet write only helyett...
FLZOLI
csebi
És nyilván itt egy közlekedési szakértő kicsit relevánsabb mint egy ügyvéd vagy egy politológus tudása
FLZOLI
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
jól csinálják a kampányt, el kell vinni azokat akik biztos szavazók...sokakat meg nem érdekel ez a választás, mert úgyse dönt semmiről...lehet látni mennyire béna kacsák tudnak lenni a polgármesterek, ha a hatalom valamit akar, tehetetlenek, maximum főpolgármesterként nyilvánosságot kap, de érdemben nem tud alkotni444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztasonNabazdmeg, pont ma mondtam hogy az 50 meglesz, így már 55
csipkelli
zacknorb
ilyen közvéleménykutatások után azért mindig megkérdezem magamtól, hogy lehet én ülök fordítva a lovon és tényleg ilyen faszán megy itt minden?
több mint 1 éve
Azt írtam, hogy egy szakember vezetné a várost nem, hogy a városvezetesben szakértő...Értelmeztem. Leírtad h szakember egy olyan dologban amit sosem csinált. Nekem ez picit visszás.Akkor hogyan lehet szakember a város vezetésben? 😂😂😂Nyugodtan nézd meg a listáját, hogy hány pártkáder van rajta.Mondjuk szerintem ultra szánalmas, hogy a Fidesztől való félelemből egy teljesen hulladék vezetésre szavaznának többen is és ezt még mindenféle hülyeséggel meg is indokolják. Nyilván a Draskovics, Nidermüller, Tüttő féle vonal Budapest utolsó védőbástyája a NER-el szemben... 🙂Én meg azt nem tudom felfogni h akinek baja van a Draskoviccsal annak h nincs baja a NERrel meg a fideszes oligarchakkal akik jönnek Vitezyvel. Vagyis értem h nincs baja annak aki fideszes szavazó.
Karácsony jobb politikus mint Vitézy, de sokkal rosszabb szervező és igazából nem is tudom mihez ért a politológián kívül. Lehet nem ártana kipróbálni, hogy milyen az ha szakember vezet egy várost és nem politikus...
FLZOLI
Épp ezaz h Vitézy nem szakember mint városvezető. Közlekedésben igen de városvezetésben nem.
csebi
FLZOLI
csebi
FLZOLI
csebi
És nyilván itt egy közlekedési szakértő kicsit relevánsabb mint egy ügyvéd vagy egy politológus tudása
több mint 1 éve
Értelmeztem. Leírtad h szakember egy olyan dologban amit sosem csinált. Nekem ez picit visszás.Akkor hogyan lehet szakember a város vezetésben? 😂😂😂Nyugodtan nézd meg a listáját, hogy hány pártkáder van rajta.Mondjuk szerintem ultra szánalmas, hogy a Fidesztől való félelemből egy teljesen hulladék vezetésre szavaznának többen is és ezt még mindenféle hülyeséggel meg is indokolják. Nyilván a Draskovics, Nidermüller, Tüttő féle vonal Budapest utolsó védőbástyája a NER-el szemben... 🙂Én meg azt nem tudom felfogni h akinek baja van a Draskoviccsal annak h nincs baja a NERrel meg a fideszes oligarchakkal akik jönnek Vitezyvel. Vagyis értem h nincs baja annak aki fideszes szavazó.
FLZOLI
csebi
FLZOLI
csebi
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Évek óta követem Vitézyt, és úgy gondolom hogy sokat adhat Budapestnek, ő ezt tényleg szívvel lélekkel csinálja, nem véletlenül távolították el a BKK éléről majd az álamtitkári poziból. Az sem érdekelt hogy mögötte van a Fidesz... de ez ami most megy a Fidesz médiától, hogy szavazz Vitézyre...még Bayer Zsolt is arra buzdít hogy szavazz rá.. Ha most behúznám az x-et rá úgy érzem olyan mintha felköpnék és alá állnék. Kíváncsi leszek mi lesz ebben a két napban.
több mint 1 éve
444.hu/2024/06/07/median-ketharmad-szerint-rossz-iranyba-mennek-a-dolgok-a-fidesznek-megis-50-a-lehet-az-ep-valasztasonNabazdmeg, pont ma mondtam hogy az 50 meglesz, így már 55
csipkelli
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor hogyan lehet szakember a város vezetésben? 😂😂😂Nyugodtan nézd meg a listáját, hogy hány pártkáder van rajta.Mondjuk szerintem ultra szánalmas, hogy a Fidesztől való félelemből egy teljesen hulladék vezetésre szavaznának többen is és ezt még mindenféle hülyeséggel meg is indokolják. Nyilván a Draskovics, Nidermüller, Tüttő féle vonal Budapest utolsó védőbástyája a NER-el szemben... 🙂Én meg azt nem tudom felfogni h akinek baja van a Draskoviccsal annak h nincs baja a NERrel meg a fideszes oligarchakkal akik jönnek Vitezyvel. Vagyis értem h nincs baja annak aki fideszes szavazó.
FLZOLI
csebi
FLZOLI
csebi
több mint 1 éve
Nyugodtan nézd meg a listáját, hogy hány pártkáder van rajtaSzted akikkel évek óta együtt dolgozik azokkal hol dolgozott együtt?
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerintem béna ennyi idő után is rácsodálkozni a valóságra...Itt szerintem a lényeg az akart lenni, hogy rassztól függetlenül nyelik a népek a fidesz propagandát, mint kacsa a nokeldit.Menthetetlen ez az ország.Mondjuk a menthetetlen ország ott kezdődik, hogy te mint elvileg értelmiségi úgy kezdet a mesélést, hogy gondosan leírod a rasszok arányát a történetben... A retardáltság nem diszkriminál legalább.
Szentendre, járási bíróság, az alábbi beszélgetés zajlott le a folyosón az előbb 5 roma és 2 magyar között:
- csakafidesz!!! Ti?
- mi is!
- szuper. Mi itten nem akarunk háborút, nem akarom hogy a fiam bemenjen a seregbe!!
- mi sem!
- az melyik?
Itt már sírtam…😃😃
- JC6
FLZOLI
cartman023
Folyamatosan emelik a tétet a kommunikációban, lassan már a lincselés jön. Vagy a gazda mintájára megtámadni egy gyengébbet. Persze nem csak szóban
több mint 1 éve
Akkor hogyan lehet szakember a város vezetésben? 😂😂😂Nyugodtan nézd meg a listáját, hogy hány pártkáder van rajta.Mondjuk szerintem ultra szánalmas, hogy a Fidesztől való félelemből egy teljesen hulladék vezetésre szavaznának többen is és ezt még mindenféle hülyeséggel meg is indokolják. Nyilván a Draskovics, Nidermüller, Tüttő féle vonal Budapest utolsó védőbástyája a NER-el szemben... 🙂Én meg azt nem tudom felfogni h akinek baja van a Draskoviccsal annak h nincs baja a NERrel meg a fideszes oligarchakkal akik jönnek Vitezyvel. Vagyis értem h nincs baja annak aki fideszes szavazó.
FLZOLI
csebi
FLZOLI
több mint 1 éve
Nyugodtan nézd meg a listáját, hogy hány pártkáder van rajta.Mondjuk szerintem ultra szánalmas, hogy a Fidesztől való félelemből egy teljesen hulladék vezetésre szavaznának többen is és ezt még mindenféle hülyeséggel meg is indokolják. Nyilván a Draskovics, Nidermüller, Tüttő féle vonal Budapest utolsó védőbástyája a NER-el szemben... 🙂Én meg azt nem tudom felfogni h akinek baja van a Draskoviccsal annak h nincs baja a NERrel meg a fideszes oligarchakkal akik jönnek Vitezyvel. Vagyis értem h nincs baja annak aki fideszes szavazó.
FLZOLI
csebi
több mint 1 éve
Itt szerintem a lényeg az akart lenni, hogy rassztól függetlenül nyelik a népek a fidesz propagandát, mint kacsa a nokeldit.Menthetetlen ez az ország.Mondjuk a menthetetlen ország ott kezdődik, hogy te mint elvileg értelmiségi úgy kezdet a mesélést, hogy gondosan leírod a rasszok arányát a történetben... A retardáltság nem diszkriminál legalább.
- csakafidesz!!! Ti?
- mi is!
- mi sem!
- az melyik?
Itt már sírtam…😃😃
- JC6
FLZOLI