Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az én figyelmem kerültek el ezeket.
Foldesi26
Hát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Amúgy nemrég már láttam fideszes matricát Vitézy plakátján, a Lehel térnél (Bp).
nagylaza, főpohárnok
Ez a prosztóság már Fidesz szint... Ne menjünk már valami alá...
És igen, akkor csodálkozik mindenki, ki a franc vevő a NER újracsomagolt és felpimpelt trendnáci gyülöletkeltésére
FLZOLI
Világítsd meg, kérlek: mi a prosztóság?
nagylaza, főpohárnok
Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.
FLZOLI
Fogalmi tévedéseid vannak. A "lebuzizás" egy pejoratív kifejezés, és azt jelenti, hogy valakiről pusztán a szexuális orientációja miatt negatív véleményt alkotnak. Esetemben erről szó sem volt, és nem is lehetett, hiszen számomra az LMBTQ-közösséghez való tartozás a legkevésbé se számít negatívumnak. (Fura, hogy ezt magyaráznom kell.)
Arra utaltam, hogy érdekes lenne, ha egy olyan személy, akiről széles körben tudni lehet, hogy meleg, LMBTQ-ellenes propagandát nyomatna.
Érted már?
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az én figyelmem kerültek el ezeket.
Foldesi26
Hát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Amúgy nemrég már láttam fideszes matricát Vitézy plakátján, a Lehel térnél (Bp).
nagylaza, főpohárnok
És igen, akkor csodálkozik mindenki, ki a franc vevő a NER újracsomagolt és felpimpelt trendnáci gyülöletkeltésére
FLZOLI
nagylaza, főpohárnok
Lebuzizni valakit gondolom az érvelés non plus ultrájaként oktatták a görögök is.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
 telex.hu/belfold/2024/06/07/propaganda-telefonhivasok-fidesz-orban-viktor-mozgositas-facebook

Vigyázat, unokázós csalók!
(Ha 50%-on állnak, akkor miért tolják úgy, mint akik az életükért küzdenek?)
csipkelli
amíg az ellenzék nem ezt fogja csinálni, addig nincs esély a győzelemre, de talán még a kétharmad elkerülésére sem. fullban kellene nyomatni a negatív kampányt a fidesz szavazóknak kezdve a kegyelmi ügyről, ha már a médiából nem jut el hozzájuk.
deyell
ruff is azt mondta hogy hiba volt hogy az ellenzéki városvezetés nem élt a kegyelmi üggyel és a többivel
de ugye "politikai mentes önkormányzatokat"
Negritis, a vajda
nem éltek semmivel, ugyanúgy nem tudták meglovagolni a 25%-os inflációt sem, meg a rezsicsökkentés, KATA eltörlését sem. Győrben közvetlenül a szexbotránya után sem tudták legyőzni Borkait. vagy amatőrök, vagy nem is akarnak nyerni a fidesz ellen.
deyell
Hát, amatőrök meg "idióták", mert a demokrácia szabályai szerint játszanak olyan ellen aki ebbe szarik bele.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.
Tarsi
Mint egyszerű utasnak, nekem jobban tetszett az általa vezetett BKV, BKK vagy akármi is volt a neve, mint a Demszky-korszakban.

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
 telex.hu/belfold/2024/06/07/propaganda-telefonhivasok-fidesz-orban-viktor-mozgositas-facebook

csipkelli
amíg az ellenzék nem ezt fogja csinálni, addig nincs esély a győzelemre, de talán még a kétharmad elkerülésére sem. fullban kellene nyomatni a negatív kampányt a fidesz szavazóknak kezdve a kegyelmi ügyről, ha már a médiából nem jut el hozzájuk.
deyell
ruff is azt mondta hogy hiba volt hogy az ellenzéki városvezetés nem élt a kegyelmi üggyel és a többivel
Negritis, a vajda
nem éltek semmivel, ugyanúgy nem tudták meglovagolni a 25%-os inflációt sem, meg a rezsicsökkentés, KATA eltörlését sem. Győrben közvetlenül a szexbotránya után sem tudták legyőzni Borkait. vagy amatőrök, vagy nem is akarnak nyerni a fidesz ellen.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician

csipkelli
deyell

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

csipkelli

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
na most akkor a fideszesek szerint övék a főváros mert aki eddig Xandira tette volna, az most VD-re fogja, többség - fatality.
viszont én ezt annyira nem veszem meg, mert Karigeri legutóbb kurvára elverte Pittát.
szóval lehet jó a matek fidesz oldalon?
petey
Nem tud rossz lenni.
Egy tuti harmadik helyből csináltak egy elsőt. Vagy ott se voltak.
A politikai kommunikáció már csak ilyen.

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 998 — WHO DAT!!!!
A dagi szerint centikre vagyunk a háborútól....komolyan elmeroggyant az a faszkalap
ThundersNFL a Paraszt
Dehogy vagyunk csak ezzel a faszsággal gyűjti a szavazatokat.
Ha valakinek van egy minimális agya ami a fidesz szavazók többségének nem nagyon van, akkor pontosan tudja, hogy a NATO egy védelmi szövetség. És nincs joga/lehetősége katonákat toborozni hogy azok egy harmadik országban harcoljanak. Csakis egy másik NATO tagállam védelmére lehet másik országba katonát küldeni. De ahogy nézem sikeres az elbutítás mert minden nyugger a Facebookra azt kommenteli hogy az ő unokáját nem viszi el Brüsszel...
Szerintem az ilyen elmeroggyantakkal nem lehet mit kezdeni.

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
na most akkor a fideszesek szerint övék a főváros mert aki eddig Xandira tette volna, az most VD-re fogja, többség - fatality.
viszont én ezt annyira nem veszem meg, mert Karigeri legutóbb kurvára elverte Pittát.
szóval lehet jó a matek fidesz oldalon?

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Számomra érdekesebb üzenet és ezt kéne kicsit elemezni akár munícióként használni, hogy a Fidesz 3 top női politikusát húzta le a WCn pár hónap alatt és nem maradt senki azok közül akiket felépítettek az elmúlt években.
Toca
Szentkirályit felfelé fogja buktatni a Fidesz, mert belement ebbe (hot take)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
A dagi szerint centikre vagyunk a háborútól....komolyan elmeroggyant az a faszkalap
ThundersNFL a Paraszt
Szerinted komolyan mondja?
Az elméjével semmi baj nincs, az aljasság, a gátlástalanság vagy a geciség nem elmeállapotbéli kategóriák.

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Számomra érdekesebb üzenet és ezt kéne kicsit elemezni akár munícióként használni, hogy a Fidesz 3 top női politikusát húzta le a WCn pár hónap alatt és nem maradt senki azok közül akiket felépítettek az elmúlt években.
Toca
Biztos eltaknyáltak a vak komondorban 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Menthetetlen ez az ország.
Szentendre, járási bíróság, az alábbi beszélgetés zajlott le a folyosón az előbb 5 roma és 2 magyar között:
- kire szavaztok? Kérdi az egyik magyar
- csakafidesz!!! Ti?
- mi is!
- szuper. Mi itten nem akarunk háborút, nem akarom hogy a fiam bemenjen a seregbe!!
- mi sem!
- ki az ellenfél? Kérdi a magyar
- hát a tiszta párt! Mondja a roma asszony
- az melyik?
- hát a jobbik! Megint az asszony

Itt már sírtam…😃😃
- JC6
Végigolvasva a kommentcunamit amelyet a Vitézy támogatók kaptak itt a fórumon, nem látok nagy különbséget a szentendrei járásbírósági folyosó és a fórum között.
Csak az előjel más.
Az érzés, félelem, düh, elfogadás ugyanaz.
kittli
Fidesz kommunikáció és attitűd rengeteg helyen megjelenik. Egyik legfontosabb része a nem vagy velem ellenem vagy diskurzusnak helye nincs.
Sokszor megfeledkezünk róla, hogy attól, hogy úgy érezzük mi ettől függetlenedtünk belül ugyanúgy formálja a politikai nézeteket.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 908 — Lucas Scott
Szentendre, járási bíróság, az alábbi beszélgetés zajlott le a folyosón az előbb 5 roma és 2 magyar között:
- csakafidesz!!! Ti?
- mi is!
- szuper. Mi itten nem akarunk háborút, nem akarom hogy a fiam bemenjen a seregbe!!
- mi sem!
- az melyik?

Itt már sírtam…😃😃
- JC6
Végigolvasva a kommentcunamit amelyet a Vitézy támogatók kaptak itt a fórumon, nem látok nagy különbséget a szentendrei járásbírósági folyosó és a fórum között.
Csak az előjel más.
kittli
Mert mit kaptak?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Foldesi26
nagylaza, főpohárnok
FLZOLI
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 510 — Chiefs GM

csipkelli
Mert a főni világrekordot ígért 😊

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 885 — Cowboys fan
 hvg.hu/itthon/20240607_median-az-europai-parlamenti-valasztas-biztos-magyarorszagi-gyoztese-a-fidesz-kdnp

Zuhan a MoMo.

Helyes.
Amadeus von Dollárbaloldal
nem csodálom. felhívott Annácska, de kurva ijesztő volt a hangja, rá is csaptam azonnal.
slowmotion
A Kelemen?
warr_b
nem, a Donáth
több mint 1 éve
csipkelli 4 010

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician
Én Vitézynél kivagyok ezzel a nagy tiltakozással a járatritkítások ellen. Miért nem lehet felmérni az igényeket és megszüntetni azt ami felesleges? Ez akkora baromság ebben az országban, hogy jujj a külvárosban csak 20 percenként megy délben egy busz az eddigi 10 helyett. Nem igaz, hogy ilyen lózungok kellenek.
Kb olyan ez számomra, mint a 13. havi nyugdíj, aminek nincs befizetése, meg a nyugdíjasok ingyenes utazása. Sok más dologban egyetértek Vitézyvel, de ez pl kib@szott idegesítő.
Klaci79
Mondjuk pont erről szól a programja de nem lényeg, hogy a külvárost ne Mordorként kezeljék és ne öljék le azt a kevés járatot ami van hanem próbálják jobban integrálni azt a területet...
FLZOLI
Kijött belőle az MZP

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
- csakafidesz!!! Ti?
- mi is!
- mi sem!
- az melyik?

Itt már sírtam…😃😃
- JC6
Csak az előjel más.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.
Tarsi
Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀

Én is már Vekés kölök kora óta utálom, pedig akkor még a családfáját se ismertem.
warr_b
Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂

Akinek a mostani budapesti irány tetszik oké, ő dolga, de hadd ne kelljen már állandóan nekem bizonygatni, hogy attól még, mert szerintem Karácsony és a slepp ótvar munkát csinált 5 év alatt rohadtul nem leszek NER szoponc
FLZOLI
Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.
Most beültetnék megint egy pozícióba. Szavazz erre ha neked ez jobban tetszik mint az a lagymatag dolog amit Karácsony csinál.
Tarsi
Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.

Ettől még lehet segghülye a közlekedéshez és a várostervezéshez, de ő legalább képes meggyőzni a hozzáértéséről az olyan laikusokat, mint én. Geri még elbábozni sem képes ezt. Cserébe a Geri által állított referencia mindaz, amitől hányni lehet az újkeletű, 21. századi politikában.
Foldesi26
Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.
csebi
Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.

Ettől EP listán, fővárosi listán nem kell se a fideszre se az lmp leszavazni. Ott meg lehet tenni az értékítéletet az általános fideszes államtitkár és az általános DK-s, Tiszás, kutyás arc között, ott relevánsabb az identitáspolitika.
Foldesi26
Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.
Újra megerősítem h megértem azt aki Vitezyre szavaz. Csak ne tegyünk úgy h nem ő a fideszes jelölt.
csebi
Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).

Csak szerintem épp az az elképesztő naivitás, ha valaki a rendszer ellenzékét, vagy éppen KariGerit benézi tényleges ellenzékinek. Láttad a kampányát? Látod kik kerültek poziba a fővárosban? Látod milyen arcokat támogat? Látod a fő kivitelezőket a városban?

Arról ne is beszéljünk, hogy a fidesz legfőbb érdeke gyurcsányt releváns politikai szereplőként megtartani. Ha KGra szavazol, akkor szellemisegeben, kommunikaciojaban is a NERre szavazol, a NER erdeke szerint.

A fidesz megadta a mattot megint a pestieknek:
1. szavazz gyurcsanyra, ami nekem kurva jo, mert ujabb ketharmad + a gazdasagi hatorszagomat is sem eri semmilyen hatrany
2. szavazz a konszolidalt, nyugatos, szakmai fideszre.
3. rajzolj faszt

Btw nekem ez brutal polgarhaborus megkozelites (szabo timea szintu kacsas mondassal), ami lerant a fidesz szintjere, kosz, de nem kerek belole.
Foldesi26
"2. szavazz a konszolidalt, nyugatos, szakmai fideszre."
Ide most képzelj el végtelen számú LOL-t.
ender1112
hihi-haha LOL. Melyik részét vitatod és mivel? VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az én figyelmem kerültek el ezeket.
Foldesi26
Minek hozzak egy fideszesre bármilyen pozitív példát? Mind Orbán csicskája, teljesen mindegy, mit mondanak.
ender1112
Tökéletes példája annak, hogy miért tartunk ott ahol. Vasárnap, illetve 2026ban aztán megint lehet értetlenkedni.
Foldesi26
Nyilván.
több mint 1 éve
Hogy egy kicsit országosan is kitekintsünk. Itthon láttam először MP plakátot és bedobott szórólapot.
zacknorb
van neki plakátja? szórólapot én is kaptam.

buhloone mindstate