Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Én Vitézynél kivagyok ezzel a nagy tiltakozással a járatritkítások ellen. Miért nem lehet felmérni az igényeket és megszüntetni azt ami felesleges? Ez akkora baromság ebben az országban, hogy jujj a külvárosban csak 20 percenként megy délben egy busz az eddigi 10 helyett. Nem igaz, hogy ilyen lózungok kellenek.Mondjuk pont erről szól a programja de nem lényeg, hogy a külvárost ne Mordorként kezeljék és ne öljék le azt a kevés járatot ami van hanem próbálják jobban integrálni azt a területet...
Kb olyan ez számomra, mint a 13. havi nyugdíj, aminek nincs befizetése, meg a nyugdíjasok ingyenes utazása. Sok más dologban egyetértek Vitézyvel, de ez pl kib@szott idegesítő.
Klaci79
több mint 1 éve
VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az én figyelmem kerültek el ezeket.Hát, az roppant érdekes lenne, ha Vitézy részéről LMBTQ-ellenes uszítással találkoznál. Ez olyan lenne, mintha Tiborcz a szállodák betiltását, vagy Orbán a stadionok lerombolását követelné.
Foldesi26
Amúgy nemrég már láttam fideszes matricát Vitézy plakátján, a Lehel térnél (Bp).
több mint 1 éve
De erről is volt szó.Akkor meg körbeértünk, lényegében mindegy, hogy KG vagy VD, lényeg a lista.De éppen ez az, hogy NEM UGYANAZ a rendszer lesz, hisz más lesz a közgyűlés összetétele.Pontosan.Vitézy saját maga nevezte a fideszt a politikai hátországának. Vagy már akkor ez sem számít? 😊Ez egy súlytalan kijelentés, semmi nem következik belőle.
csebi
Mint az, hogy MP koalíciót kötne egy Orbán nélküli Fidesszel.
A NER 14.évében mindenki összefideszesedett valamennyire aki csinált valamit itthon a közéletben. Még Csintalan vagy Hont András vagy Hadházy is, vagy a válaszonline, Magyar Hang, stb., mivel mindent leuraltak, így mindenki volt már körön belül úgy is, hogy ugyanott van ahol 10 éve volt. Mint az egyszeri munkácsi lakos, aki ugyanabban a házban élt 20 éven át, de közben négy különböző országban élt.
A valódi ésérdemi törésvonalak nem ilyen egyszerűek ahogy látod, vagyis kommunikálod.
Őszentsége Sobri Jóska
Ahogy Hofi Géza klasszikusa szólt
- együtt lőttük a pártházat
- melyiket?
- mikor melyiket.
A pártpreferencia nem valós törésvonal idehaza a társdalom jelentős része számára, mindenkiben van NER és mindenkiben van egy természetes szkepszis a hatalmat gyakorlóval szemben. Ez történelmi beidegződés. Komplett társadalmi réteget képzenek azok a családok, amelyek abból szereztek egzisztenciát, hogy mindkét oldalon van játékosuk.
Nem érzem érdemi kérdésnek, valós sorsfordító választásnak azt, hogy VD vagy KG lesz a főpolgi. KG alatt is nyomult a NER Budapesten, KG alatt is nyomultak a NER által behozott "befektetők", KG alatt is elindult a mini Dubaj beruházás pl., lett atlétikai vb, lett várfelújítás, stb.
Amíg ugyanaz a rendszer van, addig mindegy, hogy azon belül a kéket vagy a narancssárgát választjuk. Mert a mátrix örök.
Amadeus von Dollárbaloldal
Itt nem a főpolgármester személye a lényeg, hanem h ki irányítja a közgyűlést.
Megvan a közgyűlés, akkor majd a közgyűlés hoz egy olyan határozatot, hogy feloszlatják magukat, mert eredménytelenül tudnak működni és kinevezik Lőrincet főpolgármester diktátornak.
Komolyra fordítva a szót, ha a Fidesz irányítja a közgyűlést, akkor a legkisebb ellenállás is megszűnik és azt csinálnak a várossal amit akarnak.
Nemhogy az épületeket fogják átjátszani maguknak, de a kerületek se tudnak majd nagyon ellenkezni és simán benne van, hogy nem kevés adót fognak a fővárosi lakosok nyakába varrni.
Lúdas Solymi
A személy alapvetően mindegy is lenne, itt a mögötte lévő lista a kérdés.
Te látod azt, hogy VD sokáig fog ellenkezni?
Vagy majd ott ül kezét tördelve, hogy hát én megpróbáltam, dehát ugyanúgy a VEKE, BKV, BKK-nál, kirúgták alólam a széket.
De majd a Jani, a János, a Lézer majd segít, hisz ért mindenhez is.
Itt max abban lehet bízni, hogy a KariGeri mögöttiek nem szavaznának át túl sokszor a fityisznek.
több mint 1 éve
Tökéletes példája annak, hogy miért tartunk ott ahol. Vasárnap, illetve 2026ban aztán megint lehet értetlenkedni.Minek hozzak egy fideszesre bármilyen pozitív példát? Mind Orbán csicskája, teljesen mindegy, mit mondanak.hihi-haha LOL. Melyik részét vitatod és mivel? VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az én figyelmem kerültek el ezeket."2. szavazz a konszolidalt, nyugatos, szakmai fideszre."Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
Én is már Vekés kölök kora óta utálom, pedig akkor még a családfáját se ismertem.
warr_b
Akinek a mostani budapesti irány tetszik oké, ő dolga, de hadd ne kelljen már állandóan nekem bizonygatni, hogy attól még, mert szerintem Karácsony és a slepp ótvar munkát csinált 5 év alatt rohadtul nem leszek NER szoponc
FLZOLI
Most beültetnék megint egy pozícióba. Szavazz erre ha neked ez jobban tetszik mint az a lagymatag dolog amit Karácsony csinál.
Tarsi
Ettől még lehet segghülye a közlekedéshez és a várostervezéshez, de ő legalább képes meggyőzni a hozzáértéséről az olyan laikusokat, mint én. Geri még elbábozni sem képes ezt. Cserébe a Geri által állított referencia mindaz, amitől hányni lehet az újkeletű, 21. századi politikában.
Foldesi26
csebi
Ettől EP listán, fővárosi listán nem kell se a fideszre se az lmp leszavazni. Ott meg lehet tenni az értékítéletet az általános fideszes államtitkár és az általános DK-s, Tiszás, kutyás arc között, ott relevánsabb az identitáspolitika.
Foldesi26
Újra megerősítem h megértem azt aki Vitezyre szavaz. Csak ne tegyünk úgy h nem ő a fideszes jelölt.
csebi
Csak szerintem épp az az elképesztő naivitás, ha valaki a rendszer ellenzékét, vagy éppen KariGerit benézi tényleges ellenzékinek. Láttad a kampányát? Látod kik kerültek poziba a fővárosban? Látod milyen arcokat támogat? Látod a fő kivitelezőket a városban?
Arról ne is beszéljünk, hogy a fidesz legfőbb érdeke gyurcsányt releváns politikai szereplőként megtartani. Ha KGra szavazol, akkor szellemisegeben, kommunikaciojaban is a NERre szavazol, a NER erdeke szerint.
A fidesz megadta a mattot megint a pestieknek:
1. szavazz gyurcsanyra, ami nekem kurva jo, mert ujabb ketharmad + a gazdasagi hatorszagomat is sem eri semmilyen hatrany
2. szavazz a konszolidalt, nyugatos, szakmai fideszre.
3. rajzolj faszt
Btw nekem ez brutal polgarhaborus megkozelites (szabo timea szintu kacsas mondassal), ami lerant a fidesz szintjere, kosz, de nem kerek belole.
Foldesi26
Ide most képzelj el végtelen számú LOL-t.
ender1112
Foldesi26
ender1112
több mint 1 éve
Minek hozzak egy fideszesre bármilyen pozitív példát? Mind Orbán csicskája, teljesen mindegy, mit mondanak.hihi-haha LOL. Melyik részét vitatod és mivel? VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az én figyelmem kerültek el ezeket."2. szavazz a konszolidalt, nyugatos, szakmai fideszre."Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
Én is már Vekés kölök kora óta utálom, pedig akkor még a családfáját se ismertem.
warr_b
Akinek a mostani budapesti irány tetszik oké, ő dolga, de hadd ne kelljen már állandóan nekem bizonygatni, hogy attól még, mert szerintem Karácsony és a slepp ótvar munkát csinált 5 év alatt rohadtul nem leszek NER szoponc
FLZOLI
Most beültetnék megint egy pozícióba. Szavazz erre ha neked ez jobban tetszik mint az a lagymatag dolog amit Karácsony csinál.
Tarsi
Ettől még lehet segghülye a közlekedéshez és a várostervezéshez, de ő legalább képes meggyőzni a hozzáértéséről az olyan laikusokat, mint én. Geri még elbábozni sem képes ezt. Cserébe a Geri által állított referencia mindaz, amitől hányni lehet az újkeletű, 21. századi politikában.
Foldesi26
csebi
Ettől EP listán, fővárosi listán nem kell se a fideszre se az lmp leszavazni. Ott meg lehet tenni az értékítéletet az általános fideszes államtitkár és az általános DK-s, Tiszás, kutyás arc között, ott relevánsabb az identitáspolitika.
Foldesi26
Újra megerősítem h megértem azt aki Vitezyre szavaz. Csak ne tegyünk úgy h nem ő a fideszes jelölt.
csebi
Csak szerintem épp az az elképesztő naivitás, ha valaki a rendszer ellenzékét, vagy éppen KariGerit benézi tényleges ellenzékinek. Láttad a kampányát? Látod kik kerültek poziba a fővárosban? Látod milyen arcokat támogat? Látod a fő kivitelezőket a városban?
Arról ne is beszéljünk, hogy a fidesz legfőbb érdeke gyurcsányt releváns politikai szereplőként megtartani. Ha KGra szavazol, akkor szellemisegeben, kommunikaciojaban is a NERre szavazol, a NER erdeke szerint.
1. szavazz gyurcsanyra, ami nekem kurva jo, mert ujabb ketharmad + a gazdasagi hatorszagomat is sem eri semmilyen hatrany
3. rajzolj faszt
Btw nekem ez brutal polgarhaborus megkozelites (szabo timea szintu kacsas mondassal), ami lerant a fidesz szintjere, kosz, de nem kerek belole.
Foldesi26
ender1112
Foldesi26
több mint 1 éve
Én Vitézynél kivagyok ezzel a nagy tiltakozással a járatritkítások ellen. Miért nem lehet felmérni az igényeket és megszüntetni azt ami felesleges? Ez akkora baromság ebben az országban, hogy jujj a külvárosban csak 20 percenként megy délben egy busz az eddigi 10 helyett. Nem igaz, hogy ilyen lózungok kellenek. Kb olyan ez számomra, mint a 13. havi nyugdíj, aminek nincs befizetése, meg a nyugdíjasok ingyenes utazása. Sok más dologban egyetértek Vitézyvel, de ez pl kib@szott idegesítő.
több mint 1 éve
hihi-haha LOL. Melyik részét vitatod és mivel? VD-ről itt oldalak óta olvasni, hogy fideszes, szóval gondolom nem ezt. A csávó média megjelenéseinek nagy része szakmai, szakpolitikusként akar látszani (a valóságról nincs/kevés az információnk). Nyugatos, mivel a hivatkozásai skandináv és nyugati példákra mutatnak (mínusz BKK rendészet). Konszolidált, mert beszól a lézer janinak, illetve kimenne a pridera, miközben az aksigyárak országában zöldítené pestet. Én még nem találkoztam se háborús, se migránsos, se lmbtqs uszítással tőle. Kérlek, hozz már példákat, lehet csak az én figyelmem kerültek el ezeket."2. szavazz a konszolidalt, nyugatos, szakmai fideszre."Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
3. rajzolj faszt
Foldesi26
ender1112
Szerkesztette: Foldesi26
több mint 1 éve
Akkor meg körbeértünk, lényegében mindegy, hogy KG vagy VD, lényeg a lista.De éppen ez az, hogy NEM UGYANAZ a rendszer lesz, hisz más lesz a közgyűlés összetétele.Pontosan.Vitézy saját maga nevezte a fideszt a politikai hátországának. Vagy már akkor ez sem számít? 😊Ez egy súlytalan kijelentés, semmi nem következik belőle.
csebi
A NER 14.évében mindenki összefideszesedett valamennyire aki csinált valamit itthon a közéletben. Még Csintalan vagy Hont András vagy Hadházy is, vagy a válaszonline, Magyar Hang, stb., mivel mindent leuraltak, így mindenki volt már körön belül úgy is, hogy ugyanott van ahol 10 éve volt. Mint az egyszeri munkácsi lakos, aki ugyanabban a házban élt 20 éven át, de közben négy különböző országban élt.
A valódi ésérdemi törésvonalak nem ilyen egyszerűek ahogy látod, vagyis kommunikálod.
Őszentsége Sobri Jóska
- melyiket?
- mikor melyiket.
A pártpreferencia nem valós törésvonal idehaza a társdalom jelentős része számára, mindenkiben van NER és mindenkiben van egy természetes szkepszis a hatalmat gyakorlóval szemben. Ez történelmi beidegződés. Komplett társadalmi réteget képzenek azok a családok, amelyek abból szereztek egzisztenciát, hogy mindkét oldalon van játékosuk.
Nem érzem érdemi kérdésnek, valós sorsfordító választásnak azt, hogy VD vagy KG lesz a főpolgi. KG alatt is nyomult a NER Budapesten, KG alatt is nyomultak a NER által behozott "befektetők", KG alatt is elindult a mini Dubaj beruházás pl., lett atlétikai vb, lett várfelújítás, stb.
Amíg ugyanaz a rendszer van, addig mindegy, hogy azon belül a kéket vagy a narancssárgát választjuk. Mert a mátrix örök.
Megvan a közgyűlés, akkor majd a közgyűlés hoz egy olyan határozatot, hogy feloszlatják magukat, mert eredménytelenül tudnak működni és kinevezik Lőrincet főpolgármester diktátornak.
Komolyra fordítva a szót, ha a Fidesz irányítja a közgyűlést, akkor a legkisebb ellenállás is megszűnik és azt csinálnak a várossal amit akarnak.
Nemhogy az épületeket fogják átjátszani maguknak, de a kerületek se tudnak majd nagyon ellenkezni és simán benne van, hogy nem kevés adót fognak a fővárosi lakosok nyakába varrni.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
De éppen ez az, hogy NEM UGYANAZ a rendszer lesz, hisz más lesz a közgyűlés összetétele.Pontosan.Vitézy saját maga nevezte a fideszt a politikai hátországának. Vagy már akkor ez sem számít? 😊Ez egy súlytalan kijelentés, semmi nem következik belőle.
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
- melyiket?
- mikor melyiket.
több mint 1 éve
Ha tisztáztuk hogy a fidesznek két főpolgármester jelöltje van, engem mint nem pesti és ezért ebben a témában tájékozatlan pógárt érdekelne, hogy a Tisza rá fog e tudni üríteni a fővárosi közgyűlés asztalára?Pontosan.Vitézy saját maga nevezte a fideszt a politikai hátországának. Vagy már akkor ez sem számít? 😊Ez egy súlytalan kijelentés, semmi nem következik belőle.
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
- melyiket?
- mikor melyiket.
több mint 1 éve
Programokban sztem a két ember között olyan hatalmas különbség nincs sztem. Alapvetően mindkettő számomra tetsző dolgokat vinne véghez, talán Vitézy jóval nagyobb léptékben ígért dolgokat amit nyilván azért is tehet meg mert akkor megnyitna a penzcsap hirtelen. De a programjában van egy-két nagyon visszatetsző dolog pl ez a hajléktalan rendészet a BKV-nál.De direkt ignoralod a felsorolasom? KG alatt is tobb szaz milliardnyi beruhazas zajlott le fideszes kivitelezok altal. A vacsora tenye a gond, a latszat? Vagy ha Dobrev Klari szoknyaja mogul szolgalom ki a fideszes erdekeket az oke, ha nyiltan voltam fideszes szakpolitikus az nem? En 14 ev utan nem latom a kulonbseget, de szivesen hallgatom.Igen ez amúgy rohadt ügyes húzás volt a Fidesztől megint, egyetértek.Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
3. rajzolj faszt
Foldesi26
Megismétlem ezerszer: lehet kritizálni a Draskovics féle lépések miatt Karácsonyt, sztem is jogos. Csak akkor ne alkalmazzunk kettős mércét h ez sokkal rosszabb mint amikor Vitézy hozza a NERes oligarcha vacsora társait. Ez számomra a megdöbbentő. H előbbivel hatalmas gond van, utóbbival meg semmi.
Nem gobdoltam h a közismert kacsás hasonlat brutál polgárháborús megközelítés lenne de ha vmi úgy mozog és úgy hapog mint egy kacsa az azért tényleg kacsa. És nem Szabó Timeatol loptam …
csebi
Polgarhaborus, mert nem szemelyekrol es programokrol beszelunk.
Foldesi26
Viszont Karácsony alatt voltak olyan szolidáris intézkedések amik az én társadalmi felfogásomhoz nagyon közel vannak. Ezzel szemben igen azt látom h Vitézy meg vacsorán beszéli meg az oligarcha bal h mi merre menjen. Ebből egyet láttunk de vajon hány ilyen volt.
Igen lattam kik kerültek poziba. Van aki nem tetszett. De még mindig jobbnak tartom ezt mint vmi random NERes arcot ugyanebben a poziban.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
De direkt ignoralod a felsorolasom? KG alatt is tobb szaz milliardnyi beruhazas zajlott le fideszes kivitelezok altal. A vacsora tenye a gond, a latszat? Vagy ha Dobrev Klari szoknyaja mogul szolgalom ki a fideszes erdekeket az oke, ha nyiltan voltam fideszes szakpolitikus az nem? En 14 ev utan nem latom a kulonbseget, de szivesen hallgatom.Igen ez amúgy rohadt ügyes húzás volt a Fidesztől megint, egyetértek.Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
3. rajzolj faszt
Foldesi26
Megismétlem ezerszer: lehet kritizálni a Draskovics féle lépések miatt Karácsonyt, sztem is jogos. Csak akkor ne alkalmazzunk kettős mércét h ez sokkal rosszabb mint amikor Vitézy hozza a NERes oligarcha vacsora társait. Ez számomra a megdöbbentő. H előbbivel hatalmas gond van, utóbbival meg semmi.
Nem gobdoltam h a közismert kacsás hasonlat brutál polgárháborús megközelítés lenne de ha vmi úgy mozog és úgy hapog mint egy kacsa az azért tényleg kacsa. És nem Szabó Timeatol loptam …
csebi
Polgarhaborus, mert nem szemelyekrol es programokrol beszelunk.
több mint 1 éve
Pontosan.Vitézy saját maga nevezte a fideszt a politikai hátországának. Vagy már akkor ez sem számít? 😊Ez egy súlytalan kijelentés, semmi nem következik belőle.
csebi
Őszentsége Sobri Jóska
- melyiket?
- mikor melyiket.
több mint 1 éve
Vitézy saját maga nevezte a fideszt a politikai hátországának. Vagy már akkor ez sem számít? 😊Ez egy súlytalan kijelentés, semmi nem következik belőle.
csebi
több mint 1 éve
"2. szavazz a konszolidalt, nyugatos, szakmai fideszre."Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
3. rajzolj faszt
Foldesi26
több mint 1 éve
Mint mondtam én személyre és programra szavazok.Nem en nyomtam be ot, továbbra is mondom.Engem tök hidegen hagy a hátország, mert itt lokális politikáról van szó. Nem értem miért kell folyamatosan mindenkit előre címkézni és ha kell ha nem benyomni valamelyik tengelyre. Önkormányzati választáson emberre, parlamentin pártra szavazunk. Pontosabban én.Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
Ebben a kampányban a Vitézy engem sokkal jobban meggyőzőtt mint Karácsony, ennyi. Leszarom a szarvihart amit az Orbán, Gyurcsány féle fekélyepicentrumok keltenek és baromira nem érdekel a szavazatmaximalizálás vagy a pártérdek elé dísznek tolt nemzeti érdeknek ágyazott egyéni érdek.
FLZOLI
Vitézy saját maga nevezte a fideszt a politikai hátországának. Vagy már akkor ez sem számít? 😊
csebi
De gondolom azért sokaknak ha befogott orral is, de majd csak sikerül a Tisza Pártra szavazni, ott nem lesznek eredettörténeti bukfencek 🙂
több mint 1 éve
Igen ez amúgy rohadt ügyes húzás volt a Fidesztől megint, egyetértek.Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
3. rajzolj faszt
Foldesi26
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nem en nyomtam be ot, továbbra is mondom.Engem tök hidegen hagy a hátország, mert itt lokális politikáról van szó. Nem értem miért kell folyamatosan mindenkit előre címkézni és ha kell ha nem benyomni valamelyik tengelyre. Önkormányzati választáson emberre, parlamentin pártra szavazunk. Pontosabban én.Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
Ebben a kampányban a Vitézy engem sokkal jobban meggyőzőtt mint Karácsony, ennyi. Leszarom a szarvihart amit az Orbán, Gyurcsány féle fekélyepicentrumok keltenek és baromira nem érdekel a szavazatmaximalizálás vagy a pártérdek elé dísznek tolt nemzeti érdeknek ágyazott egyéni érdek.
FLZOLI
Vitézy saját maga nevezte a fideszt a politikai hátországának. Vagy már akkor ez sem számít? 😊
több mint 1 éve
Engem tök hidegen hagy a hátország, mert itt lokális politikáról van szó. Nem értem miért kell folyamatosan mindenkit előre címkézni és ha kell ha nem benyomni valamelyik tengelyre. Önkormányzati választáson emberre, parlamentin pártra szavazunk. Pontosabban én.Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
több mint 1 éve
Legyen béke!Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 1 éve
Senki nem tett így, mert Ungár Péter fideszes, amióta az eszét tudja (khm, összefogás).Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26
csebi
3. rajzolj faszt
több mint 1 éve
Tényleg azon megy a hirig, hogy fos vagy szar, fej vagy gyomor?!Hogy az egyiket Bayer támogatja, a másikat Gyurcsány?
Tényleg van, aki azt hiszi, hogy másvalaki az alapján akar e jobban NER-telen világot, hogy melyik bábut választja egy súlytalan, kiüresített pozícióra?
Tényleg van aki szerint számít, hogy ki a főpolgi a NER-ben Pesten?
Szerintem erre így rápörögni gázabb, mint az, ha valaki ténylegesen hisz Orbánban, MP-ben vagy Gyurcsányban.
Ez olyan, mintha komolyan elhinné, hogy nem egy szürreális, abszurd, posztmodern, meghackelt demokráciában élne, hanem egy normális európai jogállamban.
Márpedig az erős valóságdeficit lenne.
több mint 1 éve
Mit kellet megbeszélni Tompikával? www.youtube.com/watch?v=7dPSKMJ1J-Q&t=71s
több mint 1 éve
Sztem ez elképesztő naivitás. Tudod van ez a kacsas mondás. Attól mert vkinek jó a média szereplése meg kommunikációja attól meg nem szabad figyelmen kívül hagyni azt h ő egy fideszes kormánytag. Ld Lázár. Ezerszer jobb a média szereplése meg a kommunikációja mint mondjuk Kovács Gergonek ettől függetlenül előbbire sosem szavaznék, utóbbira meg igen. Igen is figyelembe kell venni sztem egy ilyen választásnál h milyen az identitása és a saját maga által bevallott politikai hátországa. Az pedig továbbra is fideszes. Szóval nézd akkor így: fideszes Vitézy vs ellenzéki KariGeri.Igen, csak nem a listás szavazásról, hanem főpolgármesterről van szó. Nem általános fideszes államtitkár vs KariGeri megy, hanem Vitézy vs. Kari Geri. Előbbi pedig a kommunikációjában és a média szerepléseiben nem ugyanazt a referenciát állítja fel a megítélésem szerint, mint amit KG.Mert egy fideszes államtitkár sem állította fel ugyanezt a referenciát vagy inkább meg rosszabbat ? Hagyjuk már.Mindenféle személyeskedés nélkül, engem meglep, hogy a fiatal, kívülről jövő főnököt utálják a beosztottak, sosem láttunk még ilyet. Ahogy olyat sem, hogy 20-30 év status quo után az új ötletek / irányok / változás elutasítottsága nagyon magas egy szervezetben.Milyen gyűlölet propaganda az, hogy leírom, hogy Vitézy minden csak nem szakember mint ahogy sokan hivatkoznak rá. Ő nem más mint egy NER csemete akit beültettek anno a hátszele miatt egy pozícióba amihez segg hülye és most erre hivatkoznak, hogy ő aztán ért hozzá.Ez miben másabb egyébként mint a NER féle gyűlölet propaganda? 🙂Hozzátenném kérdezzetek meg egy bármilyen beosztásban lévő közlekedési dolgozót, hogy milyen jó szakember is volt Vitézy. Fogja a fejét mindenki mikor őt mint közlekedési szakembert emlegetik, legyen az egy metró vezető vagy akár egy szakszolgálat vezető.Pontosan. Faterom 30+ évet lehúzott a metrónál, utálták a csávót. Mármint Dávidkát, nem apámat 😀
Tarsi
warr_b
FLZOLI
Tarsi
Foldesi26
csebi
Foldesi26