Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya
Mitől jó jelölt Vitézy?
warr_b
Az én szemszögemből egy településfejlesztési szakpolitikus mindig jó jelölt, aki tudja a forrásokat és a lehetőségeket, mit s hogy lehet csinálni. Valamint BKV mániásként fix hall ezt és azt az emberektől, hogy mit is lehetne csinálni, amitől jobb lenne.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
focilap 56
MP kommunikációja egyértelműen az, hogy egyik sem jó jelölt, mert több interjúban is elmondta. Nem hiszem, hogy ő ebben bármi újat mondana. Így hogy Vitézy konkrétan a Fidesz jelöltje lett, így végképp nem.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 406 — SB 50 Champion @ Grund
Most így még érdekesebb lesz MP holnapi gyűlése, hogy ott mit mond erről, az ő tábora könnyen lehet a mérleg nyelve így...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 890 — The Mathematician
Vissza is lépett Szandika!
NB2
Micsoda meglepetés 😀
KB 1,10 lett volna az odsz erre...
Klaci79
Vitézy a Fidesz embere, ezt mantráztam végig az ismerősi körben.
Ezzel elbukta a Tisza-szimpatizánsok voksait.
Dzsokijuing
nem vagyok teljesen biztos ebben, sok ellenzéki is rühelli Karácsony mert "kerékpársávok és dugó".
deyell
Mondjuk azok mekkora része budapesti?
Mer én sokkal több agglomerációstol hallom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.
csipkelli
ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
deyell
De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.
csipkelli
pont így tudja ezt a fidesz megoldani. a fideszre meg az LMP listájára érkező szavazat mind rájuk érkezik. a fidesz listájára értelemszerűen ellenzéki nem szavazott volna. az LMP listájára igen.
deyell
Ez a meglátjuk kategória.
Szerintem nagyon gyatra lesz a fővárosi Fidesz lista eredménye. És azt is, hogy a fővárosi LMP listára adott szavazatok megjelennek-e a Fideszre adott EP lista voks formájában.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 860 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ennek annyira semmi értelme, hogy tényleg nem hittem el.
Nyilván Karácsony a legjobb, legdemokratikusabb, leg-leg-leg. De Vitézy is egy jó jelölt. Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listára.
Balfasz Fidesz. Most lehet magyarázni a népnek, hol kire ikszeljen.
csipkelli
Mitől jó jelölt Vitézy?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 225
NB2
Micsoda meglepetés 😀
Klaci79
Dzsokijuing
nem vagyok teljesen biztos ebben, sok ellenzéki is rühelli Karácsony mert "kerékpársávok és dugó".

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 506 — Saturday Night Lights
NB2
Micsoda meglepetés 😀
Klaci79

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 655
NB2
Micsoda meglepetés 😀
több mint 1 éve
Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.
csipkelli
ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
deyell
De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.
csipkelli
pont így tudja ezt a fidesz megoldani. a fideszre meg az LMP listájára érkező szavazat mind rájuk érkezik. a fidesz listájára értelemszerűen ellenzéki nem szavazott volna. az LMP listájára igen.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
csipkelli
deyell
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya
Itt csak tényleg az a kérdés, hogy el tudják-e magyarázni a tábornak, mit kell tenni. Történelmi mozgósítás kell Gabytól, jó is, hogy délután elhagyom a fővárost (bár vasárnap délelőtt jövök vissza, a harc közepén)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Karigeri helyében én most állnék ki és mondanám el napjában 5-ször, hogy "Alexandra és a fidesz is belátta, hogy NINCS SZÜKSÉG VÁLTOZÁSRA Budapesten"

Ennyi, nem kéne több üzenet, csak sulykolni, hogy ami a plakátjukon van, az mögül kihátráltak...

több mint 1 éve
csipkelli

buhloone mindstate

több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Ennek annyira semmi értelme, hogy tényleg nem hittem el.
Nyilván Karácsony a legjobb, legdemokratikusabb, leg-leg-leg. De Vitézy is egy jó jelölt. Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listára.
Balfasz Fidesz. Most lehet magyarázni a népnek, hol kire ikszeljen.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
VICC GECI
Így húzta be KariGeri
zacknorb
Vagy így bukta el
Negritis, a vajda
Így Vitézy mögül azért sok Fidesz hater ki fog állni

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
VICC GECI
Így húzta be KariGeri
zacknorb
Vagy így bukta el

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Érdekes lesz a matek, mert az egy dolog, hogy a fideszesek beállnak Vitézy mögé, de sokan ki is állnak mögüle, és inkább karigerire teszik az x-et (egyébként jómagam is).

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Kertek mind a 11 parttól 1 perces videót, 9 küldött is

youtu.be/__RQk8tR-to?si=g5fHmJTTPJtQ4-hU

több mint 1 éve
VICC GECI
Így húzta be KariGeri

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Viszont marad listavezető, így kímélik meg a sokktól az egybiteseket...

több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na csak elütötte a villamos 😀

több mint 1 éve
És vissza is lépett...

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 448 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
 telex.hu/belfold/2024/06/07/szazadveg-vitezy-david-szemtol-szemben-legyozne-karacsonyt

Legyen az, ha Szandra visszalép, akkor Vitézy is.
Ha marad a pályán, akkor pedig Karácsony dobbantson!