Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Mitől jó jelölt Vitézy?Az én szemszögemből egy településfejlesztési szakpolitikus mindig jó jelölt, aki tudja a forrásokat és a lehetőségeket, mit s hogy lehet csinálni. Valamint BKV mániásként fix hall ezt és azt az emberektől, hogy mit is lehetne csinálni, amitől jobb lenne.
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
focilap
56
MP kommunikációja egyértelműen az, hogy egyik sem jó jelölt, mert több interjúban is elmondta. Nem hiszem, hogy ő ebben bármi újat mondana. Így hogy Vitézy konkrétan a Fidesz jelöltje lett, így végképp nem.
több mint 1 éve
Most így még érdekesebb lesz MP holnapi gyűlése, hogy ott mit mond erről, az ő tábora könnyen lehet a mérleg nyelve így...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Mondjuk azok mekkora része budapesti?nem vagyok teljesen biztos ebben, sok ellenzéki is rühelli Karácsony mert "kerékpársávok és dugó".Vitézy a Fidesz embere, ezt mantráztam végig az ismerősi körben.Vissza is lépett Szandika!Micsoda meglepetés 😀
NB2
KB 1,10 lett volna az odsz erre...
Klaci79
Ezzel elbukta a Tisza-szimpatizánsok voksait.
Dzsokijuing
deyell
Mer én sokkal több agglomerációstol hallom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez a meglátjuk kategória.pont így tudja ezt a fidesz megoldani. a fideszre meg az LMP listájára érkező szavazat mind rájuk érkezik. a fidesz listájára értelemszerűen ellenzéki nem szavazott volna. az LMP listájára igen.De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
deyell
csipkelli
deyell
Szerintem nagyon gyatra lesz a fővárosi Fidesz lista eredménye. És azt is, hogy a fővárosi LMP listára adott szavazatok megjelennek-e a Fideszre adott EP lista voks formájában.
több mint 1 éve
Ennek annyira semmi értelme, hogy tényleg nem hittem el.Mitől jó jelölt Vitézy?
Nyilván Karácsony a legjobb, legdemokratikusabb, leg-leg-leg. De Vitézy is egy jó jelölt. Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listára.
Balfasz Fidesz. Most lehet magyarázni a népnek, hol kire ikszeljen.
csipkelli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
nem vagyok teljesen biztos ebben, sok ellenzéki is rühelli Karácsony mert "kerékpársávok és dugó".Vitézy a Fidesz embere, ezt mantráztam végig az ismerősi körben.Vissza is lépett Szandika!Micsoda meglepetés 😀
NB2
Klaci79
Dzsokijuing
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Vitézy a Fidesz embere, ezt mantráztam végig az ismerősi körben.Vissza is lépett Szandika!Micsoda meglepetés 😀
NB2
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Vissza is lépett Szandika!Micsoda meglepetés 😀
NB2
több mint 1 éve
pont így tudja ezt a fidesz megoldani. a fideszre meg az LMP listájára érkező szavazat mind rájuk érkezik. a fidesz listájára értelemszerűen ellenzéki nem szavazott volna. az LMP listájára igen.De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
deyell
csipkelli
buhloone mindstate
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
deyell
több mint 1 éve
Itt csak tényleg az a kérdés, hogy el tudják-e magyarázni a tábornak, mit kell tenni. Történelmi mozgósítás kell Gabytól, jó is, hogy délután elhagyom a fővárost (bár vasárnap délelőtt jövök vissza, a harc közepén)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Karigeri helyében én most állnék ki és mondanám el napjában 5-ször, hogy "Alexandra és a fidesz is belátta, hogy NINCS SZÜKSÉG VÁLTOZÁSRA Budapesten"Ennyi, nem kéne több üzenet, csak sulykolni, hogy ami a plakátjukon van, az mögül kihátráltak...

több mint 1 éve
Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
buhloone mindstate
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ennek annyira semmi értelme, hogy tényleg nem hittem el.Nyilván Karácsony a legjobb, legdemokratikusabb, leg-leg-leg. De Vitézy is egy jó jelölt. Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listára.
Balfasz Fidesz. Most lehet magyarázni a népnek, hol kire ikszeljen.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Így Vitézy mögül azért sok Fidesz hater ki fog állniVICC GECIVagy így bukta el
Így húzta be KariGeri
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
VICC GECIVagy így bukta el
Így húzta be KariGeri
zacknorb
több mint 1 éve
Érdekes lesz a matek, mert az egy dolog, hogy a fideszesek beállnak Vitézy mögé, de sokan ki is állnak mögüle, és inkább karigerire teszik az x-et (egyébként jómagam is).
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Kertek mind a 11 parttól 1 perces videót, 9 küldött isyoutu.be/__RQk8tR-to?si=g5fHmJTTPJtQ4-hU
több mint 1 éve
VICC GECIÍgy húzta be KariGeri
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Viszont marad listavezető, így kímélik meg a sokktól az egybiteseket...

több mint 1 éve
na csak elütötte a villamos 😀
több mint 1 éve
És vissza is lépett...

több mint 1 éve
Vissza is lépett Szandika!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/belfold/2024/06/07/szazadveg-vitezy-david-szemtol-szemben-legyozne-karacsonytLegyen az, ha Szandra visszalép, akkor Vitézy is.
Ha marad a pályán, akkor pedig Karácsony dobbantson!