Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
Az aki azt mondja neked, hogy csak azért szavaz a fideszre mert nincs más, az a legjellemtelenebb senkiháziak közé tartozik, aki szégyenli hogy fideszes a normális emberek előtt.
Ha ilyet hallasz, köpd le😎
ozibozi
vagy elég csak annyit mondani neki, hogy köpjön fel, és álljon alá
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Az aki azt mondja neked, hogy csak azért szavaz a fideszre mert nincs más, az a legjellemtelenebb senkiháziak közé tartozik, aki szégyenli hogy fideszes a normális emberek előtt.
Ha ilyet hallasz, köpd le😎
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 328 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=T9LnlL0Lm48
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
Haverommal beszélgettem hogy kire fog szavazni..ős Fideszes, de már az előző választáskor is panaszkodott hogy valami alternatíva kellene, mert a Fidesz nem jó, és jött ezzel a Gattány féle párttal hogy milyen jó ötleteik vannak.
Nem találjátok ki.. de a fideszre huzza az X-et mert legyen már az EU-ban valaki aki kritikusan gondolkodik 😀 😀
Az elmúlt két évben panaszkodott hogy nincs kire szavazni, mert milyen az az ellenzék, rájuk biztos nem és egyebek. Kérdezem tőle: Tisza? Itt van a 2006-os Orbán, kell ennél jobb? Válasz: az is baloldali, maradok a Fidesznél 😀
Pár nap múlva majd megint beleér a kezünk a bilibe.
Nomac
Attól függ mik az elvárások.
Ha az, hogy most odaba.. nk a fidesznek, akkor beleér.
Ha az, hogy odaba..nk a dk-nak, nem áll talpra és 26-ban új, potens kihívója lesz a kormánynak, akkor is.
Ha csak annyi, hogy most jól pofán verjük az ellenzéket és az életrevalóbbja esetleg elkezdi csipkedni magát, akkor talán nem.
Hogy is van? "A tökéletes születésnap feltétele az alacsony elvárás"
kittli
Mondjuk nekem pont vasárnap lesz a szulinapom😃
Nemes samu09
 youtu.be/6PGbsRZ9Sro?si=Yb1gU5km6iXOBdnl

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 443 — I like the Texans, I like who we are
Haverommal beszélgettem hogy kire fog szavazni..ős Fideszes, de már az előző választáskor is panaszkodott hogy valami alternatíva kellene, mert a Fidesz nem jó, és jött ezzel a Gattány féle párttal hogy milyen jó ötleteik vannak.
Nem találjátok ki.. de a fideszre huzza az X-et mert legyen már az EU-ban valaki aki kritikusan gondolkodik 😀 😀
Az elmúlt két évben panaszkodott hogy nincs kire szavazni, mert milyen az az ellenzék, rájuk biztos nem és egyebek. Kérdezem tőle: Tisza? Itt van a 2006-os Orbán, kell ennél jobb? Válasz: az is baloldali, maradok a Fidesznél 😀
Nomac
Ha az, hogy odaba..nk a dk-nak, nem áll talpra és 26-ban új, potens kihívója lesz a kormánynak, akkor is.
Ha csak annyi, hogy most jól pofán verjük az ellenzéket és az életrevalóbbja esetleg elkezdi csipkedni magát, akkor talán nem.
kittli
Mondjuk nekem pont vasárnap lesz a szulinapom😃
több mint 1 éve
Nomac
Sőt, nem a 2006-os, hanem az 1998-as Orbán.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 890 — The Mathematician
kittli
 www.youtube.com/watch?v=YRv76zQ51w4

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Nomac

Szerkesztette: kittli

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 096 — balazs.t85@gmail.com
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát Toronak sikerült jópár nagy faszságot megint bemondania
zacknorb
most nézem a kommenteket, zseniális
az MP-Dobrev-Toro alatt ott vannak a kommentek hogy miért ilyen szemét vele a Marci és a korábbiba miért nem állt bele 😊

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
én értem hogy nincsenek igények, de ennyire?

Negritis, a vajda
ezmiez? pártrendezvény?
ad1, hivatásos katonák nem vehetnek részt pártrendezvényeken
ad2, tető alatt nincs tisztelgés sapkában
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 974
 24.hu/belfold/2024/06/05/oroshaza-haborus-plakat-momentum-fidesz-szulok-kozterulet-felugyelok/

Hála az égnek arrafelé nincs semmi probléma, így ráérnek a közteresek. Taps, taps.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Egészen biztos vagyok abban, hogy Fletóból nem veszett ki a revansvágy. Veled ellentétben én úgy gondolom, hogy a DK-ból nem a kormányváltás szándéka, hanem a képessége hiányzik. Éppen ezért a másik kérdés teljesen utópisztikus: nincs értelme azzal foglalkozni, hogy milyen lenne a NER utáni világ, ha a DK kerülne hatalomra.
nagylaza, főpohárnok
Ilyet nem kérdeztem, sose kerül hatalomra a DK. Az érdekelt volna, hogy az elmúlt 13 évben láttad e bármi jelét annak, ami alátámasztja az általad leírtakat, hogy a DK nem a NER része, hanem annak ellenlábasa?

Mert lehet a revansvágy benne van Fletóban, de az opportunizmis is, és pl. az, hogy Gyurcsány rendszeresen részt vesz megbeszéléseken, egyeztetéseken Stumpfnál Orbánnal, hogy nulla elszámoltatás nem indult irányába, hogy minden valódi rendszertváltani akaró embert megpróbál kicsinálni, hogy az emberei rengeteg szinten együtt üzletelnek a fideszesekkel, mind mind inkább az utóbbit demonstrálja. Gyurcsány se hülye, tapasztalt politikusként belátta, hogy számára ebben a rendszerben a kollaboráció az egyetlen szabad(láb)on járható út. Orbán meg pláne nem hülye, jól használja a főnyereményét, ami már zsinórban négy kétharmadot hozott neki.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezek szerint félreértettem az egyik kérdésedet, azt hittem, hogy a NER-telen Magyarországot a DK-val kell(ene) elképzelnem.
Többet tudsz, mint én. Ha igaz, hogy Fletó rendszeresen egyeztet Stumpfnál Orbánnal, az fölöttébb érdekes. Kérdés, hogy igaz-e. Honnan veszed? Van rá esély, hogy fedi a valóságot az infó, vagy csak pletyka?
Az, hogy láttam-e jelét annak, hogy "a DK nem a NER része, hanem annak ellenlábasa", bugyuta kérdés. Rengeteg jelét lehetett látni. Plakátok, tüntetések, parlamenti felszólalások, kiadványok, nyilatkozatok stb.
Ha úgy fogalmaznál, hogy a sok erre utaló jel ellenére elképzelhetőnek tartom-e, hogy a DK nem ellenlábasa a NER-nek, hanem a része, akkor az más. A lehetséges válaszok közül leginkább azzal értek egyet, hogy Orbán a maga politikai céljaira használja Gyurcsányt: valóban főnyeremény számára.
Ellenzéki szempontból pedig régóta azt gondolom, hogy nem siránkozni és gyurcsányozni kell, hanem olyan alternatívát mutatni, amely népszerűbb a DK-s kínálatnál, olyan politikusokat kitermelni, akik vonzóbbak a Gyurcsány-Dobrev párosnál. MP és a Tisza Párt most éppen ezt teszi. (Mondom ezt úgy, hogy nálam nagyon sok a kérdőjel velük kapcsolatban.)
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931

Negritis, a vajda
ki ez a sok fiatal elegáns demokrata?
Eazzy
Javier Bardem a Nem vénnek való vidékből!
Dzsokijuing
Baszki, én azt hittem, hogy Mocsai Lajos hajat növesztett
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Egészen biztos vagyok abban, hogy Fletóból nem veszett ki a revansvágy. Veled ellentétben én úgy gondolom, hogy a DK-ból nem a kormányváltás szándéka, hanem a képessége hiányzik. Éppen ezért a másik kérdés teljesen utópisztikus: nincs értelme azzal foglalkozni, hogy milyen lenne a NER utáni világ, ha a DK kerülne hatalomra.
nagylaza, főpohárnok
Ilyet nem kérdeztem, sose kerül hatalomra a DK. Az érdekelt volna, hogy az elmúlt 13 évben láttad e bármi jelét annak, ami alátámasztja az általad leírtakat, hogy a DK nem a NER része, hanem annak ellenlábasa?

Mert lehet a revansvágy benne van Fletóban, de az opportunizmis is, és pl. az, hogy Gyurcsány rendszeresen részt vesz megbeszéléseken, egyeztetéseken Stumpfnál Orbánnal, hogy nulla elszámoltatás nem indult irányába, hogy minden valódi rendszertváltani akaró embert megpróbál kicsinálni, hogy az emberei rengeteg szinten együtt üzletelnek a fideszesekkel, mind mind inkább az utóbbit demonstrálja. Gyurcsány se hülye, tapasztalt politikusként belátta, hogy számára ebben a rendszerben a kollaboráció az egyetlen szabad(láb)on járható út. Orbán meg pláne nem hülye, jól használja a főnyereményét, ami már zsinórban négy kétharmadot hozott neki.

több mint 1 éve

Negritis, a vajda
Tegnap mutatta 'böszörményi kollégám.
Reakcióm:
Nagy drip a sztiló

Cipő a legjobb része

Látszik hogy fontos alkalom, be kellett újítani egy vadiújat a Decathlonból

Vagy utána területi kidobós selejtező lesz, és ez arra a Fideszes csapatfotó

zacknorb
de bazz
nem csak az indián kemény
jobb szélen a nő mint akinek a gyerekeit rabolták el
mögötte a katona
2. sorban középen a csávó sport cipőben
mellette a szandál zokni
bal szélen a nő 3/4edes nadrágban 😀

több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us

Negritis, a vajda
Eazzy
Dzsokijuing
Tudjad hova kell húzni vasárnap…

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve

Negritis, a vajda
Eazzy

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us

Negritis, a vajda

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
 www.youtube.com/watch?v=YobWLW7ZSV8

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya

Negritis, a vajda
Tegnap mutatta 'böszörményi kollégám.
Reakcióm:
Nagy drip a sztiló

Cipő a legjobb része

Látszik hogy fontos alkalom, be kellett újítani egy vadiújat a Decathlonból

Vagy utána területi kidobós selejtező lesz, és ez arra a Fideszes csapatfotó

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
A DK nem ellenzéki, hanem a NER része.
Őszentsége Sobri Jóska
Jól hangzik. Kifejtenéd, hogy ez mit jelent az értelmezésedben?
nagylaza, főpohárnok
Most hallod ezt tőlem először? Meglepne.
De röviden: a DK, -értve ezalatt a vezetését, nem a megvezetett szavazóit- nem érdekelt a NER megszűnésében, leváltásában, a jelenlegi helyzet megváltozásában mert ugyanannak a rendszernek a részei, mint a Fidesz, annak haszonélvezői, alkotóelemei, fogaskerekei, nem ellenérdekelt felek, hanem "tettestársak". Ugyanazon gazdasági elit, érdekkör, üzlet részei.
Mint egy Pál utcai fiúk színházi előadás, aholis a néző két oldalt lát, de valójában ugyanannak a társulatnak a színészei játszák a Pál utcaiakat és a vörösingeseket is. A színpadon megy a hirig, de a színfalak mögött egy brancs, együtt esznek, isznak, mulatoznak, és közös az érdek, az előadás sikere.

Én is kérdeznék: Te se két perce követed a politikát, ismersz sokakat személyesen, sokat tájékozódsz, olvasol, sokakkal beszélgetsz közéletről, van véleményed, gondolataid, ideáid, elveid. Te úgy látod, hogy a DK érdekelt akármilyen okból kifolyólag is a rendszer megváltozásában, egy emberibben, kevésbbé szarházi módon működő NER-telen Magyarországban? Láttad ennek bármi valódi jelét, megnyilvánulását az elmúlt 13 évben?
Őszentsége Sobri Jóska
Válasszuk ketté: az első kérdés az, hogy a DK érdekelt-e a Fidesz leváltásában, a második az, hogy milyen lenne az a rendszer, ahol a DK van kormányon.
Az elsőre azt mondom, hogy igen, a DK érdekelt a Fidesz leváltásában. Ennél többet is mondok: a DK-sok meggyőződése, hogy az új trónkövetelőtől, MP-től eltérően ők valóban kérlelhetetlen ellenfelei a Fidesznek, Klára asszony pedig (oldalán Fletóval) tökéletes lenne miniszterelnöknek. A 2022-es csúnya buktát egyedül MZP-nek tulajdonítják, és úgy hiszik, hogy a Fidesz meghekkelte az előválasztást. (Előbbi részigazság, utóbbi hülyeség.)
A DK 2022 után felrúgta az összefogást, de ezzel nem volt egyedül: így tett pl. a Momentum és az LMP is. A DK az ellenzék vezető erejeként akart ráfordulni előbb 2024-re, aztán 2026-ra, minden politikai lépésük ezt a célt szolgálta. A számok azonban nem úgy jöttek, ahogyan eltervezték. Bár tényleg stabilizálták a helyüket „a legerősebb ellenzéki párt” szerepében, az is jól látszott, ez kevés ahhoz, hogy potens kihívói legyenek a Fidesznek. MP felbukkanása pedig végleg borított mindent. A DK válasza MP megjelenésére az MSZP-vel és a Párbeszéddel összehozott szövetség volt. (A tárgyalások már korábban megkezdődtek, de nem vennék mérget arra, hogy a szövetség MP színre lépése nélkül is megköttetett volna.) Ez azonban legfeljebb csak a veszteség csökkentésére volt jó. A DK most rosszabbul áll, mint amikor még nem volt egy brancsban a másik két párttal.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve

több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 269 — Ajmo Vatreni
A DK nem ellenzéki, hanem a NER része.
Őszentsége Sobri Jóska
Jól hangzik. Kifejtenéd, hogy ez mit jelent az értelmezésedben?
nagylaza, főpohárnok
Most hallod ezt tőlem először? Meglepne.
De röviden: a DK, -értve ezalatt a vezetését, nem a megvezetett szavazóit- nem érdekelt a NER megszűnésében, leváltásában, a jelenlegi helyzet megváltozásában mert ugyanannak a rendszernek a részei, mint a Fidesz, annak haszonélvezői, alkotóelemei, fogaskerekei, nem ellenérdekelt felek, hanem "tettestársak". Ugyanazon gazdasági elit, érdekkör, üzlet részei.
Mint egy Pál utcai fiúk színházi előadás, aholis a néző két oldalt lát, de valójában ugyanannak a társulatnak a színészei játszák a Pál utcaiakat és a vörösingeseket is. A színpadon megy a hirig, de a színfalak mögött egy brancs, együtt esznek, isznak, mulatoznak, és közös az érdek, az előadás sikere.

Én is kérdeznék: Te se két perce követed a politikát, ismersz sokakat személyesen, sokat tájékozódsz, olvasol, sokakkal beszélgetsz közéletről, van véleményed, gondolataid, ideáid, elveid. Te úgy látod, hogy a DK érdekelt akármilyen okból kifolyólag is a rendszer megváltozásában, egy emberibben, kevésbbé szarházi módon működő NER-telen Magyarországban? Láttad ennek bármi valódi jelét, megnyilvánulását az elmúlt 13 évben?
Őszentsége Sobri Jóska
Én annyir hozzátennék, hogy Gyurcsány azért szeretne/szeretett volna Miniszterelnök lenni sokáig. De ahogy irod is haszonélvezője a rendszernek, neki kirva jó ha ő vezet, kurva jó ha a NER marad. Szar lesz ha más jön.
Ezért fúrta meg MZPt is ezért fúrja MPt is, mert neki nincs valós érdeke abban, hogy a NERt szétbombázza.
Toca
Ez egy fontos részlet.
Leváltaná ő Orbánt, ha tudná, mert azért kurvára nem mindegy, hogy százmilliókat, esetleg pár milliárdot lopsz vagy 100 milliárdot és lassan tankönyvekben fognak köpködni rád.
Csak nem tudja leváltani, ezt tudja Feri is és ezért ragaszkodik, megelégszik a "beosztotti" pozícióval is inkább.