Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Állítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.
Klaci79
Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Eazzy
Július 1-től beolvad az EON az MVM-be
Willie Parker
De ráadásul már 2022-ben megvette az MVM az E.ON-t.
Jughead
Na várjál azert az nem úgy van. Vannak régiók. Az E.On területeiből vett, de magát az E.On t eleve nem veheted meg, az egy német cég 😊
Az E.On Áramszolgáltató és az Elmű Hálózatból lett EOn Hálózat az nem ugyanaz, és az E.On Hungária Zrt alatt vannak/voltak.
Van itt szó egyetemes szolgáltatásról meg elosztói engedélyesről, meg ilyenek, és nem mind ugyanaz.
Eazzy
Én erre gondoltam, illetve erről kaptam tegnap levélben értesítést is:

www.portfolio.hu/uzlet/20240313/julius-elsejere-osszeolvad-az-eon-aramszolgaltato-es-az-mvm-next-energiakereskedelem-674697
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Állítólag a héten bejelentik a reptérvásárlást. Konkrétan most 6-át mondtak nekünk. Ez volt már június 3 és 4 is, de már nagy intervallumokat nem ugrálnak, mint eddig, úgyhogy tényleg közel lehet. És a választás miatt ez nyilván jól is nézne ki a kormánypártoknak...ha még érdekel bárkit a gazdaság vagy a tényleges problémák és nem csak a "ne vigyék a fiainkat Ukrajnába" bullshit.
Klaci79
Az az Elmű Hálózatot csapta le az E.On tőlük, az abból megmaradt pénzből lesz a reptér, de ha jól értesültem lehet megpróbálják az E.On tol mégis megvenni majd…biztos találtak a párna alatt spórolt pénzt…
Eazzy
Willie Parker
Jughead
Na várjál azert az nem úgy van. Vannak régiók. Az E.On területeiből vett, de magát az E.On t eleve nem veheted meg, az egy német cég 😊
Az E.On Áramszolgáltató és az Elmű Hálózatból lett EOn Hálózat az nem ugyanaz, és az E.On Hungária Zrt alatt vannak/voltak.
Van itt szó egyetemes szolgáltatásról meg elosztói engedélyesről, meg ilyenek, és nem mind ugyanaz.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
Jughead
Tudom, de továbbműködött önálló jogi személyként a villamoshálózat üzemeltetés miatt, mert a koncesszió-jogosultság lejárta nélkül az EU-nak vissza kellett volna fizetni több millió euro-t.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 208
Klaci79
Eazzy
Willie Parker
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
 telex.hu/belfold/2024/06/03/egeszsegugy-nincs-gyermeksebeszeti-es-traumatologiai-ellatas-szeged-orvosi-kamara

Ez még tegnapi, de talán a nagy gyerekvédelmi buzdulatban esetleg tehetnének valamit a nertársak azért is, hogy ilyenek ne történhessenek meg, igaz akkor kevesebb háborús plakátra lenne pénz...
StormST
Mindent kibírunk csak ne legyen háború, az a lényeg.
Csak azt nem értem, hogy miért lenne háború...
Lúdas Solymi
Mert az ellenzék azt akarja, Viktor ezt mondta és akkor úgy is van, axióma...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
 telex.hu/belfold/2024/06/03/egeszsegugy-nincs-gyermeksebeszeti-es-traumatologiai-ellatas-szeged-orvosi-kamara

Ez még tegnapi, de talán a nagy gyerekvédelmi buzdulatban esetleg tehetnének valamit a nertársak azért is, hogy ilyenek ne történhessenek meg, igaz akkor kevesebb háborús plakátra lenne pénz...
StormST
Mindent kibírunk csak ne legyen háború, az a lényeg.
Csak azt nem értem, hogy miért lenne háború...
több mint 1 éve
Klaci79
Eazzy
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Klaci79

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Ez, ami Bonyhádon is történt, csak a jéghegy csúcsa.. bárcsak kiesne minden csontváz a szekrényből.
Gyermekvédelem… hányok öcsém. És akkor viszem haza feleségem nagyszüleit a ballagás után s csak azt hajtják hogy ne legyen háború..
- JC6
Lehet gyalog is menni..
Nálam após gyurcsány hívő, mindig megjegyzem hány kétharmadhoz akar még asszisztálni, aztán valahogy abbamarad a beszélgetés.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Ez, ami Bonyhádon is történt, csak a jéghegy csúcsa.. bárcsak kiesne minden csontváz a szekrényből.
Gyermekvédelem… hányok öcsém. És akkor viszem haza feleségem nagyszüleit a ballagás után s csak azt hajtják hogy ne legyen háború..
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
na ez komoly, főleg az hogy a bicskei pedofilügyben elítélt három figurának milyen kapcsolatrendszere van.

atlatszo.hu/orszagszerte/2024/06/04/a-miniszterelnokseg-altal-tamogatott-nemzetisegi-gyerektaborban-tarthatott-foglalkozast-az-elitelt-bicskei-pedofil-nevelo/

buhloone mindstate

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 884 — Cowboys fan
fideszes polgi fia a pedofíliával gyanúsított pedagógus, míg az iskola igazgatója, aki állítólag el akarta tussolni az ügyet, fideszes önkormányzati képviselőjelölt.

hvg.hu/itthon/20240604_bonyhad-iskola-tanar-filone-ferencz-ibolya-fidesz-onkormanyzati-valasztas
deyell
vannak itt Bonyhádról szerintem, kérdezzük meg őket
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
fideszes polgi fia a pedofíliával gyanúsított pedagógus, míg az iskola igazgatója, aki állítólag el akarta tussolni az ügyet, fideszes önkormányzati képviselőjelölt.

hvg.hu/itthon/20240604_bonyhad-iskola-tanar-filone-ferencz-ibolya-fidesz-onkormanyzati-valasztas

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 655
több mint 1 éve
MP megtette a feljelentését?
Azt ígérte, hogy ma benyújtja.
gabokocka
polt péter lemondott már?
rogán elmenekült? (tudom hogy épp londonban kapták el)
orbán lemondott?
ezeket is ígérte
Negritis, a vajda
Amiket leírsz, azokra nincs közvetlen hatása. A feljelentésre, mint korábban a hangfelvétel nyilvánossagra hozatalára, arra van. Korábban konkrét időpont nélkül ígérte, majd lett a hétfő, engem érdekelnek a fejlemények, mert akinek el kell utasítani a feljelentést biztos izzadni fog.

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 197
Most néztem meg a margitszigeti Vidnyánszky féle kulturális programot.
Azt leborult...
Vágóképnek azért betehettek volna néhány arcot abból a 3-500 ezer emberből. Kíváncsi lennék nekik hogyan sikerült feldolgozni a látottakat.
kittli
Le se szarták.
De ha Scorsese vagy Villeneuve rendezne valami hasonlót, azt se.
Egy Orbán beszéd elé kell valami fos időkitöltő, de az emberek miatta mentek ki, rá voltak kiváncsiak. Ha Pataky Atis és Győzike ad elő valami esztrádműsort az is pont annyi jelentőséggel bírt volna, mintha Drake featel Taylor Swifttel.
Őszentsége Sobri Jóska
De lehet a 6-7 éves gyerekek akik ott szerepeltek azok vlsz traumatizálódtak, bár ez mondjuk nem fontos abban az értékrendben, szóval mindegy is. A szüleiknek gondolom még kevésbé, hiszen a próbákon már ezt láthatták, és úgy ítélték meg, hogy ez így normális, gondolom videóztak közben, és meg is osztották azonnal.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
Azt leborult...
Vágóképnek azért betehettek volna néhány arcot abból a 3-500 ezer emberből. Kíváncsi lennék nekik hogyan sikerült feldolgozni a látottakat.
kittli
Le se szarták.
De ha Scorsese vagy Villeneuve rendezne valami hasonlót, azt se.
Egy Orbán beszéd elé kell valami fos időkitöltő, de az emberek miatta mentek ki, rá voltak kiváncsiak. Ha Pataky Atis és Győzike ad elő valami esztrádműsort az is pont annyi jelentőséggel bírt volna, mintha Drake featel Taylor Swifttel.

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Azt leborult...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 197
gabokocka
orbán lemondott?
ezeket is ígérte
Negritis, a vajda
Orbán polgári Magyarországot ígért,
Szóval?
Ki van távolabb ???
15 kormányzott év, vagy egy kampány
C’mon man

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 854 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2024/06/03/kinai-level-fidesz-reddit-szentkiralyi-alexandra-sara-botond-jozsefvaros

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
Könnyesre röhögtem magam rajta. 😀
 www.youtube.com/watch?v=Mg6Osr7SOzs
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 119 — #NoStress
gabokocka
orbán lemondott?
ezeket is ígérte
Negritis, a vajda
Ezek azért nem olyan igéretek, mint amiket a gyerekednek teszel ötös bizonyítvány esetén, szerintem ezt te is tudod.
Hanem a posztmodern turbopopulista kommunikáció stílusjegyei, paneljei, elemei.
Eléggé egybites és/vagy naív gondolkodásra vall, ha egy politikus mondandóját, -ami a köznyelvben ígéretként lenne értelmezhető-, te szó szerint akarod értelmezni.
Mint a Partizán vitában amikor Vitézy azzal szembesítette Karácsonyt, hogy 5 éve azt mondta a kampányban, hogy nem indul újra, ha nem sikerül akadálymentesíteni a vállalt módon és időre. Kommunikációs elemnek okés, elmegy, de komolyan venni? Mintha valaki azt gondolná, hogy a reklámban Ördög Nóra komolyan mondja, hogy neki a Xixo a kedvenc itala.

Ezek politikusok baszki, és 0-24-ben kampányban vannak. Ellentmondanak maguknak akár egy mondaton belül, nemhogy napok vagy hetek viszonylatában.
Néha nehezen tudom eldönteni, hogy ki a hülyébb, aki vallásos áhitattál elhiszi amit a saját embere mond, vagy aki komolyan azon pörög, hogy az ellenodal embere hazudik.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 890 — The Mathematician
gabokocka
orbán lemondott?
ezeket is ígérte

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve