Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát a békemenet nem fontosabb kéremszépen????m.hvg.hu/elet/20240602_a-ner-milliardosai-a-bekemenet-helyett-inkabb-a-bl-dontot-valasztottak-magangeppel
több mint 1 éve
ááá csak nehéz kitalálni...Ennyi igazán járt már nekem a sok köDbér és kauKció után.Branül...Viszont, ha a főorvos úr feleségéből - akit főorvos úr maga műt etikátlan módon - úgy veszed ki a granült, hogy utána bibis marad a keze, akkor instant, azonnali hatállyal vagy kikúrva.A beleszarom az az, h kérsz konzultációt a beteg hozzátartozódról és elkezd beszélni egy másik betegről, mert lusta a kartont/aktát/gépi mappát átnézni - nagymamám esetében volt ilyen legutóbb 2022 nov-ben.Az szerintem pénz kérdése, hogy az egyik pesti kórházban tízezer szám vannak értékelés nélküli felvételek, mert nincs radiológus. Hogy közel két hónap egy MRI kiértékelése, mert nincs aki aláírja a leletet és lehetne folytatni, de minek, mindenki találkozik orvossal és tud ilyeneket.Nem is tudsz velük beszélni, mert nem látod őket.Azért ha egy tanácsot elfogadsz: ezt az álláspontodat orvosok előtt ne hangoztasd.Igen, nagyjából 2-3 óra kiesett nekik.Jól értem, hogy az az állításod, hogy eddig 6-7 órát dolgoztak 8 helyett, most pedig már csak 3-4-et?Ne szívjanak, tegyék a dolgukat, mint más is.Ha muszáj, akkor az szomorú. Ez esetben keress valami normális helyet, ne azt akard, hogy mások is szívjanak.Muszály, igenAmúgy Te túlórázol csak úgy, mert nincs jobb dolgod?Most volt lányom műtétje, mondta ismerős dokink, h eddig 10-12 volt, az új szabályokkal 5-6, mert nem éri meg túlórázniuk, ezért ellazázzák a napot.Azért ne írjunk már ekkora hülyeséget.. nem a hálapénz miatt nincsenek műtétek, hanem azért mert ennyi fizet az állam, ha 1000 csípőprotézist finanszíroz az állam, akkor 1000 lesz elvégezve a magyar korházakban, az már mellékes hogy mondjuk a kapacitás 5x annyi lenne.Van olyan jobb oldali orgánum ahol úgy hellyel közel tudósítanak a békemenetről?Igaz amit írsz, nem vitatkozom vele.
Megnéztem a 444 és a Telex tudósítást, és nagyon hiányoltam az embereknek feltett olyan kérdéseket, hogy például miért nem zavarja, hogy nincs oktatási, egészségügyi, környezetvédelmi, lakhatási program a fidesznél. Vagy hogy gyakorlatilag semmiről nincs szó. Nem volt még lebutított egyszerű ellentmondás szembesítés sem.
Így is volt egy két szép mondat, hogy pl a fiatalok sajnos nem értik mivan most, nem tudják milyen egy háború. Ennyire élénken él ez a vén generációban, hogy mindegy hogy mivel idős vagyok, lehet bajom bármikor, akár csak annyi hogy elesek, megszédülök, és nagyjából az vár rám, hogy ha van gyermekem aki hoz be nekem törölközőt, wc papírt, fertőtlenítőt, ételt és még a gyógyszereket is megveszi (igen amikor a néhány hónapos gyerekem körházban volt, az orvosok velem vetették meg a gyógyszerek felét...), akkor talán életben maradok, de lehet, hogy a kevés orvos miatt nem jutok időben műtéthez, vagy olyan orvos műt aki nem tud odafigyelni 100%-ban mert agyon van terhelve, és bizony csúsznak hibák (anyám törött karját is elbaszták pl példa, csak nem mernek megszólalni mert az orvos az szent), de ez mind kurvára mindegy, a lényeg, hogy ne vigyenek háborúba, amit SENKI más nem szeretne, semelyik oldal nem mondott ilyet. A többi nem számít, az eldöcög...
Minap mondtam, ez a nép ilyen. Nekünk az való, hogy 100+ évig elnyomjanak minket. Ha nem jön a török, orosz, német vagy tudjafasz leuralás amin sírhatunk, akkor csinálunk magunknak bazmeg saját elnyomást, majd amíg már tényleg elkezd fájni, majd forradalom lesz megint. 48 és 56 után ki melyik évre tippel a 21. században? Mert nem 2024 vagy 2026 lesz az tuti. És akkor majd lehet ünnepelni...március 15 és augusztus 20 közé valahova belefér még egy dátum.
Eazzy
Annyit azért hozzáteszek, h a műtétek elmaradása a hálapénzek eltörlésével függ össze, amit mocskos dolognak tartok az orvostársadalomtól.
Alkudtak volna meg a kormányzattal rendesen és ne a hétköznapi embert sarcolják azzal, h a TB-d mellett menj el magánrendelésre - már ha teheted.
A hálapénz visszaszűkülése miatt van az a kórházakban h csökkent a napi műtétek száma, helyette meg hereverélnek a dokik/nővérek.
Tisztelet a nem kis számú kivételnek, akik még így is kisebbségben vannak.
Pedig az eü-sök azért nem keresnek rosszul, de vkinek semmi nem elég.
Willie Parker
A hálapénzre is van már megoldás, belépett egy 3. fél, akit ha megkeresel ő ajánlja neked az orvost, és rajta keresztül fizeted a hálpaénzt..nem hülye a magyar, ha fizetni akar, akkor fizetni fog.
Nomac
Ez fül-orr-gégészet volt, kardiológián is van ilyen tapaszalatunk.
Willie Parker
Jughead
Willie Parker
Jughead
Lás kittlinek írtak.
Willie Parker
Jughead
Szhely kórház dr Hende Lívia, Dr Liszt Attila, kardiológián pedig dr Nagy Lajos prof mondta
Willie Parker
Jughead
A konkrét műtét előtt a főorvos végezte az általános vizsgálatot és felügyte a műtétet, de rezidens műtött.
Nekem egyébként nincs bajom a legtöbb orvossal, csak zavaró számomra a beleszarom hozzáállás az eü-ben, mert az nem pénzkérdés, hanem elkötelezettség, neveltetés, jóindulat és emberség kérdése.
Willie Parker
Persze nem minden pénz kérdése, de az, hogy egy ACl műtétet a balesetiben 5 hónap után csinálnak meg, az nem azért van, mert az orvos beleszarik, hanem mert egyrészt meg van mondva, maximum mennyi ilyen műtétet végezhetnek, másrészt ha elmegy valaki magánba, az tiszta nyereség az államnak. Márpedig nem mindig bírja az ember kivárni a hosszú-hosszú sort.
Én egyébként nem tapasztaltam ilyet, 3 orvos műtött, előttük is hozzájuk jártam. De van például egy új szabály, akihez magánban jársz, nem műthet. Persze ezt is ki lehet játszani, beírják magukat asszisztálni és máris hopp a kezében a szike.
Klaci79
A beleszarom az is, h anyut 7x vitte mentő sürgősségire és 700+ CRP-vel a rezidens haza akarta küldeni. Ha nem hozom szóba a feljelentést, akkor nem kerül osztályra, nem csinálnak - többszöri unszolásra - MR-t és nem derül ki a vérmérgezése a hasüregben, amibe pl 51 éves ismerős meg belehalt, mert ott a család nem v annyira rámenős.
Willie Parker
Megtörtént sztori, Budapest.
Az a baj, hogy nem ér semmit a diploma, tudás, eskü, ha nem társul mellé erkölcs. Tkp. Orbánt érdemlik.
Amadeus von Dollárbaloldal
kéthétszégyedmagad...
sutianap
újmagyarba, mongyuk ha egy vénagraftot szúrsz fix kanüllel, az lehetne a granül
... bár szívkoszorúeret azé ritkán szúrnak, még valszeg letális is...
de fejtörőnek nevoltroszz, nem is tartott kéthétig

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Ennyi igazán járt már nekem a sok köDbér és kauKció után.Branül...Viszont, ha a főorvos úr feleségéből - akit főorvos úr maga műt etikátlan módon - úgy veszed ki a granült, hogy utána bibis marad a keze, akkor instant, azonnali hatállyal vagy kikúrva.A beleszarom az az, h kérsz konzultációt a beteg hozzátartozódról és elkezd beszélni egy másik betegről, mert lusta a kartont/aktát/gépi mappát átnézni - nagymamám esetében volt ilyen legutóbb 2022 nov-ben.Az szerintem pénz kérdése, hogy az egyik pesti kórházban tízezer szám vannak értékelés nélküli felvételek, mert nincs radiológus. Hogy közel két hónap egy MRI kiértékelése, mert nincs aki aláírja a leletet és lehetne folytatni, de minek, mindenki találkozik orvossal és tud ilyeneket.Nem is tudsz velük beszélni, mert nem látod őket.Azért ha egy tanácsot elfogadsz: ezt az álláspontodat orvosok előtt ne hangoztasd.Igen, nagyjából 2-3 óra kiesett nekik.Jól értem, hogy az az állításod, hogy eddig 6-7 órát dolgoztak 8 helyett, most pedig már csak 3-4-et?Ne szívjanak, tegyék a dolgukat, mint más is.Ha muszáj, akkor az szomorú. Ez esetben keress valami normális helyet, ne azt akard, hogy mások is szívjanak.Muszály, igenAmúgy Te túlórázol csak úgy, mert nincs jobb dolgod?Most volt lányom műtétje, mondta ismerős dokink, h eddig 10-12 volt, az új szabályokkal 5-6, mert nem éri meg túlórázniuk, ezért ellazázzák a napot.Azért ne írjunk már ekkora hülyeséget.. nem a hálapénz miatt nincsenek műtétek, hanem azért mert ennyi fizet az állam, ha 1000 csípőprotézist finanszíroz az állam, akkor 1000 lesz elvégezve a magyar korházakban, az már mellékes hogy mondjuk a kapacitás 5x annyi lenne.Van olyan jobb oldali orgánum ahol úgy hellyel közel tudósítanak a békemenetről?Igaz amit írsz, nem vitatkozom vele.
Megnéztem a 444 és a Telex tudósítást, és nagyon hiányoltam az embereknek feltett olyan kérdéseket, hogy például miért nem zavarja, hogy nincs oktatási, egészségügyi, környezetvédelmi, lakhatási program a fidesznél. Vagy hogy gyakorlatilag semmiről nincs szó. Nem volt még lebutított egyszerű ellentmondás szembesítés sem.
Így is volt egy két szép mondat, hogy pl a fiatalok sajnos nem értik mivan most, nem tudják milyen egy háború. Ennyire élénken él ez a vén generációban, hogy mindegy hogy mivel idős vagyok, lehet bajom bármikor, akár csak annyi hogy elesek, megszédülök, és nagyjából az vár rám, hogy ha van gyermekem aki hoz be nekem törölközőt, wc papírt, fertőtlenítőt, ételt és még a gyógyszereket is megveszi (igen amikor a néhány hónapos gyerekem körházban volt, az orvosok velem vetették meg a gyógyszerek felét...), akkor talán életben maradok, de lehet, hogy a kevés orvos miatt nem jutok időben műtéthez, vagy olyan orvos műt aki nem tud odafigyelni 100%-ban mert agyon van terhelve, és bizony csúsznak hibák (anyám törött karját is elbaszták pl példa, csak nem mernek megszólalni mert az orvos az szent), de ez mind kurvára mindegy, a lényeg, hogy ne vigyenek háborúba, amit SENKI más nem szeretne, semelyik oldal nem mondott ilyet. A többi nem számít, az eldöcög...
Minap mondtam, ez a nép ilyen. Nekünk az való, hogy 100+ évig elnyomjanak minket. Ha nem jön a török, orosz, német vagy tudjafasz leuralás amin sírhatunk, akkor csinálunk magunknak bazmeg saját elnyomást, majd amíg már tényleg elkezd fájni, majd forradalom lesz megint. 48 és 56 után ki melyik évre tippel a 21. században? Mert nem 2024 vagy 2026 lesz az tuti. És akkor majd lehet ünnepelni...március 15 és augusztus 20 közé valahova belefér még egy dátum.
Eazzy
Annyit azért hozzáteszek, h a műtétek elmaradása a hálapénzek eltörlésével függ össze, amit mocskos dolognak tartok az orvostársadalomtól.
Alkudtak volna meg a kormányzattal rendesen és ne a hétköznapi embert sarcolják azzal, h a TB-d mellett menj el magánrendelésre - már ha teheted.
A hálapénz visszaszűkülése miatt van az a kórházakban h csökkent a napi műtétek száma, helyette meg hereverélnek a dokik/nővérek.
Willie Parker
A hálapénzre is van már megoldás, belépett egy 3. fél, akit ha megkeresel ő ajánlja neked az orvost, és rajta keresztül fizeted a hálpaénzt..nem hülye a magyar, ha fizetni akar, akkor fizetni fog.
Nomac
Willie Parker
Jughead
Willie Parker
Jughead
Lás kittlinek írtak.
Willie Parker
Jughead
Szhely kórház dr Hende Lívia, Dr Liszt Attila, kardiológián pedig dr Nagy Lajos prof mondta
Willie Parker
Jughead
A konkrét műtét előtt a főorvos végezte az általános vizsgálatot és felügyte a műtétet, de rezidens műtött.
Nekem egyébként nincs bajom a legtöbb orvossal, csak zavaró számomra a beleszarom hozzáállás az eü-ben, mert az nem pénzkérdés, hanem elkötelezettség, neveltetés, jóindulat és emberség kérdése.
Willie Parker
Persze nem minden pénz kérdése, de az, hogy egy ACl műtétet a balesetiben 5 hónap után csinálnak meg, az nem azért van, mert az orvos beleszarik, hanem mert egyrészt meg van mondva, maximum mennyi ilyen műtétet végezhetnek, másrészt ha elmegy valaki magánba, az tiszta nyereség az államnak. Márpedig nem mindig bírja az ember kivárni a hosszú-hosszú sort.
Én egyébként nem tapasztaltam ilyet, 3 orvos műtött, előttük is hozzájuk jártam. De van például egy új szabály, akihez magánban jársz, nem műthet. Persze ezt is ki lehet játszani, beírják magukat asszisztálni és máris hopp a kezében a szike.
Klaci79
A beleszarom az is, h anyut 7x vitte mentő sürgősségire és 700+ CRP-vel a rezidens haza akarta küldeni. Ha nem hozom szóba a feljelentést, akkor nem kerül osztályra, nem csinálnak - többszöri unszolásra - MR-t és nem derül ki a vérmérgezése a hasüregben, amibe pl 51 éves ismerős meg belehalt, mert ott a család nem v annyira rámenős.
Willie Parker
Az a baj, hogy nem ér semmit a diploma, tudás, eskü, ha nem társul mellé erkölcs. Tkp. Orbánt érdemlik.
kéthétszégyedmagad...
sutianap
több mint 1 éve
Aha.ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőleGyártanak igazolást jó pénzért, hogy meddőség áll fenn és voilá!
rtl.hu/gazdasag/2024/06/01/babavaro-hitel-hatarido-buntetesek
Negritis, a vajda
Willie Parker
Olyan szinten utána néznek mindennek, hogy ihaj. Bukni fog mindenki, nem éri meg.
több mint 1 éve
Branül...Viszont, ha a főorvos úr feleségéből - akit főorvos úr maga műt etikátlan módon - úgy veszed ki a granült, hogy utána bibis marad a keze, akkor instant, azonnali hatállyal vagy kikúrva.A beleszarom az az, h kérsz konzultációt a beteg hozzátartozódról és elkezd beszélni egy másik betegről, mert lusta a kartont/aktát/gépi mappát átnézni - nagymamám esetében volt ilyen legutóbb 2022 nov-ben.Az szerintem pénz kérdése, hogy az egyik pesti kórházban tízezer szám vannak értékelés nélküli felvételek, mert nincs radiológus. Hogy közel két hónap egy MRI kiértékelése, mert nincs aki aláírja a leletet és lehetne folytatni, de minek, mindenki találkozik orvossal és tud ilyeneket.Nem is tudsz velük beszélni, mert nem látod őket.Azért ha egy tanácsot elfogadsz: ezt az álláspontodat orvosok előtt ne hangoztasd.Igen, nagyjából 2-3 óra kiesett nekik.Jól értem, hogy az az állításod, hogy eddig 6-7 órát dolgoztak 8 helyett, most pedig már csak 3-4-et?Ne szívjanak, tegyék a dolgukat, mint más is.Ha muszáj, akkor az szomorú. Ez esetben keress valami normális helyet, ne azt akard, hogy mások is szívjanak.Muszály, igenAmúgy Te túlórázol csak úgy, mert nincs jobb dolgod?Most volt lányom műtétje, mondta ismerős dokink, h eddig 10-12 volt, az új szabályokkal 5-6, mert nem éri meg túlórázniuk, ezért ellazázzák a napot.Azért ne írjunk már ekkora hülyeséget.. nem a hálapénz miatt nincsenek műtétek, hanem azért mert ennyi fizet az állam, ha 1000 csípőprotézist finanszíroz az állam, akkor 1000 lesz elvégezve a magyar korházakban, az már mellékes hogy mondjuk a kapacitás 5x annyi lenne.Van olyan jobb oldali orgánum ahol úgy hellyel közel tudósítanak a békemenetről?Igaz amit írsz, nem vitatkozom vele.
Eazzy
Willie Parker
Nomac
Willie Parker
Jughead
Willie Parker
Jughead
Lás kittlinek írtak.
Willie Parker
Jughead
Willie Parker
Jughead
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
kéthétszégyedmagad...

több mint 1 éve
A jelenlegi gyakorlat szerint nem fogadják el ezt méltányossági okként, hiszen az örökbefogadás is opció.ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőleGyártanak igazolást jó pénzért, hogy meddőség áll fenn és voilá!
Negritis, a vajda
Willie Parker
több mint 1 éve
szerintem meg úgy beszélt, mint egy bespeedezett Donáth Anna, ettől függetlenül amit mondott az tartalmileg lehet jó volt, én csak a kommunikációs stílusát kritizáltam.a momentumosoknak nem ártana egy új kommunikációs tréner, Soproni Tamás is felvette Donáth Anna remek kommunikációs stílusát.Szerintem a Soproni kifejezetten jó volt. Nem is értem, miért nem őt vagy a hozzá hasonlókat (ha voltak) építették az elmúlt években. Illetve gondolom a belső harcokhoz ez a típus nem ért annyira.
deyell
vpi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
a momentumosoknak nem ártana egy új kommunikációs tréner, Soproni Tamás is felvette Donáth Anna remek kommunikációs stílusát.Szerintem a Soproni kifejezetten jó volt. Nem is értem, miért nem őt vagy a hozzá hasonlókat (ha voltak) építették az elmúlt években. Illetve gondolom a belső harcokhoz ez a típus nem ért annyira.
deyell
több mint 1 éve
Viszont, ha a főorvos úr feleségéből - akit főorvos úr maga műt etikátlan módon - úgy veszed ki a granült, hogy utána bibis marad a keze, akkor instant, azonnali hatállyal vagy kikúrva.A beleszarom az az, h kérsz konzultációt a beteg hozzátartozódról és elkezd beszélni egy másik betegről, mert lusta a kartont/aktát/gépi mappát átnézni - nagymamám esetében volt ilyen legutóbb 2022 nov-ben.Az szerintem pénz kérdése, hogy az egyik pesti kórházban tízezer szám vannak értékelés nélküli felvételek, mert nincs radiológus. Hogy közel két hónap egy MRI kiértékelése, mert nincs aki aláírja a leletet és lehetne folytatni, de minek, mindenki találkozik orvossal és tud ilyeneket.Nem is tudsz velük beszélni, mert nem látod őket.Azért ha egy tanácsot elfogadsz: ezt az álláspontodat orvosok előtt ne hangoztasd.Igen, nagyjából 2-3 óra kiesett nekik.Jól értem, hogy az az állításod, hogy eddig 6-7 órát dolgoztak 8 helyett, most pedig már csak 3-4-et?Ne szívjanak, tegyék a dolgukat, mint más is.Ha muszáj, akkor az szomorú. Ez esetben keress valami normális helyet, ne azt akard, hogy mások is szívjanak.Muszály, igenAmúgy Te túlórázol csak úgy, mert nincs jobb dolgod?Most volt lányom műtétje, mondta ismerős dokink, h eddig 10-12 volt, az új szabályokkal 5-6, mert nem éri meg túlórázniuk, ezért ellazázzák a napot.Azért ne írjunk már ekkora hülyeséget.. nem a hálapénz miatt nincsenek műtétek, hanem azért mert ennyi fizet az állam, ha 1000 csípőprotézist finanszíroz az állam, akkor 1000 lesz elvégezve a magyar korházakban, az már mellékes hogy mondjuk a kapacitás 5x annyi lenne.Van olyan jobb oldali orgánum ahol úgy hellyel közel tudósítanak a békemenetről?Igaz amit írsz, nem vitatkozom vele.
Eazzy
Willie Parker
Nomac
Willie Parker
Jughead
Willie Parker
Jughead
Lás kittlinek írtak.
Willie Parker
Jughead
Willie Parker
Jughead
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
több mint 1 éve
a momentumosoknak nem ártana egy új kommunikációs tréner, Soproni Tamás is felvette Donáth Anna remek kommunikációs stílusát.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Miért ne lehetne apáca az, aki házas?!Fizetni kell sztemMi van ha Vlk apácának áll?ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőleGyártanak igazolást jó pénzért, hogy meddőség áll fenn és voilá!
Negritis, a vajda
Willie Parker
Akkor mit tesznek?
ozibozi
Amúgy ha felvette a CSOK-ot, akkor házas volt, ìgy nem lehet apáca. Vagy elvált és akkor sem.
Willie Parker
Bármikor szólíthatja az Úr.
több mint 1 éve
Nem túl keresztényiFizetni kell sztemMi van ha Vlk apácának áll?ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőleGyártanak igazolást jó pénzért, hogy meddőség áll fenn és voilá!
Negritis, a vajda
Willie Parker
Akkor mit tesznek?
ozibozi
Willie Parker
több mint 1 éve
Fizetni kell sztemMi van ha Vlk apácának áll?ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőleGyártanak igazolást jó pénzért, hogy meddőség áll fenn és voilá!
Negritis, a vajda
Willie Parker
Akkor mit tesznek?
ozibozi
Amúgy ha felvette a CSOK-ot, akkor házas volt, ìgy nem lehet apáca. Vagy elvált és akkor sem.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Mi van ha Vlk apácának áll?ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőleGyártanak igazolást jó pénzért, hogy meddőség áll fenn és voilá!
Negritis, a vajda
Willie Parker
Akkor mit tesznek?
több mint 1 éve
ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőle'26 január lesz érdekes.
Negritis, a vajda
Elengedjem? Ne engedjem?
Hogy veszítek kevesebb szavazatot?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőleGyártanak igazolást jó pénzért, hogy meddőség áll fenn és voilá!
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ewz is érdekes lesz hogy mi lesz belőlertl.hu/gazdasag/2024/06/01/babavaro-hitel-hatarido-buntetesek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Látszik hogy dolgoznak
több mint 1 éve
Na a Tisza valahonnan megvette az emailcímemet, kaptam tőlük egy hírlevelet pedig sehol nem adtam meg az elérhetőségemet.
több mint 1 éve
Mert Bp-en a mögé áll be a Ner, aki nekik kényelmesebb. És a fikázás, itt bizony a jelölt kampányát segíti.ha annyira Szandika lenne a fő jelölt akkor miért nem fikázzák legalább néha államtitkár urat?Ha esetleg valaki kételkedne még vitézy hovatartozásáról: 😀Ha Szandra a pályán marad, Karácsony 20 százalékponttal nyer, akkor kinek a kurva anyját kell szidni a hónapokig tartó 2 fideszes jelölt kampányért? Gondolom Geriét, de majd elnézést kér, mint Puzsértól.
https://telex.hu/belfold/2024/06/01/kormanysajto-pesti-sracok-origo-magyar-nemzet-karacsony-vitezy-vita
Duff
A kormánysajtónak nem kell Vitézy, hogy Karácsonyt gyalázza. És még kampány se, bár abban kb. kötelező.
csipkelli
Negritis, a vajda
OV-nak tökéletes, ha Budapestre nem kell pénzt küldeni, és ehhez elég annyi, hogy kicsit szídják a Karigerit, az itt lakók pedig boldogan megszavazzák, hisz lehet a seggünk kilóg, de mi vagyunk a szabadság városa, Budapest Köztársaság.
több mint 1 éve
Ha esetleg valaki kételkedne még vitézy hovatartozásáról: 😀"Az Origo nevű, impresszum nélküli, szoftpornóval telepakolt putyinista propagandaoldal"
https://telex.hu/belfold/2024/06/01/kormanysajto-pesti-sracok-origo-magyar-nemzet-karacsony-vitezy-vita
Duff
😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Van lehetőség megnézni, hogy mit csinálnak veled és főleg mennyiért az orvosok, a eeszt-ben. Vicces számok vannak. Nem véletlen, hogy úsznak az adósságban a kórházak, és csak a jóságos atyáskodó állam, aki megmenti őket, nem mintha nem ez lenne a kötelessége. Ezért nem fognak több műtétet megcsinalni, mert érdemes megnézni, bármit csinálnak azon veszteségük van és persze ilyet nem lehet.A HBCs alkalmatlan a finanszírozásra
Az emberi oldal más. A büdös gyökér az az is marad, ha megfizetik akkor is.
Klaci79
igen a kórházak addig is alulfinaszírozottak voltak, amíg nem jött a béremelés meg a rezsirászabadítás
Amúgy az eü-ben nulla, azaz nulla a szemèlyes teljesítményfinanszírozás, sőt a szakági szerinti szeparálas is minimális - a manuális szakmák (sebész) teljeseítményfinanszírozása volt a hálapénz - kvázi minek műtsön a HBCs felett, ha megdádázzák, hogy szórja a pénzt - plusz bármiben rutinnal is annyi, mint ha gerotológus, betegsimogató lenne
Emellé, most becsúszott a szakrendelők okfő meg BM ellelenőrzése, mikor a kiírt időben kutykötelessèg seggetnöveszteni - praktikusan úgy nézett ki, hogy amíg volt kiírás műtöttek, majd, ha az lement akármikorra, levarrták a szakrendelést, de most délóra kétperckor már ott az okfő és írja a feljelentést, hogy fixipszilon nem csinálja a szakrendelést - ezér egy ember kiesik a műtőből, plussz van beeső műtét mindig, tehát inkább kettő - ha még fixipszilon hóbeleledíjas szakrendel, neki ott kell lenni, addig műt a rezisztens, még ügyel mer arra se kap senki semmit ha egy, két három szakvizsgával ügyelsz mint flepnivel, telefonos felügyelettel
és az adósság egyre nő, mivel elfelejtették a rezsiraszabadítaskor konszolidálni az eü gáz,fűtés szamláit - így egyik zsebből pakolgat a másik zsebbe állambácsi, de közbe mindig el lehet mondani, hogy a szemét dolgozók csak a hiányt termelik
Hát basszák meg, még baszódjanak bele...
ventillálásOFF
Szerkesztette: sutianap

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Az megvan, hogy ki most a főpolgármester? Pistabá néha azért lebuzizza.ha annyira Szandika lenne a fő jelölt akkor miért nem fikázzák legalább néha államtitkár urat?Ha esetleg valaki kételkedne még vitézy hovatartozásáról: 😀Ha Szandra a pályán marad, Karácsony 20 százalékponttal nyer, akkor kinek a kurva anyját kell szidni a hónapokig tartó 2 fideszes jelölt kampányért? Gondolom Geriét, de majd elnézést kér, mint Puzsértól.
Duff
A kormánysajtónak nem kell Vitézy, hogy Karácsonyt gyalázza. És még kampány se, bár abban kb. kötelező.
csipkelli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ha annyira Szandika lenne a fő jelölt akkor miért nem fikázzák legalább néha államtitkár urat?Ha esetleg valaki kételkedne még vitézy hovatartozásáról: 😀Ha Szandra a pályán marad, Karácsony 20 százalékponttal nyer, akkor kinek a kurva anyját kell szidni a hónapokig tartó 2 fideszes jelölt kampányért? Gondolom Geriét, de majd elnézést kér, mint Puzsértól.
Duff
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ha esetleg valaki kételkedne még vitézy hovatartozásáról: 😀Ha Szandra a pályán marad, Karácsony 20 százalékponttal nyer, akkor kinek a kurva anyját kell szidni a hónapokig tartó 2 fideszes jelölt kampányért? Gondolom Geriét, de majd elnézést kér, mint Puzsértól.
Duff