Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezért mondtam hogy érzet, mondhatjuk illúziónak is tökmindegy.Ja aztán bemennek valahova vásárolni, aztán kiderül, hogy a több fizu valójában csak illúzió, mert az infláció még nagyobb, mint az emelés...Jezusom halszemoptika ide vagy oda…no kurva sokan voltak kint, tudom tudom sokat felhoztak de akkoris…kurva sokan fideszesek pl a 40-es korosztály szomszéd félék stb itt a környezetben is. Nem szokásom senkit basztatni ezekkel, csak ámulok azon hogy “fideszes” vagyok. Tovabbra se ertem meg ezt a hovatartozási kötelezvényt…Ezen generációnak a legfontosabb a biztonság érzet. Nem a biztonság mert az nincs, de a tudat, hogy biztonságosabb mint máshol, jobb mint itt ott azért mégiscsak faszabban élünk mint 4-8 éve hiszen több a fizum.
Annyi változást látok hogy már egy két itzó pislákol, hogy hát azé baj van…
Eazzy
Toca
iktriad
Minket megvédenek (migránsok )mi nem kerülünk bele ( háború ), lesz fűtés (oroszok).
Ennyi a lényeg, Ja meg persze kell valami ellenségkép mert hat biztos azért nem jobb nekünk mert minket bántanak.
Ezt a magyar néplelket kell kinő i, de szerintem ehhez az kell hogy egy generáció meg legalább felnőjön es akik most kint vannak visszajöjjenek.
több mint 1 éve
Most jövök a fodrászomtól, mondom felnézek az emeletre😅 100 méteres sor… de 9kor zár😄😄😄Ja aztán bemennek valahova vásárolni, aztán kiderül, hogy a több fizu valójában csak illúzió, mert az infláció még nagyobb, mint az emelés...Na de itt a primark!
iktriad
youtu.be/iTLdFgR0aJ0?si=9YpPnTiEScaDzLfZ
r.baggio
több mint 1 éve
Ja aztán bemennek valahova vásárolni, aztán kiderül, hogy a több fizu valójában csak illúzió, mert az infláció még nagyobb, mint az emelés...Na de itt a primark!
iktriad
youtu.be/iTLdFgR0aJ0?si=9YpPnTiEScaDzLfZ

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ja aztán bemennek valahova vásárolni, aztán kiderül, hogy a több fizu valójában csak illúzió, mert az infláció még nagyobb, mint az emelés...Jezusom halszemoptika ide vagy oda…no kurva sokan voltak kint, tudom tudom sokat felhoztak de akkoris…kurva sokan fideszesek pl a 40-es korosztály szomszéd félék stb itt a környezetben is. Nem szokásom senkit basztatni ezekkel, csak ámulok azon hogy “fideszes” vagyok. Tovabbra se ertem meg ezt a hovatartozási kötelezvényt…Ezen generációnak a legfontosabb a biztonság érzet. Nem a biztonság mert az nincs, de a tudat, hogy biztonságosabb mint máshol, jobb mint itt ott azért mégiscsak faszabban élünk mint 4-8 éve hiszen több a fizum.
Eazzy
Toca
több mint 1 éve
Jezusom halszemoptika ide vagy oda…no kurva sokan voltak kint, tudom tudom sokat felhoztak de akkoris…kurva sokan fideszesek pl a 40-es korosztály szomszéd félék stb itt a környezetben is. Nem szokásom senkit basztatni ezekkel, csak ámulok azon hogy “fideszes” vagyok. Tovabbra se ertem meg ezt a hovatartozási kötelezvényt…Ezen generációnak a legfontosabb a biztonság érzet. Nem a biztonság mert az nincs, de a tudat, hogy biztonságosabb mint máshol, jobb mint itt ott azért mégiscsak faszabban élünk mint 4-8 éve hiszen több a fizum.
Eazzy
több mint 1 éve
Jezusom halszemoptika ide vagy oda…no kurva sokan voltak kint, tudom tudom sokat felhoztak de akkoris…kurva sokan fideszesek pl a 40-es korosztály szomszéd félék stb itt a környezetben is. Nem szokásom senkit basztatni ezekkel, csak ámulok azon hogy “fideszes” vagyok. Tovabbra se ertem meg ezt a hovatartozási kötelezvényt…Annyi változást látok hogy már egy két itzó pislákol, hogy hát azé baj van…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Donáth nekimegy Dobrevnek, majd Toroczkai üti mindkettőt. Minekmentekoda.
több mint 1 éve
Orbán beszéde után a tömeg az orosz nagykövetség elé vonult, hogy követelje a háború azonnali leállítását és a békét - minden jó sorozatban van egy alternatív valóság rész... na itt Orbániában ez lenne az.Össznyugati Transzatlanti Béke Koalíció? Jól hallottam? Trumppal? Ezt mondta? És aztán többségbe kerülünk a nyugati világban?
Meg Tankcsapda idézet, Wass All bert helyett? Itt tényleg nagy a gebasz ennél a gecinél.
Szerkesztette: petey
több mint 1 éve
1) A 21.században azért elvárom a pol-i/gazd-i elittől, h Ázsiában és Afrikában képes legyen olyan tervet kidolgozni, ami hatásos. Az ókori/középkori helyzethez képest lennének megoldások rá, ha lenne valódi akarat pl víztisztítási és víztárolási projektek, élőerő kèpzés, közép-felsőszintű képzési program ösztöndíjjal azzal a feltétellel, h visszatér a hazájába a delikvens etc.Ha esik az eső azt hogyan intézed el?Ezzel tisztában vagyok, meg azzal is, hogy a bevándorlás sokszor vezetett konfliktusokhoz, ma is. Együttélés problémái, kulturális különbségekből eredő feszültségek, különböző etnikai vagy vallási csoportok gazdasági érdekellentétei, párhuzamos társadalmak létrejötte, stb.Kapaszkodj meg, évezredek óta vándorolnak a népek. Nyugatról keletre, keletről nyugatra, északról délre, délről északra. Mindenki jobban akar élni, senki sem akarja végigszopni az életét. A népek mindig oda vándorolnak, ahol éppen jobb. A magyarok is bevándoroltak ide, mert meglehetősen sokat baszogatták őket innen keletebbre. Aztán meg nyugatról vándoroltak be ide a svábok, mert mégis csak jobb volt itt megtermelni a dolgokat, mint Swabiaban agyon adóztatva.És 2015 előtt is hallottál erről a nagyon összetett Soros tervről vagy ezt 85 éves korában dobta össze a ravasz zsidója?A harmadik világból a nyugati világba történő nagy mértékű bevándorlás nem 2015-ben kezdődött, de Magyarországon akkor csapódott le először igazán.
Csak várta-várta a megfelelő pillanatot, de akkor lecsapott.
vpi
Kampman
Az oroszok ősei sem csak úgy odaspawnoltak, ahol most a ruszkik vannak.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ezért ezt a témát sosem lehet olyan könnyedséggel elintézni, ahogy azt a mainstream balos sajtó gyakran szereti, hogy "hát mindig is jöttek-mentek itt az emberek, nem is szabad ezt akadályozni, hadd jöjjön aki ideér, majd csak lesz valahogy"
Kampman
Nyitsz egy esernyőt és elkönyveled, hogy természetes jelenség vagy drámázol és bőrig ázol?
A népvándorlás is egy természetes jelenség az emberi fajnál. Ahogy a hierarchikus társadalomba történő szerveződés is pl.
2) Az Arab tavasz lebontotta azokat a diktatúrákat, amik hatásosan visszatartották a tömeges áramlást és egyébként elfojtották a szélsőségeket - al-Kaida, Hezbollah, Hamasz, tálibok le voltak gatyásodva katonailag, pénzügyileg, stratégiailag teljesen.
Fun fact, h a jelenlegi agytrösztjük nagy része az akkor megdöntött diktatúrak haderejeiből jött.
Az Arab tavaszt pedig az USA stratégiája és demokrácia-exportja (importja ha úgy nézzük) okozta, ami kényelmes volt az amcsi gazd-i elitnek is, mert mentek fel a részvények a folyamatos katonai fejlesztésekkel.
3) Nigéria, Mali, Kongó, Pakisztán, India lesznek 10 éves távlatban a gondjaink európai szinten.
Afrika különösen, mert 1 Kína/ruszkik kiszedik az erőforrást, 2) a társadalmi szerkezetük zárt, spóraszerű, vagyis tömeg-családok indulnak meg és bezárnak majd külföldön, ergo nem működnek együtt a hagyományos európai értékrend szerint.
(Konyhanyelven nem értesz szót velük és előbb szúrnak, mint kérdeznek - nekem határrendészeti pontokon ez volt a személyes tapasztalatom, meg saját szememmel láttam, h az AIDS-től hogyan leépül egy ember-roncs)...
4) Ha EU-nak - Európának és az EU-nak nincs - társadalomstratégiája, akkor - bármennyire ronda kimondani - a fehér ember lesz az új néger 100 év múlva.
Az a jövendőbeli unokáim korszaka lesz, két generáció. Nem csak levegőbe beszélés.
5) Én biztos, h elővenném a németek migrációs stratégiáját a délszláv háborúk idejéből.
Időt, energiát, pénzt fordítottak abba, h kiszelektálják a nekik kellő, képzett szakembereket.
Helyben, Szerbiában, Horváto-bsn, Montenegróban.
Őket sikerült is integrálni, ellentétben a törökök első 50 évével.
Pl a fociban így került Klasnic, Subotic, Kostic, Olic, Shaqiri, Xhaka családja németajkú helyekre.
Az alulkvalifikáltakkal csak a baj van: ha magyarok, ha indiaiak, ha arabok, csak utóbbiak még jó eséllyel radikalizálódnak is.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Rajtam hiába kéred számon Orbánék gazságait, nem vagyok fideszes.Jó a példa, csak pont fordítva látom a kétfajta reakciót.Milyen jó is inkább lezülleszteni a gazdaságot olyan szintre, hogy még tranzitországnak se legyünk kívánatosak, majd közben fű alatt betelepíteni ezreket, százezreket, meg magyar útlevelet adni számtalan olyan embernek, akik kb köszönni sem tudnak magyarul. Soros!
Számomra a bevándorlással kapcsolatban tehetetlen, azt egy egyszerű "van ilyen" reakcióval elintéző attitűd egyenlő a bőrig ázással, míg a határkerítések ilyen szempontból az esernyő megfelelői.
Kampman
r.baggio
Talán lehetne valamiféle középút a wilkommenskultur meg az ukránok beregi falvakba buszoztatása között.
több mint 1 éve
Jó a példa, csak pont fordítva látom a kétfajta reakciót.Milyen jó is inkább lezülleszteni a gazdaságot olyan szintre, hogy még tranzitországnak se legyünk kívánatosak, majd közben fű alatt betelepíteni ezreket, százezreket, meg magyar útlevelet adni számtalan olyan embernek, akik kb köszönni sem tudnak magyarul. Soros!
Számomra a bevándorlással kapcsolatban tehetetlen, azt egy egyszerű "van ilyen" reakcióval elintéző attitűd egyenlő a bőrig ázással, míg a határkerítések ilyen szempontból az esernyő megfelelői.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1d5l8yj/%C3%A9letk%C3%A9p/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/orban-viktor-sirt/el3w60r😂😂😂😂
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Fu geci hagyjátok má ezt a sorosos témát, ez a legnagyobb bajunk itthon?Jól van már, csak bemelegítünk a meccsre, ha ez megnyugtat, a Madridot tartom a futball Sorosának 😀 😀 😀
Eazzy
több mint 1 éve
Jó a példa, csak pont fordítva látom a kétfajta reakciót.Ha esik az eső azt hogyan intézed el?Ezzel tisztában vagyok, meg azzal is, hogy a bevándorlás sokszor vezetett konfliktusokhoz, ma is. Együttélés problémái, kulturális különbségekből eredő feszültségek, különböző etnikai vagy vallási csoportok gazdasági érdekellentétei, párhuzamos társadalmak létrejötte, stb.Kapaszkodj meg, évezredek óta vándorolnak a népek. Nyugatról keletre, keletről nyugatra, északról délre, délről északra. Mindenki jobban akar élni, senki sem akarja végigszopni az életét. A népek mindig oda vándorolnak, ahol éppen jobb. A magyarok is bevándoroltak ide, mert meglehetősen sokat baszogatták őket innen keletebbre. Aztán meg nyugatról vándoroltak be ide a svábok, mert mégis csak jobb volt itt megtermelni a dolgokat, mint Swabiaban agyon adóztatva.És 2015 előtt is hallottál erről a nagyon összetett Soros tervről vagy ezt 85 éves korában dobta össze a ravasz zsidója?A harmadik világból a nyugati világba történő nagy mértékű bevándorlás nem 2015-ben kezdődött, de Magyarországon akkor csapódott le először igazán.
vpi
Kampman
Ezért ezt a témát sosem lehet olyan könnyedséggel elintézni, ahogy azt a mainstream balos sajtó gyakran szereti, hogy "hát mindig is jöttek-mentek itt az emberek, nem is szabad ezt akadályozni, hadd jöjjön aki ideér, majd csak lesz valahogy"
Kampman
Nyitsz egy esernyőt és elkönyveled, hogy természetes jelenség vagy drámázol és bőrig ázol?
A népvándorlás is egy természetes jelenség az emberi fajnál. Ahogy a hierarchikus társadalomba történő szerveződés is pl.
több mint 1 éve
Nyitsz egy esernyőt és elkönyveled, hogy természetes jelenség vagy drámázol és bőrig ázol?2024ben?
nincs esernyőd ezért Soros a hibás amit kiírsz twitterre és facebookra
több mint 1 éve
Ha esik az eső azt hogyan intézed el?Ezzel tisztában vagyok, meg azzal is, hogy a bevándorlás sokszor vezetett konfliktusokhoz, ma is. Együttélés problémái, kulturális különbségekből eredő feszültségek, különböző etnikai vagy vallási csoportok gazdasági érdekellentétei, párhuzamos társadalmak létrejötte, stb.Kapaszkodj meg, évezredek óta vándorolnak a népek. Nyugatról keletre, keletről nyugatra, északról délre, délről északra. Mindenki jobban akar élni, senki sem akarja végigszopni az életét. A népek mindig oda vándorolnak, ahol éppen jobb. A magyarok is bevándoroltak ide, mert meglehetősen sokat baszogatták őket innen keletebbre. Aztán meg nyugatról vándoroltak be ide a svábok, mert mégis csak jobb volt itt megtermelni a dolgokat, mint Swabiaban agyon adóztatva.És 2015 előtt is hallottál erről a nagyon összetett Soros tervről vagy ezt 85 éves korában dobta össze a ravasz zsidója?A harmadik világból a nyugati világba történő nagy mértékű bevándorlás nem 2015-ben kezdődött, de Magyarországon akkor csapódott le először igazán.
vpi
Kampman
Kampman
több mint 1 éve
Fu geci hagyjátok má ezt a sorosos témát, ez a legnagyobb bajunk itthon?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
😂😂😂😂Összeesküvés elmélet nyilván, de amikor az ABC-n a 2016-os választási műsorban azon lelkendeztek a műsorvezetők meg a megszólaltatott, nyilván inkább baloldali vendégek, hogy az USA egyre "barnább" lesz (ezt a szót használták), ezért a republikánusoknak folyamatosan egyre kisebb esélye lesz győzni, akkor azért elgondolkozik az ember, hogy talán ez is szempont lehet akkor, amikor egy valódi hatalommal rendelkező politikus vagy az őt zsebében tartó lobbista megszavaz pl. egy határvédelmet megnehezítő törvénymódosítást vagy ilyesmit 😊Ohh, finoman megfogalmazott great replacement összeesküvés elmélet. Az a baj, hogy a matek nem matekol túl jól, sok szempontból sem.Az a “Soros-terv” és Soros érdek, hogy Magyarország vonzó hely legyen, és emberek vágyjanak itt élni (ahogy emberek álma az USA, vagy Svájc esetleg Németország)?Leginkább az, hogy a nyugati világba sok olcsón foglalkoztatható, nem túl nagy igényű harmadik világbeli bevándorló érkezzen, ezzel a hagyományos szavazótáborának egy jelentős részét (ipari munkásság) az 1970-es évekre elvesztő baloldali pártok bázisa ismét tartósan megerősödik, amúgy pedig a nagyon vágyott multikulti is megvalósul.
Jó nagy rohadék az öreg! De Viktorék nem hagyják!
vpi
Viktor most éppen ez ellen van, de volt már e mellett is ugye, ahogy a korábbi idézetek bizonyítják. Ő aztán egy különösen csapongó politikus, szóval a véleményét ilyen szempontból nem is nagyon érzem fontosnak.
Kampman
Gyurma Pappa
Kampman
Empirikusan igazolható, hogy nem így működik, bármennyire is ezt mondja néhány turbó demokrata.
De ja, Soros

több mint 1 éve
Hát szavazzon arra, aki több millió olcsón dolgozó (ha egyáltalán dolgozó), beilleszkedésre képtelen, nagyrészt az ő negyedeibe (nem a gated communitykbe) betelepítendő bevándorlót hoz az országba?Hehh? Mi? A munkás osztály arra a pártra szavaz, aki meg akarja szüntetni az általános egészségügyi ellátást. Hogy jön ide az én pozícióm?Biztos, hogy a saját pozíciódból kiindulva meg tudod ítélni valaki "valós" gazdasági érdekeit?Leginkább az, hogy a nyugati világba sok olcsón foglalkoztatható, nem túl nagy igényű harmadik világbeli bevándorló érkezzen, ezzel a hagyományos szavazótáborának egy jelentős részét (ipari munkásság) az 1970-es évekre elvesztő baloldali pártok bázisa ismét tartósan megerősödikJa igen, és akkora összeesküvés van erre a baloldalon, hogy ahol ez totális skálán megvalósult (Florida), ott a korábbi billegő állam stabil repi lett. Mivel ugye az egyéni prefenciák a modern információ vezérelt világban nem a származás vagy a gazdasági érdekek mentén születik, hanem azon vélt vagy valós társadalmi pozíción, ahová sorolja magát a választó, és az alapján dönt, hogy mit féltelez a hozzá hasonlók politikai prefenciájáról, és erősebb a keresztény elköteleződés, mint a valós gazdasági érdek a latin választók körében.
Kampman
Hülye Soros, egy ekkora összeesküvést sem tud rendesen lemenedzselni.
Vaaaaagy, talán az egész egy elképesztően nagy baromság, és megvalósíthatatlan, hogy egy ország választását érdemben, előre tervezetten full scale befolyásolja bármilyen érdekcsoport évtizedes távlatban.
Gyurma Pappa
Kampman
Újra, kérdezz valami értelmeset.
Gyurma Pappa
Nem biztos, hogy gazdaságilag van nekik jó választás. Ezért aztán előléphetnek más szempontok is.
több mint 1 éve
Elmúltam 51.Előbb is halnak ki. Csak türelem. 😊Van egy olyan érzésem, hogy egy békemenet közönsége nagyobb százalékban fog részt venni egy választáson, mint egy éppen felkapott énekes 18-25 éves törzsközönsége.Sajnos rohadt sokan vannak 😔Azariah koncerten is rohadt sokan voltak, és azért nem mindegy, hogy fizető nézők vagy fizetett nézők vannak egy rendezvényen 😊
dande2
somoskovig
Kampman
somoskovig
A türelem a hátralevő éveim számával egyenes arányban fogy.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Nyugdíjasból a következő évtizedekben csak egyre több lesz, nem kevesebb.Előbb is halnak ki. Csak türelem. 😊Van egy olyan érzésem, hogy egy békemenet közönsége nagyobb százalékban fog részt venni egy választáson, mint egy éppen felkapott énekes 18-25 éves törzsközönsége.Sajnos rohadt sokan vannak 😔Azariah koncerten is rohadt sokan voltak, és azért nem mindegy, hogy fizető nézők vagy fizetett nézők vannak egy rendezvényen 😊
dande2
somoskovig
Kampman
somoskovig
több mint 1 éve
Hehh? Mi? A munkás osztály arra a pártra szavaz, aki meg akarja szüntetni az általános egészségügyi ellátást. Hogy jön ide az én pozícióm?Biztos, hogy a saját pozíciódból kiindulva meg tudod ítélni valaki "valós" gazdasági érdekeit?Leginkább az, hogy a nyugati világba sok olcsón foglalkoztatható, nem túl nagy igényű harmadik világbeli bevándorló érkezzen, ezzel a hagyományos szavazótáborának egy jelentős részét (ipari munkásság) az 1970-es évekre elvesztő baloldali pártok bázisa ismét tartósan megerősödikJa igen, és akkora összeesküvés van erre a baloldalon, hogy ahol ez totális skálán megvalósult (Florida), ott a korábbi billegő állam stabil repi lett. Mivel ugye az egyéni prefenciák a modern információ vezérelt világban nem a származás vagy a gazdasági érdekek mentén születik, hanem azon vélt vagy valós társadalmi pozíción, ahová sorolja magát a választó, és az alapján dönt, hogy mit féltelez a hozzá hasonlók politikai prefenciájáról, és erősebb a keresztény elköteleződés, mint a valós gazdasági érdek a latin választók körében.
Kampman
Hülye Soros, egy ekkora összeesküvést sem tud rendesen lemenedzselni.
Vaaaaagy, talán az egész egy elképesztően nagy baromság, és megvalósíthatatlan, hogy egy ország választását érdemben, előre tervezetten full scale befolyásolja bármilyen érdekcsoport évtizedes távlatban.
Gyurma Pappa
Kampman
Újra, kérdezz valami értelmeset.

több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=QRpeNjkDNX4Soros legnagyobb trükkje a több száz évvel ezelőtti gyarmatosítás volt...Csak először bekergette Európába a sok barbár népet, szerintem tuti van valahol egy Soros-papirusztekercs, amiben lepaktalt a mongolokkal. Jól jött, mert a rómaiak nagyon védték a határokat, ok találtak fel a határkerítést is (meg a kínaiak, de rájuk is ugyanúgy Soros uszította a mongolokat, ez köztudott).
gabokocka
somoskovig
több mint 1 éve
Előbb is halnak ki. Csak türelem. 😊Van egy olyan érzésem, hogy egy békemenet közönsége nagyobb százalékban fog részt venni egy választáson, mint egy éppen felkapott énekes 18-25 éves törzsközönsége.Sajnos rohadt sokan vannak 😔Azariah koncerten is rohadt sokan voltak, és azért nem mindegy, hogy fizető nézők vagy fizetett nézők vannak egy rendezvényen 😊
dande2
somoskovig
Kampman