Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
A választásokra lesz eredménykövető?Felesleges, parazita az összes.
Amadeus von Dollárbaloldal

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
A Fidesz propagandához hozzáfűznivaló...Apámék is felálltak '89-ben a román határra pár páncélos oszloppal, just in case.
Riogatnak a háborúval, de valahogy elég rövid a memóriájuk. Az ide írogatók nagy része azért fiatal, de volt ám itt háború nagyon közel.
NB2
több mint 1 éve
Ne legyen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A választásokra lesz eredménykövető?
több mint 1 éve
nehéz mit mondani, nem lehetnek annyira hülyék, hogy elkúrják ezt...főleg, hogy az elmúlt 5 év tiltásai miatt egyrészt komoly szopás lesz idén nyáron a reptéren, másrészt pedig bőven lesz lehetőség építeni, ami elvileg jobb lesz nekünk...de amikor belegondolok, hogy mit csinálnak máshol, elillan az optimizmusom...ne legyen igazamRészvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjukNos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Igen, ez így múltidőben, mert már tény.
Klaci79
Klaci79
dande2
azért itt a hitelekkel együtt a minimum az 1500 Mrd lesz, ennek kb 20%-át fizeti (jelen tudásom szerint) a Vinci. Ez a pénz már a holdról is látszik...pár héten belül kiderül, hogy meddig fejezik le a vezetést és onnan kb lehet majd tudni valami irányt.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Mert, eddig volt már rá példa, hogy az állam szétbaszott valami jól működőt, miután megvette?Részvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjukNos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Klaci79
Klaci79
dande2
#irony

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Részvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjukNos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Klaci79
Klaci79
több mint 1 éve
nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjukNos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Klaci79
több mint 1 éve
Nos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.mennyi lett a matek?
Klaci79
több mint 1 éve
A Fidesz propagandához hozzáfűznivaló...Riogatnak a háborúval, de valahogy elég rövid a memóriájuk. Az ide írogatók nagy része azért fiatal, de volt ám itt háború nagyon közel. Déli szomszédaink 1991-ben háborút vívtak egymással és az bizony akik délen laktak (főleg Baranya) nem tudtak belőle kimaradni. Most az, hogy egész nap lehetett hallani a lövéseket az hagyján, de a jugó repcsik rendszeresen röppentek át magyar területre, sőt a barcsi "bombázás" is gondolom megvan mindenkinek. Akkor tényleg nagyon közel voltunk a háborúhoz aztán negyed ennyi picsogás nem volt!
Sőt mondok egy személyes sztorit: tesóm csókos volt elintéztük neki, hogy Siklósra helyezték mint határőr. Anyám azért minden hétvégén mentek le látogatni, általában volán busszal. Nah egyik alkalommal vasárnap 10 óra, épp mindenki beszélget, egyszercsak ügyeletes beront, SORAKOZÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! És ennyi volt, mindenki rohant, mert valami helyzet volt. Anyám megsimogatta gyorsan tesóm, aztán mondta, hogy jövő héten. De képzeljük el, aki az ország másik végéből jött és összesen volt neki egy órája a gyerekével és nem tudhatta miért és riadóztatták őket. Aztán akkor sem volt nagy NO War felirat sehol!
több mint 1 éve
Mármint 2 nap inkább 😀Szerényebb 2 hét alatt elfüstölnek annyit a fiatal demokraták a facebookon.Azért ne őrüljünk meg teljesen. A Tisza kampánya alsó hangon több 100milliós nagysàgrend, március 15 és mondjuk ma között. Nyilván nem Fidesz, de még csak nem is rendszerellenzék nagyságrend, de hogy “No Money” az marhaság.Tegnap döbbentem rá, hogy egyetlen óriásplakátjuk sincsen.Ki is jelentette, hogy nem fognak, egyrészt mert no money, másrészt meg nem híve ennek a környezeti és vizuális szennyezésnek
Egyrészt mekkora pénzégetés ez a plakatírozás, másrészt a közösségi média korában a jelentősége is lecsökkent.
MP kampányát indirekt a Fidesz finanszírozza 😊
Dzsokijuing
Plusz igen, a Fidesz indirekt kiteszi az utcára.
zacknorb
MC12
csipkelli
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/06/06/serult-fiu-oroshaza-budapest-negyszazotven-kilometer/Tegnap Győrben csak ilyen eseteket sorolt az élet minden területéről.
Ismét győztünk és leelőztük a haldokló nyugatot. Ott nem biztosítanak élménymentőzést a gyerekeknek.
Kíváncsi vagyok MP választás utáni kommunikációjára. Sok fentihez hasonló eset van, és sajnos lesz is. Nem lepődnék meg ha ezeket helyezné előtérbe es nem a belpesti értelmetlen kérdésekkel foglalkozna ( az utolsó partizános interjúban is inkább beszélt volna ezekről).
cartman023
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nem is állítottam ennek az ellenkezőjét.Szerényebb 2 hét alatt elfüstölnek annyit a fiatal demokraták a facebookon.Azért ne őrüljünk meg teljesen. A Tisza kampánya alsó hangon több 100milliós nagysàgrend, március 15 és mondjuk ma között. Nyilván nem Fidesz, de még csak nem is rendszerellenzék nagyságrend, de hogy “No Money” az marhaság.Tegnap döbbentem rá, hogy egyetlen óriásplakátjuk sincsen.Ki is jelentette, hogy nem fognak, egyrészt mert no money, másrészt meg nem híve ennek a környezeti és vizuális szennyezésnek
Egyrészt mekkora pénzégetés ez a plakatírozás, másrészt a közösségi média korában a jelentősége is lecsökkent.
Dzsokijuing
zacknorb
MC12
csipkelli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Szerényebb 2 hét alatt elfüstölnek annyit a fiatal demokraták a facebookon.Azért ne őrüljünk meg teljesen. A Tisza kampánya alsó hangon több 100milliós nagysàgrend, március 15 és mondjuk ma között. Nyilván nem Fidesz, de még csak nem is rendszerellenzék nagyságrend, de hogy “No Money” az marhaság.Tegnap döbbentem rá, hogy egyetlen óriásplakátjuk sincsen.Ki is jelentette, hogy nem fognak, egyrészt mert no money, másrészt meg nem híve ennek a környezeti és vizuális szennyezésnek
Dzsokijuing
zacknorb
MC12
több mint 1 éve
Azért ne őrüljünk meg teljesen. A Tisza kampánya alsó hangon több 100milliós nagysàgrend, március 15 és mondjuk ma között. Nyilván nem Fidesz, de még csak nem is rendszerellenzék nagyságrend, de hogy “No Money” az marhaság.Tegnap döbbentem rá, hogy egyetlen óriásplakátjuk sincsen.Ki is jelentette, hogy nem fognak, egyrészt mert no money, másrészt meg nem híve ennek a környezeti és vizuális szennyezésnek
Dzsokijuing
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
talán pont most Győrben voltak a legtöbben MP országjárása során?Es vasarnap megvalasztjak a fideszt. Siman.
i.ibb.co/DLjFhTJ/gyor.jpg
deyell
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/06/06/serult-fiu-oroshaza-budapest-negyszazotven-kilometer/Ismét győztünk és leelőztük a haldokló nyugatot. Ott nem biztosítanak élménymentőzést a gyerekeknek.
Kíváncsi vagyok MP választás utáni kommunikációjára. Sok fentihez hasonló eset van, és sajnos lesz is. Nem lepődnék meg ha ezeket helyezné előtérbe es nem a belpesti értelmetlen kérdésekkel foglalkozna ( az utolsó partizános interjúban is inkább beszélt volna ezekről).
több mint 1 éve
Tegnap döbbentem rá, hogy egyetlen óriásplakátjuk sincsen.Ki is jelentette, hogy nem fognak, egyrészt mert no money, másrészt meg nem híve ennek a környezeti és vizuális szennyezésnek
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tegnap döbbentem rá, hogy egyetlen óriásplakátjuk sincsen.talán pont most Győrben voltak a legtöbben MP országjárása során?Erős a verseny, de top 3 simán lehet
deyell
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
talán pont most Győrben voltak a legtöbben MP országjárása során?Erős a verseny, de top 3 simán lehet
deyell
több mint 1 éve
talán pont most Győrben voltak a legtöbben MP országjárása során?Micsoda kókler ez a Poloska úr, még egy hidat se tud csurig megbékézni a hidak városában.
deyell
több mint 1 éve
talán pont most Győrben voltak a legtöbben MP országjárása során?buhloone mindstate
több mint 1 éve
Petiminiszter menni Moszkva. Hozza a patch-et pendrive-on a NVI szerverekhez?Botozás utáni botozás
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Petiminiszter menni Moszkva. Hozza a patch-et pendrive-on a NVI szerverekhez?