Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
A választásokra lesz eredménykövető?
Amadeus von Dollárbaloldal
Felesleges, parazita az összes.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
A Fidesz propagandához hozzáfűznivaló...
Riogatnak a háborúval, de valahogy elég rövid a memóriájuk. Az ide írogatók nagy része azért fiatal, de volt ám itt háború nagyon közel.
NB2
Apámék is felálltak '89-ben a román határra pár páncélos oszloppal, just in case.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 255 — no es importante
Ne legyen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 185
A választásokra lesz eredménykövető?
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 655
Nos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.
Igen, ez így múltidőben, mert már tény.
Klaci79
mennyi lett a matek?
nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjuk
Klaci79
Részvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)
dande2
nehéz mit mondani, nem lehetnek annyira hülyék, hogy elkúrják ezt...főleg, hogy az elmúlt 5 év tiltásai miatt egyrészt komoly szopás lesz idén nyáron a reptéren, másrészt pedig bőven lesz lehetőség építeni, ami elvileg jobb lesz nekünk...de amikor belegondolok, hogy mit csinálnak máshol, elillan az optimizmusom...ne legyen igazam
azért itt a hitelekkel együtt a minimum az 1500 Mrd lesz, ennek kb 20%-át fizeti (jelen tudásom szerint) a Vinci. Ez a pénz már a holdról is látszik...pár héten belül kiderül, hogy meddig fejezik le a vezetést és onnan kb lehet majd tudni valami irányt.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 404 — SB 50 Champion @ Grund
Nos, nem tudom mikor jelentik be, de az állam visszavásárolta a Budapest Airportot.
Klaci79
mennyi lett a matek?
nem tudom...én csak a magam oldalát látom...de gondolom még a választások előtt megtudjuk
Klaci79
Részvétem srácok, reméljük azért nem cseszik szét az aranytojást tojó gyúkot......(meg a ti munkátok)
dande2
Mert, eddig volt már rá példa, hogy az állam szétbaszott valami jól működőt, miután megvette?

#irony

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 099 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
mennyi lett a matek?
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
mennyi lett a matek?
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 185
Klaci79
mennyi lett a matek?
több mint 1 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 446 — nabege2@yahoo.com
A Fidesz propagandához hozzáfűznivaló...
Riogatnak a háborúval, de valahogy elég rövid a memóriájuk. Az ide írogatók nagy része azért fiatal, de volt ám itt háború nagyon közel. Déli szomszédaink 1991-ben háborút vívtak egymással és az bizony akik délen laktak (főleg Baranya) nem tudtak belőle kimaradni. Most az, hogy egész nap lehetett hallani a lövéseket az hagyján, de a jugó repcsik rendszeresen röppentek át magyar területre, sőt a barcsi "bombázás" is gondolom megvan mindenkinek. Akkor tényleg nagyon közel voltunk a háborúhoz aztán negyed ennyi picsogás nem volt!
Sőt mondok egy személyes sztorit: tesóm csókos volt elintéztük neki, hogy Siklósra helyezték mint határőr. Anyám azért minden hétvégén mentek le látogatni, általában volán busszal. Nah egyik alkalommal vasárnap 10 óra, épp mindenki beszélget, egyszercsak ügyeletes beront, SORAKOZÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! És ennyi volt, mindenki rohant, mert valami helyzet volt. Anyám megsimogatta gyorsan tesóm, aztán mondta, hogy jövő héten. De képzeljük el, aki az ország másik végéből jött és összesen volt neki egy órája a gyerekével és nem tudhatta miért és riadóztatták őket. Aztán akkor sem volt nagy NO War felirat sehol!
több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 507 — Chiefs GM
Tegnap döbbentem rá, hogy egyetlen óriásplakátjuk sincsen.
Egyrészt mekkora pénzégetés ez a plakatírozás, másrészt a közösségi média korában a jelentősége is lecsökkent.
MP kampányát indirekt a Fidesz finanszírozza 😊
Dzsokijuing
Ki is jelentette, hogy nem fognak, egyrészt mert no money, másrészt meg nem híve ennek a környezeti és vizuális szennyezésnek
Plusz igen, a Fidesz indirekt kiteszi az utcára.
zacknorb
Azért ne őrüljünk meg teljesen. A Tisza kampánya alsó hangon több 100milliós nagysàgrend, március 15 és mondjuk ma között. Nyilván nem Fidesz, de még csak nem is rendszerellenzék nagyságrend, de hogy “No Money” az marhaság.
MC12
Szerényebb 2 hét alatt elfüstölnek annyit a fiatal demokraták a facebookon.
csipkelli
Mármint 2 nap inkább 😀

több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
 24.hu/belfold/2024/06/06/serult-fiu-oroshaza-budapest-negyszazotven-kilometer/

Ismét győztünk és leelőztük a haldokló nyugatot. Ott nem biztosítanak élménymentőzést a gyerekeknek.

Kíváncsi vagyok MP választás utáni kommunikációjára. Sok fentihez hasonló eset van, és sajnos lesz is. Nem lepődnék meg ha ezeket helyezné előtérbe es nem a belpesti értelmetlen kérdésekkel foglalkozna ( az utolsó partizános interjúban is inkább beszélt volna ezekről).
cartman023
Tegnap Győrben csak ilyen eseteket sorolt az élet minden területéről.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290
Egyrészt mekkora pénzégetés ez a plakatírozás, másrészt a közösségi média korában a jelentősége is lecsökkent.
Dzsokijuing
Ki is jelentette, hogy nem fognak, egyrészt mert no money, másrészt meg nem híve ennek a környezeti és vizuális szennyezésnek
zacknorb
Azért ne őrüljünk meg teljesen. A Tisza kampánya alsó hangon több 100milliós nagysàgrend, március 15 és mondjuk ma között. Nyilván nem Fidesz, de még csak nem is rendszerellenzék nagyságrend, de hogy “No Money” az marhaság.
MC12
csipkelli
Nem is állítottam ennek az ellenkezőjét.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Dzsokijuing
zacknorb
MC12
több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290
Dzsokijuing
zacknorb

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 536 — Steelers fan
talán pont most Győrben voltak a legtöbben MP országjárása során?

i.ibb.co/DLjFhTJ/gyor.jpg
deyell
Es vasarnap megvalasztjak a fideszt. Siman.
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 974
 24.hu/belfold/2024/06/06/serult-fiu-oroshaza-budapest-negyszazotven-kilometer/

Ismét győztünk és leelőztük a haldokló nyugatot. Ott nem biztosítanak élménymentőzést a gyerekeknek.

Kíváncsi vagyok MP választás utáni kommunikációjára. Sok fentihez hasonló eset van, és sajnos lesz is. Nem lepődnék meg ha ezeket helyezné előtérbe es nem a belpesti értelmetlen kérdésekkel foglalkozna ( az utolsó partizános interjúban is inkább beszélt volna ezekről).
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya
Dzsokijuing

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights

deyell
Erős a verseny, de top 3 simán lehet
ozibozi

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 197

deyell
Erős a verseny, de top 3 simán lehet
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

deyell
Micsoda kókler ez a Poloska úr, még egy hidat se tud csurig megbékézni a hidak városában.

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Petiminiszter menni Moszkva. Hozza a patch-et pendrive-on a NVI szerverekhez?
Vitézlő Titoknok tomz
Botozás utáni botozás
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 593
Petiminiszter menni Moszkva. Hozza a patch-et pendrive-on a NVI szerverekhez?