Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
3,1-nél 50-44 vitézi cca 1200 szavazat a különbségezt meg kéne fordítani nagyon nagyon, különben én leszek nagyon nagyon morcos
Klaci79
több mint 1 éve
Belassultak az adatok, nem?
több mint 1 éve
Nem baj, megszoktuk.Na legalább Tatabányán marad az eddigi nemfideszes polgi. Hurrá.Szóval továbbra sem kaptok pénzt, welcome to my world
Mikey
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Hogy Debrecenben 50% alatt van a Papp, az kemény. Általában 55+% itt a Fidesz, de a Kósa csinált 70+is.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
bazdmeg holnap kurva nagy béke lesz miskolcontombol a béke
Tactful Cactus
több mint 1 éve
bazdmeg holnap kurva nagy béke lesz miskolcon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
melyik a Csacsi? 😀 Horváth Csaba? az a legnagyobb maffiózó, akit eddig élőben láttam 😀Faszom, Zuglóban változásAkik elindították Csacsit, megszűnhetnének a kurva anyjukba.
zacknorb
csipkelli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
hősöm!Pedig ide is beraktam pár heteRaiders kabátos kutyapártos képviselőjelöltem 3. helyen áll, büszke vagyok rá.ha ezt tudom, akkor 2 db x-t kapnak
Kampman
Amadeus von Dollárbaloldal
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/jelolo-szervezetek/jeloltek/6191270?maz=02&taz=217
Kampman
Remélem kommentel a topikban.
több mint 1 éve
oh bocsMacron egyébként a vereség miatt be is jelentette a választások megtartását nyárra...kell is az olimpia melléAzt direkt külpol topicba írtam
Klaci79
zacknorb
több mint 1 éve
Macron egyébként a vereség miatt be is jelentette a választások megtartását nyárra...kell is az olimpia melléAzt direkt külpol topicba írtam
Klaci79
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Faszom, Zuglóban változásAkik elindították Csacsit, megszűnhetnének a kurva anyjukba.
zacknorb
több mint 1 éve
Pedig ide is beraktam pár heteRaiders kabátos kutyapártos képviselőjelöltem 3. helyen áll, büszke vagyok rá.ha ezt tudom, akkor 2 db x-t kapnak
Kampman
Amadeus von Dollárbaloldal
vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/jelolo-szervezetek/jeloltek/6191270?maz=02&taz=217
több mint 1 éve
Macron egyébként a vereség miatt be is jelentette a választások megtartását nyárra...kell is az olimpia mellé
több mint 1 éve
Mert nem nézed Höri remek CFL összefoglalóit. Az egyik legjobb játékost úgy hívják, hogy Demski. 😀kurvára nem esett leEzt kevesen értik.Remélem egyenesen Calgaryból. 😀történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
Tactful Cactus
iktriad
Calgary Stampeders CFL
Willie Parker
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Raiders kabátos kutyapártos képviselőjelöltem 3. helyen áll, büszke vagyok rá.ha ezt tudom, akkor 2 db x-t kapnak
Kampman
több mint 1 éve
Raiders kabátos kutyapártos képviselőjelöltem 3. helyen áll, büszke vagyok rá.Fosztogató
Kampman
több mint 1 éve
Faszom, Zuglóban változás
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Raiders kabátos kutyapártos képviselőjelöltem 3. helyen áll, büszke vagyok rá.
több mint 1 éve
kurvára nem esett leEzt kevesen értik.Remélem egyenesen Calgaryból. 😀történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
Tactful Cactus
iktriad
Calgary Stampeders CFL
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ezt kevesen értik.Remélem egyenesen Calgaryból. 😀történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
Tactful Cactus
iktriad
Calgary Stampeders CFL
több mint 1 éve
66,67%-os feldolgozottság mellett úgy néz ki, hogy bukja a Fidesz Mosonmagyaróvárt.Biztos sokan nézik a városból való Pottyondi Edina videóit.
deyell
több mint 1 éve
Remélem egyenesen Calgaryból. 😀történt valami lényeges az elmúlt 20 percben?ittam egy stampedlit
Löfli
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Szülőfalumban az általánosban egyel felettem járó jelölt legyőzte a dagadtgeci figyeszes pógármeggert.bár én is megérném végre, hogy Kaposváron eltakarodik Krakus ügynök aka Szita. de amíg ilyen nulla jelölteket indít az ellenzék, ráadásul álellenzéki jelölt is indul, addig erre nem fog sor kerülni.
A főleg korosztályomba tartozó falubeliek komoly munkát raktak bele, miközben az eddigi polgármester földesurat játszott és a szabolcsi ispánnal hesszelt, átadta a két éve állami pénzen készült útszakaszt és fenyegette a független polgármester jelöltet.
Kicsiben sikerült megcsinalni.
Nemes samu09
buhloone mindstate