Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Törökbálinton 2008 óta csak fideszes polgármester volt egészen máig.
buhloone mindstate
több mint 1 éve
pest vármegyei listán momentum 20%Akkor legalább ott náluk van a
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Zuglóban Rózsa András 1000-el megy

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.A DK t kell lesarabolni a későbbi 2 pólus felé, ahhoz pedig fel kell számolni a kifizető helyeket .
ender1112
több mint 1 éve
A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.reménykedjünk abban, hogy nem lesz többsége a fővárosi közgyűlésben. bár ha az MKKP is vele szavaz, akkor az is meg lesz neki...
ender1112
buhloone mindstate
több mint 1 éve
A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.Te miről beszélsz?
ender1112
több mint 1 éve
már csak a kutyáknak el kéne érni az 5%-ot az ep-n és boldog leszek 😊
több mint 1 éve
Úgy tűnik, hogy Nagykanizsán is bukik a tökkelütött Balogh Lacika. 😛
több mint 1 éve
A tiszások nagyon megtolták Vitézyt. Mer ugye, ha MP, a frissen kiugrott fideszes nemfideszes lett, akkor Vitézy elég régen volt már államtitkár meg amúgy is távoli Orbán rokon, így aztán nyilván ő sem fideszes. Csak rá kell nézni az itteni hozzászólásokra, hányan benyalták ezt.
több mint 1 éve
Ja, és Csepelen megüzenték Pacal Kapitánynak, hogy "hesspicsába". 😀
több mint 1 éve
Egyébként érzésre elég komoly Fidesz visszaesés van a kis-közepes városokban, de a pesti kerületek se lettek szorosak, ahol ellenzéki nyert, ahol meg Fideszes, ott jelentősen csökken a különbség. Főni nem lesz boldog.olyan kisvárosokban buknak a narancsosok, ahol sosem gondoltam volna.
somoskovig
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Egyébként érzésre elég komoly Fidesz visszaesés van a kis-közepes városokban, de a pesti kerületek se lettek szorosak, ahol ellenzéki nyert, ahol meg Fideszes, ott jelentősen csökken a különbség. Főni nem lesz boldog.Igen, ez nekem is feltűnő.
somoskovig
több mint 1 éve
Zseni, már tervezem a költözést. 😊 És 10 MKKP-s képviselő lesz a 15 fős testületben. 😊Eddig elég jól jönnek a kívánságlistás tippjeim. 😊Mindkettő szép találat, de mkkp-s kerületi polgármester az kb számomra a felfoghatatlan kategória, annyira, de annyira örülök neki
somoskovig
r.baggio
több mint 1 éve
pest vármegyei listán momentum 20%Nógrádban eddig 8,36 és 1 hely
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyébként érzésre elég komoly Fidesz visszaesés van a kis-közepes városokban, de a pesti kerületek se lettek szorosak, ahol ellenzéki nyert, ahol meg Fideszes, ott jelentősen csökken a különbség. Főni nem lesz boldog.
több mint 1 éve
Na annyi vigasztal, hogy kompenzációs listán lesz kutyás a nyíregyi képviselőtestületben.
több mint 1 éve
Amúgy az ország vezetőségének lakhelye a 12 lesz a Kutyapárt központja
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
pest vármegyei listán momentum 20%
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Vitézy 5670 szavazat +
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Vitézy-Karácsony 5700
több mint 1 éve
25%nal 5500 szavazatra nott Vitezy elonye
több mint 1 éve
Semmi csökkenés...vitézi már 5600 szavazattal vezet