NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
megy a banhát tuti nem a kétkezes handjob az erősségeA nagy tüdő...Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
gyurczi
Kúrfürst briareos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
hát tuti nem a kétkezes handjob az erősségeA nagy tüdő...Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
gyurczi
több mint 1 éve
lehet Marci kurogatja? oh wait..Szemmel láthatóan van egy-két erényeDóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
csebi
több mint 1 éve
A Tisza EP-csúszásával a Momentum és a kutyák jönnek felfelé, de nagyon lassan, nem fog bejutni egyik se.viszont a momentum lassan megelőzi a kutyákat
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
düghitő ez az amatőrizmus.ha legalább vmi bomba ribanc lenne, legalább lenne eyecandy, de hát igy...
több mint 1 éve
Meglepő h Vitézy a fideszes kerületekben teljesített jól …ja, nagyon 😀😀
csebi

Don't blink!
több mint 1 éve
A nagy tüdő...Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
A Tisza EP-csúszásával a Momentum és a kutyák jönnek felfelé, de nagyon lassan, nem fog bejutni egyik se.
több mint 1 éve
Szemmel láthatóan van egy-két erényeDóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
hogy a picsbe tudtak ilyen alkalmatlan embert iderakni..?majd őt is leválasztják, mint KariGerit.
Szesze
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Meglepő h Vitézy a fideszes kerületekben teljesített jól …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
több mint 1 éve
hogy a picsbe tudtak ilyen alkalmatlan embert iderakni..?
több mint 1 éve
Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondani
több mint 1 éve
1600 van a Fidesz és a Tisza között a fővárosban (43%nál)reméljük a belső kerületek még csak most jönnek.
gamerkr
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Dóri reméljük kipihente magát.Hát nem, egy mondatot sem tud elmondani
Kenny
több mint 1 éve
útelágazódás

Don't blink!
több mint 1 éve
Az vicces, amit az ATV-n számolgattak, hogy ha a Tiszának lesz 10 helye Bp-e, és 7 az EP-ben, akkor nem lesz elég emberük a kettőre, mert a két listán együtt 14 emberük van... 😀Ilyenkor tényleg mi lenne?
StormST
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
1600 van a Fidesz és a Tisza között a fővárosban (43%nál)
több mint 1 éve
ez a partizános csaj tényleg elég irritáló, már minimumra halkítottam, de még így is zavaró..
több mint 1 éve
Az vicces, amit az ATV-n számolgattak, hogy ha a Tiszának lesz 10 helye Bp-e, és 7 az EP-ben, akkor nem lesz elég emberük a kettőre, mert a két listán együtt 14 emberük van... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Gondolod, hogy összeorbánoznák magukat?fővárosi közgyűlés mostani állapota szerintVitézynek többsége lehet. Fidesz + LMP + MKKP.
10 Fidesz
10 Tisza
6 DK
4 LMP
3 KUTYÁK
gamerkr
deyell
több mint 1 éve
Szolnok is 400on belül van, de ott már talán eldőlt így is