NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Zsoca szelleme járja bespoken like a real 49ers fande nem tetszik a csajNem muszáj a csajt választani 😀
Kúrfürst briareos
Tarsi
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
hamiskás a mosoly viktornincs minden rendbe
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
jön a főniVilágbéke!
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nem adhatnak mást, mint ami a lényegük.Nem muszáj a csajt választani 😀spoken like a real 49ers fan
Tarsi
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Ezt értem. De van oka annak, hogy KG bukik.amúgy az megvan, hogy vitézy ugyanezt képviseli, sőt még drasztikusabban?És nincs szeme? Nincs orra? Nem olvas híreket?7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Fos, hányás, húgy. Biciklisáv. 4-6 villamos.
Mit nem lehet ezen érteni?
Amadeus von Dollárbaloldal
Kúrfürst briareos
Nem értem.
Külvárosban is Vitézy. Nahát.
Legutóbb kiutaztam a 17-be. 45 perc volt az Örsről, olyan helyeken át, ahol azért kapaszkodtam a cuccaimba.
Kispest, Csepel ugyanez.
gabokocka
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Viktor!
több mint 1 éve
jön a főni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Győr eldőlt, Pintér winsMondjuk 14 Fideszessel a testületben hatékony 5 év következik ott is.
gamerkr
több mint 1 éve
Közben Győrt bukta a fidesz. Borkai kétszer is besz.patta őket. Az élet császára. 😊Ezért nem szabad senkit az út szélén hagyni.
Jan
több mint 1 éve
A Várat beveszik a venezuelaiakfélő hogy a főpolgármester választáson is ők lesznek a mérleg nyelve.
Dzsokijuing
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Most az első kerületen megy a megdöbbenés. Azon a kerületen, ahol az ellenzéki önkormányzat emberei literálisan védelmi pénzt akartak beszedni, majd a ciklus egy részét ellenzékben is töltötték ezután.nyilván buborékban él ő is mint minden aktivistaÉs nincs szeme? Nincs orra? Nem olvas híreket?7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Nem értem.
Legutóbb kiutaztam a 17-be. 45 perc volt az Örsről, olyan helyeken át, ahol azért kapaszkodtam a cuccaimba.
Kispest, Csepel ugyanez.
Kúrfürst briareos
A vérmező meg kb. csövestanya lett.
Vénaszájmárta.
több mint 1 éve
spoken like a real 49ers fanNem muszáj a csajt választani 😀de nem tetszik a csajén a helyedben ezt a handjob témát erőltetném.nem tudom h találnék e közös témát marciékkal én amatőr vagyokMehetsz a Partizánba Dórival flörtölni.emlékszem amikor baszogatták a luxus nike cipője miatt.Közel sem veti meg annyira a luxust, mint amennyire az illene egy újmarxista népvezérhez 😀7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Kampman
el is szégyelltem magam mert nekem is volt abból minden szinben 😀
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
Kúrfürst briareos
balintbaba
Kúrfürst briareos
Tarsi
több mint 1 éve
Kozben most esik le h 2019 ota 3. Listás szavazatom megy a kukábamost így is kevésbé érzem magam szarul mint 22ben
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ellenben pont ugyanennyire idegesítő a hanghordozása. Ezt tanítják?Ellenben nem beszédhibás.O meg felvételről is gaz nem h elobenAz a Zsófi 😊Hardcore feminista leszbikus TERF szerkesztő, valamiért Marci nagyon oda van érte.Dóri nem tud egy mondatot hiba nélkül mondaniValamit nagyon tudhat, hogy itt lehet
csebi
Tarsi
Gyurma Pappa
Jakehomer
csebi
Kampman

több mint 1 éve
Fideszes kerületekben tarol Vitézy. Nahát? Mit nem lehet ezen érteni?És nincs szeme? Nincs orra? Nem olvas híreket?7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Nem értem.
Kispest, Csepel ugyanez.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A Várat beveszik a venezuelaiak és a Kutyák itt a Fidesznek kedveznek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nem muszáj a csajt választani 😀de nem tetszik a csajén a helyedben ezt a handjob témát erőltetném.nem tudom h találnék e közös témát marciékkal én amatőr vagyokMehetsz a Partizánba Dórival flörtölni.emlékszem amikor baszogatták a luxus nike cipője miatt.Közel sem veti meg annyira a luxust, mint amennyire az illene egy újmarxista népvezérhez 😀7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
Kúrfürst briareos
balintbaba
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kozben most esik le h 2019 ota 3. Listás szavazatom megy a kukábanekem is baszki
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
amúgy az megvan, hogy vitézy ugyanezt képviseli, sőt még drasztikusabban?És nincs szeme? Nincs orra? Nem olvas híreket?7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Nem értem.
Kispest, Csepel ugyanez.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Közben Győrt bukta a fidesz. Borkai kétszer is besz.patta őket. Az élet császára. 😊Pákóra mulatnak ma este
Jan
több mint 1 éve
de nem tetszik a csajén a helyedben ezt a handjob témát erőltetném.nem tudom h találnék e közös témát marciékkal én amatőr vagyokMehetsz a Partizánba Dórival flörtölni.emlékszem amikor baszogatták a luxus nike cipője miatt.Közel sem veti meg annyira a luxust, mint amennyire az illene egy újmarxista népvezérhez 😀7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
Kúrfürst briareos
balintbaba
több mint 1 éve
Kozben most esik le h 2019 ota 3. Listás szavazatom megy a kukába
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
én a helyedben ezt a handjob témát erőltetném.nem tudom h találnék e közös témát marciékkal én amatőr vagyokMehetsz a Partizánba Dórival flörtölni.emlékszem amikor baszogatták a luxus nike cipője miatt.Közel sem veti meg annyira a luxust, mint amennyire az illene egy újmarxista népvezérhez 😀7-8.ker-ben vezet Vitézy. Marci nem érti. Kampánytechnika.gondolom marci sem vezet inkább bicajozik
Gyerekek.
Nagykörút.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Dzsokijuing
Kúrfürst briareos
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c